Search found 32 matches

by adikcomelx
18 Mar 2009, 18:37
Forum: Isu & Gossip
Topic: Hasil Mesyuarat Teknikal Gerakkan SAR Hassan Ayat
Replies: 21
Views: 4945

Re: Hasil Mesyuarat Teknikal Gerakkan SAR Hassan Ayat

Semoga dipermudahkan olehNya.. AMIN
by adikcomelx
16 Mar 2009, 12:04
Forum: Isu & Gossip
Topic: Rakan SAR kita terlibat dalam kemalangan
Replies: 62
Views: 9410

Re: Rakan SAR kita terlibat dalam kemalangan

Innalillahi wainna ilaihi rojiun..
semoga kuarge suraya tabah dan redha dengan ketentuan yg terjadi..
Al-Fatihah
by adikcomelx
11 Jan 2008, 16:39
Forum: Papan Notis (Malam Gala Gunung Online 14 April 2018)
Topic: Hadiah ulang tahun ke 10 GO!!!
Replies: 78
Views: 18610

...Eppy Earth Day 2 GO... Image
by adikcomelx
03 Sep 2007, 23:18
Forum: Papan Notis (Malam Gala Gunung Online 14 April 2018)
Topic: Salam takziah utk Botak dan Putri Rimba (Adik)
Replies: 79
Views: 17768

innalillahiwainnalillahirojioun..

Salam takziah buat Botak@nisam & adik@Putri Rimba sekeluarga
Al-Fatihah..
by adikcomelx
21 May 2007, 13:26
Forum: Papan Notis (Malam Gala Gunung Online 14 April 2018)
Topic: Berita Sedih
Replies: 98
Views: 27568

alfatihah... palie: antara photographer yg betul2 byk knowledge pasal photography, x lokek share ilmu.. ya betul..aku kenal palie nih pun dari photography..tak silap aku dia nih assistant ted adnan. 1st jumpa dan kenal dia mase join klas flash ngan ted adnan. arwah seorang yg tak kedekut ilmu. bany...
by adikcomelx
25 Apr 2007, 14:07
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Tragedi di Gunung Tahan
Replies: 52
Views: 14389

takziah.. al-fatihah
by adikcomelx
09 Mar 2007, 23:31
Forum: Papan Notis (Malam Gala Gunung Online 14 April 2018)
Topic: Tahniah untuk uglysister atas pernikahan
Replies: 52
Views: 15595

Eeuuuww...., tahniah sis.. :D
pish wrote:minggu ni g animun yahooo
:evil:
by adikcomelx
02 Mar 2007, 18:06
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Titiwangsa : Tekanan Irama Alam
Replies: 33
Views: 5138

Image
chantek gambar nie.. sillohuete :D
by adikcomelx
26 Dec 2006, 17:57
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Benum~Kisah Sebalik Kejayaan.. :-)
Replies: 60
Views: 9159

Tahniah seehhhh... :lol:
by adikcomelx
13 Nov 2006, 14:52
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Mesti 7 Hari ke dari merapoh-puncak tahan- k tahan
Replies: 46
Views: 9133

eeuuww....
tingat pulak maggi kari kat Puteh :!:
by adikcomelx
04 Oct 2006, 10:58
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Gunung Tahan ECO Challenge 8-12 Disember 2006
Replies: 53
Views: 7611

ryoq wrote:aku ttp support kalo ada mbr2 kat sini yg nak join..kalah pun xpe sbb klimaks yg yg sebenar kita akan dapat bila kita berjaya tamatkan race n terlentang sampai tercirit....camon bebeh...
yesserrr.. I like it.. :)
by adikcomelx
28 Sep 2006, 16:47
Forum: Papan Notis (Malam Gala Gunung Online 14 April 2018)
Topic: Majlis Berbuka Puasa
Replies: 107
Views: 21701

uglysister wrote:talang :
eppott konfem join... tolong update nama dia skali
mlm kang aku bank-in untuk 3 orang ..
aiyakkk.. lama tak jumpa, wa lindu sama eppott
by adikcomelx
28 Sep 2006, 14:50
Forum: Papan Notis (Malam Gala Gunung Online 14 April 2018)
Topic: Majlis Berbuka Puasa
Replies: 107
Views: 21701

Errmm... cam menarik sehhh :?
by adikcomelx
12 Sep 2006, 15:18
Forum: Pendaftaran (Ahli baru sila daftar dahulu)
Topic: Please register here
Replies: 1312
Views: 164664

Nama : Rosnita Ramli
Jantina : Perempuan
Tarikh Lahir : 03 Mac 1977
Tempat tinggal : Bangi, Selangor
Kelab : Pendaki Bebas
by adikcomelx
12 Sep 2006, 12:33
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: G Sanggul 1673m 090906~100906
Replies: 64
Views: 9483

buleh kasik itu link... :arrow:
by adikcomelx
12 Sep 2006, 12:07
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: G Sanggul 1673m 090906~100906
Replies: 64
Views: 9483

betterman wrote:wah seronok ye korang....
jeles pulak aku....
huwargghhh... aku lagik tensen.. kena tinggai kat ghumah :D
wehhh.. upload ar gambo cepat :)
by adikcomelx
11 Sep 2006, 11:26
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Takziah untuk seorang pendaki TransTT V1
Replies: 38
Views: 5990

salam takziah
by adikcomelx
06 Sep 2006, 18:04
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: XPDC Gunung Tapis + air terjun pelangi 30/8 - 2/9
Replies: 37
Views: 5947

tahniah kak ina & geng... :)
by adikcomelx
06 Sep 2006, 16:17
Forum: Khemah
Topic: Tahniah buat Ryoq dan Abu!!
Replies: 30
Views: 4637

tahniah ryoq & abu..
by adikcomelx
06 Sep 2006, 15:45
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: G Semangkok 5984' 31.8 - 3.9.06
Replies: 27
Views: 6052

Tahniah kengkawan..
by adikcomelx
23 Feb 2006, 18:06
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Ringkasan Log XPDC Trans Jerging (Suku-Irau)
Replies: 54
Views: 7290

Whooww.. marbeless :lol:
by adikcomelx
17 Feb 2006, 16:27
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Hutan Belum
Replies: 50
Views: 10439

1st time aku kenal hiking, gi Hutan Belum 97' ngan arwah abah pestime kenal outdoor equipment.. dan 1st time aku paksa ayah beli gakk beg panther tu.. :oops: opismate organize.. aku pollow jerr masuk utan.. tapi aku tak ingat trek mana.. naif sangat masa tuh tapi campsite ada air terjun.. sejukkk sa...
by adikcomelx
13 Feb 2006, 17:52
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Teh Tarik Session : Isnin 13 Februari 2006
Replies: 74
Views: 16576

bett
tolong simpan akunya magazine..
pass ler kat nije kerr..
sorry tak dapat datang lerr..
aku nak amik adek² kat school :lol:
by adikcomelx
08 Feb 2006, 12:21
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Magazine baru mykembara sapa nak order??
Replies: 65
Views: 10369

adek nak seketul...

mekaceh :D
by adikcomelx
07 Feb 2006, 15:30
Forum: Bantuan, Pertanyaan dan Cadangan
Topic: Majalah Kembara Malaysia- Majalah Baru Dunia Lasak Malaysia
Replies: 12
Views: 1203

Image

dan kat mana paling senang nak beli.. ?
tak sabo aku nak negok gambor² gediks mereka² tuhh.. ekekkekkee
by adikcomelx
06 Feb 2006, 17:36
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Aku, Dia dan persatuanya...
Replies: 58
Views: 12263

HEhehhee.. aura Rob sudah keluar daaa... :lol:
by adikcomelx
06 Feb 2006, 17:04
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: XPDC Chamah - Ulusepat - Gerah
Replies: 80
Views: 21288

p/s: ayam kat kampung agek semuanya lembut2.. tapi haritu kitorang bukan goreng ayam.. kitorang goreng selipar.. wakakakaka .. sian budin.
kesian aku nengok korang ngunyah² dalam bidio tape tu.. ekekkee
by adikcomelx
27 Jan 2006, 15:19
Forum: Bantuan, Pertanyaan dan Cadangan
Topic: Learn from the expert: Maintain fitness
Replies: 18
Views: 2468

penah dengar Extra Joss dan Hemovition Jreng tak?
apa compaund dalam tonic tu..
takut² nanti lebeh steroid jerr.. terjejas kesihatan batin I .. auwwww
by adikcomelx
27 Jan 2006, 15:06
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Good luck untuk semua yang 'keluar pintu' CNY nie
Replies: 28
Views: 5556

Selamat Mendaki Semuanya...
semoga dipermudahkan olehNya untuk segala urusan korang dipergian dan pulang korang ke kantor masing².. :lol:
by adikcomelx
27 Jan 2006, 14:50
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Pesta Transpex V2
Replies: 67
Views: 12548

Selamat ber XpDC..
Semoga di permudahkan segala urusan korang pergi dan balik..
~amin~


p/s: balik tulis lerr report sekalik ngan gambarnyerrr... kesian aku tak leh gi mana² taun niee :cry:
by adikcomelx
13 Jan 2006, 17:28
Forum: Bantuan, Pertanyaan dan Cadangan
Topic: SAKIT LUTUT
Replies: 49
Views: 5981

selain amik suppliment..
jangan lupa gunakan "knee guard"
untuk lebeh grip pada lutut yang makin seasson tuhh..


lutut injured.. azab wehhh :shock: [/b]
by adikcomelx
05 Dec 2005, 16:58
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Welcome to gunungonline.com
Replies: 62
Views: 16116

Smoga success selalu :D