Search found 102 matches

by pa'bu
11 Jan 2012, 20:43
Forum: Kedai
Topic: NTF,LL Bean,First Down, Carhartt bundle condition
Replies: 1
Views: 899

Re: NTF,LL Bean,First Down, Carhartt bundle condition

item 1 book.
items 3,5 dgn 6 sold.
tq.
by pa'bu
09 Jan 2012, 17:11
Forum: Galeri
Topic: sunset kinabalu
Replies: 4
Views: 2455

sunset kinabalu

bila la nak gi lagi ni...iskkk...

Image
sunset sebelum pondok waras...
by pa'bu
09 Jan 2012, 16:29
Forum: Kedai
Topic: NTF,LL Bean,First Down, Carhartt bundle condition
Replies: 1
Views: 899

NTF,LL Bean,First Down, Carhartt bundle condition

assalamualaikum...sape2 berminat bole hubungi aku di no talian 013-3100978..pengantaran melalui pos tak disediakan...self collect area klang/shah alam/pj/sunway/kl/kota damansara..kalau sape2 nak pos gak tambaan wang pos dikenakan dan penghantaran hanya bole dibuat pada hari sabtu shj...isnin sampai...
by pa'bu
08 Aug 2011, 02:52
Forum: Khemah
Topic: Liga Gunung Online :: season 2011/2012 ::
Replies: 11
Views: 4587

Re: Liga Gunung Online :: season 2011/2012 ::

cabaran disambut...nantikan kegarangan meru racing team...hahaha
by pa'bu
22 Mar 2011, 09:27
Forum: Kedai
Topic: sedikit barang nak jual
Replies: 70
Views: 7116

Re: sedikit barang nak jual

habis semua harta ko jual ye tan..tapi ingat..jgn sampai jual maruah ko plak..hahaha
by pa'bu
26 Aug 2009, 12:29
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: Fantasy Premier League - ::Liga Gunung Online::
Replies: 26
Views: 3865

Re: Fantasy Premier League - ::Liga Gunung Online::

ngai...
aku dah join..
carambolafc..
hehehe
by pa'bu
16 Mar 2009, 11:43
Forum: Papan Notis (Malam Gala Gunung Online 14 April 2018)
Topic: Al-Fatihah buat Suraya
Replies: 100
Views: 23859

Re: Al-Fatihah buat Suraya

Al-Fatihah..
sedih yg tak mampu aku luahkan dgn kata2 lagi...
sesungguhnya kita hanya mampu merancang..
segala2nya Allah yg tentukan..
semoga keluarga arwah diberikan kekuatan dlm menghadapi dugaan yg berat ini..
by pa'bu
18 Feb 2009, 17:47
Forum: Isu & Gossip
Topic: dengar ada kawan kita sesat kat yong yap?
Replies: 377
Views: 53067

Re: dengar ada kawan kita sesat kat yong yap?

genap setahun dgn kes umai.. aku masih teringat masa umai hilang dulu.. kebetulan time tu aku start trekking sehari selepas dia dilaporkan hilang.. sampai kat kem kor guide kitorg terus gi kubang tinggalkan kitorg kat kem kor.. esoknya aku naik skali dgn team jpa3.. tiap2 mlm masa kat situ kitorg as...
by pa'bu
18 Feb 2009, 12:56
Forum: Isu & Gossip
Topic: dengar ada kawan kita sesat kat yong yap?
Replies: 377
Views: 53067

Re: dengar ada kawan kita sesat kat yong yap?

semoga yg dicari dan yg mencari dalam keadaan selamat dan dilindungi dari sebarang bahaya.
by pa'bu
17 Feb 2009, 14:48
Forum: Isu & Gossip
Topic: dengar ada kawan kita sesat kat yong yap?
Replies: 377
Views: 53067

Re: dengar ada kawan kita sesat kat yong yap?

sapa tu bukan masalah skang ni..
yg jadi masalah apasal lambat nak report?
nyawa tu!!!
by pa'bu
17 Feb 2009, 14:31
Forum: Isu & Gossip
Topic: dengar ada kawan kita sesat kat yong yap?
Replies: 377
Views: 53067

dengar ada kawan kita sesat kat yong yap?

salam...
aku dengar ada kawan kita sesat kat yong yap..
dah nak masuk 2 hari baru report polis.
ape cite?
nyawa kawan dlm bahaya takkan 2 hari baru nak report?
by pa'bu
07 Nov 2008, 15:15
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Gunung Perlis...
Replies: 71
Views: 6413

huh kompom aku takleh join projek ni.. jgn kan GPS...3GP pun aku tak tau guna... huih mesti dasyat2 sapa yg ikut projek ni ye.. aku ni dah la baru sekali je gi camping..tu pun kat sg congkak je..balik hari lak tu..memang kompom takleh join la.. wowwww...hebatlah pakabu...pegi kemping main congkak.....
by pa'bu
07 Nov 2008, 15:06
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Gunung Perlis...
Replies: 71
Views: 6413

huh kompom aku takleh join projek ni..
jgn kan GPS...3GP pun aku tak tau guna...
huih mesti dasyat2 sapa yg ikut projek ni ye..
aku ni dah la baru sekali je gi camping..tu pun kat sg congkak je..balik hari lak tu..memang kompom takleh join la..
by pa'bu
24 Sep 2008, 17:07
Forum: Khemah
Topic: Futsal Liga Gunung KHK ke-3 / 2008
Replies: 60
Views: 13040

hui dak dak aku dah ada nama dah.... : mr tank : speciallize kapar (jepun mari) : along GT : Kona OB : bro santa cruize pompuan lak : mas ape ek? : rina : aaah tak cukup sorang hee hee nama team Jawa street wear eh ok ke nih? weh pa abu? cuba cek nama team kita masa meeting arituh.... hantam je la ...
by pa'bu
22 Sep 2008, 09:29
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: Menikmati Aiskrim Buatan Cameron Highland....
Replies: 17
Views: 3746

wallaaa weh iklan ko...... mana nak carik tandas nih.... adeh mcm hareeemmm ko ni...tgk mazidul pun nak masuk tandas...tunang ok?? hoi... pe nih.... cita atas meja dah laa...... aku hadiah kan ko pakaian sukan tenis wanita kat ko kang suh pakai masa treking tau lah..... macam harem tol lah ayahande...
by pa'bu
04 Aug 2008, 12:00
Forum: Stor Galeri
Topic: Ogos : Mossy forest
Replies: 40
Views: 9094

contoh camne bett?
by pa'bu
14 Jul 2008, 12:36
Forum: Stor Galeri
Topic: Bulan Julai : Ceria di hutan
Replies: 52
Views: 11913

seremban mai wrote:8. ceria catwalk di frim
Image
ini pun kira utan gak ke???[/quote]

entah la...
tapi FRIM tu hutan kan?
kira gamba ni diambik di dalam hutan FRIM..
consider hutan gak la kot..
hehehe
by pa'bu
09 Jul 2008, 11:58
Forum: Stor Galeri
Topic: Bulan Julai : Ceria di hutan
Replies: 52
Views: 11913

nak cuba anta penyertaan gak.. hehehe... 1. ceria di gunung tahan. http://i193.photobucket.com/albums/z4/pakcikabu/DSC_8077.jpg 2. scandal ceria di puntung asap http://i193.photobucket.com/albums/z4/pakcikabu/KNG_7395.jpg 3. ceria berdua di puncak puntung asap http://i193.photobucket.com/albums/z4/p...
by pa'bu
26 Jun 2008, 09:06
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Gunung Tahan
Replies: 102
Views: 9141

huh tarikh tak sesuwai dgn aku la.
by pa'bu
24 Jun 2008, 17:09
Forum: Stor Galeri
Topic: FINALE JUN | Orang Asli (pemenangnya tinta emas)
Replies: 50
Views: 8885

no loro!
eh no 2!
by pa'bu
24 Jun 2008, 15:24
Forum: Papan Notis (Malam Gala Gunung Online 14 April 2018)
Topic: Tshirt dah siap
Replies: 41
Views: 11548

bett kalau aku lambat mlm ni ko tolong pass baju aku kat atan or pore or sesape je yg ada kat sana la ye..tapi aku musykil la..
apsal nama aku takde dlm list hah?
by pa'bu
18 Jun 2008, 10:18
Forum: Papan Notis (Malam Gala Gunung Online 14 April 2018)
Topic: Malam Gala GO sukses!!
Replies: 129
Views: 25091

ni lirik lagu dikir barat dan sewang puteri yg diubah/digubah liriknye oleh atan@setan..harap takde yg terasa hati dgn lirik lagu ni ye..sekadar untuk hiburan dan menceriakan susasana je.. hehehe... NI HAH LIRIK .. 1st song: sewang putri memohon sembah sembah meniarap para hadirin hadiran skalian ke...
by pa'bu
17 Jun 2008, 13:39
Forum: Galeri
Topic: Koleksi diner
Replies: 44
Views: 7102

aku nak up gak skit2... http://i193.photobucket.com/albums/z4/pakcikabu/BAS_1219.jpg http://i193.photobucket.com/albums/z4/pakcikabu/BAS_1311.jpg http://i193.photobucket.com/albums/z4/pakcikabu/BAS_1303.jpg http://i193.photobucket.com/albums/z4/pakcikabu/BAS_1291.jpg http://i193.photobucket.com/albu...
by pa'bu
17 Jun 2008, 12:30
Forum: Papan Notis (Malam Gala Gunung Online 14 April 2018)
Topic: Malam Gala GO sukses!!
Replies: 129
Views: 25091

orga wrote:pakabu..tanak up gambo dr kamera ko ka..hihi
dah up dah...
gi la tgk kat maltipelai aku tu..
hahaha :twisted:
by pa'bu
17 Jun 2008, 12:12
Forum: Galeri
Topic: Koleksi diner
Replies: 44
Views: 7102

ui mawi...
semua gamba ada udang disebalik batu tu..
hahaha
by pa'bu
17 Jun 2008, 11:21
Forum: Papan Notis (Malam Gala Gunung Online 14 April 2018)
Topic: Malam Gala GO sukses!!
Replies: 129
Views: 25091

killerbees wrote::cry:
ui apsal ko takde?
by pa'bu
17 Jun 2008, 11:18
Forum: Papan Notis (Malam Gala Gunung Online 14 April 2018)
Topic: Malam Gala GO sukses!!
Replies: 129
Views: 25091

tahniah semua... nak cakap ape pun dah tatau la.. abis semua korang dah cakap.. papehal thanks a lot to all crew and participant.. especially to mr. chukang, mr. bett, mr. nadir, mr. orga, mr. rembau and all otai2 in this forum.jasa2 korang terhadap aktiviti pergunungan ni amat2 aku hargai.. nak tgk...
by pa'bu
02 Jun 2008, 12:16
Forum: Stor Galeri
Topic: Aku Hanya Serangga - pemenangnya NADIR
Replies: 47
Views: 9085

nadir wrote:fuih..... memang pulak.... ni first time aku memang pertandingan photografi...... :shock: TQ all...

yang masuk final pun gambar dahsyat dahsyat.... aku pun tertarik ngan gambar korang...

bulan depan bunga pulak ek?
tahniah nadir!
wah sape menang bole bagi tajuk utk bln depan ye?
hehehe
by pa'bu
30 May 2008, 08:01
Forum: Galeri
Topic: Transtitiwangsa Version 2 (V2)-T-REX-..12/05/08-20/05/08
Replies: 31
Views: 4671

pa'bu wrote:ui adah tak join skali ke?
hehehe
staff kat UMP skang ni.
otai gak tu.
hehehe.
tahniah wei..
menggugat jiwa dan raga aku je.
by pa'bu
29 May 2008, 17:07
Forum: Galeri
Topic: Transtitiwangsa Version 2 (V2)-T-REX-..12/05/08-20/05/08
Replies: 31
Views: 4671

ui adah tak join skali ke?
hehehe
by pa'bu
29 May 2008, 16:12
Forum: Papan Notis (Malam Gala Gunung Online 14 April 2018)
Topic: Perlantikan ahli kehormat GO
Replies: 33
Views: 11791

ui tak sangka aritu aku gi shoot gamba kat penang dgn YB rupenye.
tahniah nadir!
jasamu akanku kenang.
by pa'bu
26 May 2008, 12:36
Forum: Stor Galeri
Topic: Aku Hanya Serangga - pemenangnya NADIR
Replies: 47
Views: 9085

shah!
by pa'bu
22 May 2008, 12:57
Forum: Isu & Gossip
Topic: PENGUMUMAN-PAITOT/FAIEZAT KEMALANGAN
Replies: 55
Views: 6954

semoga cepat sembuh.
by pa'bu
21 May 2008, 16:09
Forum: Galeri
Topic: Tema-tema untuk bulan akan datang (Sila bagi idea)
Replies: 92
Views: 11694

belakangpokok wrote:gambar percintaan
menarik gak tu.
hahaha
by pa'bu
21 May 2008, 10:39
Forum: Galeri
Topic: Gunung Batu Puteh (17 May-19 May 2008)
Replies: 11
Views: 1585

tahniah semua!
by pa'bu
20 May 2008, 19:50
Forum: Stor Galeri
Topic: Bulan Mei : Aku hanya serangga
Replies: 73
Views: 15714

mane gambo ko ni poncho?
takde pun?
by pa'bu
20 May 2008, 19:14
Forum: Stor Galeri
Topic: Bulan Mei : Aku hanya serangga
Replies: 73
Views: 15714

last day ni. bole lagi anta penyertaan ni. gamba2 semua kat trans puntung asap-bubu west-bubu. 1. http://i193.photobucket.com/albums/z4/pakcikabu/KNG_7278.jpg 2. http://i193.photobucket.com/albums/z4/pakcikabu/KNG_7339.jpg 3. http://i193.photobucket.com/albums/z4/pakcikabu/KNG_7106.jpg 4. http://i19...
by pa'bu
12 May 2008, 16:55
Forum: Stor Galeri
Topic: Bulan Mei : Aku hanya serangga
Replies: 73
Views: 15714

nak up satu lagi.
tajuk: seekor pepatung...bukan 2 ekor
lokasi: taman cahaya bukit cherakah (kategori outdoor gak kan..kira trekking gak pe..hehehe)

Image
by pa'bu
08 May 2008, 13:51
Forum: Kedai
Topic: CANON ixus60 for S A L E
Replies: 5
Views: 1169

nama kawan ko tu atan ye?
no hp tu sama je dgn no atan bongok tu.
by pa'bu
08 May 2008, 10:49
Forum: Papan Notis (Malam Gala Gunung Online 14 April 2018)
Topic: Tshirt GO | tshirt dah siap
Replies: 194
Views: 39406

bett aku dah bank in.