Search found 8 matches

by embuN
05 Apr 2012, 09:04
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Gunung Bujang Melaka, Kampar Perak ( 30/3/2012 - 1/4/2012)
Replies: 106
Views: 39328

Re: Gunung Bujang Melaka, Kampar Perak ( 30/3/2012 - 1/4/201

yeayy!! saya berjaya juga smpai ke puncak yg lebih tggi dr Broga... masih mampu walopun lebih 10 tahun xwat aktvt nih... mmg mencabar jiwa raga btoi masa mndaki tuh...seksa tul GBM nih huhuhu... masa mndaki mmg carta terakhir la....tapi masa turun ada improvement... bkn pe xmo kak Lily and Man Black...
by embuN
01 Mar 2012, 14:10
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Gunung Bujang Melaka, Kampar Perak ( 30/3/2012 - 1/4/2012)
Replies: 106
Views: 39328

Re: Gunung Bujang Melaka, Kampar Perak ( 30/3/2012 - 1/4/201

saya nak join juge =)
saya dari shah alam...
by embuN
06 Feb 2012, 14:10
Forum: Pengurusan Tali
Topic: LAYAN ROCK CLIMBING.
Replies: 8
Views: 3944

Re: LAYAN ROCK CLIMBING.

tojen wrote:datang je.. esok lepas tgh hari.. ahad pon ade dari pagi..
cari la kami... kalo call kami xangkat phone.. tgh panjat mane bawak phone..

tahun 2012 apa aktvt?
by embuN
06 Feb 2012, 11:59
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Bukit Apek @ Bukit Putih, Batu 9, Cheras, Selangor
Replies: 42
Views: 16213

Re: Bukit Apek @ Bukit Putih, Batu 9, Cheras, Selangor

Poknik Gunung wrote:Ada sapa-sapa geng GO yang nak join daki Bukit Apek@Bukit Putih pada 28.1.2012 (Sabtu), jam 8.00 pagi nanti maklum pada poknik kay....tinggi dlm 1400 kaki...ada air terjun yg cantik...poknik dok kat area tu...sesuai utk rekreasi
bukit ni bole naik tnpa guide? cam broga ye?
by embuN
05 Jun 2011, 02:34
Forum: Hal Ehwal Wanita
Topic: Statistik- Pendaki-pendaki wanita....
Replies: 57
Views: 25071

Re: Statistik- Pendaki-pendaki wanita....

salam kenal

nama: Norhayati Baharom
tarikh lahir: 31 October 1979
umur: 32
tempat tinggal: shah alam
kelab: xde join mana2
by embuN
05 Jun 2011, 02:00
Forum: Hal Ehwal Wanita
Topic: Masalah yang selalu kerap dihadapi oleh pendaki2 wanita..
Replies: 37
Views: 13634

Re: Masalah yang selalu kerap dihadapi oleh pendaki2 wanita.

Perbincangan secara terbuka... leh luahkan apa masalah yang selalu dihadapi oleh pendaki2 wanita... apa yang selalu anda dengar dan hadapi sendiri bila time mendaki gunung ataupun aktiviti perkhemahan... Daki gunung? hobi atau suka2.... aah leceh lah.... Buat apa daki gunung ni... masuk hutan pun t...
by embuN
05 Jun 2011, 01:52
Forum: Hal Ehwal Wanita
Topic: Masalah yang selalu kerap dihadapi oleh pendaki2 wanita..
Replies: 37
Views: 13634

Re: Masalah yang selalu kerap dihadapi oleh pendaki2 wanita.

setakat ni tak penah lagik la... period taim tu... tp rasa mesti tak bape selesa kalo kena hari pertama atau hari ke2 period mmg problem utama kalo nak g camping nie.. sgt2 xselesa kan? just to share la... masa saya nak g xpdc G.Tahan (Merapoh-Kuala Tahan) tahun 1999 dulu saya amik pill postponed p...
by embuN
05 Jun 2011, 01:26
Forum: Pendaftaran (Ahli baru sila daftar dahulu)
Topic: Please register here
Replies: 1313
Views: 326843

Re: Please register here

nama: Norhayati Baharom
jantina: Perempuan
tarikh Lahir: 31 October 1979
tempat tinggal: Shah Alam
kelab: xpenah join mana2