Search found 14 matches

by esspiekay
10 Jun 2009, 14:47
Forum: Papan Notis (Malam Gala Gunung Online 14 April 2018)
Topic: Tabung Tragedi Tapah
Replies: 3
Views: 3339

Re: Tabung Tragedi Tapah

x jumpa lg ker sar hassan kite yer?
by esspiekay
10 Jun 2009, 14:37
Forum: Papan Notis (Malam Gala Gunung Online 14 April 2018)
Topic: GO Sudah Pulih
Replies: 33
Views: 7803

Re: GO Sudah Pulih

sama2 lah kita menghargai GO setelah bbrapa ketika kita kehilangannya
by esspiekay
13 Feb 2009, 17:14
Forum: Pertanyaan Gunung
Topic: pertanyaan tuk gunung gerah
Replies: 28
Views: 3067

Re: pertanyaan tuk gunung gerah

bro budak2 geng penyamun nk buat trip gunung gerah 7-11/3/2009 kalau nk info bleh call gua 016-3212415.
by esspiekay
13 Feb 2009, 17:10
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: MasukUtanLagi-G.Carlie-3Bdries-YBelar(March) - diTangguh
Replies: 65
Views: 6398

Re: Masuk Utan Lagi - G.Carlie-3Boundaries-G.YBelar freee(March)

NTAH BILE! aku nk start balik hiking ni dah setahun aku tak g memana ni. ahhhh tension :tembak: :evil:
by esspiekay
24 Dec 2008, 16:59
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Masuk Utan Lagi - XPDC Gunung Korbu 25-30December Freeeeeeee
Replies: 45
Views: 6504

Re: Masuk Utan Lagi - XPDC Gunung Korbu 25-30December Freeeeeeee

si muss tu dah desperate sgat nk g trek la tuuu..... :lol:
by esspiekay
19 Nov 2008, 15:15
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Trans-Gng Suku-Gng Irau-Yellow-Gng Pass(25/12-28/12/2008)
Replies: 45
Views: 6985

nk ikut blehhh
by esspiekay
19 Nov 2008, 15:14
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Trans-Gng Suku-Gng Irau-Yellow-Gng Pass(25/12-28/12/2008)
Replies: 45
Views: 6985

Re: Trans-Gng Suku-Gng Irau-Yellow-Gng Pass(25/12-28/12/2008

Tarikh : Khamis (25/12/2008) hingga ahad (28/12/2008) (4 hari 3 malam) : Isnin (29/12/2008 - masih cuti lagi ni...extrakan 1 hari k) - kalo korang nak lepak kt cameron highland- sape nak balik terus pada 28/12/2008 pun ok gak) Tempat berkumpul : 24/12/2008 jumaat malam sabtu berkumpul di surau Kg R...
by esspiekay
12 Nov 2008, 11:36
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: cari corum untuk trip tahan merapoh kuala tahan
Replies: 42
Views: 4542

crampizium wrote:pssttt... bro.. kalo ada pape yg dapat kubantu~~ roger2 la ek~ nyammm..nyamm
semestinya gua sentiasa mengalu-alukan sbrg pendapat dan nasihat :wink:
by esspiekay
11 Nov 2008, 15:13
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: aktiviti terbaru tawan puncak kinabalu antara bulan 5-6 2009
Replies: 17
Views: 3182

salam bro :shock: menarik juga xpdc yg hang dok buat ni kos dia tak bleh reduce sikit ker bro dalam 800 ke 900 ker atas seribu ni pikir 2 kali la bro tapi gua akan cuba canangkan kat semua member GO gua. :(
by esspiekay
11 Nov 2008, 15:06
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: cari corum untuk trip tahan merapoh kuala tahan
Replies: 42
Views: 4542

crampizium 8) gua tak sangka respon sampai mcm ni punyer byk insyaAllah gua akan start study budget untuk merealisasikan matlamat kita agar tercapai hidup GO :wink:
by esspiekay
09 Nov 2008, 13:51
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: cari corum untuk trip tahan merapoh kuala tahan
Replies: 42
Views: 4542

cari corum untuk trip tahan merapoh kuala tahan

:lol: untuk member2 GO please bagi info kalau ader grooup yang buat aktiviti gunung tahan sekitar bulan 3 dan keatas tahun 2009 aku dah lama tak g tahan rindu rasanya... dan kalau ader member2 yang teringin nak gi cukup 6-7 orang bleh on jugak tapi yang pasti lepas bulan 3 dan keatas
by esspiekay
14 Sep 2008, 00:30
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Gunung Kinabalu: Booking Pendakian Tahun 2009
Replies: 93
Views: 10518

Cost oF Kinabalu

diorang ni memnglah kos zaman sekarang ni meningkat tp tolerate la sikit kat pendaki tempatan ni dengan keadaan ekonomi skrg semua yg ingin dikejar terbantut dek ader sesetengah pihak menjadikan alasan bila kos hidup naik semua nak kena naik jd yang kita ni nak kesana sini pun kena fikir byk kali, t...
by esspiekay
14 Sep 2008, 00:20
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: MasukUtanLagi - Prog. Survival utk para pendaki Gunung Nov08
Replies: 164
Views: 17931

sound like good but bukanker bulan 11 tu musim ujan tak lencun ker nanti :tembak: :evil:
by esspiekay
28 Aug 2008, 00:06
Forum: Khemah
Topic: MOUNTAIN BIKE FULL SUSPENSION: T-BOLT (NEW!!)
Replies: 15
Views: 2451

bagi la gambar bro spec tak cukup