Search found 54 matches

by zurek
04 Jan 2011, 11:07
Forum: Kedai
Topic: Order barang dari REI.com
Replies: 27
Views: 3738

Re: Order barang dari REI.com

aku akan PM kat fb nadir
by zurek
23 Dec 2010, 13:08
Forum: Isu & Gossip
Topic: tiada berita dari trip CUS 17-21 DEC
Replies: 80
Views: 12064

Re: tiada berita dari trip CUS 17-21 DEC

pegi la ngai..
:P
by zurek
23 Dec 2010, 12:55
Forum: Isu & Gossip
Topic: tiada berita dari trip CUS 17-21 DEC
Replies: 80
Views: 12064

Re: tiada berita dari trip CUS 17-21 DEC

ni kawan yg p xpdc

5. Khairin Noor Yang Razali

kwn yg bitau tu.. adi.. dia keje kat IPNOC tm..

:) pagi2 kol sy nak bitau ni.. tq
by zurek
23 Dec 2010, 11:44
Forum: Isu & Gossip
Topic: tiada berita dari trip CUS 17-21 DEC
Replies: 80
Views: 12064

Re: tiada berita dari trip CUS 17-21 DEC

salam ahli GO salah sorang kawan sy dari TM baru send email ni.. ini yg berita saya dapat.. semoga mereka selamat keluar.. email header tu terpaksa buang.. bg mengelakkan perkara tak sepatutnye berlaku.. hanya contents je sy boleh kongsikan.. =========================================================...
by zurek
21 Jun 2010, 10:35
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Gunung Arang Para, Kuala Kangsar | 10-11 Julai 2010
Replies: 75
Views: 6288

Re: Gunung Arang Para, Kuala Kangsar | 10-11 Julai 2010

en ... ada lagi tempat kosong kah?
by zurek
10 Feb 2010, 19:43
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Tahan 2010 : Merapoh - Kuala Tahan
Replies: 9
Views: 1835

Re: Tahan 2010 : Merapoh - Kuala Tahan

Mekaseyh cik eppot.. semuanya best dan selamat tiba ke pengkalan masing2...

sy juga :wink:
by zurek
29 Mar 2009, 02:56
Forum: Isu & Gossip
Topic: LAGI KECELAKAAN DI BUKIT TABUH :(
Replies: 150
Views: 13806

LAGI KECELAKAAN DI BUKIT TABUH :(

Innallillah.. :( Dua doktor maut Oleh ASSIM HASSAN pengarang@utusan.com.my KUALA LUMPUR 28 Mac - Misteri kehilangan dua doktor pakar kanak-kanak Hospital Ampang Puteri sejak Rabu lalu akhirnya terjawab hari ini apabila mayat kedua-dua mangsa ditemui di Bukit Tabuh, Taman Melawati, Ampang dekat sini....
by zurek
16 Mar 2009, 18:21
Forum: Papan Notis (Malam Gala Gunung Online 14 April 2018)
Topic: Al-Fatihah buat Suraya
Replies: 154
Views: 24867

Re: Al-Fatihah buat Suraya

Al-Fatihah untuk Arwah Su..

sempat tido sebelah ngan arwah di surau kat loging malam minggu kelmarin.. n aku terpikat dengan sleeping bag dia.. n lampu UFO dia.. tak sangka dia p terlalu cepat.. baru je berkenalan dia dah p selamanya..
sama2lah sedekah Yassin pada Arwah..
by zurek
02 Mar 2009, 20:33
Forum: Hal Ehwal Wanita
Topic: Statistik- Pendaki-pendaki wanita....
Replies: 153
Views: 14109

Re: Statistik- Pendaki-pendaki wanita....

Salam semua... ini ZUREK aka IKAN_GEMOK

Nama : Noorazura Noordin
Tarikh Lahir : 09 November 1976
Umur : 33 thn
Tempat tinggal : Tmn Batu Caves, Selangor
Kelab : NIL (ikut je mana suka)
by zurek
24 Feb 2009, 07:57
Forum: Isu & Gossip
Topic: dengar ada kawan kita sesat kat yong yap?
Replies: 377
Views: 55375

Re: dengar ada kawan kita sesat kat yong yap?

samalah kita mot..

mot kah itu?
by zurek
09 Feb 2009, 21:47
Forum: Data Gunung
Topic: Pembukaan Bilik GPS GO...tuk keahlian...
Replies: 30
Views: 2428

Re: Pembukaan Bilik GPS GO...tuk keahlian...

adek,

nak juinnn..
by zurek
25 Sep 2008, 14:44
Forum: Khemah
Topic: Futsal Liga Gunung KHK ke-3 / 2008
Replies: 193
Views: 21927

sapa sapa nak kan zurek.. amikla..
nak main.. pore.. leh ka join team kau balik or sudah terkeluar?

hehehe
by zurek
28 Aug 2008, 13:42
Forum: Isu & Gossip
Topic: Gunung Kinabalu: tolong la aku survey harga...huhuhu..
Replies: 46
Views: 6232

[quote
guna waterproof zip lock bag pun bagus ( aloksak ) hehehe boleh ushar di www.outdoordynamics.com.my[/quote]

sokmo aloksak dia.. :P
by zurek
31 May 2008, 13:13
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: XPDC Gunung Tebu (7 Jun & 8 Jun 2008)-SUCCESS
Replies: 91
Views: 11089

lili..
aku nak p.. bila last payment? bleh aku bagi rabu keputusannya? n aku bank in rabu gak?

aku nak merelease!!!! :twisted:
by zurek
31 May 2008, 12:27
Forum: Stor Galeri
Topic: Aku Hanya Serangga - pemenangnya NADIR
Replies: 47
Views: 9744

I vote for RAT-TAT-TAT :wink:
by zurek
24 Apr 2008, 21:45
Forum: Stor Galeri
Topic: Finalist Bulan april : Sila Undi
Replies: 54
Views: 10824

aku pilih : NO 2
by zurek
17 Jul 2007, 10:44
Forum: Khemah
Topic: setakat ni , dah berapa banyak belanja untuk barang outdoor
Replies: 55
Views: 7780

bot ape tu Zurek? fiber ke atau bot getah? hehehe :mrgreen:
entahla... p la tgk dalam multiplyku.. entry p sungai sendat..
by zurek
13 Jul 2007, 15:05
Forum: Khemah
Topic: setakat ni , dah berapa banyak belanja untuk barang outdoor
Replies: 55
Views: 7780

nadir.. cet.. boat tu lama dah beli.. dah 10 tahun pun.. rasa cam nak jual.. semak.. jarang guna.. nanti ingaat nak up kat kedai dalam GO la.. :D btw nadir.. camner post MD kat WC.. dah dapat ke? aku dengar la dari sumber2 yd leh dpercayai.. per2 pun TAHNIAH.. cepat2la war2 kan.. suke bila dengar an...
by zurek
13 Jul 2007, 03:35
Forum: Khemah
Topic: setakat ni , dah berapa banyak belanja untuk barang outdoor
Replies: 55
Views: 7780

aku plak rasa dah menghabiskan duit lebih 3-4K camtu..
paling mahai beli boat.. :D
beli online outdoor gear.. supplier aku nadiaq..
wey.. hang x de order lagi ka?
la ni aku stop beli dah.. nyimpan duit wo.. lagi baguih..
by zurek
28 Jun 2007, 01:56
Forum: Stor Galeri
Topic: Finalist gambar sungai : Pemenang ialah Bargading
Replies: 44
Views: 11304

aku pilih

3. slokkro - Gunung Tebu

sbb angle yg cantik n rasa cam ada kat situ je.. :D
by zurek
21 Apr 2007, 21:47
Forum: Galeri
Topic: Gunung Kinabalu (13 & 14 March 2007)
Replies: 17
Views: 2905

cantik gambar u bro..
aphal mamat omputeh tu kene usung tuh..
patah pinggang ke? :lol:
by zurek
21 Apr 2007, 21:40
Forum: Khemah
Topic: Wilderness Langkawi Challenge 2007
Replies: 11
Views: 2000

nak masuk.. tapi tu la bak kata kengkawan seme.. puan uglysister nye majlis.. kene p wey..
mahai gak hadiahnye ek..
:D
by zurek
14 Apr 2007, 20:41
Forum: Galeri
Topic: Rock climbing @ Volleyball, Batu Caves 31 Mac 07
Replies: 12
Views: 2962

erks.. gayat.. fobia aku..

cantik gambar.. :wink:
by zurek
14 Apr 2007, 20:23
Forum: Galeri
Topic: FRASERHILL-PINETREE HILL & TWINPEAK-7 & 8 April 2007
Replies: 23
Views: 4074

hehehe mmg best..

jom a nadir... patutnye ari tu.. che nah n dilla nak ikut.. tapi last minute cancel..
pasni ada trip gak.. aku nak ajak chiku/dilla/ann/ n seme2 yg ada kat kl..

:)
by zurek
13 Jan 2007, 01:59
Forum: Kedai
Topic: nak jual - karrimor , columbia sw jacket, sleeping bag
Replies: 10
Views: 2250

sah mat/minah saleh WC.. :lol:
by zurek
13 Jan 2007, 01:18
Forum: Khemah
Topic: Rafting
Replies: 33
Views: 7332

Re: Rafting

sapa2 nak ber rafting.. boleh lah masuk

http://thepaddlerz.com/indexmenu.html
YO!! nama mamat tu rudy kan?
BETT!! best ke depa punya trip?
by zurek
13 Dec 2006, 04:26
Forum: Kedai
Topic: UFL Warehouse Sales
Replies: 36
Views: 7157

ada sesapa yg beli kayak tu x?
ey kempuanan siot..
cadangnye nak le beli kayak tu..
ada sapa mau jual???
by zurek
13 Dec 2006, 04:13
Forum: Galeri
Topic: G. Rajah 360° Superb View [9-11 Dis 06]
Replies: 42
Views: 9273

Re: G. Rajah 360° Superb View [9-11 Dis 06]

Image

hehheheh ni promot filem Rajah... meh tengok reramai mehh :D

gegambar yg lain² akan di pos kan kemudian..
harap bertenang.. :!:
AUW!! cantiknye.. :o
by zurek
02 Oct 2006, 13:46
Forum: Galeri
Topic: Pic : Majlis Berbuka Puasa GO & KHK 30/09/06
Replies: 34
Views: 7781

MERIAHNYE!!!!!

tapi paling suke tgk pic.. pic ni.. mmg ceria sungguh muka2 korang.. nak nye 2 gadis yg paling depan tuh.. :D

Image
by zurek
21 Sep 2006, 10:14
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: CANCEL-Trans Inas pada 25 November - 28 November 2006
Replies: 96
Views: 12157

lily..

im in.. put my name ek, semi kompem.. :)
by zurek
14 Sep 2006, 11:07
Forum: Khemah
Topic: Terjun Tiruk kt Sg Chiling pada 16 & 17 September 2006
Replies: 101
Views: 19633

nyampah..asal sdn bhd je ramia ler nk cucok angin :P aku tak kompom lagi ler..wiken nih aku lipak tg malim, buring2 kat umah pak mertua tuh, aku lari la jab gi Chilling tuh..tapi balik ari je la kot..tido kat umah lagi bes :) kalo ade tuh, ade laa.. orga ; nyamperss :x yele.. aku x mo ikut ko ler.....
by zurek
13 Sep 2006, 10:47
Forum: Khemah
Topic: Terjun Tiruk kt Sg Chiling pada 16 & 17 September 2006
Replies: 101
Views: 19633

cik lily;

saya nak pegi tapi sdn bhd ler..ekekekeke :evil:


surpriseeee !! :)
aku mau polo leh ke ngai.. sdn bhd.. leh ka?
by zurek
05 Sep 2006, 17:38
Forum: Pendaftaran (Ahli baru sila daftar dahulu)
Topic: Please register here
Replies: 1653
Views: 169059

Nama : Noorazura Noordin
Jantina : P
Tarikh Lahir : 09 Nove 1976
Tempat tinggal : Tmn Bt Caves, Selangor
Kelab : penguin :) (ikut dan)
by zurek
16 Aug 2006, 18:08
Forum: Kedai
Topic: Tilam Angin For Sale (New)
Replies: 19
Views: 6010

zurek,
tilam tuh sama model ngan ngai punya ni ke?
SEJABAK.. SEJIBIK..

p la tgk kat mana2 makro.. ada ma.. aku beli sbb nenek aku nak buat baring2.. senang.. cepat kempes.. cepat kembong..
by zurek
16 Aug 2006, 17:45
Forum: Kedai
Topic: Tilam Angin For Sale (New)
Replies: 19
Views: 6010

erm ngai..

jgn mare le.. aku baru je beli talam kelmarin dulu.. rege dia 39.90.. kat makro.. makro mail lagi tuh..

sowi... :oops:
by zurek
16 Aug 2006, 16:52
Forum: Khemah
Topic: Terjun Tiruk kt Sg Chiling pada 16 & 17 September 2006
Replies: 101
Views: 19633

zurek ni bukan kg dia ke????

kekekekekeke
mmg la kampung i.. tapi kalau p reramai kan best tu krow.. diam je si lili nih.. oit.. makcik.. p mana!!
by zurek
10 Aug 2006, 11:30
Forum: Khemah
Topic: Terjun Tiruk kt Sg Chiling pada 16 & 17 September 2006
Replies: 101
Views: 19633

Re: Terjun Tiruk kt Sg Chiling pada 16 & 17 September 20

Sg Chiling Kuala Kubu Baru Kos meliputi :- 1. Transport Bas 2. Makan2 & BBQ Nak g leh, leh letak nama dlm senarai nama :- 1. Freelance 2. Khainuba 3. Farid JackTheKiller 4-11. Arif (8 orang) 12. Hai 13. Esir 14. Aisyah 15. My name is fake 16. Fenin lalat 17. Pgurlz 18. Nizran 19. Bagaikan puteri (1...
by zurek
20 Jul 2006, 17:50
Forum: Khemah
Topic: Lepak Pos kemar 13-16 ogos 2006
Replies: 41
Views: 8046

dir,

dak2 wc x p ke? ajakla chiku sama juki.. sonok sket.. ehehe.. leh ke wanita polo?
by zurek
12 Jun 2006, 13:02
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: more job vacancies at Wilderness Centre
Replies: 15
Views: 2339

s'kum,
aiyaaaaa sorry lambat reply. hari ni, esok dan lusa staff selection dijalankan di langkawi. syoklahh 38 orang yang di shortlisted.... dapat merasa camp baru .....
nadir
kem mana dir? pulau baru ke.. atau tuba?
by zurek
08 Jun 2006, 12:21
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: LAYAN RAJAH 16-18 JUNE 2006
Replies: 36
Views: 7089

Re: LAYAN RAJAH 16-18 JUNE 2006

Mari kengkangwan kita layan rajah lagi pada 17 jun dan 18 jun 2006. :lol: pakej A. Bayaran rm 65.00 seorang termasuk transport dari kl sentral ke air terjun chamang + makan + guide. pakej B. Bayaran Rm 45.00 Seorang Guide + transport Pakej C. Bayaran Guide RM 28.00 tentatif program akan di ceritaka...