Search found 38 matches

by jemerr
10 Aug 2006, 17:47
Forum: Khemah
Topic: Liga paintball d Uniten (murah2)
Replies: 8
Views: 1834

ok abu. aku da hantar :(
by jemerr
07 Aug 2006, 17:31
Forum: Khemah
Topic: Liga paintball d Uniten (murah2)
Replies: 8
Views: 1834

bak email demo. kawe anta brg pndftaran dlu. kalo set2 demo hbat2 blaka. bole pegi suku akhir hari ahad tu lah 13/8/06 :)
by jemerr
07 Aug 2006, 16:32
Forum: Khemah
Topic: Liga paintball d Uniten (murah2)
Replies: 8
Views: 1834

maksiam grup smapi 40 team jer. so grab la pluang yg ade nih kalo nak mrasa cam ner main paintball tuh. palate yg 50 biji tu free bg setiap soran pserta n bg setiap game..
by jemerr
07 Aug 2006, 16:28
Forum: Khemah
Topic: Liga paintball d Uniten (murah2)
Replies: 8
Views: 1834

tarikh tutup ari jumaat nih. cari la team abu. bole kawe tmbak demo. hahahaha
by jemerr
07 Aug 2006, 14:14
Forum: Khemah
Topic: Liga paintball d Uniten (murah2)
Replies: 8
Views: 1834

rm250 bg 1 grup only. Bkn rm250 soran.....
by jemerr
06 Aug 2006, 22:55
Forum: Khemah
Topic: Liga paintball d Uniten (murah2)
Replies: 8
Views: 1834

Liga paintball d Uniten (murah2)

Akum.. ape2 hal aku nak cakap sori bg pihak Uniten jika aku post mende nih tajuk: pertandingan Paintball tempat: stadium uniten tarikh: 12-13 august 2006 Tentarif Pihak MPP Uniten ingin menyatakan akan brlaqngsungnya liga paintball di Uniten. So bg kawan2 yg berminat bole join. Kadar byaran sebanyak...
by jemerr
12 Jul 2006, 14:31
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: MERINTIS LALUAN AIR TERJUN 4 TINGKAT, TMN NEGARA
Replies: 60
Views: 9528

antara projek gagal aku. mntak2 koran dpt bukak. aku dah kesana tp x lps. trek hilang. stat dr tahun 2002-2006 x der lg team yg lepas. Mase raye cina itu hari ade 3 grup nak masuk kesana trmasuk grup aku dan x lps gak. mmng mnitis air mata gak pasal x lps. bkn susah cume trek da hilang. kalo ade pun...
by jemerr
11 Jul 2006, 16:16
Forum: Khemah
Topic: Berakit Sungai Perak 29 - 30 Julai 2006
Replies: 50
Views: 8848

kawe dlu dah prnah brakit kat sana dah. kuala kangsar-pasir salak thn 2001. Best gak tp mental pasal dok pikir bile nak smapai. Kalo sapa2 nak gie tu cube blajar camner nak bikin layar. Kuran skit mengayuh. Pndai main angin. wei rob. ko pun lyan gak rakit. Sori arr x bleh nak manjat. Dah jd pngangur...
by jemerr
09 Jun 2006, 21:03
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: GUNUNG TAHAN FREE..X TIPU PUNYA!!!!!
Replies: 27
Views: 5367

ade bantai 4step ke? alang2 mngaru kurap, biar smpai merayap
by jemerr
29 Mar 2006, 03:05
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: TRANS JERGING (SUKU-IRAU) 14-16 APRIL 2006
Replies: 24
Views: 4112

akummm.... kalo tolak mkn saja camne ryoq... kawe ingat nak mkn sndiri... brapa harga.. kawe tanye jer.. blom tentu pegi...susah nak brjalan dpt mak andeh baru nih..yg lama ok skit..sportin :(

kakakakakaka...kawe gelak gak tp serius nih
by jemerr
10 Mar 2006, 00:47
Forum: Log Gunung
Topic: XPDC Gunung Benum 3hb-5hb feb yg lalu SUCCESS!!
Replies: 64
Views: 3519

panas la plak org buang smpah nih... :shock:
by jemerr
03 Mar 2006, 07:15
Forum: Khemah
Topic: SELAMAT PENGANTIN BARU... Mr BINGAI!!
Replies: 103
Views: 16857

Ilmu 3

PAstikan lubang2 kecik d dinding bilek anda dtutup agar tidak d skodeng adik kita, adik ipar, anak sedara, sepupu (budak baru baligh) pd mlm hari. Prestasi anda akan duji pd mlm itu cewahhhh!!! Pengalaman beb.

SELAMAT MENEMPUHI ALAM BARU...AMIN
by jemerr
03 Mar 2006, 06:59
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Trans V3 - Trail Blazer Expidition 2006
Replies: 76
Views: 25304

Ko rase nak bikin lg ka projek nih? Tungu aku ltk jawatan presiden dlu la baru bole pegi. Anak buah need my support that time....

Gue support lu brader!!!!

Weh sahlan pegi yerkkk. Bkn mase tu die nak kawin ker?
by jemerr
22 Feb 2006, 23:29
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Gunung Bunga Buah
Replies: 44
Views: 9992

Abg nizam... ade no fon
by jemerr
21 Feb 2006, 18:33
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Gunung Bunga Buah
Replies: 44
Views: 9992

Hangin plak ngan ko Rob. Ok nnti aku koll ko. Kredit x der skaran nih. Bln 3 konferm jd. Haribulan aku x sure. Nnti aku konferm balik.

Lu bikin panas la kawan :x
:D
by jemerr
21 Feb 2006, 17:53
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Gunung Bunga Buah
Replies: 44
Views: 9992

Thanks. Sy dr kajang. dah 3 mingu x mndaki nih trmasuk la mingu nih. Kalo ade info sy sy post msg.
by jemerr
21 Feb 2006, 17:44
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: OPS KHK KE GUNUNG NUANG
Replies: 28
Views: 5455

e_lan

kawew semikonferm. Klub kawe ade diner la ari tu. Pasal rmai sgt otai2 mau turun, kawe naik moto smpai lolo. yg sapa2 nak brjalan tu n nak naik moto kawe, kawe cas Rm 50. :evil: hohoho. aku kayaaaaaaaaaaaa

Aku mata duitan. Sugar mumy i x bagi nafkaf mingu nih :evil:
by jemerr
21 Feb 2006, 17:01
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Gunung Bunga Buah
Replies: 44
Views: 9992

Akum...

Abg Nizam kalo nak pegi GBB, bole sy polow. SAy pun first time gak nih. Stamina x der tp ade desire nak pegi. Kalo berdua pun ok gak.X kjisah la ikut manapun jika tada aral melintang. Sy mesti polow.

0132550118
by jemerr
13 Feb 2006, 16:50
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: jerangkang kotorrrr!!!
Replies: 63
Views: 12767

itu la pasal wira. Kena ngai punye kari daging.. gua irup sbalang tuh. bole kena heart attack kalo ari2 cam gitu.. ari nih gua dah penin2 lalat. kolestrol tingi kot.. :(
by jemerr
13 Feb 2006, 16:24
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: jerangkang kotorrrr!!!
Replies: 63
Views: 12767

Ngai...

aku nak jadi anak buah ko dlm bab2 masakan nih.. ko masak best ler..
by jemerr
06 Feb 2006, 03:06
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: jom naik gerah
Replies: 56
Views: 9992

hermmm. Gaduh lagi. meh polow gua kutip smpah kat jerangkang. Ade gak mende brfaedah. Wat ape la gaduh. Krisis Trans TT x abis lg, mau tambah cite baru. Org yg hebat adalah org yg bole mnahan sabar.

Shafix
ape2 hal gua kontek lu. Kira lansam sama gua laaa
by jemerr
06 Feb 2006, 01:06
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Gunung Dato kembali bersih
Replies: 9
Views: 1770

Gunung Dato kembali bersih

Itu hari budak aku ade kasi klear itu puncak. 30 beg sudah kasi bwak turun. Tingal dlm 20% lg yg tingal. So kpd pendaki yg mau naik kesana

"TOLON JGN KOTORKAN BUMI TUHAN"

"MINTA JASA BAIK BAWAK TURUN SAKI BAKI SAMPAH DISANA"

Buat dgn iklas. Nescaya akan mendapat ganjaran pahala dari allah s.w.t.
by jemerr
06 Feb 2006, 01:01
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: jerangkang kotorrrr!!!
Replies: 63
Views: 12767

jerangkang kotorrrr!!!

aku baru jer balik dari xpdc 4 step gunung tahan. smapi jer kl, member aku koll aku. die ckap "JERANGKANG KOTOR BEB". So, kpd pendaki2 yg nak ke jerangkang mingu nih, minta le tolon klear sket sampah kat sana. aku munkin masuk sana 11/2/2006. Mau holiday maaa. Aku ade dgr gak militan mau pegi sana m...
by jemerr
20 Jan 2006, 14:53
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: trans V3, volunteers and participants needed.
Replies: 138
Views: 53312

cantek gak. Kawe thn nih grade degree. Bole posponed cari keje. kalo sankut paper bole beli mc lagi. kasi taruk wa punye name.
by jemerr
05 Jan 2006, 00:19
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Komunis Alaf 2000??
Replies: 11
Views: 1951

WEH CADANGAN X MEMBINA LANSUNG. bIKIN STIKER KETE KER, BAJU KER PAKAI YG LOGO BARU. MESTI BEST. SAYA TAU ANDA MUSTI X MAU TERIMA IDEA X MEMBINA NIH


-------------------"WE NEVER WALK ALONE"-----------------------------------
by jemerr
05 Jan 2006, 00:01
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: XPDC TRANSPEX OGKL 23 – 29hb December 2005
Replies: 73
Views: 15373

aku rase ade org nak mnjatuhkan ogkl ler. Cam dewigunung ckap musang berbulu ayam. Ade org denki ngan pencapaian ogkl selama nih. Pasal kes sesat jln nih. Biase la tu. Takkan koran x pernah sesat jln kot. Aku sndiri pernah sesat. Tipu la climber x pernah sesat. Itupun nasib baik jumpe balik jaln. SE...
by jemerr
04 Jan 2006, 23:23
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: XPDC Chamah & ULU SEPAT 24hb-30hb DEC yang lalu (wira)
Replies: 54
Views: 13971

huhuhuhu baru jer kenal ko dah nak gie stadi. Bagus la, jgn jadi cam aku. Sangup beli mc, tipu lecture pasal nak naik gunung. Sori la kalo trkasar bahasa. all the best 4 u.
by jemerr
04 Jan 2006, 01:25
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: XPDC TRANSPEX OGKL 23 – 29hb December 2005
Replies: 73
Views: 15373

Sebaik sahaja saya menbuka bag untuk mengeluarkan Sleeping dan carry mate dari bahagian bawah bag, alangkah terkejutnya saya kerana terdapat 2 biji batu seberat 3 -4 kilo di dalam bag saya. Hanya Allah sahaja yang tahu perasaan saya pada saat itu. Ada lagi orang yang busuk hati meletakkan batu di d...
by jemerr
04 Jan 2006, 00:28
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: XPDC Chamah & ULU SEPAT 24hb-30hb DEC yang lalu (wira)
Replies: 54
Views: 13971

hahahaha. Tahniah kpd semua yg berjaya menawan CUS kali nih. Bg aku trek CUS x der la heavy sgt. Cume kalo x buat preparation dr segi mental dan fizikal baru la rase trek nih heavy. Mmng btul org ckap trek CUS mmng jauh dan borin. o kalom sapa2 nak gih tu bawak la skali ipod, walkman, dradio dan men...
by jemerr
19 Dec 2005, 15:18
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Welcome to gunungonline.com
Replies: 62
Views: 14927

ye ker eija nabila nih cun. X per, nnti kawe mintak klash ngan mak usu kawe. Bile lg nak curang. Mase2 muda nih la. :twisted: :twisted: :twisted:
by jemerr
18 Dec 2005, 03:56
Forum: Bantuan, Pertanyaan dan Cadangan
Topic: CUACA Buruk di Hutan Negeri PERAK
Replies: 8
Views: 694

kalo x jadi pun aku paham. xder rezki kot. nak ckap hati kerin pun, buat2 kerin jer aku nih. 5 trip in the row+1(CUS next week) musim ujan, mmg azab gak. telan jer la. apa2 kputusan aku on jer kecuali money, money, money and lots of money (loan sankut, CGPA bawah 2.0 ngeh3...)
by jemerr
18 Dec 2005, 03:31
Forum: Bantuan, Pertanyaan dan Cadangan
Topic: CUACA Buruk di Hutan Negeri PERAK
Replies: 8
Views: 694

tolon la x der problm. kawe tgh nak plan ponteng klas nih. trainin dah sebulan lebih dah. yg bole menyebabkan aku x bleh pegi, money, money, money and more money.
by jemerr
18 Dec 2005, 02:37
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Ops sondol Gunung Bar Gading 17 & 18 dis..
Replies: 64
Views: 14873

kawe dgr kabar angin pagi masa kat nuang, diorng x jadi menyondol. Ada sebab2 yg x dpt dielakkan. Adakah itu hanyalah kabar angin atau ilusi semata2? Katakan ini tidak benar. Tidak!!!!!!
by jemerr
18 Dec 2005, 02:33
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: XPDC Gunung Rajah 10hb-11hb disember yang lalu (wira lagi)
Replies: 44
Views: 8783

Betterman

Bakpo x kenal. Kenal sgt. Slalu gak dok tanyer die mende2 outdour nih. Kira merankap sifu yg x bertauliah ler..............

Freelance

Tq bro atas advice yg hg bg. Hg naik skali ker rajah ari tu?
by jemerr
16 Dec 2005, 15:38
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: XPDC Gunung Rajah 10hb-11hb disember yang lalu (wira lagi)
Replies: 44
Views: 8783

Haaaaa!!! Skaran aku nak cite pasal pengalaman bdk aku plak gie rajah. Uniten Underground. Pasal ramai sgt nak ngikut aku trpaksa tapis la sket2. Kalo tidak lg rmai hotchick2 nak polow. Tp trpaksa la aku bawak marzianti n d geng polow aku pasal diorng mmng nak jadi fulltime climber.Trek rajah bg aku...
by jemerr
16 Dec 2005, 15:13
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Ops sondol Gunung Bar Gading 17 & 18 dis..
Replies: 64
Views: 14873

Ohoooo!1 Ade ati nak ngorat anak buah aku. Solo lg tu. Geng2 pgl mek ti jer. Nak berkenalan , berkenalan ngan abg ankat die ni dlu. Bagus wooo budak tu, tahan lasak punyer org. Ketua kpd gemg2 pompuan klub aku. Ajk komunikasi klub aku.
by jemerr
07 Dec 2005, 21:10
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Ops sondol Gunung Bar Gading 17 & 18 dis..
Replies: 64
Views: 14873

hAMPEH.... kawe x dok pitih nih. Loan x masuk lagi. Wat hari lain larrr
by jemerr
07 Dec 2005, 21:05
Forum: Pendaftaran (Ahli baru sila daftar dahulu)
Topic: Senarai nama Kelab & Team Outdoor
Replies: 153
Views: 53740

kELAB kAWE

Nama Kelab: TaikGunungTanahMelayu Tarikh Penubuhan: Jun 2005 Aktiviti:Byk, yg leisure ade, hiking ade, pendek kata macam2 ada Kelab nih ditubuhkan atas dasar susah nak dapat kelulusan dari pihak HEP dr sebuah Universiti di Lembah Kelang. (universiti perlu dirahsiakan atas dasar2 keselamatan). Cuba m...