Search found 18 matches

by Xpeditor
10 Oct 2007, 03:06
Forum: Isu & Gossip
Topic: Re: SMS jadi penyelamat
Replies: 17
Views: 2798

-------------------------------------------------------------------------------- rembau kate "camne kalau worse senario tu terjadi...haler semua tak bawak...apa patut dilakukan oleh team member lain...." ahaks rembau...mcm penah dengar jek ayat ini...tp aku setuju ler dgn rembau..asthma yg teruk klu...
by Xpeditor
10 Oct 2007, 02:46
Forum: Isu & Gossip
Topic: G7: menyelami jiwa pendaki...
Replies: 115
Views: 14173

aku x sangka ler term G7 member2 main letak jek bole jadik topik perbualan hangat 10 tahun kemudian...har..har..tp btol ar rembau ..kt same2 lum abis G7...x terpikir lak nk abiskan pulak...wajib ker...heh..heh anyway aku dgn kambing gurun dh setting dgn orca nk jadik full time peneroka bebas 2010 nn...
by Xpeditor
07 Jun 2006, 17:07
Forum: Galeri
Topic: SOS berjaya menjejak kaki ke Gunung Yong Yap (3-4 Jun 06)
Replies: 59
Views: 12475

thank you for the company...best giler korang...smoga kekal minat treking smpai le ke tua bangka cam rembau..atau MUSZ... :D

p/s: musz....aku bkan lagi tue lg ko la..jgn skali2 ko panggil aku abang lagi....malu siot....rase tua nk mampusss :)
by Xpeditor
07 Jun 2006, 16:59
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: XPDC Gunung Chabang 5613ft 24&25 Jun 2006
Replies: 70
Views: 11858

sori aa abg Muzs, adik dah nk gi chabang weekend ni la pulak...klu tgh2 bulan tgh sibuk dgn world cup la brader...yg gi weekend ni nmpaknyer 1)rembau 2)rembau 2 3)adli 4)adli2 5)azizul perlis hunters 6)azizul 2 7)moi 8)Tamin 9)fish 10)Lamie 11)Lamie 2 kim salam ler kt OGLJB..masih powr siot bradr ki...
by Xpeditor
29 May 2006, 16:36
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Mt Yong Yap 3&4 June 2006
Replies: 104
Views: 22002

xpeditor 1 tuh dah bank in 50 ari nie....xpeditor 2 tgh keja lps nie aku gi bank 50 dulu....so ape2 kang nnt aku cal ko ler musz... woi kambing gurun alias bewok pasir rmai giler kuncu2 ko bawak...siut jer...mentang2 ler tgh fit giler bru turun CUS...heh...heh..xpe..ler ...klu aku dgn abg rempit kit...
by Xpeditor
24 May 2006, 16:21
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Mt Yong Yap 3&4 June 2006
Replies: 104
Views: 22002

yong yap

ok abg MUSZ, nampaknyer setelah mnteri dlm negeri bg kelulusan, maka buat mase ini saya konfirm.

1)xpeditor 1
2) xpeditor 2
3)x peditor 3

wang pendahuluan akan dimasukkan dlm minggu nie..klu bole nk minta no.contact utk urusan xpdc dan sbnyer...

sori aaa lambat konpem...bnyk keja skt... :)
by Xpeditor
06 May 2006, 12:04
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Mt Yong Yap 3&4 June 2006
Replies: 104
Views: 22002

mus...aku ngan kengkawan sorang lg ingat nk gi klu hilux leh muat lg...heh..heh..tlg konfem balik bayaran brape dan cover item2 ape.orait..tq ye abang musssszzzzz.... 8)
by Xpeditor
06 May 2006, 11:05
Forum: Peralatan
Topic: GPS Technology
Replies: 75
Views: 13479

rembau..nasib baik ler GPS ader error..pastu map pun ader gak die punyer error dlm julat tertentu...pastu mase msuk kedudukn puncak lak sib baik ader lari skt lg..heh.heh...klu tidak mase gi gerah ari tu alamatnyer terkedu le kite rembau... :!:
by Xpeditor
18 Feb 2006, 16:09
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Hutan Belum
Replies: 50
Views: 10937

kontek utan belum

nie yg aku tau bett...mase aku keja jage projek dkt lebuhraye timur barat selama 2 tahun ade gak main2 tasik banding dan sbgnyer...sebenarnyer klu tanyer aku hutan belm kt ne..aku rase org gerik sendiri pun x leh nk jawab..klu ko pegi nnt mase time dkt jambatan kt tasik banding mase kilometer 34 tu ...
by Xpeditor
09 Feb 2006, 11:57
Forum: Bantuan, Pertanyaan dan Cadangan
Topic: Perihal Sekeping Permit versi II
Replies: 9
Views: 1433

w/pun aku hanye mengenali rembau tp korang sume sudah menjadik sahabat aku...nampanyer kite berkongsi pandangan yg serupe..cume dah bertahun2 x diluahkan sahaja..walau apa pun ke gunung adalah hala tujuku kite dan biarlah kite dgn hala tuju kite 8)
by Xpeditor
09 Feb 2006, 11:56
Forum: Bantuan, Pertanyaan dan Cadangan
Topic: Perihal Sekeping Permit versi II
Replies: 9
Views: 1433

w/pun aku hanye mengenali rembau tp korang sume sudah menjadik sahabat aku...nampanyer kite berkongsi pandangan yg serupe..cume dah bertahun2 x diluahkan sahaja..walau apa pun ke gunung adalah hala tujuku kite dan biarlah kite dgn hala tuju kite 8)
by Xpeditor
01 Feb 2006, 22:34
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: prepare food 2 g tahan
Replies: 12
Views: 2887

seriously i also donno la fs..havent eaten it for years la brader...sekarang my tekak susah nk telan bende pelik2..heh..heh...but if u wan now can go KFC n buy lor....ha..hah..
by Xpeditor
01 Feb 2006, 01:54
Forum: Pendaftaran (Ahli baru sila daftar dahulu)
Topic: Senarai nama Kelab & Team Outdoor
Replies: 153
Views: 57862

kite dr Group Flintstones....rmai species dah pupus tp ade gak masih idup lagi...kah..kah...
by Xpeditor
01 Feb 2006, 01:45
Forum: Bantuan, Pertanyaan dan Cadangan
Topic: Trek MTB kt Ipoh
Replies: 2
Views: 562

Trek MTB kt Ipoh

sape tahu trek MTB yg ader 4-6 jam cycle dlm area hutan dgn moderate difficulty dgn uphill dan downhll yg bole diterima akal ....hah..hah... yg aku tahu area Intake Ulu Kinta ader trek dr jambatan besi ker Camp 1 on the way nk naik Korbu tp ingat nk cari dkt area gunung rapat ler kalu ader.... jelap...
by Xpeditor
01 Feb 2006, 01:28
Forum: Bantuan, Pertanyaan dan Cadangan
Topic: Learn from the expert: Maintain fitness
Replies: 18
Views: 2749

utk member2 yg masih belajar kt U lagi...anggap ler korang pada era paling fit...klu dah keja cam kami nie...harapkan babat jer bile naik gunung, jgnkan fit, kalu kena keja dgn anjing pun alamatnyer jadik BBQ ler anjing tersebut ...sbb kena salai dgn org asli ...hah..hah...nk lari x larat ...hah..ha...
by Xpeditor
01 Feb 2006, 01:16
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: prepare food 2 g tahan
Replies: 12
Views: 2887

ello madi, aku nk cite pun bukannyer reti sgt, tp selalu klu org buat merapoh-kuala selalu dlm mase 4 paling lame pun 5 hari dah smpai kt kuala..klu x silap le...aku pn dah lame gak x pegi..anyway..menu yg paling best bagi aku adalah menu yg 1. sedap 2. ringan 3. murah klu u all gi group ade 12 org,...
by Xpeditor
01 Feb 2006, 00:52
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Pesta Transpex V2
Replies: 67
Views: 13249

sape yg pegi trans 2.0 kali nie bole ler cite skt...kite nk gi gak nie...heh..heh
by Xpeditor
01 Feb 2006, 00:46
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Asmaradana - informasi diperlukan
Replies: 75
Views: 22329

wow..aku x tau lak skrg ledang dah makin teruk...asalnyer mmg nk jaga kebersihan dan nak memantau aktiviti trekking kt ledang maka johor govt take ober tu...tp nampaknyer cam menyusahkan jer...bukan ape...klu zoo x pe gak kite bayar , sbb nk kena maintain binatang2 kan..tp klu dah namue gunung aphal...