Search found 18 matches

by carbonara
27 Apr 2013, 07:34
Forum: Kedai
Topic: WTS TFX10 Lowe Alpine Expedition 75-95
Replies: 1
Views: 1568

Re: WTS TFX10 Lowe Alpine Expedition 75-95

b.u.m.p...harga NEGO
by carbonara
07 Feb 2013, 17:22
Forum: Kedai
Topic: WTS TFX10 Lowe Alpine Expedition 75-95
Replies: 1
Views: 1568

WTS TFX10 Lowe Alpine Expedition 75-95

Assalamualaikum pada warga GO saya ada sebijik bag kesayangan untuk dilepaskan :cry: Model Lowe Alpine Expedition TFX10 Condition hampir baru, hanya digunakan beberapa kali travel ke luar negara.Jual sebab dah memiliki bag cicak :wink: Harga : RM1400 Contact : 0123325114 (sms or call untuk fast deal...
by carbonara
01 Oct 2012, 16:54
Forum: Kedai
Topic: Berghaus Expedition 80 Untuk Dijual
Replies: 6
Views: 2243

Re: Berghaus Expedition 80 Untuk Dijual

bro...kaler orange ke merah ?
by carbonara
07 Sep 2011, 18:59
Forum: Bantuan, Pertanyaan dan Cadangan
Topic: Via Ferrata di Kinabalu
Replies: 8
Views: 692

Re: Via Ferrata di Kinabalu

pasal refunds tu aku x berapa sure.. tpi ikut logik, kalau x boleh naik atas sebab yg x dapat di elakkan, mungkin diorang refunds balik la duit tuh.. company yg incharge Via feratta ini dari singapore owner dia. so diorg ni strick sikit lah ..biaselah singaporian :)
by carbonara
19 Aug 2011, 02:17
Forum: Kedai
Topic: WTSell The North Face terra & Millet Khumbu bag
Replies: 3
Views: 1386

WTSell The North Face terra & Millet Khumbu bag

Brand : Millet Khumbu 55+10 Colour : Grey Price : Rm 480 Condition : Marvelous ! near new (with tag) Kelebihan :Meterial cordura Brand : The North Face Terra 40 L Colour : Red/Grey Price : Rm 390 Condition : Marvelous ! near new Kelebihan :Ringan dan lasak Contact : 0123325114 (fast deal) Location :...
by carbonara
18 Aug 2011, 00:39
Forum: Bantuan, Pertanyaan dan Cadangan
Topic: Via Ferrata di Kinabalu
Replies: 8
Views: 692

Re: Via Ferrata di Kinabalu

memang bahaya pon.. but don worry. traineers yg incharge tu jaga semuanya. kalau x bleh main mmg mereka tutup terus permainan via feratta whole day . so depends on lucks. sama juga dengan nak pegi sumits kinabalu, if hujan lebat juga semua org x dibenarkan mendaki. so bole sampai laban rata sajela. ...
by carbonara
17 Aug 2011, 02:09
Forum: Bantuan, Pertanyaan dan Cadangan
Topic: Via Ferrata di Kinabalu
Replies: 8
Views: 692

Re: Via Ferrata di Kinabalu

memang seronok main via feratta at mountain torq mereka ada 2 package, yang panjang(low's peak circuit) atau pendek(walk the torq). (kalau nk trill main yg panjang semestinya) so far untuk bermain Via feratta ni x memerlukan apa2 persiapan pun. senang je main benda nih. Lagi penting buat persiapan u...
by carbonara
11 Aug 2011, 01:31
Forum: Peralatan
Topic: Pemilik haversack LOWE ALPINE,
Replies: 154
Views: 4910

Re: Pemilik haversack LOWE ALPINE,

bole register lagi ??

saya ada Expedition 75:95 TFX10
Crag Attack 40
by carbonara
05 Aug 2011, 13:10
Forum: Kedai
Topic: WTBuy North Face Skareb 55/40
Replies: 7
Views: 1722

Re: WTBuy North Face Skareb 55/40

orga : primero n crestone model brapa liter punya n warna ?
by carbonara
04 Aug 2011, 16:23
Forum: Kedai
Topic: WTBuy North Face Skareb 55/40
Replies: 7
Views: 1722

Re: WTBuy North Face Skareb 55/40

Also looking for North Face Prophet backpack
by carbonara
02 Aug 2011, 01:03
Forum: Kedai
Topic: WTBuy North Face Skareb 55/40
Replies: 7
Views: 1722

WTBuy North Face Skareb 55/40

Salam

Jika sesiapa yang memiliki bag TNF Skareb 55/40L yang ingin dijual
Sila beritahu kerana saya berminat untuk mendapatkan 1st model skareb ini.
Boleh PM atau contact saya di talian 0123325114 :roll:

regards!
by carbonara
31 Jul 2011, 18:57
Forum: Kedai
Topic: Millet CHX 40+10 (SOLD)
Replies: 4
Views: 1164

Re: Millet CHX 40+10

ITEM SOLD

tq for viewings
by carbonara
31 Jul 2011, 12:28
Forum: Kedai
Topic: Millet CHX 40+10 (SOLD)
Replies: 4
Views: 1164

Re: Millet CHX 40+10

tanqiu!

aku x pandai la nak uploadkan gambaq.. huhuhu
by carbonara
30 Jul 2011, 18:01
Forum: Kedai
Topic: Millet CHX 40+10 (SOLD)
Replies: 4
Views: 1164

Millet CHX 40+10 (SOLD)

Salam warga GO saya berhajat nak let go salah satu koleksi rucksack yang makin menimbun Brand : Millet CHX 40+10 Colour : Red Price : Rm 360 Condition : Marvelous ! Kelebihan : BEG NI SATU2 NYA ADA DEKAT SOUTH EAST ASIA DISEBABKAN MODEL YANG INI JAPANESE EDITION :) Contact : 0123325114 Location : Pu...
by carbonara
30 Jul 2011, 17:53
Forum: Peralatan
Topic: tracking pole
Replies: 24
Views: 1008

Re: tracking pole

kalau ada orang nak letgo LEKI habaq mai... leki copy dari Kathmandu xmau ..hehe
by carbonara
11 Jul 2011, 16:01
Forum: Pendaftaran (Ahli baru sila daftar dahulu)
Topic: Please register here
Replies: 1652
Views: 165840

Re: Please register here

Nama : Firdaus Zahari
Jantina : Lelaki
Tarikh Lahir : 4 February 1986
Tempat tinggal : Putrajaya
Kelab : xdo!