Search found 127 matches

by master
05 Mar 2010, 23:46
Forum: Galeri
Topic: Chemerong Berembun Lansir
Replies: 32
Views: 4724

Re: Chemerong Berembun Lansir

err....just info untuk sumer.. bermula bulan 2 (feruary 2010) Jabatan hutan dah start jaga management kat Hutan Lipur Chemerong... sebarang pendaki ingin mendaki lansir ker..mana2 situ dikehendaki menghantar surat bertulis ke jabatan perhutanan Dungun atau Negeri Terengganu untuk mendaki 2 minggu se...
by master
25 Oct 2009, 17:51
Forum: Peralatan
Topic: BERGHAUS Haversack Owner
Replies: 218
Views: 6140

Re: BERGHAUS Haversack Owner

http://www.teambuildingnewcastle.co.uk/resources/logo+berghaus.jpg www.berghaus.com ini adalah markas rasmi pemilik beg brand nie. jom kasi meriah. bagi nama model beg anda dan kalau boleh tahun dibeli sekali. baru pure Berghaus. ada bran? 1. Poncho Berghaus Cyclops 70L 2. Orga L65BC 65L 3. Elbandi...
by master
18 Feb 2008, 19:21
Forum: Isu & Gossip
Topic: budak Pompuan ilang kat Tahan
Replies: 130
Views: 14941

Bett....sempat lagi ko ekkk....
betul tuh boboi yang dah cukur misai
hahahahaha
hahahahahahahahahahaha
by master
30 Jan 2008, 23:33
Forum: Kedai
Topic: Berghaus 65+15 Cyclops
Replies: 35
Views: 5196

patut la...tersedu ..terbatuk semacam jer....

....selesa...memang puas....hahahahaha
by master
07 Oct 2007, 14:56
Forum: Stor Galeri
Topic: Bulan Oktober : Kabus Gunung
Replies: 27
Views: 7802

nak try gak arr.... http://img.photobucket.com/albums/v231/mmkn/TN116-1.jpg Yong Belar dari jauhh... http://img.photobucket.com/albums/v231/mmkn/TN066-1.jpg Yong Yap... http://img.photobucket.com/albums/v231/mmkn/TN126-1.jpg Korbu Gayong Junction.... http://img.photobucket.com/albums/v231/mmkn/TN112...
by master
05 Oct 2007, 01:50
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: GUNUNG MULU - PINNACLES (28 JUNE - 6 JULY 2008)
Replies: 49
Views: 6819

hmmm....cam best ni...

lama tak ikut Sham ni....ahaks...boleh gi ni...err...

kalu aku byr full tapi ...tetiba x dpt cuti leh klaim balik tak...hmmm
by master
04 Oct 2007, 15:12
Forum: Stor Galeri
Topic: Bulan Oktober : Kabus Gunung
Replies: 27
Views: 7802

bett...letak gambar osmet aku leh ker...dia kabusgunung gak.....wakakakakakakakakakakakakakakakaka
by master
01 Oct 2007, 00:22
Forum: Papan Notis (Malam Gala Gunung Online 14 April 2018)
Topic: Majlis Buka Puasa GO & KHK 2007
Replies: 23
Views: 6056

Ok kawan...gambar-gambar aku dah update...boleh ke multiply aku gambar ramai-ramai pon aku dah update yang white balance ok skit... gambar ramai-ramai tu kalu nak full size..klik jer kat full size image...gambar lain terpaksa letak kecik...nanti berat nak upload... Ni link multiply aku.... Album 1: ...
by master
18 Sep 2007, 23:46
Forum: Papan Notis (Malam Gala Gunung Online 14 April 2018)
Topic: Majlis Berbuka Puasa 2007
Replies: 125
Views: 21777

Mail...
ramai tu minta ko turun ahaks....aper lagi jom ngeteh kitorang plak...hehehe
by master
18 Sep 2007, 23:37
Forum: Stor Galeri
Topic: Bulan September : Merdeka di gunung
Replies: 37
Views: 8993

hmmm...ingat nak try gak...
sorry bendera kecik...bendera besar mawi dah masuk...so aku masuk bendera yang kecik udah....

Image
by master
14 Sep 2007, 00:46
Forum: Galeri
Topic: AT Chemerong - G. Berembun - AT Lasir
Replies: 64
Views: 14558

Din...tu la..aku rasa tak puas ati x dpt tgk live...
cehhh..camana fendi leh jumpa plak... :evil:
by master
20 Jul 2007, 20:12
Forum: Stor Galeri
Topic: Finalist gambar kemsite : Pemenang ialah bingai
Replies: 52
Views: 10278

aku nak undi gak...aku undi kemsite abang ngai...
by master
13 Jul 2007, 00:21
Forum: Stor Galeri
Topic: Bulan Julai : Campsite
Replies: 74
Views: 12005

aku vote yg ni
pastikan gambar ni juara KahKahKah!!!

abg ngah nak g mana ni? trusmadi ke?
ke mmg dia semata2 nak camping kat situ
mmg aerodinamik lah tent dia tu...susah nak cari tu
che zie...
huhuhuhuhu...aerodinamik....sesuai ngan ko tu...ahaks..
aper lagi sambar la satu.... :evil:
by master
07 Jul 2007, 20:25
Forum: Stor Galeri
Topic: Bulan Julai : Campsite
Replies: 74
Views: 12005

Tom...

Ni kinabalu la....
trail lagadan....kemsite tiong-tiong....
by master
07 Jul 2007, 12:29
Forum: Stor Galeri
Topic: Bulan Julai : Campsite
Replies: 74
Views: 12005

vaviiii...ponchoyukon....

kat france...opss....kat tiong-tiong...
by master
07 Jul 2007, 12:02
Forum: Stor Galeri
Topic: Bulan Julai : Campsite
Replies: 74
Views: 12005

...tak menang pon takperr...ahaks..ada gambar posing plak tu....

tak pandai amik gambar....pastu gambar lama plak tu....hehehe

Image
Image
by master
06 Jul 2007, 02:35
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: ekspedisi gunung tebu
Replies: 74
Views: 7961

kejap fendi...kejap hangar18...ish ish ish... :evil:
by master
06 Jul 2007, 02:26
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Bosan, Boring... tak de per nak wat.. meh ler 30 June-1 July
Replies: 31
Views: 8103

huhuhuhu....blah la lily gi tak ajak...
ni tak suker...sekali masuk GO asik terlepas je ni...

pssttt: saper main tipu tu....jahak sungguh....
by master
15 Mar 2007, 15:05
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Trans TT - Borneo Edition (2hb - 8hb March)
Replies: 50
Views: 8839

PONCHOYUKON
:kah: :kah: :kah: :kah: :kah: :kah: :kah: :kah:
by master
15 Feb 2007, 16:39
Forum: Khemah
Topic: ape baranggg..!!!
Replies: 34
Views: 5604

ni main perang... :evil:

main poster la ...ada brani...
by master
31 Jan 2007, 14:44
Forum: Khemah
Topic: Santai-santai sebelum keluar Pintu: LUBUK KAWAH
Replies: 39
Views: 6895

hmmm.... korang lagi tau aku nak kawin bila...wakakaka
bila tu..aku pun tak tau....bakal bini aku pun tarak tau...haiyakkk

uik...Orga gi nyondol...blah la trip senyap2... :twisted:
by master
31 Jan 2007, 12:40
Forum: Khemah
Topic: Santai-santai sebelum keluar Pintu: LUBUK KAWAH
Replies: 39
Views: 6895

pegi jgn tak gi...
aku tgk gambar je la..ekkk..
time tu kena gi lain tempat....

orga...mana ada perli....aku ckp je...:P
tau la..avatar ko kat tempat salji..mesti lagi best main salji kan...
kawin...??? aku tak cukup umur lagi..baru masuk 21 tahun la...
aku tunggu ko dulu.... :twisted:
by master
31 Jan 2007, 12:01
Forum: Khemah
Topic: Santai-santai sebelum keluar Pintu: LUBUK KAWAH
Replies: 39
Views: 6895

sorry lambat reply sumer... untuk updates yang lebih detail & tepat & jelas..diminta call penganjur event ni...so far yang aku maklum penyertaan masih dibuka... Aku teramat bizi skang...tak sempat nak info... Orga...wak luuu...ko kan selalu call adik idan.. wat-wat tak tau plak...nyampah I...auwww
by master
13 Jan 2007, 01:14
Forum: Khemah
Topic: Santai-santai sebelum keluar Pintu: LUBUK KAWAH
Replies: 39
Views: 6895

Santai-santai sebelum keluar Pintu: LUBUK KAWAH

On Behalf... Kawan-kawan..dah selalu kita naik gunung...Apa kata sekali-sekali kita keluar pintu menyantaikan diri ke air terjun pulak... Ke mana kita???? Jom kita ke Lubuk Kawah ....tempat ini boleh menyaingi jerangkang... tempat masih dara...masih penuh dengan ikan .. apa ikan!!!...tengas, lampan....
by master
12 Jan 2007, 12:40
Forum: Kedai
Topic: [GROUP BUY] Beg Galas Berjenama Karrimor Sabre
Replies: 49
Views: 11193

resistance to infra-red la Ayen....baca betol2...hehehe
by master
12 Jan 2007, 11:26
Forum: Kedai
Topic: [GROUP BUY] Beg Galas Berjenama Karrimor Sabre
Replies: 49
Views: 11193

wakaka... ko petik nama aku ker wira...

ahaks... silap org daa...aku tak jual beg..hehehe
by master
05 Jan 2007, 17:04
Forum: Galeri
Topic: Seribu Bintang
Replies: 28
Views: 5154

adoi la...bertambah parah dah osmet aku ni...
by master
09 Oct 2006, 09:03
Forum: Papan Notis (Malam Gala Gunung Online 14 April 2018)
Topic: ORGA masuk hospital!!( Syukur kembali sihat)
Replies: 91
Views: 24399

Alhamdulillah...syukur...


pssttt... pergh...semakin kuat aura keris tu...
by master
09 Oct 2006, 09:01
Forum: Papan Notis (Malam Gala Gunung Online 14 April 2018)
Topic: Terima kasih semua!!
Replies: 50
Views: 12076

tu dia... dah kembali dah abg orga kiter...
kol 4 pagi tu online... kuwat aura abg ni ....hehehe


pssstttt.....semalam bukak poser ko gi mana....muahahaha
by master
03 Oct 2006, 01:22
Forum: Galeri
Topic: Pic : Majlis Berbuka Puasa GO & KHK 30/09/06
Replies: 34
Views: 7412

wira... :!:

aku sajer je... nak kasik ko jeles sebab tak gi... :D
by master
02 Oct 2006, 09:23
Forum: Galeri
Topic: Pic : Majlis Berbuka Puasa GO & KHK 30/09/06
Replies: 34
Views: 7412

biasa la aku kan byk skandal.... :D

Ni arip punya keja... dia pegang kamera aku aku soh amik je gambar sampai pewai...... aku upload je gambar tu...
arip ...ko ada aper-aper ker ngan Intan....hehehehe


pssstttt..........muker ko tak kiut sebab tu kena potong....wakakakaka
by master
02 Oct 2006, 00:17
Forum: Papan Notis (Malam Gala Gunung Online 14 April 2018)
Topic: Terima kasih semua!!
Replies: 50
Views: 12076

Ok kawan-kawan.. Tahniah untuk buka puasa semalam...& harap puas hati dapat bersua dgn teman-teman rekreasi yang pelbagai... Aku dah upload gambar dlm galeri ( http://gunungonline.com/forum/viewtopic.php?t=751 )...aku upload byk terus..sorry kalu kalu loading slow...nak kasik korang senang tgk kat s...
by master
02 Oct 2006, 00:06
Forum: Galeri
Topic: Pic : Majlis Berbuka Puasa GO & KHK 30/09/06
Replies: 34
Views: 7412

Ok kawan-kawan..ni gambar dari kamera aku.. aku upload byk2 sekali & mintak maaf sbb akan slowkan loading... tapi kalu tunggu Insya Allah berbaloi.. mintak maaf gak..sebab gambar kurang terang & tak berapa menarik sgt sbb aku punya external flash malam tu tetiba rosak... so terpaksa guna flash kamer...
by master
01 Oct 2006, 00:47
Forum: Papan Notis (Malam Gala Gunung Online 14 April 2018)
Topic: Majlis Berbuka Puasa
Replies: 107
Views: 20778

jumlah sumer dtg..lebih kurang 115 org.. ramai woo... best woo..

ni gambar ramai2...aku rasa cam sikit je kat sini...

Image
by master
28 Sep 2006, 22:06
Forum: Papan Notis (Malam Gala Gunung Online 14 April 2018)
Topic: Majlis Berbuka Puasa
Replies: 107
Views: 20778

uikkk...ramai dah kompem..

fizi...
imsak....ok no problem....takut ko yang pewai nanti...muahahaha
by master
28 Sep 2006, 13:15
Forum: Papan Notis (Malam Gala Gunung Online 14 April 2018)
Topic: Majlis Berbuka Puasa
Replies: 107
Views: 20778

err... saper nak dtg tu byr la dulu kat bett...baper kali la bett ingatkan...ni aku tolong ingatkan plak... saper yang bayar je..kerusi meja baru ada ...kena book tempat tu dulu pakai duit...... jgn nanti tercegat-cegat tadak tempat... psssttt..aku berjaya hantar msg ari ni ...tak block plak...hehe...
by master
27 Sep 2006, 21:39
Forum: Papan Notis (Malam Gala Gunung Online 14 April 2018)
Topic: Majlis Berbuka Puasa
Replies: 107
Views: 20778

err...atas sekali nama aku kerr... siot je bettt...:P

yang 3-4 org yang aku mentioned tadi (pergh dah ada dah nama kat atas tu)...nanti aku setelkan bayaran diaorang esok..
by master
25 Sep 2006, 09:12
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Al Fatihah.kembalinya rakan kita menemui Ilahi
Replies: 38
Views: 12565

Alfatihah...untuk bud buddy / Faiz
Takziah untuk keluarga....

Allah lebih menyayanginya...

Alfatihah....
by master
21 Sep 2006, 22:49
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: CARI GANG YG PEGI BASOR
Replies: 15
Views: 2190

pekatu...

mai la... pot aku selalu tunggu ko..tapi ko selalu takmo jengok...maklum la pot sini qudiz jenis keras jek.... :D
by master
03 Sep 2006, 23:46
Forum: Bantuan, Pertanyaan dan Cadangan
Topic: Garmin’s new topographical mapping
Replies: 10
Views: 1260

ahaks...walaupun just nak tambah sikit...walaupun topik ni tak kuar kat umum.. Secara umumnya pengguna garmin banyak kat M'sia ni.. boleh gi site www.malsingmaps.com ..boleh tau beribu pengguna garmin m'sia... yang paling best sini ada topo kebanyakan tempat...aku dah upload dalam GPS aku topo2 tu.....