Search found 4 matches

by kacang ler
10 Feb 2018, 15:25
Forum: Papan Notis (Malam Gala Gunung Online 14 April 2018)
Topic: Malam Gala Gunung Online - 14 April 2018
Replies: 33
Views: 3175

Re: Malam Gala Gunung Online - 14 April 2018

Lamanya tak sign in..
Terima kasih rakan GO yang berusaha untuk organise pada tahun ini..
Insyaallah, moga ada kesempatan untuk join kali ini..
by kacang ler
28 Oct 2009, 16:52
Forum: Peralatan
Topic: antara Suunto & Protrek
Replies: 79
Views: 2439

Re: antara Suunto & Protrek

My case..
...pernah guna suunto vector sampai batery drained sebab tak offkan function compass dan altimeter....

Mungkin casio protrek yang boleh guna kuasa solar untuk recharge bateri ada kelebihan di sini...
by kacang ler
26 Oct 2009, 14:07
Forum: Kedai
Topic: LifeStraw Personal water filter rm 105.00
Replies: 33
Views: 4382

Re: LifeStraw Personal water filter rm 105.00

Nadir,

Understood.

Kalu under utilise elok tukar/beli baru lepas 2 tahun. Harga RM105.00 tak le mahal sangat pun. Banyak jugak barang aku tak utilise lagik nih...he he... Anyway, nanti aku transfer ke M2u hang..
by kacang ler
26 Oct 2009, 13:22
Forum: Kedai
Topic: LifeStraw Personal water filter rm 105.00
Replies: 33
Views: 4382

Re: LifeStraw Personal water filter rm 105.00

"Boleh menapis sehingga 700 liter air ( lebih kurang setahun kalau guna utuk menapis air 2 liter setiap hari ) lepas dah habis 700 liter tu , buang + beli yang baru saja" Nadir, LifeStraw Personal water filter ni ada shelf life dak? In case kalu guna 20 jek liter tahun ni ...10 liter tahun depan...p...