Search found 88 matches

by Azman_202
15 Apr 2014, 11:55
Forum: Peralatan
Topic: Antara protrek dan suunto
Replies: 7
Views: 486

Re: Antara protrek dan suunto

tq bro...dri segi service mcm mana pula ?
by Azman_202
12 Apr 2014, 21:08
Forum: Peralatan
Topic: Antara protrek dan suunto
Replies: 7
Views: 486

Antara protrek dan suunto

Salam smua..skdar nak tya pendapat otai2 ...antara dua jam ni...yg mana lebih lasak..n mudah di servis...suunto core dan protrek model 240-3000..
by Azman_202
18 Feb 2014, 13:15
Forum: Kedai
Topic: tyt radio nak letgo
Replies: 2
Views: 1080

tyt radio nak letgo

salam n selamat sejahtera

ada satu unit TYT TH f 8

barang baru dlm kotak lagi
Rm 200
sms / call 019 7450157 ( azman)

Image

Image

tq admin




tq admin
by Azman_202
18 Feb 2014, 13:01
Forum: Kedai
Topic: camel bak mil spec antidote 3liter
Replies: 1
Views: 1708

camel bak mil spec antidote 3liter

salam dan selamat sejahtera semua ada satu bladder camel bak military spec ( antidote ) 3 liter untuk dijual. dan satu camel bak bottle pouch. barang baru. tak pernah guna. Rm 200 untuk antidote Rm 50 untuk bottle pouch. haga bole nego berminat bole sms / call 019 7450157 http://imageshack.com/a/img...
by Azman_202
21 Oct 2013, 09:56
Forum: Kedai
Topic: Osprey farpoint for sale
Replies: 0
Views: 13453

Osprey farpoint for sale

Salam semua..

Ada seketui osprey 55 farpoint untuk dijual.

Cndition 9.5/10

Bag ada dua . Satu kecik n satu besar. Boleh guna skali atau berasingan.

http://imageshack.com/a/img689/1432/wnpa.jpg

Rm 350 sahaja. Nego tipis .

Cntct
Azman
0197450157
by Azman_202
22 Sep 2013, 08:31
Forum: Kedai
Topic: Camelbak hawg for sale
Replies: 0
Views: 10112

Camelbak hawg for sale

Salam Ada sebuah bag camelbak hawg untuk dijual. Bag ni mengikut review merupakan antara kegemaran navy seal..mmg sedap pakai n lasak Condition 9.5/10 Harga rm550 nego smpai jadik include antidote 3liter yg tk penah guna Kalau nak bladder saja pun boleh..rm 210 Sms or call or sms or wassup 019 74501...
by Azman_202
23 Jul 2013, 07:56
Forum: Kedai
Topic: ka bar survival n tactical knife for sale
Replies: 0
Views: 1894

ka bar survival n tactical knife for sale

salam all

ka bar 1258 for sale...condition baru n foc ka bar remora neck knife ( suitable for back knife in ur survival kit )

sms / call

019 7450157

azman

https://imageshack.com/i/g4nm7lj
by Azman_202
16 Oct 2012, 09:38
Forum: Kedai
Topic: Coleman Sundome 2p tent for sale.
Replies: 0
Views: 1733

Coleman Sundome 2p tent for sale.

salam warga GO..
Saya ada satu khemah coleman sundome 2p tent.

khemah baru. cuma kotak je tak ada.

RM 210 ( free postage)+ free compression sack ;) ( leh guna untuk compactkan khemah tu bila nak bawa ).

Image

:minum:

azman
019 7450157
by Azman_202
14 Dec 2011, 08:46
Forum: Kedai
Topic: Pelican Sabre2000 xenon lite
Replies: 4
Views: 1642

Re: Pelican Sabre2000 xenon lite

ade lagi tak?

Next week stock smpai...insyaAllah...
by Azman_202
15 Nov 2011, 21:07
Forum: Kedai
Topic: karrimor hydration pack. ( NEW )
Replies: 1
Views: 998

karrimor hydration pack. ( NEW )

Salam n selamat sejahtera warga GO ada dua model karrimor hydration pack untuk dijual Refuel 8+2 color available blue /black/red RM250 ( free poslaju) http://img14.imageshack.us/img14/4294/karrimorrefuel82.jpg refuel 15+2 color available blue n black RM 280 ( free poslaju ) http://img508.imageshack....
by Azman_202
11 Nov 2011, 18:57
Forum: Kedai
Topic: Pelican Sabre2000 xenon lite
Replies: 4
Views: 1642

Re: Pelican Sabre2000 xenon lite

baguz woo pelican ni...bw pi scuba tembak ikan :)
Yup..mmg underwater used dia terbaek..mmg tahan lasak material pelican ni... :minum:
by Azman_202
08 Nov 2011, 21:33
Forum: Kedai
Topic: Berghaus freeflow 20L ( NEW)
Replies: 1
Views: 730

Re: Berghaus freeflow 20L ( NEW)

item SOLD !

Syoukran to buyer nun jauh di Sabah :-) :minum:
by Azman_202
05 Nov 2011, 10:19
Forum: Kedai
Topic: Berghaus freeflow 20L ( NEW)
Replies: 1
Views: 730

Berghaus freeflow 20L ( NEW)

salam warga GO.. New Berghaus FreeFlow 20 L nak diletgo Condition: BARU Price : RM240 +free poslaju (nego) Raincover included http://img231.imageshack.us/img231/6066/berghausfreeflow20black.jpg http://img256.imageshack.us/img256/4598/20472442.jpg berminat ? sila contact 019 7450157 ( Azman ) :minum:
by Azman_202
28 Oct 2011, 19:31
Forum: Kedai
Topic: osprey kestrel 58 . NEW (SOLD)
Replies: 3
Views: 1350

Re: osprey kestrel 58 . NEW

Tuan Moderator...item sudah sold.. Tq Buyer .. :minum:
huyo bang... banyak laju loooo.... x sempat aku nak belek2 :keke:

haha..soryla bro...sudah rezeki...heheh :roll:
by Azman_202
28 Oct 2011, 16:30
Forum: Kedai
Topic: osprey kestrel 58 . NEW (SOLD)
Replies: 3
Views: 1350

Re: osprey kestrel 58 . NEW

Tuan Moderator...item sudah sold.. Tq Buyer .. :minum:
by Azman_202
26 Oct 2011, 18:19
Forum: Kedai
Topic: Pelican Sabre2000 xenon lite
Replies: 4
Views: 1642

Pelican Sabre2000 xenon lite

salam warga GO.. Ada beberapa unit Pelican Sabre2000 xenon lite nak dijual... condition BARU http://img442.imageshack.us/img442/2997/sabrelite2000.jpg http://img844.imageshack.us/img844/2019/sabrelite20002.jpg http://img207.imageshack.us/img207/6923/sabrelite20003.jpg http://img408.imageshack.us/img...
by Azman_202
15 Oct 2011, 08:32
Forum: Kedai
Topic: osprey kestrel 58 . NEW (SOLD)
Replies: 3
Views: 1350

osprey kestrel 58 . NEW (SOLD)

salam warga GO..

ada seketui bag osprey Kestrel 58 nak letgo

Image
conditon 10/10.
free stuffsacks
free delivery ;)

RM530 nego

azman 019 7450157 :minum:
by Azman_202
10 Oct 2011, 07:21
Forum: Kedai
Topic: Gerber Prodigy Tanto (NEW)
Replies: 2
Views: 921

Re: Gerber Prodigy Tanto (NEW)

another good item by the legendary Gerber gear.. saje promot.. hehe..
brg baekk...
Tq epet...mmg barang baek..ni antara yang masih dibuat di kilang Gerber Portland USA..high quality..hehe..model lain da byk yang dibuat kat negara lain..heheh... :minum:
by Azman_202
04 Oct 2011, 22:39
Forum: Kedai
Topic: Gerber Prodigy Tanto (NEW)
Replies: 2
Views: 921

Gerber Prodigy Tanto (NEW)

salam sejahtera ...

ada satu set prodigy tanto survival knive made in USA nak letgo...

Barang bersifat baru..cuma packaging saja dah bukak..tak penah guna :)

Image

Price RM 350 nego .free poslaju :minum:

contact
Azman
019 7450157
by Azman_202
22 Sep 2011, 12:34
Forum: Kedai
Topic: Eickhorn ( Germany) survival knive
Replies: 0
Views: 1341

Eickhorn ( Germany) survival knive

salam n selamat sejahtera...

ada satu unit eickhorn survival aircrew knive nak dijual
barang sgt rare n mmg collector items


Image

Image



PM for best price or cntct
azman
019 7450157 :minum:
by Azman_202
22 Sep 2011, 07:40
Forum: Kedai
Topic: Black Diamond Apollo Lantern 80 lumens
Replies: 2
Views: 908

Re: Black Diamond Apollo Lantern 80 lumens

ni pakai bateri ke charger?
berat dia berapa?
berat just 220gm

bole guna battery charger. n ada port charger kat tepi dia :minum:
by Azman_202
21 Sep 2011, 21:36
Forum: Kedai
Topic: Black Diamond Apollo Lantern 80 lumens
Replies: 2
Views: 908

Black Diamond Apollo Lantern 80 lumens

salam n selamat sejahtera to warga GO sekalian black diamond lantern untuk dijual harga rm240 nego http://img820.imageshack.us/img820/8457/img0475rn.jpg http://img155.imageshack.us/img155/7494/blackdiamond.jpg spec condition = 9.8/10 lumens =80 radius = +- 10m ketahanan battery = 60 jam FOC = deuter...
by Azman_202
21 Aug 2011, 18:25
Forum: Peralatan
Topic: Camp Tent suggestion
Replies: 85
Views: 3000

Re: Camp Tent suggestion

Sundome 2 tent ni kira baguih apa? Tak masuk air ... yap betul tok wan... stakat ni dah try kat g7 dlm keadaan hujan lembab dan kabus xde masalah... kat khemah pun dia ada tulis 'KEEPS YOU DRY... GUARANTEED'. untuk yg budjet ciput cam aku nih ni lah yg terbaik :mrgreen: ada tak gambar yang sunrise ...
by Azman_202
21 Aug 2011, 14:16
Forum: Kedai
Topic: lowe alpine crag attack 40l
Replies: 5
Views: 1632

Re: lowe alpine crag attack 40l

bump !!

RM 350 + poslaju FOC ;-)

sila kontek 019 7450157
by Azman_202
16 Aug 2011, 20:18
Forum: Kedai
Topic: lowe alpine crag attack 40l
Replies: 5
Views: 1632

Re: lowe alpine crag attack 40l

barang baek nih,,BUMP!!!! satu kali :minum:

:minum:..tq bro soulfly... :D
by Azman_202
14 Aug 2011, 08:32
Forum: Kedai
Topic: lowe alpine crag attack 40l
Replies: 5
Views: 1632

Re: lowe alpine crag attack 40l

abg Azman_202

PM best price plz.. COD @ pos??

Niteterror...cek PM....COD Jb area...lain tmpt pos :D
by Azman_202
28 Jul 2011, 23:12
Forum: Kedai
Topic: Leatherman, Cold Steel, SOG, Gerber & banyak lagi dari OGM
Replies: 1
Views: 1284

Re: Leatherman, Cold Steel, SOG, Gerber & banyak lagi dari O

bro..itu leatherman wave ada color mcm leatherman MUT ke?
by Azman_202
27 Jul 2011, 19:31
Forum: Kedai
Topic: lowe alpine crag attack 40l
Replies: 5
Views: 1632

lowe alpine crag attack 40l

salam n selamat sejahtera warga GO... ada beg nak jual.. model : lowe alpine crag attack 40l condition:9.5/10 Umur: 7 bulan baru sekali pakai untuk trip yg teramat santai Price: rm 380 nego reason nak Jual : nak fund menda lain Rain cover included free satu DEUTER drysack 2.5l ( baru ) call/sms : 01...
by Azman_202
14 Jul 2011, 08:55
Forum: Kedai
Topic: Garage Sale
Replies: 27
Views: 3854

Re: Garage Sale

event yang sgt menarik..walaupun tak berkesempatan nak pergi hari tu....Kt JB taknak wat ke... :minum: ye la.. bila nak buat kat johor? adabrg nak dijual dan nak dibeli nih. hehe :minum: event dibuat atas faktor lokasi yang agak adil untuk semua. kalau betul ada permintaan yang memberangsangkan di ...
by Azman_202
07 Jul 2011, 07:39
Forum: Kedai
Topic: Garage Sale
Replies: 27
Views: 3854

Re: Garage Sale

salam semua. saya nak mengajak semua warga GO yang berminat untuk menjual atau membeli barang outdoor masing-masing untuk sama-sama join event yang bakal diadakan dalam bulan ini. cadangannya ialah pada 14hb Julai iaitu hari khamis depan. sekarang yang menjadi persoalan ialah lokasi yang strategik ...
by Azman_202
06 May 2011, 07:15
Forum: Bantuan, Pertanyaan dan Cadangan
Topic: apa jenama ni?dari mana?
Replies: 47
Views: 1603

Re: apa jenama ni?dari mana?

tolong~~~ kawanku dari kampung ku suruh ku bantu beli suitcase sebab dia nak pergi luar negara melancong...dia suruh ku cari the suitcase nama Antler..ku x pernah dengar lah...dari negara mana Antler ni?mahal ke?berapa harga nya?pening lah sekarang.. Brand ni kalau tak silap aku dia wat luggage bag...
by Azman_202
29 Apr 2011, 20:02
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Gunung Angsi, Negeri Sembilan
Replies: 33
Views: 4511

Re: Gunung Angsi, Negeri Sembilan

1st time jumpe Hari Macha kt situ lah... gie camping sorang-sorang... hebattt... :wink:
heheh..Hari Solo...mencari ketenangan kot camping sorang2... :mrgreen:
by Azman_202
26 Apr 2011, 20:59
Forum: Kedai
Topic: Macpac Torlesse 50L (Brand New With Tag) (SOLD)
Replies: 4
Views: 1635

Re: Macpac Torlesse 50L (Brand New With Tag)

barang baik...tapi tak mampu nak beli..huhu..tgk kat sini jelah.. :tembak:
by Azman_202
21 Apr 2011, 17:23
Forum: Klinik Gunung
Topic: DISHWASHING LIQUID, SOAP, DETERGENT - WILDERNESS WASH
Replies: 7
Views: 490

Re: DISHWASHING LIQUID, SOAP, DETERGENT - WILDERNESS WASH

Salam, Ni ada alternatif murah kepada mereka yg selalu masuk utan. Itu water source kasi jaga sikit....lama mau pakai. :tembak: aku beli kat ACE One Utama. http://www.greenworkscleaners.com/products/dishwashing-liquid/ingredients/ 73 brape regenye bro? x ingat exact price. lam RM12-RM15 botol besar...
by Azman_202
21 Apr 2011, 08:48
Forum: Peralatan
Topic: Pemilik haversack LOWE ALPINE,
Replies: 154
Views: 4367

Re: Pemilik haversack LOWE ALPINE,

ya mari2 sapa lagi yang belum daftar..ada trip santai mau bikin, khas untuk pemilik LOWE ALPINE
wah..menarik..kemana tu trip nye kali ni?
ya...kemungkinan besar,cemerung,berembun, lansir :minum:
menarik...kalau timing kena..insyaAllah join :D
by Azman_202
19 Apr 2011, 20:25
Forum: Peralatan
Topic: tracking pole
Replies: 24
Views: 889

Re: tracking pole

azman & am:thanks boleh kasi web lafuma bangsar tak. yg komperdell kat mr.nadir ada,tapi takleh nak tengok,jauh.tu yg nak tengok kompdll dan leki yg display nyer. :mrgreen: dlm web tkde..tp wild junction (Hari n Am ) tu kira mcm Ambassador Lafuma kat malaysia lah..hehehe..maybe diaorg leh dptkan de...
by Azman_202
19 Apr 2011, 20:20
Forum: Peralatan
Topic: Pemilik haversack LOWE ALPINE,
Replies: 154
Views: 4367

Re: Pemilik haversack LOWE ALPINE,

ya mari2 sapa lagi yang belum daftar..ada trip santai mau bikin, khas untuk pemilik LOWE ALPINE
wah..menarik..kemana tu trip nye kali ni?
by Azman_202
18 Apr 2011, 20:05
Forum: Klinik Gunung
Topic: DISHWASHING LIQUID, SOAP, DETERGENT - WILDERNESS WASH
Replies: 7
Views: 490

Re: DISHWASHING LIQUID, SOAP, DETERGENT - WILDERNESS WASH

Salam,

Ni ada alternatif murah kepada mereka yg selalu masuk utan. Itu water source kasi jaga sikit....lama mau pakai. :tembak:

aku beli kat ACE One Utama. http://www.greenworkscleaners.com/produ ... gredients/

73
brape regenye bro?
by Azman_202
15 Apr 2011, 22:33
Forum: Peralatan
Topic: tracking pole
Replies: 24
Views: 889

Re: tracking pole

Leki..tech dia pun mantap..haga je yg agak mahal ..
kat malaysia kat mana ada jual bran leki ni.

last time masa beli brg millet ngn lafuma ada nampak lafuma bangsar jual Leki trekking pole..sepasang dlm rm 6 rat lbh..tpi leh discount skit kot..Mr Chan tokey dia tak lokek bg less :minum:
by Azman_202
14 Apr 2011, 17:15
Forum: Isu & Gossip
Topic: hiker student dan hiker non-student
Replies: 14
Views: 2455

Re: hiker student dan hiker non-student

student sekarang 1. Semua dari kalangan mereka yang bergelar bangsawan... mintak ajer... semua boleh sedia ada macam doraemon... tak payah kira duit dalam poket... nanti abah kirim kan duit dari Hong Kong 2. kerana terlalu mewah, material takder hal, berapa guide nak kena bayar... gua pakai porter ...