Search found 19 matches

by askwhat
22 Jan 2009, 00:42
Forum: Kedai
Topic: Jualan Runcit² V3 [ First Down & Salomon] - SOLD
Replies: 7
Views: 928

Re: Jualan Runcit² V3 [ First Down & Salomon]

bro saya nak beli solomon bro..
sok saya bank in...
k?
by askwhat
06 Jan 2009, 16:07
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Trans-Gng Suku-Gng Irau-Yellow-Gng Pass(25/12-28/12/2008)
Replies: 45
Views: 6997

Re: Trans-Gng Suku-Gng Irau-Yellow-Gng Pass(25/12-28/12/2008)

Salam.. dan selamat tahun baru 2009... terimakasih kepada kawan2 seramai 21 orang.. yang joint trip trans ni ....terimakasih gak kepada gaid che khalil dan wanhody... jadi gaid kitaorang... santai beb!!! :lidah: alhamdulillah trip ni success.. :minum: selamat pergi dan balik.... minta maaf banyak2 ...
by askwhat
01 Jan 2009, 12:17
Forum: Kedai
Topic: Stove - stok masih ada? Nop...SOLD OUT
Replies: 156
Views: 14640

Re: Stove - stok masih ada? yup...masih ada

fuh...smeinggu xdpt masuk GO...akhirnya hari dapat masuk. alhamdulillah poncho; tulah...biasanya mmg lepas cuti panjang=budak2 baru balik dari xpdc..akan ada order. alhamdulillah. cuma stok dah tinggal kurang dari 10. soulfly; tq...jek upkan stove aku. hehehe askwhat; stove ko dah siap packing tung...
by askwhat
31 Dec 2008, 10:02
Forum: Kedai
Topic: Stove - stok masih ada? Nop...SOLD OUT
Replies: 156
Views: 14640

Re: Stove - stok masih ada? yup...masih ada

soulfly wrote:
askwhat wrote:salam bro...
saya nak oder stove 1 la...
mcm mana cerita?
oit...
apa barang beli satu,beli dua lah :kah:
satu cukup la...
dah ader stove lagik 1... hehehehe... :keke:
by askwhat
29 Dec 2008, 12:39
Forum: Kedai
Topic: Stove - stok masih ada? Nop...SOLD OUT
Replies: 156
Views: 14640

Re: Stove - stok masih ada? yup...masih ada

salam bro...
saya nak oder stove 1 la...
mcm mana cerita?
by askwhat
29 Dec 2008, 11:47
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Trans-Gng Suku-Gng Irau-Yellow-Gng Pass(25/12-28/12/2008)
Replies: 45
Views: 6997

Re: Trans-Gng Suku-Gng Irau-Yellow-Gng Pass(25/12-28/12/2008)

salam semua...
hahaha....

best giler trip nie....
memang SANTAI....

:lidah:
by askwhat
25 Nov 2008, 15:03
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Trans-Gng Suku-Gng Irau-Yellow-Gng Pass(25/12-28/12/2008)
Replies: 45
Views: 6997

salam... org baru mcm saya leh ikot kew? orang baru ke orang lama ke..terbuka untuk semua.. sapa cepat dia dpt g lah... lambat kenalah tinggal... pastikan anda ada stamina k... persediaan dari segi mental dan fizikal... tu yang penting... jangan main redah je.... :wink: okeh... saya tak la baru sgt...
by askwhat
21 Nov 2008, 18:54
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Trans-Gng Suku-Gng Irau-Yellow-Gng Pass(25/12-28/12/2008)
Replies: 45
Views: 6997

salam... org baru mcm saya leh ikot kew? orang baru ke orang lama ke..terbuka untuk semua.. sapa cepat dia dpt g lah... lambat kenalah tinggal... pastikan anda ada stamina k... persediaan dari segi mental dan fizikal... tu yang penting... jangan main redah je.... :wink: okeh... saya tak la baru sgt...
by askwhat
20 Nov 2008, 18:41
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Trans-Gng Suku-Gng Irau-Yellow-Gng Pass(25/12-28/12/2008)
Replies: 45
Views: 6997

salam...
org baru mcm saya leh ikot kew?
by askwhat
20 Nov 2008, 18:34
Forum: Data Gunung
Topic: GUNUNG HANTU, NEGERI SEMBILAN
Replies: 18
Views: 1322

salam...
nak tnyer la..

nak naik nie kne ader guide ka bro...
tringin nak naik gak la...

bila ader ayat kata hutan bonsai tu...
hehehe...
by askwhat
20 Nov 2008, 18:26
Forum: Data Gunung
Topic: List & Ranking Gunung-Gunung di Malaysia
Replies: 63
Views: 9536

salam...
kawan gunung skalian...
ader sesapa tak bleh bagik info pasal gunung telapa buruk... :)
by askwhat
20 Nov 2008, 17:44
Forum: Kedai
Topic: bag overland dan eastpark.. murah2 jo...
Replies: 5
Views: 1028

trima kasih incik...
hehehe...
harga beleh kurang byk...
sape nak bleh contact saya...
:D
by askwhat
12 Nov 2008, 15:02
Forum: Kedai
Topic: bag overland dan eastpark.. murah2 jo...
Replies: 5
Views: 1028

thanks bro crampizium...
by askwhat
12 Nov 2008, 14:40
Forum: Peralatan
Topic: Parang
Replies: 116
Views: 3945

heem jejauh sumenyer.... nih kat banting pon ada.. kancung darat, sebelum moreb.... 03 31879181 (wak jai) bahan dia spring lori gak. (nak convert spring sport pon boleeee ha haa) cara pembuatan pon cara lama... bakau n ketuk.... salam bro tumpang lalu... org banting ke? kat mana ye yang kat kanchon...
by askwhat
12 Nov 2008, 13:56
Forum: Kedai
Topic: bag overland dan eastpark.. murah2 jo...
Replies: 5
Views: 1028

bag overland dan eastpark.. murah2 jo...

salam mod... harap buleh jual brg kat sini... saya ada 2 barg nie... nak jual... lokasi kat banting. boleh PM or sms kat-0172921607 overland:Rm40 nego... http://img227.imageshack.us/img227/103/bu768aa4.th.jpg [/url] http://img227.imageshack.us/images/thpix.gif [/img] http://img120.imageshack.us/img1...
by askwhat
06 Nov 2008, 17:03
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Gunung Datuk
Replies: 20
Views: 2367

alamak lama tak pi sana...
keje malam la bro...
kalu ader free memang nak pi...
by askwhat
01 Oct 2008, 23:53
Forum: Pendaftaran (Ahli baru sila daftar dahulu)
Topic: Please register here
Replies: 1312
Views: 156287

Nama betul : Mohd aswad bin mohd sa'dan Jantina : Last check masih lelaki Tarikh sampai bumi : 21 November 1986 Alamat mengundi : banting,selangor Alamat tido : kg. olak lempit,banting Alamat blk kg : kg. olak lempit,banting Alamat cari makan : teluk panglima garang, kuala langat Kelab : takde... St...
by askwhat
21 Sep 2008, 22:37
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: budak baru....
Replies: 26
Views: 3829

salam... :)
say new person kat forum nie...
saya area selangor,banting...
nak cri membe area cni kalu ader...
nak buat aktiviti takda kawan sudah tentu tak best kan? :lol:
by askwhat
21 Sep 2008, 22:26
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: xPDc G. Mandi Angin
Replies: 40
Views: 4339

salam....
saya new membe dlm post nie...
menarik sgt la forum nie smpai tak tau nak sembang kat mana...
lagi pun saya ketagori beginer... :D