Search found 16 matches

by AD2000
11 Oct 2009, 10:08
Forum: Kedai
Topic: Crazy COLEMAN & DEUTER Backpacks Big Sale!
Replies: 34
Views: 4139

Re: Crazy COLEMAN & DEUTER Backpacks Big Sale!

Sorry, bang. Kami tak jual barangan Arc'teryx.
by AD2000
06 Oct 2009, 09:54
Forum: Kedai
Topic: UK Popular Canvas-Cotton Bag datang ke Malaysia !
Replies: 3
Views: 1188

UK Popular Canvas-Cotton Bag datang ke Malaysia !

http://senangsaja.com/mystore/image/Poster/troop.jpg Introduction Troop is the brand name for a collection of bags, which was developed by one of the best known, experienced and UK based designer Dominic Troop several years ago. As a multinational distributor, the Troop brand has exclusive manufact...
by AD2000
05 Oct 2009, 14:36
Forum: Kedai
Topic: Crazy COLEMAN & DEUTER Backpacks Big Sale!
Replies: 34
Views: 4139

Re: Crazy DEUTER Backpacks Big Sale!

Jualan Hebat bagi COLEMAN produk and DEUTER Backpacks !
Diskaun 30%-35%.
Jangan lepas peluang ini sebelum stock habis.
by AD2000
27 Sep 2009, 14:30
Forum: Kedai
Topic: Crazy COLEMAN & DEUTER Backpacks Big Sale!
Replies: 34
Views: 4139

Re: 100% Original Sport&Outdoor Produk - Coleman,Deuter, MagLite

Sebenarnya bukan itu diskaun besar atau kecil. Pentingnya harga selling. Anda semua boleh masuk sini tengok-tengok harga (Authorize Deuter Online Dealer) dari US punya. (Referance) Barang yang berjenama, harganya semacam sama. Kerana barang itu adalah berjenama, popular dan tulen. Jikalau anda tengo...
by AD2000
24 Sep 2009, 15:24
Forum: Kedai
Topic: Crazy COLEMAN & DEUTER Backpacks Big Sale!
Replies: 34
Views: 4139

Re: 100% Original Sport&Outdoor Produk - Coleman,Deuter, MagLite

original distributor?
you are most welcomed here.

selamat berniaga dan berforum di topik yang lain juga ya.
welcome to GO.
Thank you poncho.
Kami jual barang tulen. Boleh promosi kepada kawan-kawan jika minat. :P
by AD2000
23 Sep 2009, 23:15
Forum: Kedai
Topic: Crazy COLEMAN & DEUTER Backpacks Big Sale!
Replies: 34
Views: 4139

Re: 100% Original Sport&Outdoor Produk - Coleman,Deuter, MagLite

ini balang beli pkai kedit kad bule ka?
boleh pakai credit card.
by AD2000
23 Sep 2009, 11:18
Forum: Kedai
Topic: Crazy COLEMAN & DEUTER Backpacks Big Sale!
Replies: 34
Views: 4139

Re: 100% Original Sport&Outdoor Produk - Coleman,Deuter, MagLite

boleh list down detail jenama dan discount yg anda tawarkan. tapi tak silap saya, kalau di outdoor center pun kita boleh dapat 15% ke 25%, kalau kedai aunty kat pertama complex tu pun boleh dapat hampir 30%....mmmm OK. Saya list down semua jenama dan diskaun. Semua harga dan diskaun ada dalam conte...
by AD2000
22 Sep 2009, 10:29
Forum: Kedai
Topic: Crazy COLEMAN & DEUTER Backpacks Big Sale!
Replies: 34
Views: 4139

Re: 100% Original Sport&Outdoor Produk - Coleman,Deuter, MagLite

10% diskaun? tkde la murah namenye tuh..kasik 90% diskaun laa Haha, 10% diskaun adalah murah. Anda boleh pergi kedai luar mana ada diskaun macam ini. Saya pun nak beri 90% atau percuma kepada member "GunungOnline". Tapi, saya akan "fire" daripada boss saya nanti :cry: Tapi, jikalau order "bulk orde...
by AD2000
22 Sep 2009, 00:18
Forum: Bantuan, Pertanyaan dan Cadangan
Topic: Info Kelab Mendaki Gunung Di Malaysia
Replies: 1
Views: 287

Info Kelab Mendaki Gunung Di Malaysia

Sesiapa boleh beritahu saya kelab (besar/kecil) mendaki gunung di Malaysia yang lengkap?
by AD2000
22 Sep 2009, 00:09
Forum: Kedai
Topic: Crazy COLEMAN & DEUTER Backpacks Big Sale!
Replies: 34
Views: 4139

Re: 100% Original Sport&Outdoor Produk - Coleman,Deuter, MagLite

Kalau dia boleh menawarkan harga yang menarik apa salahnya
Geng Go dapat beli muradan senang.
Tapi jangan cari untung je.....
Servis kena bagus :evil:
Haha, Harga kami adalah murah dan berpatutan.
Produk Deuter, Coleman dan MagLite semuanya 10% or more diskaun.
by AD2000
21 Sep 2009, 12:08
Forum: Pendaftaran (Ahli baru sila daftar dahulu)
Topic: Profile Ahli Baru
Replies: 2
Views: 845

Profile Ahli Baru

Nama : Lim Kok Yong
Jantina : Lelaki
Tarikh Lahir : 17 May 1984
Tempat tinggal : Seremban, NS
by AD2000
21 Sep 2009, 10:31
Forum: Kedai
Topic: Crazy COLEMAN & DEUTER Backpacks Big Sale!
Replies: 34
Views: 4139

Re: 100% Original Sport&Outdoor Produk - Coleman,Deuter, MagLite

Haha, kami ingin share produk yang berkaitan dengan outdoor di "GunungOnline" sini.
Bagi alat mendaki gunung adalah Deuter, Coleman dan MagLite yang popular.
by AD2000
20 Sep 2009, 20:10
Forum: Kedai
Topic: COLEMAN - Peralatan Khemah Yang Popular
Replies: 130
Views: 4104

COLEMAN - Peralatan Khemah Yang Popular

COLEMAN produk selalunya adalah "first choice" bagi peralatan khemah. Sekarang peminat Coleman boleh beli produk ini melalui online dengan senangsaja. Kami offer banyak popular jenama “sport & outdoor” barang-barangan, seperti COLEMAN (USA) , DEUTER (GERMANY), MAGLITE (USA), NIKE (USA), TROOPLONDON...
by AD2000
20 Sep 2009, 19:51
Forum: Kedai
Topic: Crazy COLEMAN & DEUTER Backpacks Big Sale!
Replies: 34
Views: 4139

Crazy COLEMAN & DEUTER Backpacks Big Sale!

Berita baik kepada pelanggan yang suka sport, outdoor dan bag produk!! Kami offer banyak popular jenama “sport & outdoor” barang-barangan, seperti COLEMAN (USA), DEUTER (GERMANY), MAGLITE (USA), NIKE (USA), TROOPLONDON (UK). Dengan promosi hebat ini, kami offer 10%-20% diskaun . Semua barang adalah...