Search found 171 matches

by givency_KL
03 Aug 2011, 13:18
Forum: Papan Notis (Malam Gala Gunung Online 14 April 2018)
Topic: Darah Jenis B+ diperlukan (SEGERA)
Replies: 17
Views: 6524

Re: Darah Jenis B+ diperlukan (SEGERA)

SJMC Opening Hours (for Blood Screening) : Mon-Fri 8.30am-5.00pm , Sat 8.30-12.30pm First time screening untuk pastikan darah kita sesuai atau tak. So dia akan ambil sampel darah untuk ujian HIV, siflis, iron level dan lalallalal..laast tarikh untuk blood screening ni adalah pada 6hb ogos. kalau kit...
by givency_KL
29 Jul 2011, 10:24
Forum: Khemah
Topic: GO Endau Rompin (Kg Peta): World’s Oldest Tropical Rainfore
Replies: 127
Views: 19873

Re: GO Endau Rompin (Kg Peta): World’s Oldest Tropical Rain

pgurlz_eazmz wrote:
eppott wrote:welcome back! tahniah semua..
pgurlz_eazmz wrote:tahun nie kelah xderk... anak2 ikan jerk ramai....

tapi phob mmg terasa la ketidak-hadiran ko....
alaaa zam.. phob aje ke? aku? aku?? 8)
ko pun.... few times what sebut nama ko....
aku? aku? nama aku tak disebut ke? sedihhhh.....
by givency_KL
19 Jul 2011, 10:14
Forum: Khemah
Topic: GO Endau Rompin (Kg Peta): World’s Oldest Tropical Rainfore
Replies: 127
Views: 19873

Re: GO Endau Rompin (Kg Peta): World’s Oldest Tropical Rain

ngai...

betul la ko cakap...patut tukar gambar pacat kan...tapi jenal tak pernah kata kat aku guna menatang ni sebab dia spray pacat...dia just cakap repellent terbaik untuk mencegah pacat....camne ayat tu?
by givency_KL
18 Jul 2011, 14:27
Forum: Khemah
Topic: GO Endau Rompin (Kg Peta): World’s Oldest Tropical Rainfore
Replies: 127
Views: 19873

Re: GO Endau Rompin (Kg Peta): World’s Oldest Tropical Rain

selamat berjalan-jalan di tepi denai ye kawan-kawan....sungai dan waterfall terbaik sepanjang perjalanan....layan 2 bukit sesak nafas sebelum sampai bukit helang mengantuk...pada kawan-kawan yang takut pacat macam aku, sila sediakan repellent mosi guard..memang terbaikkkkk...spray sebelum memulakan ...
by givency_KL
18 Jul 2011, 14:22
Forum: Kedai
Topic: Portable Gas Stove Untuk Dijual
Replies: 16
Views: 3293

Re: Portable Gas Stove Untuk Dijual

ini orang yang kodai kat shah alam uptownkah?
by givency_KL
16 Jun 2011, 15:21
Forum: Khemah
Topic: Kelas Bawah Fly Bersama Otai Outdoor. 29 & 30 oct 2011.
Replies: 107
Views: 14478

Re: Kelas Bawah Fly Bersama Otai Outdoor. 9 - 10 Julai

Hangar 18 wrote:
givency_KL wrote:boleh share kat fb?
tulon share kat fb. aku tak pandai main Rvsp.

aku dah buh kat fb...harap2 dapat membantu...
by givency_KL
18 Mar 2011, 16:17
Forum: Khemah
Topic: :: White Water Rafting at Sg. Slim, Perak Gred 3-4 ::
Replies: 0
Views: 1786

:: White Water Rafting at Sg. Slim, Perak Gred 3-4 ::

Mari mencuba extreme sport White Water Rafting atau lebih dikenali WWR. Bagi mereka yang sukakan cabaran, boleh la joint untuk mencuba... Harga : RM 180.00 disediakan lunch, transport 4wd dari jalan besar dan insuran. Berminat, bersedia...Deposit RM80 sebelum 25 Mac 2011....Last minit kensel, burn d...
by givency_KL
11 Jan 2011, 16:35
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: Tukang Urut
Replies: 17
Views: 4715

Re: Tukang Urut

cam menarik gak ni.....boleh urut lututku...incik orga...kalo nak pi, kabor2 la ye...
by givency_KL
09 Aug 2010, 10:59
Forum: Isu & Gossip
Topic: KES ORANG HILANG LAGI KAT G. BERINCANG
Replies: 50
Views: 7262

Re: KES ORANG HILANG LAGI KAT G. BERINCANG

alhamdulillah....terima kasih kepada kekawan yang datang menghulur bantuan....
by givency_KL
22 Jul 2010, 17:25
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: DEUTER AIR-CONTACT SERIES OR AIR-CONTACT PRO
Replies: 27
Views: 3531

Re: DEUTER AIR-CONTACT SERIES OR AIR-CONTACT PRO

air-contact SL 40 + 10...kocik je beg den...
by givency_KL
22 Jul 2010, 17:13
Forum: Isu & Gossip
Topic: pesanan dari jabatan hutan GBH
Replies: 28
Views: 3157

Re: pesanan dari jabatan hutan GBH

waaahhhh boleh pergi ni....encik poncho dah boleh siapkan bahan-bahan untuk tomyam kung yer.....
by givency_KL
22 Jul 2010, 15:22
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: aktiviti Pemilik DEUTER AIR-CONTACT SERIES DI MALAYSIA 2010
Replies: 75
Views: 9193

Re: aktiviti Pemilik DEUTER AIR-CONTACT SERIES DI MALAYSIA 2

aler......aku pakai air-contact SL 40 + 10...tapi aku takde dalam daerah di ketika ini.......sedihnyaa tak dapat joint......
by givency_KL
23 Apr 2010, 15:12
Forum: Khemah
Topic: KHK FUN BOWL'10
Replies: 19
Views: 2746

Re: KHK FUN BOWL'10

ko ni mamak.....team mana ko masuk ni???.....jangan macam2 yeeee...
by givency_KL
12 Apr 2010, 11:46
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: INSURANCE
Replies: 15
Views: 1862

Re: INSURANCE

Baru-baru ni aku joint kayak kat penang, aku managed buat insurance berkelompok untuk group dari kl.. so dia cover KL-KAYAK(xtvt)-KL. puas hati la..kalo jadi apa-apa dia cover rm50 ribu. Bayar dalam RM17.00 sorang (lebih kurang). Minimum cover selama 5 hari walaupun xtvt tu 2 hari je. Pada kekawan y...
by givency_KL
03 Mar 2010, 15:11
Forum: Khemah
Topic: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman
Replies: 78
Views: 14586

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

en kayrol.....saya dah bank-in rm480.00 untuk 16 orang peserta. menunggu lagi 2 orang untuk bayar.... masih ada kekosongan seat ke? ada permintaan untuk 3 seat lagi....*sekadar bertanya*
by givency_KL
02 Mar 2010, 17:48
Forum: Galeri
Topic: Chemerong Berembun Lansir
Replies: 32
Views: 4720

Re: Chemerong Berembun Lansir

che'gu wrote:Tiba2 hidung aku berdarah bila bukak thread nih...tak bleh jadi nih...!

sama la.....tunggu aku gi bulan 5....mangkuk tingkat tui......sabar...sabarkan hati sendiri...
by givency_KL
02 Mar 2010, 09:30
Forum: Galeri
Topic: Chemerong Berembun Lansir
Replies: 32
Views: 4720

Re: Chemerong Berembun Lansir

ermmm....dah target port mana nak berenang-renang bulan 5 nanti....
by givency_KL
01 Mar 2010, 15:22
Forum: Khemah
Topic: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman
Replies: 78
Views: 14586

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

As per our conversation thru phone 1/3....Ini latest list yang dah bayar setakat hari ini. 1) Ida - dah bayar 2) Stoned - dah bayar 3) Mimi kambinggurun - dah bayar 4) Eppot - dah bayar 5) Din - dah bayar 6) Anna Maria - dah bayar 7) DukeJoe -MieBotak - bayar 8) Zurek - dah bayar 9) Naje'e - dah bay...
by givency_KL
23 Feb 2010, 14:35
Forum: Khemah
Topic: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman
Replies: 78
Views: 14586

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

wow!!!! mang pun ikut.... doktor naje'e pun ikut? meriah meriah.... ramainyeeee.... hehehe kayrol, hang standby la, depa nih nak sewa bas..... hehehhe.....memang kecoh la penang ni nanti.... nadir, jangan lupa tauuu..kitaorang dah apply cuti hari isnin ....nak makan mee udang, laksa teluk bahang, c...
by givency_KL
23 Feb 2010, 12:31
Forum: Khemah
Topic: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman
Replies: 78
Views: 14586

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

Paling latest by 23 Feb 2010...Ramai je nak ikut, tau2 bila sampai hari kejadian 2-3 kerat jek..... Line-up dari KL : 1) Ida 2) Stoned 3) Dee 4) Mimi kambinggurun 5) Indera 6) Eppot 7) Din 8) Zurek 9) Tengkujuh 10) Wang Azmang 11) Ibnu Sina 12) Shah Haziq 13) Adik Rimba 14) Hisham Ahmad 15) Azwin 16...
by givency_KL
19 Feb 2010, 16:34
Forum: Khemah
Topic: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman
Replies: 78
Views: 14586

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

kambinggurun a.k.a mimi ~ boleh tarak hallllll.... kalo ko nak bbq, jadi tukang bakar ek..

kerol ~ bab tambah duit untuk makan, dorang takde kisah punya.......ada masa untuk difikirkan...hehehhe
by givency_KL
18 Feb 2010, 17:11
Forum: Khemah
Topic: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman
Replies: 78
Views: 14586

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

kalo dah penuh, kabor weh....aku dah buat iklan kat FB untuk tarik peserta...ramai yang cam berminat tapi takleh nak konpem lagi....
by givency_KL
18 Feb 2010, 10:04
Forum: Khemah
Topic: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman
Replies: 78
Views: 14586

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

ngai ~ aku tekan 1 dan 2 sekaligus!!!!..... 8) Kerol - ini line up dari KL setakat ini.. 1) Ida a.ka. givency_KL 2) Stoned 3) Indera 4) Dee 5) Azix 6) Eppot 7) Din .8) Zurek 9) Tengkujuh Dari penang 1) Nadir 2) Azman Tengkujuh ~ Dari KL harus la naik kete @ ketapi @ bus...pandai-pandai la adjust cam...
by givency_KL
17 Feb 2010, 11:42
Forum: Khemah
Topic: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman
Replies: 78
Views: 14586

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

apa masalah ko ni ngai....podaaaahhhhhhh.....

kerol...team aku tambah lagi 2 orang....kalo ada yang nak follow trip ni tapi tak mo kayak, boleh ka?
by givency_KL
09 Feb 2010, 17:10
Forum: Khemah
Topic: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman
Replies: 78
Views: 14586

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

Line up sehingga tarikh ini :-

1) Ida a.ka Givency_KL
2) Stoned
3) Yon (kalo ko kensel last minit, aku bakar rumah ko)
4) Fara
5) Eppot (tengah racun)
6) Nadir (tolong kasi racun + bakar eppot)
7) Pulut_hitam (ada betul ka free ni)
8) Adventure
9)
10)

Sapa lagi weh....jom ler...
by givency_KL
29 Jan 2010, 17:28
Forum: Khemah
Topic: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman
Replies: 78
Views: 14586

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

nadir...agak2 la nak belated besday pun.........lebih 2 bulan dah tak relevant...moh kita jemput sapa2 lagi yang nak joint.....
by givency_KL
29 Jan 2010, 10:53
Forum: Khemah
Topic: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman
Replies: 78
Views: 14586

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

bab meracun memang terbaik!!...siap dengan mee udang dengan belacan sebuku tu yang tak tahan...kakakkakak...tapi memang tertarik lagi dabooomm......sehingga ke saat aku respon ni, count me in....
by givency_KL
25 Jan 2010, 11:00
Forum: Khemah
Topic: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman
Replies: 78
Views: 14586

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

nadir wrote:ehhhhh.... ha ah laaa bertindan dengan trip endau.....

alaaaa baru ingat nak join.....

aku keciwa....
by givency_KL
25 Jan 2010, 09:41
Forum: Khemah
Topic: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman
Replies: 78
Views: 14586

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....tarikhnya bertindih dengan trip lain....best ni...dah lama tak layan kayak........wuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
by givency_KL
15 Jan 2010, 18:31
Forum: Galeri
Topic: Air Terjun Sungai Pisang | 9 Jan 2010
Replies: 13
Views: 2969

Re: Air Terjun Sungai Pisang | 9 Jan 2010

gambar cantik2 belaka.....
by givency_KL
15 Jan 2010, 17:06
Forum: Khemah
Topic: GO Endau Rompin National Park 2010
Replies: 93
Views: 6682

Re: GO Endau Rompin National Park 2010

adeh....tarikh tu......
by givency_KL
12 Jan 2010, 11:11
Forum: Isu & Gossip
Topic: kematian di lata hammer
Replies: 25
Views: 6099

Re: kematian di lata hammer

Dapat post dari WS... Waterfall Survivors Committees January 12 at 11:02am Reply Dear Members, Our condolences to Siti Mazidah's family. Siti was drowned on Sunday at Lata Hammers. I received an sms this morning and also a wall post on WS Site to inform me of this incident. Siti and Joel wanted to j...
by givency_KL
24 Dec 2009, 16:50
Forum: Khemah
Topic: Selesai - Light and easy - kampun Tekam / Sg Singor
Replies: 48
Views: 8912

Re: Selesai - Light and easy - kampun Tekam / Sg Singor

oiiiiiiiiiiiiii....nak citer pasal powil, gi citer kat rumah sebelah..... :evil: :x :x :x
by givency_KL
21 Dec 2009, 13:55
Forum: Khemah
Topic: Selesai - Light and easy - kampun Tekam / Sg Singor
Replies: 48
Views: 8912

Re: Selesai - Light and easy - kampun Tekam / Sg Singor

hahahahah......sr bling2 yang patah lampu tu ka?...oppppsss...

terima kasih kepada semua yang joint trip santai...walaupun hujan dengan ayor kaler teh tarik tapi best giler...first time la aku tido berperang dengan agas yang menyebabkan habis bintat2 satu badan...leh buat trip repeat ni....
by givency_KL
17 Nov 2009, 10:29
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: :: Pesanan dari Keluarga Hasan ::
Replies: 9
Views: 2028

:: Pesanan dari Keluarga Hasan ::

Dapat ym dari Hensem pada 17 November 2009 jam 10.15am. Hensem telah menelefon keluarga Hasan pada 16 Nov 2009. Dan mendapat pesanan dari keluarganya untuk sahabat-sahabat yang telah bertungkus-lumus dalam SAR dan yang memberi sumbangan dari segi doa, material dan sebagainya. "MINTA DIHALALKAN SEGAL...
by givency_KL
09 Nov 2009, 18:31
Forum: Isu & Gossip
Topic: Kemalangan di EBC
Replies: 4
Views: 1275

Re: Kemalangan di EBC

kawan kita loe, alhamdulillah selamat....dia berkirim salam pada semua yang kenal dan mendoakan kesejahteraan dia...
by givency_KL
28 Oct 2009, 12:14
Forum: Isu & Gossip
Topic: Doakan Deep Purple cepat sembuh.
Replies: 17
Views: 2905

Re: Doakan Deep Purple cepat sembuh.

semoga abang rosmal cepat sembuh...

**teringat masa naik bukit tabur sesama dulu...
by givency_KL
27 Oct 2009, 14:13
Forum: Khemah
Topic: Endau Rompin National Park : Monsoon Discovery
Replies: 72
Views: 6825

Re: Endau Rompin National Park : Monsoon Discovery

matsaiko wrote:yearghhhh rock on bebeh !!! ai dh bayo deposit ...anda bile lagi? warkakakakak
buat ai jeles niiiii......
by givency_KL
06 Aug 2009, 00:23
Forum: Khemah
Topic: Santai BBQ dan mandi manda Chalet Kemensah 15-16 Ogos 2009
Replies: 12
Views: 1702

Re: Santai BBQ dan mandi manda Chalet Kemensah 15-16 Ogos 2009

beckham@chayok2 wrote:ida, tq.
jom kita ramai2 memeriahkan majlis terutama team SAR 8)

psssst : raser2 nyer dusun x leh masuk kot. takut peristiwa hitam berulang.. :twisted:
ko gi kutip buah-buahan tu awal-awal..kekekek..so dorang takyah masuk dusun....amacam?