Search found 2102 matches

by seper4alif
10 Feb 2018, 01:05
Forum: Papan Notis (Malam Gala Gunung Online 14 April 2018)
Topic: Malam Gala GO sukses!!
Replies: 129
Views: 22260

Re: Malam Gala GO sukses!!

Pssaa bangun bangun. DAh 2018 dah weh. Kene kerja kena kerja
by seper4alif
12 May 2015, 12:03
Forum: Khemah
Topic: Menu semasa Camping dan hiking
Replies: 6
Views: 13224

Re: Menu semasa Camping dan hiking

aaa ah... apalah rasa nya klu tidak berkuah kan maggi... huaahaahaaa... lagi satuh rahsia maggie adalah untuk di tunjuk tunjuk, pasal murah... haahaha powerbar, pisang, nasik impit, kurma dalcha kambing bagai kami makan nyorok dalam khemah haahaaahaahahaa... kan dah kantoi
by seper4alif
23 Mar 2015, 08:54
Forum: Isu & Gossip
Topic: Bang jauh lagi ke?
Replies: 13
Views: 15150

Re: Bang jauh lagi ke?

hiihiii... aku dah tanya gak arituh dlm group hiihiii..... aaa takut korang... nasib tak tekt ajak minum and ikut dia haahahaa
by seper4alif
23 Mar 2015, 08:53
Forum: Klinik Gunung
Topic: sakit lutut
Replies: 41
Views: 1632

Re: sakit lutut

kikiiii..... adik idan tokey besar kat selanor tuh.... takyah jejauh hiihiiii.... kamu nak rebus rengas api pon dia ada haahaha...
by seper4alif
23 Mar 2015, 08:50
Forum: Klinik Gunung
Topic: di hempap ketika TIDO
Replies: 12
Views: 1058

Re: di hempap ketika TIDO

HOI haahahaa
by seper4alif
20 Mar 2015, 09:13
Forum: Klinik Gunung
Topic: di hempap ketika TIDO
Replies: 12
Views: 1058

Re: di hempap ketika TIDO

heeem semejak kahwin aku selalu kena..... heeerm :(
by seper4alif
27 Feb 2015, 11:43
Forum: Isu & Gossip
Topic: Bang jauh lagi ke?
Replies: 13
Views: 15150

Re: Bang jauh lagi ke?

hiihii tah..... say hi je lah....
by seper4alif
24 Feb 2015, 14:48
Forum: Klinik Gunung
Topic: sakit lutut
Replies: 41
Views: 1632

Re: sakit lutut

klu kamu rebus kemuning hitam tuh, kamu minum ayor dia campur ngan kopi ala ala tongkat ali... peeergh... lagi best wooo debar dia dari kena ubat batok haahahahaaaa
by seper4alif
24 Feb 2015, 14:47
Forum: Klinik Gunung
Topic: sakit lutut
Replies: 41
Views: 1632

Re: sakit lutut

kiikiikii.... ambe dok simpan berketul ketul gak.... dapat dari sahabat belah pantai timur...
by seper4alif
24 Feb 2015, 14:46
Forum: Isu & Gossip
Topic: Bang jauh lagi ke?
Replies: 13
Views: 15150

Re: Bang jauh lagi ke?

huh???
by seper4alif
09 Feb 2015, 10:14
Forum: Pendaftaran (Ahli baru sila daftar dahulu)
Topic: Saya Newbie Baru Belajar..Kalau Salah Tolong Tunjukkan..
Replies: 6
Views: 1846

Re: Saya Newbie Baru Belajar..Kalau Salah Tolong Tunjukkan..

welcone jai... aa kepong kan banyak kelab... await tak juin mana mana....
by seper4alif
09 Feb 2015, 10:13
Forum: Khemah
Topic: Menu semasa Camping dan hiking
Replies: 6
Views: 13224

Re: Menu semasa Camping dan hiking

maggi sup...... tea o panas... laalalalalala
by seper4alif
09 Feb 2015, 10:12
Forum: Peralatan
Topic: my russack
Replies: 4
Views: 282

Re: my russack

heem saya pakai one polar Hi-tech
by seper4alif
09 Feb 2015, 10:10
Forum: Isu & Gossip
Topic: Bang jauh lagi ke?
Replies: 13
Views: 15150

Re: Bang jauh lagi ke?

tu lah......
by seper4alif
04 Nov 2014, 09:58
Forum: Isu & Gossip
Topic: Bang jauh lagi ke?
Replies: 13
Views: 15150

Re: Bang jauh lagi ke?

pendaki: tok... lama lagi keee?
tok: mana shaya tahu lama lagi ke tidak... shaya tiada jam
by seper4alif
04 Nov 2014, 09:56
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: TRANS YONGYAP - BUBU - TOKNENEK
Replies: 6
Views: 3474

Re: TRANS YONGYAP - BUBU - TOKNENEK

waaaaa best tuhuhhh
by seper4alif
04 Nov 2014, 09:56
Forum: Pendaftaran (Ahli baru sila daftar dahulu)
Topic: Salam newbie masuk mengadap
Replies: 1
Views: 1037

Re: Salam newbie masuk mengadap

salam salam.... waah nama kelab.... mesti hebat dalam herba nih
by seper4alif
04 Nov 2014, 09:54
Forum: Pendaftaran (Ahli baru sila daftar dahulu)
Topic: Salam kenal dari Pokli
Replies: 3
Views: 1607

Re: Salam kenal dari Pokli

umur mmg penentu segala.... pada zahir nya... tapi pada hakikat nya hanya diri sendiri yang tahu bang... no hal... semua dalam nih pon baru lagik bang... tadok yang lahir 1880an heeheheee
by seper4alif
04 Nov 2014, 09:53
Forum: Pendaftaran (Ahli baru sila daftar dahulu)
Topic: Huh?
Replies: 14
Views: 3484

Re: Huh?

so nak kena SAR tak budak sal nih????
by seper4alif
04 Nov 2014, 09:52
Forum: Pendaftaran (Ahli baru sila daftar dahulu)
Topic: Selamat mendarat di gunung online!
Replies: 2
Views: 1420

Re: Selamat mendarat di gunung online!

aa salm salm... jom KDCF terbaik!!
by seper4alif
04 Nov 2014, 09:51
Forum: Pendaftaran (Ahli baru sila daftar dahulu)
Topic: Induksi Ahli Baru??
Replies: 2
Views: 1174

Re: Induksi Ahli Baru??

hi amirah and afira... me to newbi.... salam salam
by seper4alif
04 Nov 2014, 09:50
Forum: Isu & Gossip
Topic: KES SESAT 2012 10 Gunung Nuang
Replies: 18
Views: 5802

Re: KES SESAT 2012 10 Gunung Nuang

blue lagoon? PD keeee? ada hutan ke situ mawi???
by seper4alif
04 Nov 2014, 09:48
Forum: Pendaftaran (Ahli baru sila daftar dahulu)
Topic: Hi :)
Replies: 1
Views: 1165

Re: Hi :)

hi... welkom nik
by seper4alif
26 Sep 2014, 11:09
Forum: Kedai
Topic: Gregory baltoro 75 untuk di jual
Replies: 4
Views: 2311

Re: Gregory baltoro 75 untuk di jual

SOLLLLLLL
by seper4alif
28 Aug 2014, 14:56
Forum: Kedai
Topic: Gregory baltoro 75 untuk di jual
Replies: 4
Views: 2311

Re: Gregory baltoro 75 untuk di jual

bump bump bump
by seper4alif
25 Aug 2014, 08:55
Forum: Kedai
Topic: Gregory baltoro 75 untuk di jual
Replies: 4
Views: 2311

Gregory baltoro 75 untuk di jual

Gregory baltoro 75 hiking bags (award 2007) new bag (baru beli and pakai sekali) beli rm12++ jual balik sebab saja saja nak jual jual rm850 sahaja http://i1075.photobucket.com/albums/w434/busere/Baltoro_75-001_zpsc1d4f78a.jpg bag dia macam nih... kaler biru, klu nak tengok gambau whats app no den ke...
by seper4alif
22 Jul 2014, 14:51
Forum: Pendaftaran (Ahli baru sila daftar dahulu)
Topic: Huh?
Replies: 14
Views: 3484

Re: Huh?

ceees
by seper4alif
14 Jul 2014, 14:18
Forum: Pendaftaran (Ahli baru sila daftar dahulu)
Topic: Huh?
Replies: 14
Views: 3484

Re: Huh?

di tapis haahahahaaa
by seper4alif
07 Jul 2014, 12:56
Forum: Pendaftaran (Ahli baru sila daftar dahulu)
Topic: Huh?
Replies: 14
Views: 3484

Re: Huh?

haahaa... dia tak tahu lagik nama team aku
by seper4alif
26 Jun 2014, 10:56
Forum: Kedai
Topic: Malam Gala Gunung Online - 7 Jun 2014
Replies: 16
Views: 11851

Re: Malam Gala Gunung Online - 7 Jun 2014

adan... adan... adan...
foursome :)
by seper4alif
10 Jun 2014, 13:18
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Gunung Tambuyukon , 3 rd highest peak Sabah/Msia
Replies: 16
Views: 4953

Re: Gunung Tambuyukon , 3 rd highest peak Sabah/Msia

4 jenis pacat belang oren n hijau pacat biasa and pacat kecik paling aku benci..... belom dewasa gaknya gigi tak tajam... gatal kaki jadinya...... ceeesh.... belom lalat monyet apa tah dorang panggil.... bapak isap darah macam drakula... ingat nak ambik gambo macro masa inggap lutut aku... rupanya d...
by seper4alif
10 Jun 2014, 10:56
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Gunung Tambuyukon , 3 rd highest peak Sabah/Msia
Replies: 16
Views: 4953

Re: Gunung Tambuyukon , 3 rd highest peak Sabah/Msia

naik tambuyukon pakai selipar ingat senang buang pacat... rupanya pacat semua kat kepala mata leher... hampees...... aku benci ini gunung haahahahaa
by seper4alif
06 Jun 2014, 09:20
Forum: Kedai
Topic: Malam Gala Gunung Online - 7 Jun 2014
Replies: 16
Views: 11851

Re: Malam Gala Gunung Online - 7 Jun 2014

terbaik... full booking.....

jumpa di sanaaaaaaa naaaaa naaaaa
by seper4alif
30 May 2014, 12:04
Forum: Kedai
Topic: Malam Gala Gunung Online - 7 Jun 2014
Replies: 16
Views: 11851

Re: Malam Gala Gunung Online - 7 Jun 2014

jom orga... saya org baru nak kenal org lama nih.... payah betul nak dapat info mendaki kat korang....... umpa kat sana ye bang
by seper4alif
27 May 2014, 09:59
Forum: Peralatan
Topic: Antara protrek dan suunto
Replies: 7
Views: 300

Re: Antara protrek dan suunto

protrek terbaik....... mmg banyak da fake... banyak lagi sunto.... sendiri pakai tahu sendiri mahal sudah...

tapi jangan tabur penuh harapan pada service dia... sekadar stanby on trek buleh leer