Search found 106 matches

by AzmanZainal
04 Aug 2010, 15:58
Forum: Kedai
Topic: Princeton Tec EOS Headlamp (SOLD)
Replies: 4
Views: 1300

Re: Princeton Tec EOS Headlamp

***ITEM SOLD***
TQ Everyone!
by AzmanZainal
04 Aug 2010, 13:23
Forum: Kedai
Topic: Princeton Tec EOS Headlamp (SOLD)
Replies: 4
Views: 1300

Princeton Tec EOS Headlamp (SOLD)

http://img829.imageshack.us/img829/8505/princetonteceos.jpg http://img44.imageshack.us/img44/4061/p10708501.jpg http://img836.imageshack.us/img836/2867/p1070851.jpg http://img821.imageshack.us/img821/3156/screenshot095r.jpg Princeton Tec EOS adalah super terang, 1 bulb, LED Headlamp. Terbaik untuk ...
by AzmanZainal
16 Jun 2010, 13:01
Forum: Kedai
Topic: Pisau Mora Murah - rm 20.00 / rm 25.00 sebilah
Replies: 129
Views: 14468

Re: Pisau Mora Murah - rm 20.00 / rm 25.00 sebilah

pisau mantap..! baru lepas pasang crab.. ada sesapa punya idea lain utk gantung mora? VIDEO: http://www.youtube.com/watch?v=vx1kuDTUdo0 Pics: http://img291.imageshack.us/img291/6766/p1070288z.jpg http://img291.imageshack.us/img291/6504/p1070289c.jpg http://img580.imageshack.us/img580/1562/p1070290.j...
by AzmanZainal
28 May 2010, 23:14
Forum: Kedai
Topic: Pisau Mora Murah - rm 20.00 / rm 25.00 sebilah
Replies: 129
Views: 14468

Re: Pisau Mora Murah - rm 20.00 / rm 25.00 sebilah

stainless steel rm 25 kan?

kasik 1 biru 1 kuning.. mcm biasa pm total bro ;)
by AzmanZainal
28 May 2010, 05:32
Forum: Kedai
Topic: Pisau Mora Murah - rm 20.00 / rm 25.00 sebilah
Replies: 129
Views: 14468

Re: Pisau Mora Murah - rm 20.00 / rm 25.00 sebilah

sy mau angkat sepasang 546 .. ape kaler ada tu nadir?
by AzmanZainal
30 Apr 2010, 09:31
Forum: Kedai
Topic: [SOLD] Garmin GPSMAP 60CSX Baru! Murah! 1 Stok SAHAJA
Replies: 4
Views: 1922

Re: Garmin GPSMAP 60CSX Baru! Murah! 1 Stok SAHAJA

takmo sambar satu ke bro? ke dah ada?
by AzmanZainal
29 Apr 2010, 20:15
Forum: Peralatan
Topic: Owner Gregory Backpack
Replies: 44
Views: 2215

Re: Owner Gregory Backpack

Military spec ke tu? Kalau ya saya x amek military spec..
by AzmanZainal
29 Apr 2010, 19:58
Forum: Kedai
Topic: [SOLD] Garmin GPSMAP 60CSX Baru! Murah! 1 Stok SAHAJA
Replies: 4
Views: 1922

[SOLD] Garmin GPSMAP 60CSX Baru! Murah! 1 Stok SAHAJA

Salam, saya bukan meniaga tapi cuma menjual Garmin 60CSx, beli 2 unit dari U.S. dapat murah , save kt shipping, nak jual pada kawan2 dgn harga murah, 1 stok sahaja tinggal, seperti spesifikasi berikut:- Ciri-ciri Produk * GPS receiver bersensitiviti tinggi * Skrin TFT berwarna yang terang * 1Gig mic...
by AzmanZainal
27 Apr 2010, 10:56
Forum: Kedai
Topic: [SOLD] GPS Garmin Oregon 450 BARU!
Replies: 1
Views: 1014

Re: [SOLD] GPS Garmin Oregon 450 BARU!

SOLD, Terima kasih.
by AzmanZainal
26 Apr 2010, 17:01
Forum: Kedai
Topic: [SOLD] GPS Garmin Oregon 450 BARU!
Replies: 1
Views: 1014

[SOLD] GPS Garmin Oregon 450 BARU!

Salam dan selamat sejahtera! Saya ingin menjual Garmin OREGON 450 baru (kotaknya dibuka untuk check barang, belum on lagi) pada harga yg sangat best. RM1599.00 Sahaja! Benda ni beli 2unit, satu saya pakai tinggal lagi satu je sebab tu murah, save kat shipping.. http://img64.imageshack.us/img64/4585/...
by AzmanZainal
24 Apr 2010, 23:32
Forum: Peralatan
Topic: Owner Gregory Backpack
Replies: 44
Views: 2215

Re: Owner Gregory Backpack

Civilian equivalent untuk ILBE yelah Arcteryx Bora 95 Spear plak berasal dari Gregory Denali Pro 105 Design ILBE mmg cantik ngan MARPAT digital camo kalau compare ngan SPEAR dengan woodland camo Tapi aku rasa SPEAR gregory lagi best sebab boleh bawak lagi banyak brg (>130L) and still pakai material...
by AzmanZainal
23 Apr 2010, 18:28
Forum: Peralatan
Topic: Owner Gregory Backpack
Replies: 44
Views: 2215

Re: Owner Gregory Backpack

Civilian equivalent untuk ILBE yelah Arcteryx Bora 95 Spear plak berasal dari Gregory Denali Pro 105 Design ILBE mmg cantik ngan MARPAT digital camo kalau compare ngan SPEAR dengan woodland camo Tapi aku rasa SPEAR gregory lagi best sebab boleh bawak lagi banyak brg (>130L) and still pakai material...
by AzmanZainal
23 Apr 2010, 07:18
Forum: Peralatan
Topic: Owner Gregory Backpack
Replies: 44
Views: 2215

Re: Owner Gregory Backpack

aleck wrote:Current troops pakai 'ILBE'

Designed by Arcteryx
Made by Propper
oohh patutla arcteryx review dia bagus2
by AzmanZainal
22 Apr 2010, 12:55
Forum: Peralatan
Topic: Owner Gregory Backpack
Replies: 44
Views: 2215

Re: Owner Gregory Backpack

wow! military spec tuh.. skarang US army pakai gregory lagi ke?
by AzmanZainal
01 Mar 2010, 10:33
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Kuala Juram-Tahan-Kuala Tahan : Feb 2010
Replies: 58
Views: 16022

Re: Kuala Juram-Tahan-Kuala Tahan : Feb 2010

dia amik pastu dia kluar.. dia amik pastu dia keluar.. dia amik.. zzzzz... ini macam punye cerite pun ade ke bang?
by AzmanZainal
08 Feb 2010, 19:30
Forum: Kedai
Topic: Gregory z55 backpack untuk ditolak.
Replies: 8
Views: 1656

Re: Gregory z55 backpack untuk ditolak.

bro model ni tahun bile keluaran dia
by AzmanZainal
03 Jan 2010, 09:36
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Meninjau Bunga Api di Puncak Bunga Buah, Genting Highlands
Replies: 3
Views: 1608

Re: Meninjau Bunga Api di Puncak Bunga Buah, Genting Highlands

bro amacam sukses tak? jumpe x kami bertiga? hehe
by AzmanZainal
12 Nov 2009, 15:19
Forum: Bantuan, Pertanyaan dan Cadangan
Topic: Tapak Kaki Binatang Apa?
Replies: 40
Views: 1927

Re: Tapak Kaki Binatang Apa?

Akhirnya, aku dapat jawapan dari pemilik anjing sendiri: " nadir dog don't retract their claws. yes, their nails will scrape the ground unless its got owners that regularly clip their nails. ciao. " so bagi aku , gambar tapak tu adalah tapak hangjing.... haha misteri selama ini terbongkar.. moralny...
by AzmanZainal
12 Nov 2009, 15:17
Forum: Peralatan
Topic: Owner Gregory Backpack
Replies: 44
Views: 2215

Re: Owner Gregory Backpack

6anan9 wrote:mana gambar nyer...
tak ce...semua le tulis...BUKTI tarak... :mrgreen:
haha kantoi plak.. saje tulis beg idaman nehhh..
by AzmanZainal
11 Nov 2009, 12:47
Forum: Bantuan, Pertanyaan dan Cadangan
Topic: Tapak Kaki Binatang Apa?
Replies: 40
Views: 1927

Re: Tapak Kaki Binatang Apa?

aku pernah masuk.. nnt aku postkan gambo ayor teghojon dia
by AzmanZainal
11 Nov 2009, 12:30
Forum: Peralatan
Topic: Owner Gregory Backpack
Replies: 44
Views: 2215

Re: Owner Gregory Backpack

1. khalid - baltoro 70
2. fendi - z55 size S.
3. azman - palisade 80 size s..
by AzmanZainal
04 Nov 2009, 14:59
Forum: Bantuan, Pertanyaan dan Cadangan
Topic: Tapak Kaki Binatang Apa?
Replies: 40
Views: 1927

Re: Tapak Kaki Binatang Apa?

bole jadi anjing kuarkan kuku pasal tempat tu selut licin nak kna grip atas tanah?
by AzmanZainal
02 Nov 2009, 19:06
Forum: Bantuan, Pertanyaan dan Cadangan
Topic: Tapak Kaki Binatang Apa?
Replies: 40
Views: 1927

Re: Tapak Kaki Binatang Apa?

sorry aku terlupa plak nak letak mende ape2 sbg ukuran, tapi seingat aku saiz dia lebih kurang setengah tapak tangan.. gambar tu ada daun kering mungkin boleh buat gambaran kasar.. aku try2 google gambar tapak beruang, kebanyakannya ada 5 jari/kuku.. yg nie ada 4 jek.. tataulah kalu beruang malaysia...
by AzmanZainal
02 Nov 2009, 16:38
Forum: Peralatan
Topic: antara Suunto & Protrek
Replies: 79
Views: 4774

Re: antara Suunto & Protrek

cuba usha timex.. menarek gak.. ada byk model sesuai utk outdoor n sports.. model ironman dia pun cun gak aku tgk kt midvalley.. tp tatau la takpernah pakai.. jenama nie dah buat jam sejak tahun 1850.. tgkla jam dia kat www.timex.com ..
by AzmanZainal
29 Oct 2009, 00:00
Forum: Bantuan, Pertanyaan dan Cadangan
Topic: Tapak Kaki Binatang Apa?
Replies: 40
Views: 1927

Re: Tapak Kaki Binatang Apa?

jerat percintaan pun bahayo gak, hati2 dgn apa jenis jerat skalipun.. ia tetap jerat
by AzmanZainal
28 Oct 2009, 19:14
Forum: Kedai
Topic: SALE | Tees, Shirts, Fleece |
Replies: 9
Views: 2027

Re: SALE | Tees, Shirts, Fleece |

Hi abang hensem, chop solomon putih tu satu.. macamana mau bayar?
by AzmanZainal
28 Oct 2009, 13:09
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Mountain To Mountain Challenge 2009 (M2M09) Bujang Melaka
Replies: 1
Views: 997

Mountain To Mountain Challenge 2009 (M2M09) Bujang Melaka

http://kembaranegara.net/pkn/images/banner_logo_MMC.jpg Penganjuran ‘Mountain To Mountain Challenge 2009’ (M2M09) sebagai satu-satunya acara larian mendaki gunung (climbathon) yang berkonsep sirkit. M2M09 merupakan kesinambungan acara Sirkit Kembara Negara yang telah dianjurkan oleh PKN sejak tahun...
by AzmanZainal
27 Oct 2009, 22:42
Forum: Bantuan, Pertanyaan dan Cadangan
Topic: Tapak Kaki Binatang Apa?
Replies: 40
Views: 1927

Re: Tapak Kaki Binatang Apa?

Beruang. Putra Hight bersebelahan dengan Hutan Kuala Langat Utara. Kawasan ni memang ada Beruang. uish kawasan hutan yg kecik dan kelapa sawit mcm nie pun ada bruang.. kesian dia takde tmpat nak tggal dah.. apa2pun tq for the info skalian.. http://img40.imageshack.us/img40/3316/screenshot039fk.jpg
by AzmanZainal
26 Oct 2009, 22:19
Forum: Bantuan, Pertanyaan dan Cadangan
Topic: Tapak Kaki Binatang Apa?
Replies: 40
Views: 1927

Tapak Kaki Binatang Apa?

Salam kwn2.. Hari itu gi jalan2 kat Bukit Cermin, Putra Heights terjumpa kesan tapak kaki sape tah. Nak bertanya kepada expert2la tapak kaki binatang apa nie ek? Maklumlah dulu2 time pengakap ajar plaster cast main2 je.. hehe skang baru tau berguna.. Takkan pak rimo kot? http://img11.imageshack.us/i...
by AzmanZainal
29 Sep 2009, 15:31
Forum: Kedai
Topic: Black Diamond equipment
Replies: 39
Views: 8577

Re: Black Diamond equipment

hi We are an established outdoor outfitter & equipment provider since 1989. we are the distributer for Arcteryx, chaco,sealLine, etc. We provide free shipment for order above US$300. Do drop us a mail to enquire on our products that we carried. chris Arcteryx Tango how much? fuhh dh tanya rege dah
by AzmanZainal
18 Sep 2009, 00:59
Forum: Kedai
Topic: Garmin Oregon300 untuk dijual
Replies: 35
Views: 4261

Re: Garmin Oregon300 untuk dijual

aku pakai neh.. skang sgt puas hati dgn oregon neh lepas dah upgrade firmware terbaru..
issue / development / improvement bole tgk kat http://www.gpsfix.net

Image
by AzmanZainal
13 Aug 2009, 12:46
Forum: Kedai
Topic: [QM] Fire Maple Outdoor Equipment
Replies: 18
Views: 7465

Re: [QM] Fire Maple Outdoor Equipment

menarik nie.. bole tanye tak bro, teko dia tu bole masuk ke dalam set cookware 3-4 org tak?
by AzmanZainal
18 Jun 2009, 11:50
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: M2M Challenge: Gunung Besar Hantu
Replies: 0
Views: 761

M2M Challenge: Gunung Besar Hantu

Salam, ini member aku minta tolong sebarkan info M2M pasal ada masalah nak register new user kat GO.. PRESS: CABARAN COLEMAN MOUNTAIN TO MOUNTAIN – GUNUNG BESAR HANTU 4 & 5 Julai 2009 di Gunung Besar Hantu, Kuala Klawang, N9 Cabaran Coleman Mountain to Mountain siri kedua akan diadakan di Gunung Bes...
by AzmanZainal
07 Jun 2009, 13:24
Forum: Pertanyaan Gunung
Topic: Info Gunung Belumut, Johor
Replies: 7
Views: 1733

Info Gunung Belumut, Johor

Salam kawan2,

Ada sesiapa yg boleh share info untuk mendaki gunung belumut di Johor x?

Berkenaan dengan contact, permit, guide (perlu atau tidak), parking, dan lain2..
TQ
by AzmanZainal
07 Jan 2009, 16:57
Forum: Peralatan
Topic: Survey Pemilik GPS
Replies: 70
Views: 2411

Re: Re:

aku kureng sket gps ni, ada pasang niat gak mau sambar satu.. soklannye, ada ke garmin yg boleh pakai utk street dan topo 2 in 1 device? rasanye alang2 membeli menang memakai skali 2 fungsi terus.. masuk utan pun bukan slalu sgt at least buleh gune utk street map.. ada ke? so far tak jumpe lagi.. s...
by AzmanZainal
23 Dec 2008, 10:16
Forum: Papan Notis
Topic: Forum upgrades completed!!
Replies: 30
Views: 11149

Re: Forum upgrades completed!!

Tahniah! Dengan versi baru ni nampak macam lebih stabil, proses time pun lebih laju. Cuma kekurangan yang saya perasan kat sini, mungkin GO akan kehilangan page rank dari google, broken links dan juga sedikit jatuh dalam engine pencarian disebabkan oleh:- * Banyak broken links yg berlaku samada dari...
by AzmanZainal
19 Dec 2008, 08:58
Forum: Kedai
Topic: Stove - stok masih ada? Nop...SOLD OUT
Replies: 156
Views: 18120

chezie sy mau satu lagi tp anta lain address.. bole kasi tau total rege utk satu order tak.. nnt dah bayo sy bgtau address dier.. tq
by AzmanZainal
17 Dec 2008, 04:32
Forum: Kedai
Topic: Dapur untuk dijual
Replies: 18
Views: 2894

kalu baru kira murah ar stove ni.. apesal jual satu je? jual le bebanyak sket.. bole aku kasi promote kan kawan2 hehe