Search found 28 matches

by mukapecah8
25 Dec 2010, 20:20
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Konservasi Rentis Gunung Yong Belar (NEW YEAR)
Replies: 193
Views: 33934

Re: Konservasi Rentis Gunung Yong Belar (NEW YEAR)

salam wild,

berikut adalah butir diri saya. Saya akan turut serta didalam program tuan.

nama penuh: yusmarul hafis khusni
no.k/p: 820413146109
hp: 017-2347247

terima kasih.
(apek)
by mukapecah8
05 Jan 2010, 22:55
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Masuk Utan Lagi - XPDC Korbu Gayung 31Dec 09- 3Jan 10
Replies: 41
Views: 5965

Re: Masuk Utan Lagi - XPDC Korbu Gayung 31Dec 09- 3Jan 10

ya!!!kamilah sweeper jejaka malaya!!! haha
by mukapecah8
26 Sep 2009, 17:40
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Oct/Nov/Dec 09 XTVTs?
Replies: 26
Views: 3552

Re: Oct/Nov/Dec 09 XTVTs?

jenal = haha haha ... blum bersedia :D

er...ada chamah ulu sepat utk end of this year? ada date? period?
...aku nk ikut. aku tak kisah sapa pon, aku sondol je.

kalo leh utk oct nov dec ni nk berxtvt. sekali sebulan.

makasih in advance pd yg akan reply nnt. harap ada open trip.

TQ

-apek-
by mukapecah8
24 Sep 2009, 11:41
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Oct/Nov/Dec 09 XTVTs?
Replies: 26
Views: 3552

Oct/Nov/Dec 09 XTVTs?

hello,

ada ape2 xtvt along 3 months akan datang..mintak tolong inform/update.
aku nak mencelah.
TQ

-salam ramadhan-

best regards
yusmarul hafis khusni
(apek)
by mukapecah8
07 Feb 2007, 00:23
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: XPDC Gunung Chamah Ulu Sepat (17-24Feb 07)
Replies: 103
Views: 19176

gangguan..atas permintaan hakeem, menyuruh aku paste kan URL fotopages die..perihal gambo2 di swtham & siku hari tu

http://hakimsalleh.fotopages.com

TQ
by mukapecah8
29 Jan 2007, 21:19
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Nak dapatkan sikit info berkenaan Gunung Jernih, Ijok Perak
Replies: 4
Views: 1762

ijok mmg ada kt selama. bukan btg berjuntai shj
by mukapecah8
25 Jan 2007, 21:36
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: XPDC Gng Swettenham dan Gng Siku Cameron (27&28 Jan 2007
Replies: 101
Views: 14951

btul...nnt terlepas bas..dah nak keje...ahad mlm isnin tu dah nak start shift plak...tak sempat2...stick plan asal...huhuhu
peace bett
by mukapecah8
25 Jan 2007, 16:20
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: XPDC Gng Swettenham dan Gng Siku Cameron (27&28 Jan 2007
Replies: 101
Views: 14951

musz...aku pi ngan 2 org kawan aku lagi....maksu pon sekereta...duit baya kt atas...harap maklum
by mukapecah8
26 Dec 2006, 16:40
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Benum~Kisah Sebalik Kejayaan.. :-)
Replies: 60
Views: 9154

AWESOME ...sedikit gambo dari aku...bolehla komen, kutuk, type apa2 ja yg nak...haha

http://mukapecah8.fotopages.com

Makasih
by mukapecah8
08 Dec 2006, 15:35
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: xpdc gunung benum 23-25 Dec 2006
Replies: 102
Views: 18888

ok aku kompom...berserta 5 org lagi...aku akan masukkan deposit utk kami ber-enam esok tak pon lusa.nnt aku inform bile dah masukkan.tq
by mukapecah8
06 Dec 2006, 18:29
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Ekspidisi Gunung BUBU 5437ft - 25&26 Nov
Replies: 71
Views: 15847

tentang kacip fatimah tu,kebetulan jumpa on trek turun jd aku pun ambik bg kt diorang woit! aku nk gak..tk kira..aku nk gak... apex sehat pek? ..lama tk dgr citer...amboi2 nk g benum tk ajak :!: selamat melayan trek yg nek turun yg tk berkesudahan :evil: sihat2....huhu...jom la ke benom..kalo dewi2...
by mukapecah8
03 Dec 2006, 08:31
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: haii budak ADISOS onLY..!!!
Replies: 24
Views: 4469

...........WAHAHAAHA..aku tak tau kenapa...tapi bile aku baca threat2 camni..aku mmg nak bantai gelak. si cik adik gunungtahan...diperelokkan la kenalkan diri memula..kami disini mmg semua berkongsi maklumat...diskas2..cam nak buat esemen atau report.. sini org die semua baik2...kalo dok ada yg ayat...
by mukapecah8
01 Dec 2006, 22:22
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Ekspidisi Gunung BUBU 5437ft - 25&26 Nov
Replies: 71
Views: 15847

musz....3 dara pingitan tuh dah ketagih dah nak pollow ko nyer trip...mesti beras pengasih ko bagi ni...mizi plak selaku guide yg paling cemerlang menjaga kebajikan peserta...siap tolong carikan kacip fatimah..tau la si aju tuh bakal pengantin..hahaha.. bagus jugak minah2 tuh dah ketagih...tak la ke...
by mukapecah8
01 Dec 2006, 21:46
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: xpdc gunung benum 23-25 Dec 2006
Replies: 102
Views: 18888

Assalamualaikum matsaiko...
aku apek, sila masukkan slot untuk 4 org utk trip nih...aku 90% kompom, 2 lagi 80% kompom, dan satu lagi 70% kompom..

nnt aku masukkan duit utk 4 org ni...then aku akan info ko...

thx. 0172347247
by mukapecah8
01 Dec 2006, 21:40
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Menjejak Gunung Rajah 360° Superb View
Replies: 107
Views: 15422

arif...assalamualaikum..nih aku apek...letakkan nama aku..aku nak pi...
0172347247 .... camner nak bayar?
by mukapecah8
28 Nov 2006, 18:01
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Ekspidisi Gunung BUBU 5437ft - 25&26 Nov
Replies: 71
Views: 15847

gegambor: http://mukapecah8.fotopages.com

Musz, makasih...mizi, sila nikmati..huhu..komen pon dipersilakan..
arman topoi..rugi hangpa tak ikut..betapa terhiburnya musz n mizi..tak caya tanya depa
by mukapecah8
15 Nov 2006, 16:30
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: CANCEL-Trans Inas pada 25 November - 28 November 2006
Replies: 96
Views: 11929

jadi lily....dah inas tak jadi..replace dengan mana? harap2 aku berkesempatan
by mukapecah8
15 Nov 2006, 16:19
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: ANY XTVT FOR 25TH & 26TH NOV???
Replies: 13
Views: 1866

wah wah satu kemajuan...
ad: minggu nih tak leh...aku kenduri kawen..lagipon kene keje...
musz: miss u
apex : lap u truely my heart
by mukapecah8
15 Nov 2006, 09:28
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: ANY XTVT FOR 25TH & 26TH NOV???
Replies: 13
Views: 1866

ok..nak ikut.jom!
by mukapecah8
14 Nov 2006, 09:44
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: ANY XTVT FOR 25TH & 26TH NOV???
Replies: 13
Views: 1866

ANY XTVT FOR 25TH & 26TH NOV???

DEAR ALL,

WOULD LIKE TO KNOW, ANY UP COMING XTVT ON 25TH & 26TH? sbb aku check posting kt forum..tak dak plak jatuh tarikh di atas...ada pon trans inas

kalo ada weh..habaq kat aku..aku nak hadirkan diri...

makasih semua

-kemaruk hutan-
by mukapecah8
12 Nov 2006, 20:37
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Mesti 7 Hari ke dari merapoh-puncak tahan- k tahan
Replies: 46
Views: 9130

hehe....5 hari boleh buat..tapi kene rajin bangun awal pagi pagi lagi..pastu jalan kene desup skit..skit je...cuma part dr puncak nak ke pangkin tu..leh la jalan ala2 layan pantai...hehe

log masa aku thn 2000 :

Day 1 kor
Day 2 puncak
Day 3 pangkin
Day 4 putih
Day 5 keluar

-ketagih hutan-
by mukapecah8
03 Nov 2006, 12:32
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: 4 & 5 NOV ni ade yg ke mana-mana?
Replies: 2
Views: 742

hahaha...lily..kalo ko tau sesapa..tak kira ape kaum n jenis nak pi masuk hutan atau ape2..bgtau aku..aku esok n lusa dpt cuti on weekend..lepas nih..kene tunggu lagi 2 bulan baru dpt plak..hoho
by mukapecah8
03 Nov 2006, 09:33
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: 4 & 5 NOV ni ade yg ke mana-mana?
Replies: 2
Views: 742

4 & 5 NOV ni ade yg ke mana-mana?

hello, nak tanya...4 & 5 nov ni...ade mane2 group yg nak pegi beriadah tak? (selain ke yong yap yg muzs buat) ade yg nak ke gunung ke, sungai ke, air terjun ke, anything!...tak kisah, dpt 3 4 org atau cukup korum nak gerak..itu sudah memadai... tolong inform kan saya, sbb saya nak turut serta (cuti ...
by mukapecah8
18 Sep 2006, 00:28
Forum: Khemah
Topic: Terjun Tiruk kt Sg Chiling pada 16 & 17 September 2006
Replies: 101
Views: 19871

sedikit gambar dari trip sg chiling.
nk komen, dipersilakan. huhu
tq

http://mukapecah8.fotopages.com
by mukapecah8
25 Jun 2006, 00:58
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: PERLUKAN INFORMASI : DIMANAKAH TEMPAT YANG MENARIK?
Replies: 10
Views: 1605

huhu..sorry ler..eden ade hal lain itu hari bro fendi
by mukapecah8
20 Jun 2006, 11:39
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: PERLUKAN INFORMASI : DIMANAKAH TEMPAT YANG MENARIK?
Replies: 10
Views: 1605

PERLUKAN INFORMASI : DIMANAKAH TEMPAT YANG MENARIK?

hello semua, saya nak bertanya, kat mana tempat nature yang menarik untuk dilawati and untuk ambil gambar? saya ada dpt tugasan untuk ambil gambar pasal nature, outdoor tempat2 vacation dalam malaysia ni...itula sebab saya nak mintak pandangan semua dlm gunung online ni... tapi tempat tersebut perlu...
by mukapecah8
07 Jun 2006, 21:48
Forum: Galeri
Topic: SOS berjaya menjejak kaki ke Gunung Yong Yap (3-4 Jun 06)
Replies: 59
Views: 11923

kak melati, abg ajis...ade tak gambo yg tangkap kat 4wheel tu? upload kan la dlm GO ni
by mukapecah8
07 Jun 2006, 01:41
Forum: Galeri
Topic: SOS berjaya menjejak kaki ke Gunung Yong Yap (3-4 Jun 06)
Replies: 59
Views: 11923

Sedikit gambo trip yong yap anjuran SoS

Assalamualaikum semua, memula aku nak cakap makasih kat semua...ade yg aku sempat nyembang, ade yang tak...makasih jugak untuk konco2 musz (arman,bakor,loloq) ..pastu sham n beckham yg dok trekking ngan aku... Erm..malas nak sebut semua nama..ade yg ingat ade yg tak ingat.... ok la...harap jumpe lag...