Search found 47 matches

by ajer
27 Jun 2008, 12:29
Forum: Stor Galeri
Topic: FINALE JUN | Orang Asli (pemenangnya tinta emas)
Replies: 50
Views: 8855

no.2 larrr sbb gambaq tuh sket censored ngeeeeee :lol:
by ajer
19 Jun 2008, 17:05
Forum: Galeri
Topic: Senandung Johor...
Replies: 37
Views: 5536

sany ADALAH alger wrote:klaaaaassssssssssss!
mmg kelass amatlaa en.ipat ne :wink:
ne anak johor sejati ne tahbilelaa dapat nak ke sana lerr uhu :lol:
by ajer
19 Jun 2008, 16:59
Forum: Galeri
Topic: Senandung Johor...
Replies: 37
Views: 5536

Bang ni bukan nampak tapak. Ni yang aku nampak dia tgh terhendap2....cam tgh sorok2 gitu celah2 pokok ngan batu. kesan tapak kaki tu x jelas r sbb daun pokok tebal sangat, bau pon x de.....tu aku pon naik heran :idea: :idea: :idea: alerr yon.. tah2 musang ajer kott.. buat cuak jerla ko neh ngeh2 :r...
by ajer
19 Jun 2008, 16:50
Forum: Galeri
Topic: Senandung Johor...
Replies: 37
Views: 5536

Ekspedisi Senandung Johor 24-25 Mac 2007 Gunung Panti Gunung Panti tinggi menawan Nampak dari Johor lah lama Ahai...nampaklah dari Johor lama (2x) Jantung hati ke mari intan Ahai...hidup mati sayang Hidup mati biar bersama (2x) Putik pauh delima batu Anak sembilang di tapak tangan Ahai...anak sembi...
by ajer
16 Jun 2008, 12:20
Forum: Papan Notis (Malam Gala Gunung Online 14 April 2018)
Topic: Malam Gala GO sukses!!
Replies: 129
Views: 24963

pgurlz_eazmz wrote:ahaks yer kerk... karang 20 tahun nyer anni. suh bet wat percutian 2hari 1malam.... amacammm... :twisted:
20taun punya gala pakat2 bawak anak bini ler gamaknye ehe ;p
by ajer
31 May 2007, 18:30
Forum: Khemah
Topic: jom jalan2 cari mentarang 16 & 17 jun 2007
Replies: 21
Views: 3399

arip aii...
mentarang ngan pepahat same spesis ka.. :lol:
by ajer
28 Feb 2007, 19:22
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Titiwangsa : Tekanan Irama Alam
Replies: 33
Views: 4887

cam baca novel cinta lak :lol: huhuh...
by ajer
21 Feb 2007, 14:46
Forum: Khemah
Topic: ANTARA TANGISAN KLAU DAN KEHAUSAN KUALA LUMPUR
Replies: 22
Views: 3894

piket?? :? ader sore n cukup kaki ka??
petisyen??? :( ader worang mau layan ka???

btw t/jawab sapelah sume neh bg mptahankan sume2nye kalo bukan kite sume...
by ajer
12 Sep 2006, 14:42
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: G Sanggul 1673m 090906~100906
Replies: 64
Views: 8896

cs goh arr...
butui ka tpt ade bunge2 tue kubur org asli mehh..
aritu tok kate tpt depa sembahyang saja..
neway saye x takut pun huhuhu!! :lol:
tq arr sbb ade package mandi sungai juge arr..
by ajer
12 Sep 2006, 14:30
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Trans v2 26-02sep o6 anjuran S.O.S.....
Replies: 50
Views: 6867

tq byk pd kgkwn yg g aritue k esp. topoi laa uhuk2!!
byk sori juge pd sume esp. topoi juge uisk2!!

bro musz,
kite failed sbenanye tang sojuk2 tuhari tp sibaik depa2 sedekah haba huhuhuh!!
pepun enjoy la ngn kome2 aritue n sok2 klo de trip korbu-gayung habaq2 mai laa yerk.. :o
by ajer
10 Aug 2006, 20:26
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Transtitiwangsa Version 2 26Aug - 2Sept
Replies: 94
Views: 16312

bro musz,
sms kite no tepon arman or topoi bleh, kutlaa de bende nak topup tuk ration :lol:
by ajer
10 Aug 2006, 20:16
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: trans jerging...suku-irau 22-23 july 2006
Replies: 55
Views: 6151

ryoq,
kain batek tu arwah nenek aku yg punyer tau so simpan ia bebaik ajerlaa... sok2 aku dtg n ambek balik k haha!!

chott,
aku nak rain cvr aku balik walo cemane pun!!
by ajer
25 Jul 2006, 20:59
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Rinjani Trekking Lombok
Replies: 31
Views: 4503

salam andi,
anda kenal dgn teman2 dr RMET (Rinjani Mountain Expedition Team) or not... location di Masbagik, kabarin salam saya buat mereka semua yaa :(
by ajer
25 Jul 2006, 20:33
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: trans jerging...suku-irau 22-23 july 2006
Replies: 55
Views: 6151

alep jgn lupe erk tang copy cd erk... tadak kalu... abesslaa ko haha!!
gue stended makan dagin' orang juge muahahahahah!!! :evil:
by ajer
25 Jul 2006, 20:22
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: trans jerging...suku-irau 22-23 july 2006
Replies: 55
Views: 6151

ryoq main tipu... :x PULANGKAN WANG KAMI!! PULANGKAN WANG KAMI!!! muahahahahah!!! kunun.. ayat manis dia "xperlaa ko gi la tidoq, biaq aku masak sorg2..." at last... tebarai cam tadak nyawa tp sempat tanye, "uisk ko nak jln dulu ke?" pahal ko ryoq, nak suh aku teman ko trekking set2 blkg ker.... who...
by ajer
25 Jul 2006, 19:41
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Gunung Puntung Asap + survival trek!
Replies: 26
Views: 4285

jgn arr close dulu... bg itu budak sondol kasi sondol ini gunung dulu daa... :lol:
so pelagi bekambing haha!! takkan tadak perasaannn kutt sama ini gununnnn haha!! :evil:
by ajer
25 Jul 2006, 19:32
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Jom kita ke GUNUNG BENUM (2107m)
Replies: 106
Views: 16091

bro rob, azlea tu binti saper...
gue ga anta nama tp rame nanyain gue ada gi benum ker ogos nanti then gue pun nganga deh...
coba konpom sama itu azlea binti saper... gue binti ahmad, gue gak bisa join luk pigi benom daa :?:
by ajer
25 Jul 2006, 19:16
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: trans jerging...suku-irau 22-23 july 2006
Replies: 55
Views: 6151

alep, sejak bile plak laa name aku tuka jadik 'lyn' ne...
suke2 ati ko ajer nak panggei name aku gitu...
paling boring, tiapkali masuk utan mesti aku dpt name baru!
mak aku bagi name pendek ajerlaa... panggei aku ajer laa...
by ajer
20 Jul 2006, 23:41
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Kenape Kamu Panjat Gunung dan kenape sondol ????
Replies: 62
Views: 11923

dik Idan, sesungguhnye pengalaman penah polow grup sesondol ne memg bess la haha!! tp tuk set2 yg duk belakang kaki bekipas n kaki radio siaran x berbayar ne la haha!! utk kaki tebas x tau ler cemaner tp kederat depa whohohoh cam kude gakla nampaknyer huhu!! pepun kite sokong kome dr belakang jerla....
by ajer
20 Jul 2006, 23:25
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Transtitiwangsa Version 2 26Aug - 2Sept
Replies: 94
Views: 16312

:lol: arr arrr 24hb sok eh bro heheh!! nanti gue roger luk deh..
by ajer
30 Jun 2006, 19:41
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Rinjani Trekking Lombok
Replies: 31
Views: 4503

neway pade sesape yg nak gi sane silakan silakan then klo de plan nak panjat gunung baru kat tetengah danau segara anak tu pun lagik baguzz tapi kene tambah hari gakla... then sangat baguzz klo kengkawan wat trans then tadaklaa boring sgt naik n turun ikut trek yg sama, neway tadak sapa nak panjat k...
by ajer
27 Jun 2006, 21:15
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Gunung Puntung Asap + survival trek!
Replies: 26
Views: 4285

aikkk abess cenggitue ajer ker... shiokk2 shaye bace at last ending ngan " so trip FG nih cane?" :roll:
by ajer
27 Jun 2006, 21:08
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Permintaan: Info Terbaru Gunung Che Tahir & Gunung Tera
Replies: 27
Views: 4791

ne projek recce ker... err arrr kalu shaye selit2 ikut bley kaa keke!!
tp shaye seriuss nee hehe!! bro sid ader bagik ka huhu!! :lol:
by ajer
27 Jun 2006, 20:56
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Transtitiwangsa VERSION 2 (26 Aug hingga 2 Sept 06)
Replies: 83
Views: 16359

bro nanti kasik forward no. mereka2 yg konpem pi ke yahoo address bleh sbb shaye budak baru giler then tadak rete lagik cume ade kederat sket ajerlaa :lol: ... tp bro nee bebunyik cam x join same, ader btoll ka
by ajer
27 Jun 2006, 20:46
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Rinjani Trekking Lombok
Replies: 31
Views: 4503

Mount Rinjani still da bessshh lah then klo ader budget n kederat lagik saye pasti akan kembali lagik tp kali nee ke gunung baru pullak kat Danau Segara Anak tue kut... so pade sesape yg nak pi sane saye bleh bagik info sket2 laa... contact kengkawan dr Rinjani Mountain Expedition Team (RMET) dr Mas...
by ajer
20 Jun 2006, 20:28
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Transtitiwangsa VERSION 2 (26 Aug hingga 2 Sept 06)
Replies: 83
Views: 16359

bro, klo shaye join ini trip buley ka, shaye blom penah masuk utan bih dr 4hari lagik tp kalo shaye terai ada buley ka... :lol: buh name shaye keh bro
by ajer
05 May 2006, 18:05
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Ops Gerah & Inas-Titiwangsa labour day
Replies: 88
Views: 14057

tadaklaa wak... kite trekking cam penyu laa... :oops: arituh sbb ader mp3 yap laa... kalo dak jenuh tau wak kne nunggu kite yg jalan stended malas2 ne tau... wak la yg tegar, nak kejor naik semput tau owang nee tau... wak jgn serik trekking ngn kite lagik tau wak tau... :lol:
by ajer
05 May 2006, 17:38
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Ops Gerah & Inas-Titiwangsa labour day
Replies: 88
Views: 14057

ajer... konsert may & wings tu bila coz ari sabtu tu diorg ada kat AIM... ntah2 dah postpone kot...[/quote] bior benorr.. takkan konsert besor bley postponed plak tp klo postponed aku ler insan paling gumbiraa... x masuk utan pon xper asal jer dpt layan liveband... :roll: neway tq byk juge kat ko keh
by ajer
05 May 2006, 17:27
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Ops Gerah & Inas-Titiwangsa labour day
Replies: 88
Views: 14057

pade kengkawan yg ke gerah arituh jgn serik yer nak trekking ngn kite lagik yerk... :o sowee mood kite atas angin sket arituh sbb x berapa sehat laa :cry: tapi shiokkk bebenor laa trekking ngn korang sumer... tqtq byk pd yap sbb minjamkan kite mp3 dia sampaikan trek pacakk amatt tu pun kite x terase...
by ajer
18 Apr 2006, 15:30
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Ops Gerah & Inas-Titiwangsa labour day
Replies: 88
Views: 14057

tengok konsert? uisk baby i laaaiiikkkkk!!
ko yap klo x karaoke karang... aku tuntut ko...
by ajer
18 Apr 2006, 14:35
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Ops Gerah & Inas-Titiwangsa labour day
Replies: 88
Views: 14057

uisk uisk aku die hard meh...
klo tak aku yg support saper lagik ko

arr arr bab rokok nee yg wat aku lembik nee...
kekorang laa yg sesedap then aku laa yg mkn asap!!

konpem bape bunge yg join ehh... bunge tau bukan beluncass :arrow:
by ajer
18 Apr 2006, 12:33
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Ops Gerah & Inas-Titiwangsa labour day
Replies: 88
Views: 14057

gerah clash ngn live wings n may kat std merdeka... manyakkk cedihhh meh :?:
by ajer
17 Apr 2006, 15:37
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Operation Bintang Storm
Replies: 30
Views: 4693

ko yg treat aku cam puteri yap ehh... puteri gng kelendat ko bg kat aku erk.. klo tingat kat jc kan yap aku bleh sengeh sesorang ko, kuikuikui!! tingat gaung tingat kat jc, try call dia td tp tak angkat plak.. miss plak kat dia aritu mate aku daa xbley nak bukak time ngantor dia balik, bile lagik ta...
by ajer
17 Apr 2006, 12:55
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Operation Bintang Storm
Replies: 30
Views: 4693

oi oii... pebende nee!! arr kang cancell pi nengok wings n may kang...
neway tgh belek2 gamba org x dpt naik 2 bintang skrg nee.. kuikui saper yerk :lol:
by ajer
17 Apr 2006, 12:19
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Operation Bintang Storm
Replies: 30
Views: 4693

dorang yg super hebat.. kite cume follow blkg n layan2kan ajer..
besss btull join otai2 nee then byk bende kite blajaq laa, neway jenuh juge nak ngejor sdare guide kite yg bekaki panjang tue..
by ajer
17 Apr 2006, 11:02
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Operation Bintang Storm
Replies: 30
Views: 4693

Congratulations n bravo to all yg join dis trip keh :) Juta2 time kasih kat sdare pekatu sbb panggei kite tuk join dis trip, pd mr. goh yg organised dis trip, pd sdare mali yg guide kami, pd mr. ken yg bsusah payah duk usung camera n video hehe, pd uncle karat yg jadik sweeper, pd uncle foo yg bg mo...
by ajer
06 Apr 2006, 15:48
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Hutan Belum
Replies: 50
Views: 9987

tak lari gunung dikejor yeop... slow2 laa tp pastikan misi ke sane akan terlaksane jugaklaa kan pepehal pun kan akan datang kan :lol:
by ajer
05 Apr 2006, 15:17
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Masuk Utan Lagi/Into The Jungle Mt Bjg Melaka 25&26 Mar
Replies: 64
Views: 9736

ujung jln. sultan ismail gakla... kat tower maju junction
bak mai konyer email cepat klo nak gamba
by ajer
05 Apr 2006, 13:02
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Masuk Utan Lagi/Into The Jungle Mt Bjg Melaka 25&26 Mar
Replies: 64
Views: 9736

yerla apekk... memain sms ngn ida time ke bekelah aritue... kem salam kat dia noo... baguih ler korang nee... sempoi bebenor ajer then pasne kite treking sesamer lagik yea... suku-irau mmg bess apekk sbb ramai kgkwn da naik sane tp kte jer sorang yg da tetinggal... takperla cos kite pun jenis yg lay...
by ajer
05 Apr 2006, 10:59
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Masuk Utan Lagi/Into The Jungle Mt Bjg Melaka 25&26 Mar
Replies: 64
Views: 9736

ida ader habaq korang daypack ke Dato' yeaaa... bess bess gaban!!:lol: program kite da penuhh arrr then x dpt nak join korang isk isk... early april gi bintang, mid maybe ke twinpeak then end mnth insyaAllah gi gerah... pastu igt nak lepak jap after ke rinjani... pastu nak tebarai laaa... kite bukan...