Search found 62 matches

by seichinakamura
13 Jun 2012, 13:49
Forum: Kedai
Topic: columbia fleece for sale MURAH MURAH MURAH !!!!
Replies: 1
Views: 1164

Re: columbia fleece for sale MURAH MURAH MURAH !!!!

assalamualaikum... item 01-03 sudah SOLD tinggal item 04 sahaja dan baju dibawah item 05 http://img832.imageshack.us/img832/1520/20120613120427.jpg http://img217.imageshack.us/img217/9877/20120613120530.jpg http://img152.imageshack.us/img152/1773/20120613120600.jpg saiz seperti tertera diatas - sai...
by seichinakamura
12 Jun 2012, 09:27
Forum: Kedai
Topic: columbia fleece for sale MURAH MURAH MURAH !!!!
Replies: 1
Views: 1164

columbia fleece for sale MURAH MURAH MURAH !!!!

columbia fleece for sale MURAH MURAH MURAH !!!! item 01 http://img338.imageshack.us/img338/9532/img2343hd.jpg http://img706.imageshack.us/img706/6289/img2344fr.jpg saiz seperti tertera diatas colour : pink price : RM 35 condition : 9/10 item 02 http://img710.imageshack.us/img710/1415/img2349x.jpg h...
by seichinakamura
17 Feb 2012, 11:59
Forum: Peralatan
Topic: Kelab pemilik Casio Protrek
Replies: 308
Views: 8662

Re: Kelab pemilik Casio Protrek

salam..saya and the geng pun join jugak :D

PRG-70 ~ PRG-130Y

ni masa kat tahan, yang paling hampir pun jam paling baru tu...yang lain semua drift, tak reti nak calibrate cam mane..huhu, kalau ada info kongsi ye..

Image

zainul ariffin
by seichinakamura
11 Jan 2012, 11:37
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Gunung Semangkok
Replies: 25
Views: 4541

Re: Gunung Semangkok

boleh bagi log gunung semangkuk, I nak naik pada 18 Feb 2012 salam..basman.. untuk log boleh tanye adik idan.. dulu saya penah pegi , tapi ingat2 lupa.. memang hakkor.. day 1 intake - campsite last waterpoint sebelum pine tre hill peak. (bermalam) day 2 campsite - pine tree hill - twin peak - camps...
by seichinakamura
09 Jan 2012, 17:20
Forum: Galeri
Topic: sunset kinabalu
Replies: 4
Views: 2684

Re: sunset kinabalu

subhanallah..cantik nye..
by seichinakamura
29 Dec 2011, 00:16
Forum: Khemah
Topic: Cari Geng Skuba Gunung Online
Replies: 37
Views: 8138

Re: Cari Geng Skuba Gunung Online

Salam kayrol...boleh bagi detail tak. Emel ~ zainul@oyl.com.my
by seichinakamura
23 Dec 2011, 15:08
Forum: Khemah
Topic: Cari Geng Skuba Gunung Online
Replies: 37
Views: 8138

Re: Cari Geng Skuba Gunung Online

salam..

saya pun baru nak berjinak2 dalam scuba nih..
bajet dalam bulan 2 @ 3 nak buat openwater... kalau ada sesiapa yang nak nak buat time tu,
boleh la bagi tau saya..nak joiinnnn..'
by seichinakamura
30 Sep 2011, 12:35
Forum: Kedai
Topic: mountainsmit Apex 75+(rare sikit)
Replies: 17
Views: 3433

Re: mountainsmit Apex 75+(rare sikit)

penah jumpe brand ni kat world of outdoor the gardens, tapi bukan model ni :)
by seichinakamura
13 May 2011, 15:39
Forum: Kedai
Topic: Outdoor Gear Stock Clearence.
Replies: 20
Views: 5640

Re: Outdoor Gear Stock Clearence.

assalamualaikum fendi...'

jacket berghaus tu memang terbayek...dah 2 kali beli kat ko ..dua2 condition tip top..betul betul macam baru..thanks la tolong simpan kan'
kasi BBUUMMPPERR RAYEE semua barang2 NIh..!!!! : :)
by seichinakamura
02 Mar 2011, 13:14
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Masuk Utan Lagi - Trans Bujang Melaka 26-27 Feb 2011
Replies: 8
Views: 1893

Re: Masuk Utan Lagi - Trans Bujang Melaka 26-27 Feb 2011

masih ingat lagi naik gunung ni...ngan group 'MACHA' carsem dulu..
siap ada hunga hunga malam tuu....uiissshhh..'
by seichinakamura
02 Mar 2011, 13:09
Forum: Log Gunung
Topic: GUNUNG PASIR VIA KG.BUKIT (SRI MENANTI)
Replies: 14
Views: 1379

Re: GUNUNG PASIR VIA KG.BUKIT (SRI MENANTI)

owhhh mesti beskan view gunung tu, nanti ada masa boleh awak bawak saya g gunung pasir en debol :minum: boley aje...... :minum:[/quote] huuuu....memang menarik dan best betul viewnyee...hehhehehhe..tak gitu mr deybol..' tapi memang gile la menebas malam tu..hahhahahaha..' ko ingat lagi tak ?? TEBIN...
by seichinakamura
24 Feb 2011, 12:51
Forum: Peralatan
Topic: pemilik haversack OSPREY
Replies: 103
Views: 4219

Re: pemilik haversack OSPREY

nak jooiinn jugak...
manta 25
buat kayuh beskal huhuhu..

Image
by seichinakamura
11 Jan 2011, 17:21
Forum: Kedai
Topic: Lafuma Kailas 50+10 (Brand New)
Replies: 106
Views: 3263

Re: Lafuma Kailas 50+10 (Brand New)

nasib sempat beli untuk member...RM550.00 : 60+10 :keke:
by seichinakamura
07 Jan 2011, 16:36
Forum: Kedai
Topic: FOR SELL :Camelbak Thermobak 3L/100oz Woodland Camo, ARMY
Replies: 0
Views: 893

FOR SELL :Camelbak Thermobak 3L/100oz Woodland Camo, ARMY

ASSALAMUALAIKUMM SAHABAT...TINGGAL SEBIJIK LAGI CAMELBAK NAK JUAL....BARANG BARU SAMPAI PRICE : rm 289.00 SELF COLECT AT DAMANSARA DAMAI / + rm 6.00 FOR POS LAJU New and never been used b4. Mouthpiece seal still intact. very compact and ligtweight. Camelbak Thermobak 100 oz/3L in Woodland Camouflage...
by seichinakamura
07 Jan 2011, 11:38
Forum: Kedai
Topic: Arc'teryx Bora 70L untuk di jual
Replies: 18
Views: 2240

Re: Arc'teryx Bora 70L untuk di jual

AIIKK..JUAL JUGAK BEG NI PENDI?? kate nak simpan..hehhee
by seichinakamura
25 Oct 2010, 13:00
Forum: Galeri
Topic: Mount Semeru (3676m), Jawa Timur, Indonesia [Hi Res]
Replies: 149
Views: 5397

Re: Mount Semeru (3767m), Jawa Timur, Indonesia [Hi Res]

suhanallah lawa nye...macam nat geo punye photographer...macam mane buat bintang jadi macam tu??
by seichinakamura
19 Oct 2010, 11:40
Forum: Kedai
Topic: Lantern & Stove Campingaz nak let go
Replies: 15
Views: 2356

Re: Lantern & Stove Campingaz nak let go

yeke....t.q2......'
barang dah sampai bagi tau yer..'
by seichinakamura
19 Oct 2010, 10:51
Forum: Kedai
Topic: Lantern & Stove Campingaz nak let go
Replies: 15
Views: 2356

Re: Lantern & Stove Campingaz nak let go

wah jas, review yg bagus. ayat yg pendek tapi maksud yg sampai.

btw, nanti awal dec dtg umah aku ambik jaket.
uik.. di, dah ada ke jacket berghaus saiz s macam yang aku terlepas dulu tu?? hehe
by seichinakamura
19 Oct 2010, 09:25
Forum: Kedai
Topic: Lantern & Stove Campingaz nak let go
Replies: 15
Views: 2356

Re: Lantern & Stove Campingaz nak let go

assalamualaikum tuan kedai, nak tanye..model yang ada mangkuk macam kat bawah ni ada tak?

turbogaz tak silap..
Image
by seichinakamura
19 Oct 2010, 09:15
Forum: Kedai
Topic: Lantern & Stove Campingaz nak let go
Replies: 15
Views: 2356

Re: Lantern & Stove Campingaz nak let go

Salam bro hangar18, replacement glass untuk lantern ori campingaz memang susah nak dapat, utk lantern size s boleh try replacement glass brand SCHOTT SUPRAX (made in germany). boleh beli di Outdoor Center, Jalan Ampang. harge rm15-rm20 kalo x silap. tapi glass dia jenis clear laa.. size L/M/S pun a...
by seichinakamura
19 Sep 2010, 23:50
Forum: Peralatan
Topic: antara Suunto & Protrek
Replies: 79
Views: 3377

Re: antara Suunto & Protrek

at last aku dah jumpe strap untuk PRG-70 aku hehhe...RM 108.00 lagi dua bulan sampai..., buat pengetahuan semua, tali jam tu tinggal satu je kat casio jepun tu, tu pun kaler OREN, terpaksa gak la amik, sekali pandang macam sunto core pulak kaler oren ,..hehhe.. yang lain mungkin boleh beli melalui E...
by seichinakamura
08 Sep 2010, 08:01
Forum: Peralatan
Topic: antara Suunto & Protrek
Replies: 79
Views: 3377

Re: antara Suunto & Protrek

adei..memang cenggitu ler regenye yerk...huhuhuhuh,
hmm.. ok gak, malam ni pegi downtown cari jam protrek lokel dan match dengan model PRG-70 nih..

bang mus , ghaye mane? johor ke? ipoh? ...sabah??
by seichinakamura
07 Sep 2010, 17:40
Forum: Peralatan
Topic: antara Suunto & Protrek
Replies: 79
Views: 3377

Re: antara Suunto & Protrek

ASSALAMUALAIKUM... saya pakai casio pro trek PRG-70, model lama...dah dekat 4 tahun pakai, so far, takda masalah, reading untuk altitude je rasa tolerance besar sangat macam lebih kurang +-200 feet. selalu kene tipu masa nak dekat sampai puncak..hehehe.. http://img827.imageshack.us/img827/3046/prg70...
by seichinakamura
31 Aug 2010, 22:31
Forum: Khemah
Topic: Fastpacking - sapa berminat?
Replies: 13
Views: 2769

Re: Fastpacking - sapa berminat?

haha...syok2 woo..naik trans buat 2 hari..smpai bwh muntah..wakaka
hehe..macam best dan berminat, nadir, sambung la lagi citer pasal fastpacking ni..
by seichinakamura
28 Aug 2010, 22:03
Forum: Isu & Gossip
Topic: KES ORANG HILANG LAGI KAT G. BERINCANG
Replies: 50
Views: 7802

Re: KES ORANG HILANG LAGI KAT G. BERINCANG

hehe..lagi satu..jangan abis kan bateri radio tu..guna bile perlu sebab kat utan, takleh cucuk plu kat pokok..hehehe...'
kalau radio tu ade bateri..lagi cepat jumpe si mongkut..hehe, tapi masih menjadi tanda tanya...sape yang kita nampak seakan mongkut kat campsite tu ek?? ngeeeee :roll:
by seichinakamura
28 Aug 2010, 01:34
Forum: Isu & Gossip
Topic: KES ORANG HILANG LAGI KAT G. BERINCANG
Replies: 50
Views: 7802

Re: KES ORANG HILANG LAGI KAT G. BERINCANG

JAS... yup... betul la tu... mongkut CUS... mongkut da pulang... mongkut da pulang... mongkut da pulang... ingat lagi ke Jas... macam Muz mana nak ingat orang lagi... Mizi pun dia da lupa... :tembak: ape pulak tak ingat..hahahahhahaha..., lagi sorang kawan ko yang sakit lutut tu sape nama ek? hehhe...
by seichinakamura
28 Aug 2010, 01:30
Forum: Kedai
Topic: (WTS) Karrimor SF Sabre 80-130 Olive (NWT)
Replies: 9
Views: 1949

Re: (WTS) Karrimor SF Sabre 80-130 Olive (NWT)

sir aleck,

laki ai mcm mau angkat, tp dia nk kontek ko dulu bleh tak?
sudikah bg phone number kat ai? kalau tanak publish sini PM bleh tak?

tengs beb..
perghhh bersemangat la si bai pasni..hehhehehhe
by seichinakamura
26 Aug 2010, 12:40
Forum: Isu & Gossip
Topic: KES ORANG HILANG LAGI KAT G. BERINCANG
Replies: 50
Views: 7802

Re: KES ORANG HILANG LAGI KAT G. BERINCANG

sehingga sekarang... sudah beberapa minggu... beliau rase nye masih dalam keadaan trauma dan tidak mengingati namanya sendiri... keluarga beliau memohon mana2 pihak yang dapat membantu beliau kembali . . . . . . . . mongkut?? maap ye, kawan nak tanya, ni mongkut yang hilang kejap kat CUS beberapa t...
by seichinakamura
11 Aug 2010, 10:09
Forum: Pendaftaran (Ahli baru sila daftar dahulu)
Topic: salam perkenalan :)
Replies: 2
Views: 841

Re: salam perkenalan :)

aloo geng....betul2 suci nih..hehe
by seichinakamura
04 Aug 2010, 09:28
Forum: Kedai
Topic: Barangan karrimor terus dari United Kingdom
Replies: 31
Views: 4589

Re: Barangan karrimor terus dari United Kingdom

item yang ditempah sudah sampai..
bayaran baki sudah blh dibuat..
sila inform saya selepas wang di bankin kan..
terima kasih...

ok..pagi tadi dh SMS alamat baru..antar kat situ je la :)
by seichinakamura
30 Jul 2010, 17:55
Forum: Kedai
Topic: Berghaus item: suar, jaket & kasut
Replies: 26
Views: 3556

Re: Berghaus item: suar, jaket & kasut

minggu depan aku confirmkan. skrg ni jaket tu ada kat seseorg. dia nak hadiahkan kat seseorg cuma ujung minggu ni baru dpt test.
uiiishh...saiz L gelpren die :lol: ..hehehhee..laarriiiii....
by seichinakamura
28 Jul 2010, 08:28
Forum: Kedai
Topic: Karrimor item: jaguar S &GR, stokin, snow cap & glove
Replies: 27
Views: 4657

Re: Karrimor item: jaguar S &GR, stokin, gaiters & suar trek

fendi,
kasut outdoor nie kadang2 guna pig skin lining nak-nak kalau merrell. jadik kena hati-hati la masa membeli kasut 2nd hand nie.
aiiseeyymeennn..... macam mane nak check?? blh share?
by seichinakamura
21 Jul 2010, 21:48
Forum: Kedai
Topic: Berghaus item: suar, jaket & kasut
Replies: 26
Views: 3556

Re: Berghaus item: jaket & kasut

ko nak size apa bro?

aku ada beberapa elai lagi yg bakal di upload
hehe...assalamualaikum en fendi, saiz M ada??
by seichinakamura
20 Jul 2010, 23:19
Forum: Kedai
Topic: NEW UPDATE:MILLET/TNF/NIKE ACG/MONTBELL---17/07/2010
Replies: 1
Views: 1193

Re: NEW UPDATE:MILLET/TNF/NIKE ACG/MONTBELL---17/07/2010

Image

thanks kie...barang2 mu memang kelah..puas hati..!!!! :)
by seichinakamura
19 Jul 2010, 13:35
Forum: Kedai
Topic: Barang bundle FIRST DOWN n Adidas nak lego..MUROOH DEH
Replies: 5
Views: 1146

Re: Barang bundle FIRST DOWN n Adidas nak lego..MUROOH DEH

bro...baju merah tu belakang ada gambar tak? check PM bro
by seichinakamura
15 Jul 2010, 09:15
Forum: Kedai
Topic: DEUTER AIRCONTACT 40+10
Replies: 3
Views: 1504

Re: DEUTER AIRCONTACT 40+10

SALAM SEMUA LUBUKIANS,MINTA IZIN UTK IKLANKAN BAG :D

tetuan badik..hehehe :lol:
by seichinakamura
15 Jul 2010, 08:45
Forum: Kedai
Topic: SELL : columbia|acg|gap|exoffico and other
Replies: 3
Views: 1091

Re: SELL : columbia|acg|gap|exoffico and other

BBUUMMPPEERRR GGHAAYYERR ini barang.....!! sempoi2.. :lol:

berkenan dengan columbia tu , kalau la saiz 29-31 memang kawan amik dah ni
by seichinakamura
11 Jul 2010, 02:08
Forum: Kedai
Topic: Bundle lagik.first down,columbia,uniqlo, GAP update 13/7/10
Replies: 0
Views: 979

Bundle lagik.first down,columbia,uniqlo, GAP update 13/7/10

assalamualaikum warga G.O..' Ada beberapa helai baju dan seluar bundle untuk dijual..., sila belek2 dahulu :lol: item01 baju lengan panjang first down condition : bagus, seperti dalam gambar saiz : M Price Rm15.00 sahaja, pos laju + RM5 http://img697.imageshack.us/img697/82/img2145s.jpg http://img6...