Search found 103 matches

by dinseason
21 Feb 2009, 00:11
Forum: Isu & Gossip
Topic: dengar ada kawan kita sesat kat yong yap?
Replies: 377
Views: 52789

Re: dengar ada kawan kita sesat kat yong yap?

salam,

tadi tuu rumours jadi mintak maaf atas kekeliruan...
igt kan betul la...excited dengar da jumpe kononya...

ape pun..doa yang terbaik je utk asan.. :( :(
by dinseason
20 Feb 2009, 23:50
Forum: Isu & Gossip
Topic: dengar ada kawan kita sesat kat yong yap?
Replies: 377
Views: 52789

Re: dengar ada kawan kita sesat kat yong yap?

-sunting-

igt betul la td...call balik salam tye...
bukan...last2x, 2 2 kecewa..siot jer..-din
by dinseason
09 Feb 2009, 12:46
Forum: Kedai
Topic: Open Season Sale | Pants, Short Pants, Quarter Pants
Replies: 19
Views: 2250

Re: Open Season Sale | Pants, Short Pants, Quarter Pants

kejap je...terus SOLD OUT... :minum:
by dinseason
09 Feb 2009, 12:27
Forum: Bantuan, Pertanyaan dan Cadangan
Topic: freelance co-guide/porter/crew
Replies: 10
Views: 427

Re: freelance co-guide/porter/crew

hehe. adalah sikit. jomlah join. apesal aku slalu SMS tarak reply weih? kredit abis atau masih kat obersi? ampeh sunggus. Arai, OK noted. insya-Allah aku roger-roger nanti ponco... jauh lagi nehh... sms salah nombol kottt... gua skang main lari2... :tembak: :tembak: aku mesej nabil boley je... tp k...
by dinseason
06 Feb 2009, 13:02
Forum: Klinik Gunung
Topic: Saiz beg?
Replies: 65
Views: 1547

Re: Saiz beg?

rembau wrote:lagi satu beg duit :keke:
asas segala bag kot...he hee :D :D
by dinseason
04 Feb 2009, 11:59
Forum: Isu & Gossip
Topic: Sesat di Endau Rompin
Replies: 12
Views: 2331

Re: Sesat di Endau Rompin

ha haa...
tak berhenti maghrib kot...
by dinseason
03 Feb 2009, 01:07
Forum: Kedai
Topic: PETZL, BEAL & FIVETEN 20% OFF
Replies: 24
Views: 3432

Re: PETZL, BEAL & FIVETEN 20% OFF

PETZL@KL wrote:
dinseason wrote:fendy,
aku da dapat da barang tuu...tq
din..kawe buke pendy ni...
huhu...
ha?
Hangar 18 = Mr Fendi
by dinseason
02 Feb 2009, 11:21
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: Walimatul Urus
Replies: 35
Views: 3569

Re: Walimatul Urus

tahniah...
by dinseason
02 Feb 2009, 11:17
Forum: Galeri
Topic: Trip ke Gunung Tebu Terengganu
Replies: 21
Views: 4918

Re: Trip ke Gunung Tebu Terengganu

da ade signboard da.. :D :D :D
by dinseason
02 Feb 2009, 11:10
Forum: Data Gunung
Topic: Pembukaan Bilik GPS GO...tuk keahlian...
Replies: 30
Views: 2292

Re: Re:

rembau wrote:
dinseason wrote:
bEkamBinG wrote: -Mempunyai GPS ataupun telah mengpos sebanyak 180 post ke >...
waahhh...180 ehhh...maknenye xcukup syarat lagi ni... :lol: :lol: :lol:
syarat tu sebab mereka x kenal bro lagik....
itu utk langkah keselamatan....
dah kenal OK.....
oic..orait, noted.
by dinseason
01 Feb 2009, 23:27
Forum: Kedai
Topic: PETZL, BEAL & FIVETEN 20% OFF
Replies: 24
Views: 3432

Re: PETZL, BEAL & FIVETEN 20% OFF

fendy,
aku da dapat da barang tuu...tq
by dinseason
01 Feb 2009, 23:12
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Survey pendaki Gunung
Replies: 20
Views: 3495

Re: Survey pendaki Gunung

selewat2nya bile? tarikh tutup ne?
nk kena isi reramai ne... :D
by dinseason
01 Feb 2009, 23:08
Forum: Pertanyaan Gunung
Topic: bubu-tok nenek-yong yap
Replies: 31
Views: 3656

Re:

alamak, ter post 2 kali plak. OK Wan, sebaiknya korang buat trip untuk 15-20 orang sahaja. bukan apa, senang nak adjust. kos pun agak terkawal terutama transport, cukai pintu (hahaha), management lain senang adjust. tido pun selesa, makan senang (tak bawak berat-berat), safety pun agak terkawal seb...
by dinseason
01 Feb 2009, 23:03
Forum: Pertanyaan Gunung
Topic: bubu-tok nenek-yong yap
Replies: 31
Views: 3656

Re: bubu-tok nenek-yong yap

dirik wrote:Wan nak ikut boleh..... He..He...
Manada kami otai, kalau otai takkan kena tahi orang.....

Kami baru nak belajar juga ni... :keke:
:tembak: he heee
by dinseason
07 Jan 2009, 19:59
Forum: Kedai
Topic: Karrimor Sprite Backpack Hiking Bag BLACK - SOLD
Replies: 15
Views: 3108

Re: Karrimor Sprite Backpack Hiking Bag BLACK

blh bawak g sekolah... :D
by dinseason
16 Dec 2008, 22:48
Forum: Kedai
Topic: Hammock untuk dijual
Replies: 21
Views: 2405

bro, ade lagi tak barang ni? mane hammock free aku? :lol: :lol: :lol: tye jer... hammock free ko? ada.. aku simpan 1. kat hammock tu siap aku printkan peak2 dlm negeri trg yg 37 puncak tu. hahahaha print la... tp jangan print nama : fendi or mane2 persatuan dah... hahaha... :evil: :evil: :evil:
by dinseason
16 Dec 2008, 14:26
Forum: Kedai
Topic: Hammock untuk dijual
Replies: 21
Views: 2405

bro, ade lagi tak barang ni?
mane hammock free aku? :lol: :lol: :lol:
tye jer...
by dinseason
01 Dec 2008, 19:45
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: cari corum untuk trip tahan merapoh kuala tahan
Replies: 42
Views: 4537

nostalgia... :roll: :roll: :roll:
by dinseason
01 Dec 2008, 10:31
Forum: Kedai
Topic: Flysheet untuk dijual
Replies: 52
Views: 5381

Hangar 18 wrote:oraitt.
dah beli dah untuk ko 4 men tent tu.
amacam? camna mau pass barang?
jumpe comolot kemudian la... :lol: :lol:
by dinseason
28 Nov 2008, 19:29
Forum: Kedai
Topic: Flysheet untuk dijual
Replies: 52
Views: 5381

salam bro..
besar sgt ni...y kecik ade??
kalo ade kecik roger2x...bersamaan 4 men tent ke... :roll: :roll: :roll:
by dinseason
21 Nov 2008, 23:20
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Trans-Gng Suku-Gng Irau-Yellow-Gng Pass(25/12-28/12/2008)
Replies: 45
Views: 6976

Re: Trans-Gng Suku-Gng Irau-Yellow-Gng Pass(25/12-28/12/2008

Freelance wrote: Line up

1. lily
2. Che Mat
3. Wan hody
4. Khalid
kak lily,
bile nk update lineup ni?? asyik wanhody jer ni tuu y tak berani nih... :lol: :lol: :lol:
by dinseason
20 Nov 2008, 21:21
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Trans-Gng Suku-Gng Irau-Yellow-Gng Pass(25/12-28/12/2008)
Replies: 45
Views: 6976

nabil wrote:best...
tp sebab ada wanhody.... :evil: :evil:

gudluk...
hahaha..tu la pasal...
best tuu mmg best... :twisted: :twisted:
by dinseason
20 Nov 2008, 21:20
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Trans-Gng Suku-Gng Irau-Yellow-Gng Pass(25/12-28/12/2008)
Replies: 45
Views: 6976

salam...
org baru mcm saya leh ikot kew?

wanhody
x ajak lagi...ape kes ni?? :evil: :evil:
by dinseason
19 Nov 2008, 23:38
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Trip Gunung Tok Nenek - Gunung Bubu - Gunung Yong Yap
Replies: 24
Views: 3057

nizam
tunggu jer kat puncak yong yap...hahahaha..

wan
ok.noted.saje je memain...
papehal kite roger balik ye...
by dinseason
19 Nov 2008, 23:25
Forum: Galeri
Topic: Futsal Liga Gunung 2008..
Replies: 12
Views: 2366

mmg meriah.. tahniah semua...

nabil..next year nk jadi pengurus lagi ka??
xmo main ka?? nk kena balas dendam ngn sidd ni... :evil: :evil:
by dinseason
17 Nov 2008, 19:09
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Program RINTIS & PEMBERSIHAN GNG RAJAH
Replies: 62
Views: 6416

nabil wrote:hai roobbbb....
hai roobbbb....

nk pegi jugak tapi tak pernah naik lagi gunung ni...
terase segan... :evil: :evil: :evil:
by dinseason
17 Nov 2008, 19:06
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Trip Gunung Tok Nenek - Gunung Bubu - Gunung Yong Yap
Replies: 24
Views: 3057

wan5761 wrote:
dinseason wrote:
maclan wrote:bile nak g tu bang...
nak ikut leh.... 8)
nak ikut jgk leh.... :evil: :evil:

trip msh dlm prancangan...
t klu dh on aku bg tau laen..
ala lg pon bkn ko dh g kew???
UTHM dh wt kn??
:lol: :lol:
ape pun semoga berjaya....
nanti insyallah kte berbual balik.. :evil: :evil:
by dinseason
17 Nov 2008, 18:57
Forum: Data Gunung
Topic: Pembukaan Bilik GPS GO...tuk keahlian...
Replies: 30
Views: 2292

bEkamBinG wrote: -Mempunyai GPS ataupun telah mengpos sebanyak 180 post ke >...
waahhh...180 ehhh...maknenye xcukup syarat lagi ni... :lol: :lol: :lol:
by dinseason
17 Nov 2008, 18:45
Forum: Khemah
Topic: Taman Gajah Baru....
Replies: 33
Views: 4012

congrats.. mmg 1 tindakan yang wajar...
all the best..
by dinseason
17 Nov 2008, 00:44
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Trip Gunung Tok Nenek - Gunung Bubu - Gunung Yong Yap
Replies: 24
Views: 3057

maclan wrote:bile nak g tu bang...
nak ikut leh.... 8)
nak ikut jgk leh.... :evil: :evil:
by dinseason
02 Sep 2008, 20:26
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: cari geng outdoor kat negeri johor
Replies: 93
Views: 8127

hahahahaha.. asalkan korang penah mendaki/ selalu mendaki /mahu mendaki gunung-gunung kat Johor, bleh aje diterima. syarat utama : jangan malu dengan gunung-gunung Johor yang tak melebihi 4500 kaki itew. heheh. biasa terjadi, pendaki-pendaki tak suka 'resume/profile' pendakian diorang tercalar seba...
by dinseason
30 Aug 2008, 19:27
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: cari geng outdoor kat negeri johor
Replies: 93
Views: 8127

geng pendaki johor mmg ramai.. tp lagi ramai yg dh pindah KL... Siapex2 wei.... poncho ke?... poncho memang :oops: :oops: :oops: :keke: :keke: tak per lah nantikan pendaki johor yg doq kt kl..pulang ke johor lak.. :wink: balik la...dah nak pose nie...buka pose ari pertama kat umah...berkat... ari k...
by dinseason
30 Aug 2008, 19:16
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: cari geng outdoor kat negeri johor
Replies: 93
Views: 8127

Re: cari geng outdoor kat negeri johor

askm. saya ni nak mencari geng2 outdoor kat negeri johor. harap dapat berkumpul dan wat xtvt bersama2. Aku boleh bekawan ngan ko...don worry.. hehehe. Aku rasa buat masa sekarang aktiviti dah kurang sebab nak masuk bulan puasa. Pada pendapat aku la, nak carik geng outdoor kat johor susah sikit, ada...
by dinseason
30 Aug 2008, 18:53
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: cari geng outdoor kat negeri johor
Replies: 93
Views: 8127

poncho the legend kan ada :wink: tpi kLu LaHIr KAt Negri Laen, MeMbesar Kat Johr, Tpi SkRg beLaJar Kt NegrI LAen, Kire GeNg joHor Ka... 8) 8) 8) 8) itu geng keyboard rojak TuLiSaN bEsOr KeCiK :evil: :evil: poncho the extra legend le bro. andai tak dok jhr, bukan lahir dijohor tapi pernah menetap di...
by dinseason
05 May 2008, 17:20
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Yong Yap XP 26th & 27th April 2008
Replies: 31
Views: 3709

a'kum dan salam kembara pada semua... berkenaan dengan YONG YAP XP.. alhamdulillah kami semua selamat pergi dan selamat pulang.. Thaniah pada yang grad G7 di puncak yong yap.. (En. Shazil aizi) Thaniah pada abg Rumaizi & Abg mat zin yg berjaya sampai ke puncak utk kali ke 4. Thaniah juga kepada kaw...
by dinseason
05 May 2008, 17:10
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: XPdC Gunung Gagau
Replies: 35
Views: 3752

tahniah dan syabas di ucapkan... :lol: :lol: :lol:
by dinseason
06 Feb 2008, 09:46
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: GUNUNG RHU
Replies: 32
Views: 4393

kalau nak buat trip jgn luper kasi roger..... :D :D kaki aku dah lamer tak potong balak..... gian plak.... hehehehhe..... :twisted: Wow!! kuatnyer kaki anda.. Bile nk treking bersama lagi?? tp takutla.. anda laju sgt.. wow..ade kaki!!! Bile nk treking bersama lagi?? ajak mongkut sekali..mokekeke...