Search found 32 matches

by chematbugar
05 Mar 2011, 11:48
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: What Is Aurat...?
Replies: 18
Views: 4180

Re: What Is Aurat...?

yg dulu tu dulu punya cerita la, semoga setiap perbuatan selepas ini diredhai dan diberkati olehNya...esok lusa, pakat2 berubah....
by chematbugar
04 Mar 2011, 12:12
Forum: Galeri
Topic: Krakatoa 2011
Replies: 47
Views: 10986

Re: Krakatoa 2011

walawei.....puitisnya bahasa...waduh waduh...
by chematbugar
05 Aug 2010, 10:31
Forum: Isu & Gossip
Topic: kematian di Angsi 31-7-2010
Replies: 14
Views: 2626

Re: kematian di Angsi 31-7-2010

Innalillah... thanks for info Takziah untuk keluarga arwah.... Semoga rohnya dicucuri rahmat... erm...sebut pasai asma...just for sharing untuk pengetahuan semua, aku masa studi dulu memang suka joint aktiviti lasak, termasuk sondol gunung ni, boleh katakan setiap minggu dan setiap cuti semester ada...
by chematbugar
05 Mar 2010, 11:04
Forum: Galeri
Topic: Chemerong Berembun Lansir
Replies: 32
Views: 4817

Re: Chemerong Berembun Lansir

pergh...itu amoi aksi terlampau la...
by chematbugar
02 Mar 2010, 11:22
Forum: Galeri
Topic: Chemerong Berembun Lansir
Replies: 32
Views: 4817

Re: Chemerong Berembun Lansir

subhanallah...
by chematbugar
31 Dec 2009, 08:58
Forum: Pendaftaran (Ahli baru sila daftar dahulu)
Topic: Please register here
Replies: 1653
Views: 168388

Re: Please register here

aku tlg jawabkan blh x? hehehe
Echo Adventure Team / EAT
Betul x sham?
kalau salah tlg betulkan tau...
by chematbugar
06 Nov 2009, 11:45
Forum: Galeri
Topic: Ronda-ronda di Tambuyukon
Replies: 133
Views: 5105

Re: Ronda-ronda di Tambuyukon

tak kan banyak ni je kot?
by chematbugar
04 Nov 2009, 10:03
Forum: Galeri
Topic: Pemenang Bulan September (Berut) :: LAPORE
Replies: 13
Views: 2792

Re: Undian Bulan September::Berut

pat pat siku lipat...semestinya no pat (4)
by chematbugar
29 Oct 2009, 16:15
Forum: Klinik Gunung
Topic: HIDROGRAFI
Replies: 12
Views: 429

Re: HIDROGRAFI

Pergh...menarik ni...penah belajar sikit masa aktif pss kat kd sri manjung dulu...
by chematbugar
28 Oct 2009, 17:10
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: unit trust
Replies: 22
Views: 3979

Re: unit trust

semalam ada satu mamat tu mai kat office n than dia ada offer untuk buat unit trust cimb guna kwsp @ cash...erm...menarik jugak, tapi x berapa faham sangat...

lani masa yg baik ke utk melabur?
mana lg bagus, masuk cash @ potong kwsp?
macammana cara nak kira dia? eiiiii....mereng otak...
by chematbugar
28 Oct 2009, 15:40
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: unit trust
Replies: 22
Views: 3979

unit trust

salam buat warga GO
ada sapa2 tau & buleh xplain pasai unit trust x?
by chematbugar
10 Sep 2009, 16:59
Forum: Stor Galeri
Topic: September :: Berut
Replies: 39
Views: 8347

Re: September :: Berut

otai kamera dah mengganas
by chematbugar
14 Aug 2009, 10:49
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: al fatihah buat ustaz asri - rabbani - pergi tak kembali...
Replies: 1
Views: 778

al fatihah buat ustaz asri - rabbani - pergi tak kembali...

al fatihah buat ustaz asri - rabbani - pergi tak kembali... negara kehilangan ikon nasyid terhebat dekad ini...semoga arwah dicucuri rahmat...amin
by chematbugar
07 Aug 2009, 14:43
Forum: Galeri
Topic: LUPAT kembaLi melompat :)
Replies: 26
Views: 4929

Re: LUPAT kembaLi melompat :)

pergh!!!!, mantap siout...
by chematbugar
30 May 2009, 12:04
Forum: Papan Notis (Malam Gala Gunung Online 14 April 2018)
Topic: GO Sudah Pulih
Replies: 44
Views: 7596

Re: GO Sudah Pulih

alhamdulillah
boring giler semenjak GO barai ni
anyway, tahnaih dan tq untuk semua yg terlibat
by chematbugar
30 May 2009, 12:01
Forum: Isu & Gossip
Topic: Pelajar sesat terima diploma
Replies: 168
Views: 4424

Re: Pelajar sesat terima diploma

buat umai,
tahniah di atas segulung diploma, teruskan usaha di menara gading
teruskan menakluki mana-mana puncak dunia

chemat, libk24
ex-dia arau,97
by chematbugar
23 Mar 2009, 08:59
Forum: Pendaftaran (Ahli baru sila daftar dahulu)
Topic: Please register here
Replies: 1653
Views: 168388

Re: Please register here

hello dik, LIBK badge berapa?
Northen Commander rupanyer...heh heh
arau in memory :( :oops:
by chematbugar
17 Mar 2009, 13:16
Forum: Papan Notis (Malam Gala Gunung Online 14 April 2018)
Topic: Al-Fatihah buat Suraya
Replies: 154
Views: 23998

Re: Al-Fatihah buat Suraya

al fatihah
sedihnya, hanya allah yang tahu

semoga kesedihan ini berlalu dengan penemuan hassan...
by chematbugar
07 Jan 2009, 12:13
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: celcom broadband
Replies: 19
Views: 2270

Re: celcom broadband

tq bro. mana mau dapat itu wimax? sapa dia punya main operator?
by chematbugar
06 Jan 2009, 21:59
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: celcom broadband
Replies: 19
Views: 2270

celcom broadband

salam buat semua Just nak tanya kawan2 kat GO ni, ada sapa-sapa boleh advise pasai celcom broadband x? saya baru jek beli celcom broadband ni kat lowyat minggu lepas, time sambut new year. kat rumah saya di bandar tun razak ni tak ada line telekom, dah kena curi. Yang muskilnya, pakej yang saya guna...
by chematbugar
10 Nov 2008, 12:00
Forum: Komunikasi & Radio
Topic: Service and dan repair walkie talkie
Replies: 16
Views: 862

Dear all, Cuba pi dekat PJ, ada satu tempat ni dia supply radio set walkie talkie, mobile trunk radio kat polis, jpj, bomba dll. company aku kat westport pun guna service dari depa. lani aku pakai kenwood sama johnson ja. try cek , elctcom pj. lagi satu nama dia duratel, kat sunway. boleh roger aku ...
by chematbugar
22 Oct 2008, 14:53
Forum: Pertanyaan Gunung
Topic: minta bantuan !!
Replies: 76
Views: 2396

do contact my ex rommate/ ex housemate masa kat itm arau dulu, nama dia zain, lani keja kat maybank tanah rata. hang juai nama aku, chemat.

zain azrai 012-4599985
by chematbugar
27 Aug 2008, 12:19
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: MAN vs WILD - Series 2
Replies: 114
Views: 3562

MAN vs WILD - Series 2

Salam buat semua warga gunung online. Maaf kalau topik saya menyemak dan menyibuk di sini, Maaf dipohon jua kalau silap post topic. Just nak share info dengan semua, sedikit ilmu tentang ikhtiar hidup boleh diikuti di Discovery Channel 551, Astro, setiap selasa jam 2200 - MAN vs WILD. Rasa rugi kala...
by chematbugar
08 Aug 2008, 17:08
Forum: Galeri
Topic: Mt Pharak dan Mt Sherpa, Himalaya
Replies: 152
Views: 7106

Subhanallah, cantiknya view....syahdu dan sadis. tahniah untuk semua yang terlibat
by chematbugar
27 Jun 2008, 11:17
Forum: Khemah
Topic: Berkayak kat Sg.Dinding Lumut Siri 2
Replies: 13
Views: 3085

wei, telaga nanaih tu kg aku tu... ada batu boya kat situ tau, baik-baik sikit
by chematbugar
25 Jun 2008, 11:20
Forum: Stor Galeri
Topic: FINALE JUN | Orang Asli (pemenangnya tinta emas)
Replies: 50
Views: 9246

no 2, kehidupan yang dimengertikan...
by chematbugar
10 May 2008, 13:00
Forum: Isu & Gossip
Topic: orang baru
Replies: 2
Views: 963

tq mr poncho. aku budak baru belajar...
by chematbugar
10 May 2008, 12:58
Forum: Pendaftaran (Ahli baru sila daftar dahulu)
Topic: Please register here
Replies: 1653
Views: 168388

Nama : Rahmat Baki Abdul Gaffar
Jantina : Lelaki
DOB : 9 julai 1979
Asal : pantai remis perak
Lokasi skrg : bandar sri permaisuri, kerja kat west port
Hobi : outdoor
by chematbugar
10 May 2008, 10:02
Forum: Isu & Gossip
Topic: orang baru
Replies: 2
Views: 963

orang baru

salam buat semua warga GO Sorry sebab aku mencelah kat topic ni... korang semua memang best...tahniah!!! :lol: aku dah lama dok ushar GO ni, tapi tak berpeluang nak mencelah, la ni baru berani antar post. Dulu (5 tahun lepas) aku last naik korbu, sebelum tu aku naik tahan, dekat merapoh aku kena mal...
by chematbugar
09 May 2008, 17:47
Forum: Galeri
Topic: G.Gagau May 1-4 2008
Replies: 21
Views: 3170

salam buat semua warga GO Sorry sebab aku mencelah kat topic ni... korang semua memang best...tahniah!!! :lol: aku dah lama dok ushar GO ni, tapi tak berpeluang nak mencelah, la ni baru berani antar post. Dulu (5 tahun lepas) aku last naik korbu, sebelum tu aku naik tahan, dekat merapoh aku kena mal...
by chematbugar
09 May 2008, 13:30
Forum: Galeri
Topic: G.Gagau May 1-4 2008
Replies: 21
Views: 3170

yehaaaaaaaaaa, tahniah