Search found 163 matches

by kekerk
26 Jan 2011, 01:36
Forum: Galeri
Topic: GUNUNG BESAR HANTU (N9) 2010-2011
Replies: 7
Views: 2059

Re: GUNUNG BESAR HANTU (N9) 2010-2011

teruk sgt nih..
by kekerk
26 Jan 2011, 01:28
Forum: Pengurusan Tali
Topic: Jom Kita Gi Climbing Ramai2 kat Taman Cabaran Putrajaya
Replies: 21
Views: 1142

Re: Jom Kita Gi Climbing Ramai2 kat Taman Cabaran Putrajaya

alamak mcm ne nk kasi ilang ni heheh
by kekerk
06 Mar 2009, 00:11
Forum: Arkib SAR ø YongYap
Topic: UPDATE Operasi SAR
Replies: 153
Views: 6249

Re: UPDATE Operasi SAR

salam..hri ni adik idan mengetuai ops sita di kem agas..ambik blek barang radio kt sane..ngn barang masak..
tengkiu kt semua pasukan ops sita di agas..

RQ8 melaporkan
by kekerk
26 Feb 2009, 00:38
Forum: Isu & Gossip
Topic: dengar ada kawan kita sesat kat yong yap?
Replies: 377
Views: 55228

Re: dengar ada kawan kita sesat kat yong yap?

Alhamdulllilah...Kami tadi sempatlah jugak solat bersama kt Majid Ehsan Kelana tu. Ada la skit ration kami tingalkn sekali utk pasukab SAR nanti. Tak byk sgt yg boleh kami bantu setakat yg mampu. Nanti mintak sesiapa yg pi Loging tu nanti tlg pass kan rokok 2 katon yg kami kirimkan tu kt Rob ya...t...
by kekerk
26 Feb 2009, 00:26
Forum: Arkib SAR ø YongYap
Topic: UPDATE Operasi SAR
Replies: 153
Views: 6249

Re: UPDATE Operasi SAR

salam..kamis mlm aku kompom gerak ke loging..aku dri semban sorang..sesape nk tumpang klo dri k.l atau sa alam bleh col trus ke talian
017 359 7979 8)
by kekerk
26 Feb 2009, 00:12
Forum: Isu & Gossip
Topic: dengar ada kawan kita sesat kat yong yap?
Replies: 377
Views: 55228

Re: dengar ada kawan kita sesat kat yong yap?

salam..sok mlm aku nk gerak dri semban..so sesape nk ikot skali bg tau eh..nk amek kt kl pon bleh..tpi bg tau la dlu kt area mane..
bleh col ke talian bebas 017 359 7979 8)
by kekerk
24 Feb 2009, 12:04
Forum: Arkib SAR ø YongYap
Topic: UPDATE Operasi SAR
Replies: 153
Views: 6249

Re: UPDATE Operasi SAR

salam..inshaallah klo tader masalah, khamis mlm sy akn gerak ngan adam tompok serta abg fizan
utk jidik resQ misi mncari kehilangan hasan 8)
by kekerk
24 Feb 2009, 11:57
Forum: Isu & Gossip
Topic: dengar ada kawan kita sesat kat yong yap?
Replies: 377
Views: 55228

Re: dengar ada kawan kita sesat kat yong yap?

salam..rakan gununung penang tader yg nk anta team resQ ke? 8)
by kekerk
23 Feb 2009, 14:24
Forum: Isu & Gossip
Topic: dengar ada kawan kita sesat kat yong yap?
Replies: 377
Views: 55228

Re: dengar ada kawan kita sesat kat yong yap?

salam..kpd pejuang kita yg akn berangkat pd mlm ni boy rasta, shuk bandung, adik idan, serta geng kita yg lain diharap akn keluar mmbawa berita bembira dri gunung.. sy amat trharu skali x dpt join..

semoga hasan akn keluar dgn selamat dan dijauh kn dri segala malapetaka...amin.. 8)
by kekerk
23 Feb 2009, 09:57
Forum: Isu & Gossip
Topic: dengar ada kawan kita sesat kat yong yap?
Replies: 377
Views: 55228

Re: dengar ada kawan kita sesat kat yong yap?

salam..terima kasih kpd team SAR yg berjuang mncari dan menyelamat hasan yg sesat selama lapan hari.
trima ksih jugak kt geng RADIO yg mmbantu dlm usaha ini.
marilah sama2 kita brdoa agar beliau selamat drpd segala kecelakaan kt dlm hutan..
semoga hasan akan selamat..amin.. 8)
by kekerk
19 Feb 2009, 20:27
Forum: Isu & Gossip
Topic: dengar ada kawan kita sesat kat yong yap?
Replies: 377
Views: 55228

Re: dengar ada kawan kita sesat kat yong yap?

alhamdulillah..nmpaknye ade kesan tapak kaki..harap2 tu kesan laluan hasan..

aku harap hasan akan selamat keluar 8)
by kekerk
19 Feb 2009, 10:38
Forum: Isu & Gossip
Topic: dengar ada kawan kita sesat kat yong yap?
Replies: 377
Views: 55228

Re: dengar ada kawan kita sesat kat yong yap?

mr bett..tengkiu segala info yg diberi.. 8)
by kekerk
19 Feb 2009, 09:35
Forum: Isu & Gossip
Topic: dengar ada kawan kita sesat kat yong yap?
Replies: 377
Views: 55228

Re: dengar ada kawan kita sesat kat yong yap?

sy harap hasan akn selamat..
by kekerk
18 Feb 2009, 17:32
Forum: Isu & Gossip
Topic: Derma Kilat - Mencari Hassan Ayat
Replies: 38
Views: 7406

Re: Derma Kilat - Mencari Hassan Ayat

ade kt risda ke? klo kojo da siap bleh g sne..tpi rse mcm nk kne trun sapot je ni 8)
by kekerk
18 Feb 2009, 17:15
Forum: Isu & Gossip
Topic: dengar ada kawan kita sesat kat yong yap?
Replies: 377
Views: 55228

Re: dengar ada kawan kita sesat kat yong yap?

harap hasan akan selamat.. 8)
by kekerk
10 Feb 2009, 22:53
Forum: Kedai
Topic: Jualan Amal Palestin - tshirt+sticker utk warga gunung
Replies: 78
Views: 9661

Re: Jualan Amal Palestin - tshirt+sticker utk warga gunung

salam..encik solaris nk saiz ape?

sementara stok masih ada nih heheheh 8)
by kekerk
07 Feb 2009, 01:53
Forum: Kedai
Topic: Jualan Amal Palestin - tshirt+sticker utk warga gunung
Replies: 78
Views: 9661

Re: Jualan Amal Palestin - tshirt+sticker utk warga gunung

time kasih la kpd yg mengorder 2 heheh.. 8)
by kekerk
06 Feb 2009, 14:18
Forum: Kedai
Topic: Jualan Amal Palestin - tshirt+sticker utk warga gunung
Replies: 78
Views: 9661

Re: Jualan Amal Palestin - tshirt+sticker utk warga gunung

haa..yg jauh mai dekat..yg dekat mai rapat..yg rapat mai pilih..

jualan amal untuk warga gunung 8)
by kekerk
03 Dec 2008, 19:57
Forum: Pendaftaran (Ahli baru sila daftar dahulu)
Topic: Please register here
Replies: 1653
Views: 168390

norhafiz yaacob
lelaki
15jun1982
kampung mesia-iron river-seremban mai
mendaki n9
single je lgi heheh
sukan rekriasi


sye budak baru belajar 8)
by kekerk
03 Dec 2008, 19:55
Forum: Pendaftaran (Ahli baru sila daftar dahulu)
Topic: Please register here
Replies: 1653
Views: 168390

hmmm... :idea:
by kekerk
03 Dec 2008, 01:46
Forum: Peralatan
Topic: Khukri Knife
Replies: 9
Views: 588

salam..

kukri ke? parang yg digunakan oleh orang nepal (gurka) mase perang dolu kot..heheh..kt pertama evergreen ade jual..tapi mahal sket la, hri 2 tgk dlm rm 250..parang ni bagus..dia bleh hiris besi..klo yg btul o.k la..
try la tgk kt sane.. 8)
by kekerk
17 Nov 2008, 17:49
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: Beli barang On-Line
Replies: 41
Views: 5950

kwn aku pon ade gak order barang dri obersi, beli barang eletonik..duit da kasi..pastu barang tader..dan x sampai..org 2 pon da ilang..kira kene tipu gak la mcm tu kan? nama dan tempat kejadian perlu dirahsiakan demi menjaga keselamatan heheheh 8)
by kekerk
19 Oct 2008, 18:34
Forum: Isu & Gossip
Topic: JATUH DARI BUKIT TABOH...TERBARU...BUKAN KEJADIAN PERTAMA...
Replies: 35
Views: 4869

KERK....
Apo kato kita try naik skali bkt.taboh ni....
apo kato plak klu aku ko ajak skali :evil:
Ha kite naek lepas raye haji la heheh.. 8)
by kekerk
17 Oct 2008, 08:43
Forum: Isu & Gossip
Topic: JATUH DARI BUKIT TABOH...TERBARU...BUKAN KEJADIAN PERTAMA...
Replies: 35
Views: 4869

sib bek da sedarkan diri... 8)
by kekerk
08 Oct 2008, 23:40
Forum: Stor Galeri
Topic: Merdeka di Gunung | pemenang adisos2002
Replies: 37
Views: 8114

tahniah... 8)
by kekerk
08 Sep 2008, 12:41
Forum: Papan Notis (Malam Gala Gunung Online 14 April 2018)
Topic: MAJLIS BUKA PUASA GO & KHK 13 SEPTEMBER 2008 (Sabtu)
Replies: 123
Views: 23725

:arrow: zam ko jln je, tpi kuar peluh ar skit heheh..ko ngan sape?
by kekerk
05 Sep 2008, 00:46
Forum: Isu & Gossip
Topic: Haiwan Gunung
Replies: 154
Views: 4275

ha btul gak 2..slalu post tapak binatang jerk, tpi sarang dia kita tatau pon heheh.. 8)
by kekerk
03 Sep 2008, 23:23
Forum: Isu & Gossip
Topic: Haiwan Gunung
Replies: 154
Views: 4275

salam..dlu aku prnah ke hutan lipur berkelah pd taun 1997. mse treking balik..kt tpi sg, kaw pokok buluh, aku da terkejut dgn satu mahluk yg sedang tdo kt bawah pokok buluh 2..mse tu 4 org je..da la aku kt dpn skali..sume trgamam.. makluk 2 bangun dan trus lari kt semak dan lompat atas batu sungai.....
by kekerk
03 Sep 2008, 20:42
Forum: Stor Galeri
Topic: Ogos | Mossy Forest (pemenangnya adlyana)
Replies: 59
Views: 10644

tahniah...tahniah...tahniah..dan tahniah..
by kekerk
02 Sep 2008, 23:25
Forum: Stor Galeri
Topic: September 2008 | Sambutan 51 Tahun Merdeka di Gunung
Replies: 43
Views: 8968

Image


merdeka di sherpa peak nepal
2 ogos 2008
2.00 p.m malaysia time
by kekerk
02 Sep 2008, 23:14
Forum: Stor Galeri
Topic: September 2008 | Sambutan 51 Tahun Merdeka di Gunung
Replies: 43
Views: 8968

Image



merdeka di gunung datok
31 ogos 2008
7.00 pm
by kekerk
02 Sep 2008, 22:48
Forum: Stor Galeri
Topic: September 2008 | Sambutan 51 Tahun Merdeka di Gunung
Replies: 43
Views: 8968

:arrow: abe G nye gambar cun la.. 8)
by kekerk
27 Aug 2008, 02:49
Forum: Stor Galeri
Topic: Ogos | Mossy Forest (pemenangnya adlyana)
Replies: 59
Views: 10644

semua sekali... 8)
by kekerk
27 Aug 2008, 02:45
Forum: Kedai
Topic: Sandal Eiger - Endorphin Series untuk dijual.
Replies: 58
Views: 9036

en orga..saiz 45 tader ke? heheheh... :mrgreen:
by kekerk
20 Aug 2008, 23:23
Forum: Papan Notis (Malam Gala Gunung Online 14 April 2018)
Topic: Majlis Berbuka Puasa 13 September 2008
Replies: 22
Views: 7133

tema kali ni pe lak? kne pkai bju melayu ke? heheheh... 8)
by kekerk
20 Aug 2008, 22:39
Forum: Kedai
Topic: Sandal Eiger - Endorphin Series untuk dijual.
Replies: 58
Views: 9036

gerek seh... 8)
by kekerk
15 Aug 2008, 00:50
Forum: Kedai
Topic: Brand New..TNF Cargo Shirt & Arc'teryx T-shirt
Replies: 5
Views: 1308

suar atrik tader ke?HEHEHHE
by kekerk
15 Aug 2008, 00:48
Forum: Kedai
Topic: Sandal Eiger - Endorphin Series untuk dijual.
Replies: 58
Views: 9036

bro orga...klo nk beli bundle bleh ke? Heheheheh