Search found 23 matches

by Lin Abu Bakar
06 Apr 2012, 14:10
Forum: Isu & Gossip
Topic: GUNUNG BUJANG MELAKA YG MENGERIKAN
Replies: 110
Views: 18255

Re: GUNUNG BUJANG MELAKA YG MENGERIKAN

akak, nasi goreng kampung tu akak goreng gune rempah sambal belacan yg lin bawak tu eh? heheh..tk sempat nk rasa nasi goreng tu sbb bila sy naik dari mandi diaorg ckp nasi goreng dah habis..yg ade roti je..roti pun roti la..lgpun mmg tkde selera sgt nk makan sgt kt gng tu.. lunch pack yg akak provi...
by Lin Abu Bakar
06 Apr 2012, 13:44
Forum: Isu & Gossip
Topic: GUNUNG BUJANG MELAKA YG MENGERIKAN
Replies: 110
Views: 18255

Re: GUNUNG BUJANG MELAKA YG MENGERIKAN

bagus le cenggitu, saya dulu pun cenggitu jee... manjat ikut orang2 tua, ikut klik2 sendiri.. terbaca iklan mereka di dalam suratkhabar... main terjah join... first jumpa zam (pgurlz)... trip g berkelah ngan abang matsaiko... lepas beranikan diri join trip orang pergi solo, lepas tu langsung takde ...
by Lin Abu Bakar
06 Apr 2012, 13:42
Forum: Isu & Gossip
Topic: GUNUNG BUJANG MELAKA YG MENGERIKAN
Replies: 110
Views: 18255

Re: GUNUNG BUJANG MELAKA YG MENGERIKAN

sy kena byk belaja dgn akak ni..hrp akak tk kedekut ilmu utk share dgn lin ye :mrgreen: ahad ni klu tkde ape2 sy nk naik jerai...nk join ke? :P ilmu di mana2 pun dituntut.. mau di darat, di laut, di hutan mau di udara... walaupun ke negeri china sekali pun.. akak bkn ler banyak ilmu byk sangat pun....
by Lin Abu Bakar
06 Apr 2012, 13:37
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Trans Jelawang(15 September - 19 September 2012)
Replies: 46
Views: 9267

Re: Trans Jelawang(27 April - 3 Mei 2012)

Akak...mmg best tgk itinerary tu..menarik sgt2 tp rasenya lin blum smpai tahap ni lagi kot.. heheh...10 puncak tu....salute la kat akak... Ape pun sy doakan trip akak ni berjalan lancar and semua climbers selamat mendaki and selamat turun. Hari minggu ni sy nak naik jerai...nak ikut tak??? insyalla...
by Lin Abu Bakar
06 Apr 2012, 13:35
Forum: Isu & Gossip
Topic: GUNUNG BUJANG MELAKA YG MENGERIKAN
Replies: 110
Views: 18255

Re: GUNUNG BUJANG MELAKA YG MENGERIKAN

kepada lin abu bakar, jangan ikut abang matsaiko... dia .... hish... diaaa.... :evil: :evil: astargfirullah...... wallawei... lama tak masuk G.O.. dimaklumkan akan isu panas sebegini, terus masuk.. dan mengamati lawak2 karangan otai otai... kesiannya... untuk pengetahuan kawan2 yg otai2 gunung G89,...
by Lin Abu Bakar
06 Apr 2012, 12:46
Forum: Isu & Gossip
Topic: GUNUNG BUJANG MELAKA YG MENGERIKAN
Replies: 110
Views: 18255

Re: GUNUNG BUJANG MELAKA YG MENGERIKAN

bagus le cenggitu, saya dulu pun cenggitu jee... manjat ikut orang2 tua, ikut klik2 sendiri.. terbaca iklan mereka di dalam suratkhabar... main terjah join... first jumpa zam (pgurlz)... trip g berkelah ngan abang matsaiko... lepas beranikan diri join trip orang pergi solo, lepas tu langsung takde ...
by Lin Abu Bakar
06 Apr 2012, 12:17
Forum: Isu & Gossip
Topic: GUNUNG BUJANG MELAKA YG MENGERIKAN
Replies: 110
Views: 18255

Re: GUNUNG BUJANG MELAKA YG MENGERIKAN

bagus le cenggitu, saya dulu pun cenggitu jee... manjat ikut orang2 tua, ikut klik2 sendiri.. terbaca iklan mereka di dalam suratkhabar... main terjah join... first jumpa zam (pgurlz)... trip g berkelah ngan abang matsaiko... lepas beranikan diri join trip orang pergi solo, lepas tu langsung takde ...
by Lin Abu Bakar
06 Apr 2012, 11:49
Forum: Isu & Gossip
Topic: GUNUNG BUJANG MELAKA YG MENGERIKAN
Replies: 110
Views: 18255

Re: GUNUNG BUJANG MELAKA YG MENGERIKAN

bagus le cenggitu, saya dulu pun cenggitu jee... manjat ikut orang2 tua, ikut klik2 sendiri.. terbaca iklan mereka di dalam suratkhabar... main terjah join... first jumpa zam (pgurlz)... trip g berkelah ngan abang matsaiko... lepas beranikan diri join trip orang pergi solo, lepas tu langsung takde ...
by Lin Abu Bakar
06 Apr 2012, 11:45
Forum: Isu & Gossip
Topic: GUNUNG BUJANG MELAKA YG MENGERIKAN
Replies: 110
Views: 18255

Re: GUNUNG BUJANG MELAKA YG MENGERIKAN

JeNaL wrote:asik gosip jer... ni sape yg naik bujang melaka... masalah sampah ada lagi ker...
takde dah bang...kiteorg dh bwk turun semua..insya allah tkde sampah dah kot kat atas tu yg kiteorg tgl kan.. :mrgreen:
by Lin Abu Bakar
06 Apr 2012, 11:03
Forum: Isu & Gossip
Topic: GUNUNG BUJANG MELAKA YG MENGERIKAN
Replies: 110
Views: 18255

Re: GUNUNG BUJANG MELAKA YG MENGERIKAN

maaf dual post... Lin, saya gembira membaca post anda memandangkan anda nampak jauh lebih matang, saya nasihatkan Lin rujuk pada topik2 di bilik darjah atau topik2 lama demi meningkat keilmuan pendakian dan rekreasi. Saya gembira apabila Lin menunjukkan reaksi positif dan tidak merengek akibat musi...
by Lin Abu Bakar
06 Apr 2012, 10:55
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Trans Jelawang(15 September - 19 September 2012)
Replies: 46
Views: 9267

Re: Trans Jelawang(27 April - 3 Mei 2012)

Akak...mmg best tgk itinerary tu..menarik sgt2 tp rasenya lin blum smpai tahap ni lagi kot..
heheh...10 puncak tu....salute la kat akak...
Ape pun sy doakan trip akak ni berjalan lancar and semua climbers selamat mendaki and selamat turun.

Hari minggu ni sy nak naik jerai...nak ikut tak???
by Lin Abu Bakar
06 Apr 2012, 09:58
Forum: Isu & Gossip
Topic: GUNUNG BUJANG MELAKA YG MENGERIKAN
Replies: 110
Views: 18255

Re: GUNUNG BUJANG MELAKA YG MENGERIKAN

Lepas nie ko try buat trip 62 orang pulak lily... hehehe. mmg seronok buat trip orang ramai2 cenggini. nak-nak kalau ramai beginner fuhh mmg best melayan. aku mmg respek la orang berani buat open trip bawak orang2 tak kenal nie. bab nie, suka saya membuat tambahan laa kak lily,,, alang2 ada teguran...
by Lin Abu Bakar
06 Apr 2012, 09:51
Forum: Isu & Gossip
Topic: GUNUNG BUJANG MELAKA YG MENGERIKAN
Replies: 110
Views: 18255

Re: GUNUNG BUJANG MELAKA YG MENGERIKAN

Freelance wrote:Lin ..jangan layan depa tu.. semua married ..ahaks!!! ada bujang 3 lagi ..ahaks!!!
hehe...lin rela pilih Bujang Melaka kak... :kah:

anyway depa semua ni lawak2 gak kak...ok la..boleh jadik penglipur lara :P
by Lin Abu Bakar
05 Apr 2012, 15:11
Forum: Isu & Gossip
Topic: GUNUNG BUJANG MELAKA YG MENGERIKAN
Replies: 110
Views: 18255

Re: GUNUNG BUJANG MELAKA YG MENGERIKAN

[quote="matsaiko"]lin: jgn ikut bingai..status dia 'married' :kah:[/quote

:keke:
by Lin Abu Bakar
05 Apr 2012, 14:24
Forum: Isu & Gossip
Topic: GUNUNG BUJANG MELAKA YG MENGERIKAN
Replies: 110
Views: 18255

Re: GUNUNG BUJANG MELAKA YG MENGERIKAN

soulfly wrote:
Lin Abu Bakar wrote:
soulfly wrote:hai lin...jom datting nak? ekeke
yuk!! yuk!! :mrgreen:
petang ni erk kita datting ekeke :minum:
orait ! :D
by Lin Abu Bakar
05 Apr 2012, 12:40
Forum: Isu & Gossip
Topic: GUNUNG BUJANG MELAKA YG MENGERIKAN
Replies: 110
Views: 18255

Re: GUNUNG BUJANG MELAKA YG MENGERIKAN

biNGai wrote:kite gi sabah bahhhh..6 hari, macam2 gunung kite bole naeekk..aaauuummm

menarik tp lain kali kot..sbb la ni bajet & cuti tak m'izinkan le...


(aahhh pdulik laa mao cakap aku cam bebudak ke hape..janji aku tk pkai kerrimor lagi daa..hahahaha)
by Lin Abu Bakar
05 Apr 2012, 12:32
Forum: Isu & Gossip
Topic: GUNUNG BUJANG MELAKA YG MENGERIKAN
Replies: 110
Views: 18255

Re: GUNUNG BUJANG MELAKA YG MENGERIKAN

soulfly wrote:hai lin...jom datting nak? ekeke
yuk!! yuk!! :mrgreen:
by Lin Abu Bakar
05 Apr 2012, 12:14
Forum: Isu & Gossip
Topic: GUNUNG BUJANG MELAKA YG MENGERIKAN
Replies: 110
Views: 18255

Re: GUNUNG BUJANG MELAKA YG MENGERIKAN

bla laaa pegi kotal route tk hajaakkkkk :kah: aku rasa dak beirut nih tk penah masuk sekaut laaa..tk 'akeelaaa, kami buat abes baeekkkkk' ponnnnn.. hi lin..jom la polo ai naik gunung ujung bulan nih..jgn ikot matsaiko, dia skang in open relation-ship :kah: Helo bang...gunung mana nk p tu? tgk la kl...
by Lin Abu Bakar
05 Apr 2012, 12:12
Forum: Isu & Gossip
Topic: GUNUNG BUJANG MELAKA YG MENGERIKAN
Replies: 110
Views: 18255

Re: GUNUNG BUJANG MELAKA YG MENGERIKAN

KomunisUtara wrote:tahniah lin, inilah ciri pendaki gunung sebenar yg kita cari2 dalam kalangan pendaki gunung baru sekarang yg rata-ratanya berkelompok sebagai pelancong gunung.
Tq bang...sy budak baru belajar je..klu salah tlg tunjuk kan :lol:
by Lin Abu Bakar
05 Apr 2012, 11:17
Forum: Isu & Gossip
Topic: GUNUNG BUJANG MELAKA YG MENGERIKAN
Replies: 110
Views: 18255

Re: GUNUNG BUJANG MELAKA YG MENGERIKAN

hello kak ..slmt berkenalan jgk.. mase tu mmg tk tau lg nk tido mane..jadiknye bile akak tnye belasah je la jawab tido kt dapor.. actually sy pun tk tau sy tido kt fly sape mase tu..maklumla dah mlm tp kira sy tido 1st class jgk tau sbb kt tepi sy ada kayu besor..so sesekali sy terpeluk kayu tu..(te...
by Lin Abu Bakar
05 Apr 2012, 10:46
Forum: Isu & Gossip
Topic: GUNUNG BUJANG MELAKA YG MENGERIKAN
Replies: 110
Views: 18255

Re: GUNUNG BUJANG MELAKA YG MENGERIKAN

matsaiko wrote:
Lin Abu Bakar wrote:gunung mane bang?
klu kena dgn hari/time...blh je
kite pegi acare light2 aje..takyahla ramai2 ...nanti tak dpt tmpt tido lagi hehe
I nk ikut u blh x abg matsaiko.... muhahahahahaa... :lidah:
demi kotal route ...boleee boleee :lol:
hahaha..kelako..kelako
by Lin Abu Bakar
05 Apr 2012, 10:17
Forum: Isu & Gossip
Topic: GUNUNG BUJANG MELAKA YG MENGERIKAN
Replies: 110
Views: 18255

Re: GUNUNG BUJANG MELAKA YG MENGERIKAN

gunung mane bang?
klu kena dgn hari/time...blh je
by Lin Abu Bakar
05 Apr 2012, 10:00
Forum: Isu & Gossip
Topic: GUNUNG BUJANG MELAKA YG MENGERIKAN
Replies: 110
Views: 18255

Re: GUNUNG BUJANG MELAKA YG MENGERIKAN

Salam... Sy salah seorg yg ikut trip BM last week and FYI sy adalah salah seorg peserta pompan yg tk dpt tempat tido kt kemsite tu..and in fact i am newbie too for this activity as well tp frankly and honestly speaking sy tak ambik hati langsung pasal hal tu..mmg kak lily ade tanya & jerit kat peser...