Search found 18 matches

by mie_bundut
04 Dec 2008, 13:21
Forum: Isu & Gossip
Topic: Kinabalu oh Kinabalu
Replies: 103
Views: 14053

bayaran trip gunung kinabalu

salam kak nik.. saya budak baru, betulkan kalau saya tersilap. just nak share info sesikit. kalau salah tolong betul kan... mmg betul dan dah kompom bayaran untuk mendaki gunung kinabalu dah naik. harga lama rm188 seorang adalah harga bayaran untuk makan dan penginapan di gunting lagadan. manakala h...
by mie_bundut
24 Nov 2008, 01:17
Forum: Galeri
Topic: Gunung Tapis 15-17/11/2008
Replies: 25
Views: 5731

salam PKN..

nanti kim salam kat kalil n cik farah ea (ala awek yg pakai tudung kaler xxxxx tu)...
lame bebenor tak jumpe die..
dapat tgk gambor n jadi ler...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
by mie_bundut
14 Oct 2008, 01:06
Forum: Peralatan
Topic: gam atau gam&jahit...teva
Replies: 23
Views: 1449

salam bro..
nak tanya skit, kat area s.alam/klang/pj kat mane ada jual sandel teva?
dah jenuh saya usha/cari, tp tak jumpa..
harap dapat tolong.... :| :| :| :| :| :| :|
by mie_bundut
14 Oct 2008, 00:46
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Kinabalu (17 - 23 oktober 08)
Replies: 21
Views: 3390

ko pegi berape orang?
berape hb naik n berape hb turun gunung?
bila pergi n bila balik?
pergi ngan group mane?
ada kosong tempat lagi tak?
by mie_bundut
10 Oct 2008, 22:01
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Kinabalu (17 - 23 oktober 08)
Replies: 21
Views: 3390

dah call, tp takde bejawab..
bro, pegi jugak ke?
by mie_bundut
10 Oct 2008, 00:34
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Kinabalu (17 - 23 oktober 08)
Replies: 21
Views: 3390

ada tempat kosong lagi tak bro???
by mie_bundut
06 Oct 2008, 15:38
Forum: Khemah
Topic: Aktiviti Cabaran kecergasan 2008
Replies: 3
Views: 1461

salam dinpedas..
cam mane nak join program?
kene isi borang or daftar ape2 tak dulu?
siapa yang menganjur?
no tepon penganjur ada tak?
berminat sesangat nie.....
:D :D :D :D :D :D :D
by mie_bundut
23 Sep 2008, 21:36
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: Diving Courses (open water)
Replies: 25
Views: 5357

huhuhuhuhuhuhu..

elo cik sambal tempoyak...
tarikh tu dah komfirm ke?
berminat nak join tp clash ngan projek lain le plak... :cry: :cry: :cry:
by mie_bundut
23 Sep 2008, 21:27
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: Diving Courses (open water)
Replies: 25
Views: 5357

huh...
cam best je..
bleh bawak koi skali tak..? :evil: :evil: :evil:
by mie_bundut
19 Sep 2008, 22:43
Forum: Isu & Gossip
Topic: Trip kinabalu (17okt 08 - 23okt 08)
Replies: 17
Views: 3924

ada kosong lagi tak?
by mie_bundut
19 Sep 2008, 02:14
Forum: Isu & Gossip
Topic: Bangkai Kapalterbang
Replies: 140
Views: 34870

bro cengitu..

kalau tak silap saya, kat gunung relau, kampar ada bangkai heli british..
no plate heli nye masih terang lagi.. dan bekas peluru nye pun ade lagi kat situ.. cam mane? ada dalam senarai gak ker?
by mie_bundut
19 Sep 2008, 01:16
Forum: Isu & Gossip
Topic: senarai upah guide
Replies: 76
Views: 9692

hehehehe...
aku agak pun cam gitu lar mr cyclop..
mane tak nyer, kalau ade sesape lagi yg up rm1800 tentu ada yg tak puas ati plak nanti..
:evil: :evil: :evil:
by mie_bundut
19 Sep 2008, 00:47
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Minta bantuan warga GO untuk info trans V2
Replies: 126
Views: 17072

huh..
kene register lagi ke?
tp nasib baik lar, aku dah regis ter td..
kalau tak tentu ada yang marah2 n panas2 lagi..
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
by mie_bundut
18 Sep 2008, 22:57
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Minta bantuan warga GO untuk info trans V2
Replies: 126
Views: 17072

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
by mie_bundut
18 Sep 2008, 22:45
Forum: Pendaftaran (Ahli baru sila daftar dahulu)
Topic: Please register here
Replies: 1312
Views: 187994

Nama : mie
Jantina : Lelaki
Tarikh Lahir : 27hb Nov 1978
Alamat Umah : SHAH ALAM
Status : Blom kawin lagi...
Club : Kelabi malami...
Taraf : Baru menceburi bidang ni. sila beri tunjuk ajar.. :D :D
by mie_bundut
18 Sep 2008, 22:44
Forum: Pendaftaran (Ahli baru sila daftar dahulu)
Topic: Please register here
Replies: 1312
Views: 187994

Nama : mie
Jantina : Lelaki
Tarikh Lahir : 27hb Nov 1978
Alamat Umah : SHAH ALAM
Status : Blom kawin lagi...
Club : Kelabi malami...
Taraf : Baru menceburi bidang ni. sila beri tunjuk ajar.. :D :D
by mie_bundut
18 Sep 2008, 22:44
Forum: Pendaftaran (Ahli baru sila daftar dahulu)
Topic: Please register here
Replies: 1312
Views: 187994

Nama : mie
Jantina : Lelaki
Tarikh Lahir : 27hb Nov 1978
Alamat Umah : SHAH ALAM
Status : Blom kawin lagi...
Club : Kelabi malami...
Taraf : Baru menceburi bidang ni. sila beri tunjuk ajar.. :D :D
by mie_bundut
18 Sep 2008, 22:40
Forum: Pendaftaran (Ahli baru sila daftar dahulu)
Topic: Please register here
Replies: 1312
Views: 187994

Nama : mie
Jantina : Lelaki
Tarikh Lahir : 27hb Nov 1978
Alamat Umah : SHAH ALAM
Status : Blom kawin lagi...
Club : Kelabi malami...
Taraf : Baru menceburi bidang ni. sila beri tunjuk ajar.. :D :D