Search found 287 matches

by cik_leey
29 Jan 2010, 09:57
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: XPDC Trans Noring > Anak Noring & Noring East
Replies: 39
Views: 4429

Re: XPDC Trans Noring > Anak Noring & Noring East

bilalah agaknya dpt join trip bro ngai and syahrul nama biasa dengar tapi orgnya belum ketemu ngai nak buah rambutan lagi ke?
by cik_leey
26 Oct 2009, 22:20
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Stong & Ayam
Replies: 36
Views: 4102

Re: Stong & Ayam

mizi wrote:
nabil wrote:
mizi wrote: aku nek gunung nak tgk gadis je...view x kisah sgt :evil:
aku repot bini hang..

perlis lagi ka?? :roll: :roll:
jgn aaa aku takut bini woooo :evil: perlis lahhh best ada gadis siam ekekekke
ada brani kita panjat gunung kat siam bwk nabil sekali he...he...
by cik_leey
22 Oct 2009, 16:24
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Stong & Ayam
Replies: 36
Views: 4102

Re: Stong & Ayam

hantu tiang betui hang mizi dlm diam hang kenakan aku :evil:
by cik_leey
22 Oct 2009, 16:15
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Stong & Ayam
Replies: 36
Views: 4102

Re: Stong & Ayam

krow wrote:
che'gu,

tu kene bagi cikleey lepas dulu.. kalau dia x lepas susah nak pergi... xde bantal peluk kat atas... :mrgreen:
tegak bulu roma aku siut...... :lol: :kah:
mintobe wrote:
.. permit KDN aku dh approved nih...
part ni yg penting :keke:
by cik_leey
22 Oct 2009, 16:01
Forum: Log Gunung
Topic: Koleksi Blog : G Puntung Asap - G Bubu
Replies: 4
Views: 673

Re: Koleksi Blog : G Puntung Asap - G Bubu

tok aku ckp dari kampung aku ada trek ke sana apa kata kita p cari itu trek sama-sama ada brani :kah:

aku saje buka topik ni utk mengenangkan saat-saat yg indah besama kekwn yg lama aku tak jumpa :mrgreen:
by cik_leey
21 Oct 2009, 16:49
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Stong & Ayam
Replies: 36
Views: 4102

Re: Stong & Ayam

fendi mcm tak tau krow begurau je tu.....kan krow..kan.... 8)
by cik_leey
21 Oct 2009, 11:42
Forum: Isu & Gossip
Topic: Doakan Deep Purple cepat sembuh.
Replies: 17
Views: 3109

Re: Doakan Deep Purple cepat sembuh.

semoga cepat sembuh lama dah tak treking sesama amin......
by cik_leey
20 Oct 2009, 23:33
Forum: Log Gunung
Topic: Koleksi Blog : G Puntung Asap - G Bubu
Replies: 4
Views: 673

Re: Koleksi Blog : G Puntung Asap - G Bubu

kuat betul ingatan kau ya mawi..dan aku pulok rasa nak p sekali lagi ke sana seronok dua ronok tu....au.... :lol:
by cik_leey
20 Oct 2009, 23:13
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Stong & Ayam
Replies: 36
Views: 4102

Re: Stong & Ayam

owange_county wrote:Lamanye trip ni? 4 Hari tu....
no komen...
krow wrote:
nuang.. bulan 11 ni... tido puncak!


nak ikut tapi........................................... :cry:
by cik_leey
16 Oct 2009, 15:00
Forum: Kedai
Topic: Baju: 100th ranking mountain in malaysia
Replies: 134
Views: 13058

Re: Baju: 100th ranking mountain in malaysia

sid wrote: orite cik lee.. skrang dah XL ye..
nak buat mcm mana anak pun dah betambah ni kan pulok berat badan nasib baik XL silap hri bulan boleh jadi XXL :keke: :mrgreen:
by cik_leey
15 Oct 2009, 22:59
Forum: Kedai
Topic: Baju: 100th ranking mountain in malaysia
Replies: 134
Views: 13058

Re: Baju: 100th ranking mountain in malaysia

sid kalau dah ada saiz XL aku nak satu
by cik_leey
15 Oct 2009, 22:45
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Stong & Ayam
Replies: 36
Views: 4102

Re: Stong & Ayam

bagila specifik info..huhu maclan apa kata call kwn aku ni 0192695075/mosamono@yahoo.com.my-sam dia yg layak utk bagi specifik info oit... nuang jom! / bila??? min kepala lutut dah ok ke ? cikli, deme xpegi, teman pon xbedaye le.. hang lagi kuat da...brg yg teman kirim ada bwk balik ke ? :keke:
by cik_leey
15 Oct 2009, 11:22
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Stong & Ayam
Replies: 36
Views: 4102

Re: Stong & Ayam

tak..org umah dah nak bersalin
by cik_leey
12 Oct 2009, 21:58
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Stong & Ayam
Replies: 36
Views: 4102

Stong & Ayam

A'kum aku ni meyampaikan hasrat kawan aku utk mencari kalau ada kawan -kawan di GO ni yg berminat ke Stong Ayam

Tarikh :23.okt.09 -26.okt.09
Kos :RM 140 shj (All in )
Kenderaan :Train naik di KL SENTRAL

ini saja imfo yg dia bagi kalau ada sapa-sapa berminat bolehle pm aku k....
by cik_leey
26 Aug 2009, 23:32
Forum: Kedai
Topic: august sale | columbia apparel
Replies: 9
Views: 2721

Re: august sale | columbia apparel

poncho saiz XL takde ke...aku pun nak cari baju raye.. :keke:
by cik_leey
17 Aug 2009, 23:19
Forum: Khemah
Topic: Ops Santai ke Bkt Panaurama & AT Pelangi, Sg. Lembing.
Replies: 32
Views: 3595

Re: Ops Santai ke Bkt Panaurama & AT Pelangi, Sg. Lembing.

tahniah bro...bersama kawang-kawang & selamat berpuasa
by cik_leey
14 Jul 2009, 23:55
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Trans TT 48jam
Replies: 120
Views: 9904

Re: Trans TT 48jam

tahniah mizi hang and gang dah selamat keluar tu yg penting 8)
by cik_leey
08 Jul 2009, 23:24
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Trans TT 48jam
Replies: 120
Views: 9904

Re: Trans TT 48jam

salam...aku doakan hang dan rakan-rakan selamat dan berjaya utk trans TT48jam ni
by cik_leey
16 Jun 2009, 23:33
Forum: Kedai
Topic: BUNDLE LAGI.....
Replies: 7
Views: 1953

Re: BUNDLE LAGI.....

asyik langkah kiri je aku ni yg mana aku minat dan saiz pun dah ngam semua dah ada org book nasib-nasib...... :shock: :cry:
by cik_leey
16 Jun 2009, 23:11
Forum: Ikhtiar Hidup
Topic: jika tersesat dihutan dan cara menghadapinya
Replies: 41
Views: 2787

Re: jika tersesat dihutan dan cara menghadapinya

kalau kita tersesat selain dari bertawakal kepd Allah ,aku rasa pekara lain yg perlu diambil kira kalau kita tersesat seorg atau berkumpulan pastikan kita tidak mengambil barang2 yg bukan milik kita didlm hutan dan kalau ada yg terambil pulangkan atau letakan ditempat kita tersesat kemukinan kita se...
by cik_leey
16 Mar 2009, 15:44
Forum: Papan Notis (Malam Gala Gunung Online 14 April 2018)
Topic: Al-Fatihah buat Suraya
Replies: 100
Views: 25247

Re: Al-Fatihah buat Suraya

Al-Fatiha semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan disisi org yg beriman amin.....akupun saksikan apa yang kabusgunung katakan ketika di loging sebelum turun ke KL
by cik_leey
06 May 2008, 10:58
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: rakangunungpenang
Replies: 85
Views: 8226

melati wrote:

bang lie
bargading cm na? tk der update pn...dok tunggu ja nie..hahaha

tunggu abg kita tu.. nikah dulu.....
by cik_leey
06 May 2008, 10:53
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: XPdC Gunung Gagau
Replies: 35
Views: 3990

syabas & tahniah pd semua.....
by cik_leey
29 Apr 2008, 22:26
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: rakangunungpenang
Replies: 85
Views: 8226

jgn lupe pelawa...
by cik_leey
26 Feb 2008, 22:10
Forum: Galeri
Topic: Trans Gunung Bilah - Gunung Gerah 7 - 12 Feb 2008
Replies: 33
Views: 5040

rasanya memang dah lambat aku nak ucapkan tahniah apa-apa pun korang memang caro...mawi masa lalu depan umah budin tu dia tak offer buah-buah utan ke ?
by cik_leey
06 Feb 2008, 14:43
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: GUNUNG RHU
Replies: 32
Views: 4714

pelik bin ajaib mcm mana aku boleh tak tau G.Rhu ni...pd hal Manong ni sebelah kg aku je...biar betik...
by cik_leey
17 Jan 2008, 10:20
Forum: Papan Notis (Malam Gala Gunung Online 14 April 2018)
Topic: Hadiah ulang tahun ke 10 GO!!!
Replies: 78
Views: 18642

dah sepuluh tahun rupanya tahniah utk GO bett takde buat cenderahati ke utk buat kenang-kenagan mcm t.shirt or apa je le...
by cik_leey
11 Oct 2007, 10:33
Forum: Papan Notis (Malam Gala Gunung Online 14 April 2018)
Topic: Selamat Hari Raya Aidilfitri
Replies: 43
Views: 12507

A'kum teman ucapkan selamat hari raya Aidilfitri pd semua warga gunung maaf zahir batin ,kalau jalan di kuala kangsar boleh le singah umah teman :D
by cik_leey
08 Oct 2007, 10:16
Forum: Isu & Gossip
Topic: G7: menyelami jiwa pendaki...
Replies: 115
Views: 13303

masa mula-mula aku berjinak dlm bidang pendakian gunung ni,aku tak pernah tahu ada G7 pebagai dan sampai satu tahap kawan yg bagitau aku dah grat aku pun tepinga-pinga pd aku minat aku mendaki ni bukan kerana status G7 tapi lebih kepada riadah dan ingin menikmati keindahan alam yg Allah kurniakan, y...
by cik_leey
01 Oct 2007, 09:52
Forum: Papan Notis (Malam Gala Gunung Online 14 April 2018)
Topic: Majlis Buka Puasa GO & KHK 2007
Replies: 23
Views: 6458

A'kum tahniah pd semua yg terlibat dlm menjayakan majlis berbuka puasa pd 29.o9.o7 diharap usaha murni sebegini akan dapat diteruskan utk tahun-tahun mendatang moga kita lebih mengenali dan mengeratkan lagi hubungan siratulrahim antara kita warga gunung...
by cik_leey
01 Oct 2007, 09:42
Forum: Papan Notis (Malam Gala Gunung Online 14 April 2018)
Topic: Majlis Berbuka Puasa 2007
Replies: 125
Views: 22867

mizi kamera aku masok air da......
by cik_leey
01 Oct 2007, 09:24
Forum: Papan Notis (Malam Gala Gunung Online 14 April 2018)
Topic: Majlis Berbuka Puasa 2007
Replies: 125
Views: 22867

kenapa hang tak mai mizi.........
by cik_leey
29 Sep 2007, 11:25
Forum: Kedai
Topic: Jaket & Fleece - Jualan Sebelum Raya
Replies: 97
Views: 9320

fendi wrote:
berselera tinggi cik_leey ni.
:roll:
bior selera tinggi jgn hidung tinggi :keke: selamat puasa........

poncho jgn lupa roger ok...
by cik_leey
27 Sep 2007, 10:09
Forum: Kedai
Topic: Jaket & Fleece - Jualan Sebelum Raya
Replies: 97
Views: 9320

poncho item 1 dan 2 kalau ada lagi bagi tau senang kata aku booking terus la no tel nanti aku pm k.....
by cik_leey
04 Sep 2007, 09:11
Forum: Papan Notis (Malam Gala Gunung Online 14 April 2018)
Topic: Salam takziah utk Botak dan Putri Rimba (Adik)
Replies: 79
Views: 17821

takziah utk adik dan botak dan banyakkan bersabar
by cik_leey
20 Aug 2007, 11:25
Forum: Kedai
Topic: KIA PREGIO 12 SEATER UTK DI SEWA-SUDAH ADA 3 BIJI VAN
Replies: 34
Views: 5717

M A S U KKKKKKKKK...........4X4 bila lagi?
by cik_leey
20 Aug 2007, 11:07
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: XPDC G. Gajah Terom
Replies: 109
Views: 10245

semua dah balikkan apa cita ? gambo mana......
by cik_leey
15 Aug 2007, 23:13
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: XPDC G. Gajah Terom
Replies: 109
Views: 10245

tak jadi p GBH aku lupa tarik tu sepupu kawin da....
by cik_leey
15 Aug 2007, 22:42
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: XPDC G. Gajah Terom
Replies: 109
Views: 10245

semoga semuanya selamat mendaki G.Gajah Terom kecewa juga tak dpt ikut.. :cry:
by cik_leey
10 Jul 2007, 15:41
Forum: Kedai
Topic: Jacket TNF n Seluar Pendek Columbia untuk dijual
Replies: 51
Views: 5874

mizi wrote:en abat dah jual ka belum ini jaket???klu belum jual lg saya mau angkat.
ok le tu mizi nanti boleh aku pimjam buat gebo... :D