Search found 403 matches

by pgurlz
15 Feb 2018, 13:50
Forum: Papan Notis (Malam Gala Gunung Online 14 April 2018)
Topic: Malam Gala Gunung Online - 14 April 2018
Replies: 33
Views: 3229

Re: Malam Gala Gunung Online - 14 April 2018

last login 2017. ader la singgah kejap2 cari info.

mana yg kata nak daftar.... aku x nampak💰💰 pun lagi nih..... keke
by pgurlz
29 Mar 2013, 14:57
Forum: Khemah
Topic: Hutan Simpan Air Hitam, Puchong
Replies: 28
Views: 7932

Re: Hutan Simpan Air Hitam, Puchong

noted...

memula dulu sumer update lokasi gambar "hutan rahsia".
by pgurlz
29 Mar 2013, 14:25
Forum: Khemah
Topic: Backpacking Holiday 2013: Myanmar
Replies: 33
Views: 7645

Re: Backpacking Holiday 2013: Myanmar

aik apsal tak leh pos komen apsal bila copy paste dari word doc, bila nak submit jadik error..... ?? :tembak: :tembak: :tembak: "Precondition Failed The precondition on the request for the URL /basecamp/posting.php evaluated to false. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying ...
by pgurlz
07 Mar 2013, 14:34
Forum: Khemah
Topic: Backpacking Holiday : Thrilla in Manila 2-7 Feb 2012
Replies: 55
Views: 10677

Re: Backpacking Holiday : Thrilla in Manila 2-7 Feb 2012

ingatkan dah habis update tapi tak habis lagi rupanya.. dah berzaman baru aku nak sambung... kasik habis jerk la eks, tapi copy paste email antara aku ngan kawan aku yg tak tau bahasa melayu je la eks. tapi BI aku pun xderk la bagus sangat. harap maklum. ralat... G Mt Maculot tu hari ke -3 Day 5 – C...
by pgurlz
05 Feb 2013, 17:46
Forum: Khemah
Topic: Backpacking Holiday 2013: Myanmar
Replies: 33
Views: 7645

Re: Backpacking Holiday 2013: Myanmar

dah selamat balik. Best sgt.
by pgurlz
21 Jan 2013, 13:42
Forum: Khemah
Topic: Backpacking Holiday 2013: Myanmar
Replies: 33
Views: 7645

Re: Backpacking Holiday 2013: Myanmar

lagi 2 hari mau terbang... harap dipermudahkanlah segala urusan sepanjang backpack kali nie.

Visa rm110 - single entry (28hari). tukaran USD dapat la 3.045 (not usd 50&100).
by pgurlz
19 Nov 2012, 12:44
Forum: Isu & Gossip
Topic: Kes HILANG di Gunung Benum 17/11/2012
Replies: 28
Views: 7313

Re: Kes HILANG di Gunung Benum 17/11/2012

alhamdulillah.....

Terima kasih kepada semua kengkawan yg sudi update info, turun 'meeting' dan g SAR.
by pgurlz
18 Nov 2012, 17:43
Forum: Khemah
Topic: Backpacking Holiday 2013: Myanmar
Replies: 33
Views: 7645

Re: Backpacking Holiday 2013: Myanmar

aah nak wat ape ek ngan kable tie tue. Neway tq 4 the info. Visa bulan depan nak g buat.
by pgurlz
09 Aug 2012, 16:46
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: multiply akan di tamatkan perkhidmatan december ini!!
Replies: 44
Views: 7677

Re: multiply akan di tamatkan perkhidmatan december ini!!

patut la rasa nak mem-blog-in tetiba kan... adus banyak kenangan suka suka luka kat ctue....
by pgurlz
09 May 2012, 09:35
Forum: Pertanyaan Gunung
Topic: SIAPA ADA INFO PASAL SANTUBONG???
Replies: 19
Views: 4134

Re: SIAPA ADA INFO PASAL SANTUBONG???

ooo... tapi mmg damai jer tgk kabin2 kat ctue... petang boleh layan pantai... tapi bab :pig: :pig: manja2 sampai jilat2 beg tue yg tak tahan tueeee
by pgurlz
07 May 2012, 16:24
Forum: Pertanyaan Gunung
Topic: SIAPA ADA INFO PASAL SANTUBONG???
Replies: 19
Views: 4134

Re: SIAPA ADA INFO PASAL SANTUBONG???

erks... cam xderk bende jerk nak overnite kat Bako.. tapi klu reramai wat BBQ mungkin best kot...

klu nak amek guide kat mana erks mau carik (back-up plan).. carik kat resort area Damai or carik sndr ngan local ... anyone plz..
by pgurlz
07 May 2012, 16:20
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Mendaki Gunung Kinabalu (September 2012)
Replies: 23
Views: 4172

Re: Mendaki Gunung Kinabalu (September 2012)

mmg berhajat tapi tarikh tue plak dah ada plan :tembak:
by pgurlz
07 May 2012, 16:16
Forum: Khemah
Topic: Cari Geng Skuba Gunung Online
Replies: 37
Views: 7488

Re: Cari Geng Skuba Gunung Online

saya baru nak terjebak ngan sukan nie... mintak tunjuk ajar eks :oops:
by pgurlz
04 May 2012, 17:09
Forum: Pertanyaan Gunung
Topic: SIAPA ADA INFO PASAL SANTUBONG???
Replies: 19
Views: 4134

Re: SIAPA ADA INFO PASAL SANTUBONG???

dah baca.... tgh carik back-up la nie.. takut xderk yg available...
saya g date sama ngan festival dekat cultural village tue.. ngan harapan ada ler orang lain yg naik.. so bolehla 'berkawan" kat trek...

p/s : g bako dulu pun baca phototrek nyew gaks... TQ
by pgurlz
04 May 2012, 17:06
Forum: Khemah
Topic: Kepulauan Semporna - travel log
Replies: 8
Views: 2684

Re: Kepulauan Semporna - travel log

demi parang.... kena amek laugage.... parang sama tinggi ngan beg
by pgurlz
04 May 2012, 12:13
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Pendakian Gunung Kinabalu "The Summit" 12.12.12
Replies: 29
Views: 4155

Re: Pendakian Gunung Kinabalu "The Summit" 12.12.12

pqurlz : hehe marilah mengambil cuti~ cuti akhir tahun ^_^
kalau ada cuti boleh jerk amik.. tapi klu dah hujung2 tahun tue... jap nak pikir2 timbangtara dulu eksss
by pgurlz
04 May 2012, 11:09
Forum: Pertanyaan Gunung
Topic: SIAPA ADA INFO PASAL SANTUBONG???
Replies: 19
Views: 4134

Re: SIAPA ADA INFO PASAL SANTUBONG???

saya ada soalan...

Selamat tak klu pegi sorang2 tanpa guide??
by pgurlz
04 May 2012, 09:48
Forum: Khemah
Topic: Backpacking Holiday 2013: Myanmar
Replies: 33
Views: 7645

Re: Backpacking Holiday 2013: Myanmar

sesaja tgk tiket flight harinie... AA harga semasa by today...

RM 426 - return tanpa makan n skybus - laugage balik sahaja..
by pgurlz
04 May 2012, 09:27
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Pendakian Gunung Kinabalu "The Summit" 12.12.12
Replies: 29
Views: 4155

Re: Pendakian Gunung Kinabalu "The Summit" 12.12.12

harga dah menarik.... tapi bab cuti tue... adehh.... :tembak:
by pgurlz
02 May 2012, 11:43
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Trans Jelawang(15 September - 19 September 2012)
Replies: 46
Views: 8920

Re: Trans Jelawang(15 September - 19 September 2012)

tarikh tue saya diluar perairan negara laaaaa
by pgurlz
02 May 2012, 11:39
Forum: Khemah
Topic: Kepulauan Semporna - travel log
Replies: 8
Views: 2684

Re: Kepulauan Semporna - travel log

wahhh.... bikin wendu kat semporna nie....
by pgurlz
02 May 2012, 11:28
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Pendakian Gunung Kinabalu "The Summit" 12.12.12
Replies: 29
Views: 4155

Re: Pendakian Gunung Kinabalu "The Summit" 12.12.12

klu saya nak join yg mendaki kinabalu jerk... berapa eksss
by pgurlz
12 Apr 2012, 14:08
Forum: Bantuan, Pertanyaan dan Cadangan
Topic: GO: Sayap Cikgu
Replies: 21
Views: 706

Re: GO: Sayap Cikgu

peh... cikgu skolah maner nie?? :evil:

ader gaks kenal beberapa orang PPP tapi tue ler.... dewang ikot trip time cuti skolah jerk.. klu PPPT tue lain lar kan, kenkadang xcuti sem pun terlepas jugak dewang... :lidah:
by pgurlz
12 Apr 2012, 09:27
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: Siapakah Beirut?
Replies: 62
Views: 14700

Re: Siapakah Beirut?

cayalah lyn... salute salute... nie pelapis kak lily nie...

pstttt... lama kita x deting kan.... :lidah:
by pgurlz
05 Apr 2012, 17:19
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: Siapakah Beirut?
Replies: 62
Views: 14700

Re: Siapakah Beirut?

abg mat... tak sumer amek full pakej la... total peserta 56 jerk kot.. dan rasanyew yg naik bas dalam 30orang jer kot.... detail tanya gogo lerrr
by pgurlz
05 Apr 2012, 11:59
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: Siapakah Beirut?
Replies: 62
Views: 14700

Re: Siapakah Beirut?

knp ye "management agak hancur"? mind to share puncanya? abam mat sbb gogo pencen lamaaaaaaaaaa..baru kembali.die lupa kot skil2 gogo. ehehehehe. apapun bkn ai la beirut tu,ai x pegi trip ni sakit belakang hokehhh.. :minum: Gogo didikan zaman cari iklan kat utusan melayu, peserta zaman event FB... ...
by pgurlz
05 Apr 2012, 11:58
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: Siapakah Beirut?
Replies: 62
Views: 14700

Re: Siapakah Beirut?

harap gogo x marah kita berdiskusi secara ilmiah kat cnie eks..

puncanya bagi saya la kan...: xderk krew.. 58 line-up, mana nak ter-cover.. xderk krew secara logiknyew semua perkara jatuh atas gogo 100%... cikgu gaji 2k pun student 40orang jer 1 kelas. Gogo x amek crew sbb mmg xderk baget tuk krew..
by pgurlz
05 Apr 2012, 11:05
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: Siapakah Beirut?
Replies: 62
Views: 14700

Re: Siapakah Beirut?

belum apa2 pentadbir dah call aku mintak penjelasan.... aku cakap ngan pentadbir gini jerk.. "mmg trip tue management agak hancur, tapi dah post moterm dalam bas... sesapa xpuas hati leh luahkan masa tue ngan gogo ... xtau plak nak kuar post cenggitue kan.." aku rasa la kan... RASA jerk eks.... mung...
by pgurlz
05 Apr 2012, 10:52
Forum: Isu & Gossip
Topic: GUNUNG BUJANG MELAKA YG MENGERIKAN
Replies: 110
Views: 16930

Re: GUNUNG BUJANG MELAKA YG MENGERIKAN

hi Lyn... selamat berkenalan... chewahhh Mlm tue time masak2 ada tanya Lyn ngan Embun tido kat mana sbb klu xda, kat tempat aku boleh lagek sumbat walaupun dasarnyew aku pun menumpang fly Am Kedah, korunk cakap maybe kat dapur tue jugak lerr.. xtau plak korunk tak tidur ctue.. Aperpun jgn serik2, le...
by pgurlz
05 Apr 2012, 09:59
Forum: Khemah
Topic: Backpacking Holiday 2013: Myanmar
Replies: 33
Views: 7645

Re: Backpacking Holiday 2013: Myanmar

ala.... apply jerk la... xpun bawak tukang lulus permit tue skali
by pgurlz
05 Apr 2012, 09:25
Forum: Isu & Gossip
Topic: GUNUNG BUJANG MELAKA YG MENGERIKAN
Replies: 110
Views: 16930

Re: GUNUNG BUJANG MELAKA YG MENGERIKAN

a'ah Lapore... aku igtkan ader jumper mender ker masa g mandi kat bawah tue kan... sbb aku dgr ramai gaks yg g mandi pepagik tue... Pada beirut, klu awak tak puas hati dengan individu dalam trip nie, ada baiknyew klu awak berhubung dengan individu tersebut. Awak x perlu sebut nama pun 'pemerhati' ka...
by pgurlz
03 Apr 2012, 10:52
Forum: Khemah
Topic: Backpacking Holiday 2013: Myanmar
Replies: 33
Views: 7645

Re: Backpacking Holiday 2013: Myanmar

ko tak nak ikot ker?? kata OTB....
by pgurlz
03 Apr 2012, 10:32
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Gunung Bujang Melaka, Kampar Perak ( 30/3/2012 - 1/4/2012)
Replies: 106
Views: 14531

Re: Gunung Bujang Melaka, Kampar Perak ( 30/3/2012 - 1/4/201

Terima kasih dan Tahniah buat sumer line-up.....

Walaupun kan.... walaupun...... :evil: tapi saya tetap hepi sbb dapat jumper kengkawan yg lama dah xjumper (geng MPOB) dan dapat bayar 'hutang' ngan Tuan Syed... :minum:
by pgurlz
30 Mar 2012, 17:23
Forum: Khemah
Topic: Backpacking Holiday 2013: Myanmar
Replies: 33
Views: 7645

Re: Backpacking Holiday 2013: Myanmar

sajerk godek2 AA masa promosi terbaru nie... dapat rm188/return (tanpa laugage n makan...)

http://www.airasia.com/my/en/promotion/ ... 01.page?mb...
by pgurlz
05 Mar 2012, 15:18
Forum: Khemah
Topic: Backpacking Holiday 2013: Myanmar
Replies: 33
Views: 7645

Re: Backpacking Holiday 2013: Myanmar

kak zam , masa tu saya dah free..dan berminat nak ikut...masa sekolah dulu saya belajar b/myanmar...he..mungkin boleh membantu...
ok ler tue...... dah boleh serbey2 tiket flight ler
by pgurlz
24 Feb 2012, 17:01
Forum: Khemah
Topic: Backpacking Holiday : Thrilla in Manila 2-7 Feb 2012
Replies: 55
Views: 10677

Re: Backpacking Holiday : Thrilla in Manila 2-7 Feb 2012

pergh... makati giler sesak, financial district. boleh mencecah juta2 manusia diwaktu puncak....
Since aku dah ada HRC makati.... x gi pun xperk



p/s.. duet terhad, kena ketuk ngan taxi driver, mampus den.... :lol:
by pgurlz
24 Feb 2012, 16:27
Forum: Khemah
Topic: Backpacking Holiday : Thrilla in Manila 2-7 Feb 2012
Replies: 55
Views: 10677

Re: Backpacking Holiday : Thrilla in Manila 2-7 Feb 2012

Shahrul... a'ah, solo jerk... xderk yg sudi teman...

Phob.... cute kan, balak2 pun not bad la, ada few yg igt aku nie la yg local, n 2 orang yg rambut perang tue korean... hiks
by pgurlz
24 Feb 2012, 16:23
Forum: Khemah
Topic: Backpacking Holiday : Thrilla in Manila 2-7 Feb 2012
Replies: 55
Views: 10677

Re: Backpacking Holiday : Thrilla in Manila 2-7 Feb 2012

Day 4 - Santai AHAD : 6.30am. Morning call n sambung tido balik.... Harinie ahad, ikotkan plan harinie nak g Muzium ader 3-4 muzium nak g. dan klu larat nak terus ke fort Santiago. Late breakfast sambil layan sembang dengan guest yg lain, dewang tanyer la aku g maner malam tadik since aku xderk. he...
by pgurlz
24 Feb 2012, 15:50
Forum: Khemah
Topic: Backpacking Holiday : Thrilla in Manila 2-7 Feb 2012
Replies: 55
Views: 10677

Re: Backpacking Holiday : Thrilla in Manila 2-7 Feb 2012

** lagi gambo Day 2 http://i242.photobucket.com/albums/ff3/pgurlz_eazmz/S5032376.jpg Relief Map of the Philippines http://i242.photobucket.com/albums/ff3/pgurlz_eazmz/S5032374.jpg mendung tapi panasssssssssss http://i242.photobucket.com/albums/ff3/pgurlz_eazmz/S5032476.jpg Cultural Complex of Philli...