Search found 164 matches

by biskut
07 Feb 2009, 10:57
Forum: Kedai
Topic: Open Season Sale | Pants, Short Pants, Quarter Pants
Replies: 19
Views: 2571

Re: Open Season Sale | Pants, Short Pants, Quarter Pants

maksud aku yg item no.4 yg herge rm 12.oo tuh...takda lagi mark sold..

please reply k
by biskut
07 Feb 2009, 10:52
Forum: Kedai
Topic: Open Season Sale | Pants, Short Pants, Quarter Pants
Replies: 19
Views: 2571

Re: Open Season Sale | Pants, Short Pants, Quarter Pants

salam abg ponch..

seluar yang 6 poket tuh avaliable lagi tah...

tolong reply kalu no body akau nak lah...tolong reply

if ok aku bank in nanti... tq
by biskut
27 Nov 2008, 17:31
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Trans Noring-Anak Noring dan Noring East-DITUNDA KE CNY 2009
Replies: 80
Views: 7266

kak lily..
......ada tentatif tak..lih gak layan baca ..
......nak match dg coti2 yg ada :idea:
tq.
by biskut
08 Nov 2008, 14:55
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Sessi Latihan Utk XPDC Tahun Baru Cina 2009
Replies: 30
Views: 3812

fuhh program laya cina 2009 ke tuhh.. santai2 ek pakcik tak larat..

psst nuang tuh den polo bolih ke kalu pree time tuh...santai ok gak tuhh,

wa kena timbang kalu tarikh tuh..ahaks
by biskut
15 Apr 2008, 13:27
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Sirkit Cabaran Mendaki Gunung Negeri Sembilan II
Replies: 103
Views: 14069

Pada abg Orga dan Pihakpenganjur... yang masuk ramai giler termasuk hampir ranking open Top 15 adalah dari Full time runner / pro dan trainer dari ATM.. ramai gak yang veteran tak adil nak bersaing dengan orang muda dan dorang yang pro nihh.. CADANG BUAT LAH sikit pembaharuan untuk beberapa katagori...
by biskut
08 Apr 2008, 15:51
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Sirkit Cabaran Mendaki Gunung N.Sembilan
Replies: 94
Views: 11002

kecik- tahniah beb tapi pesan orang tua jg potong lu potong gak huhu abg orga - weii tq geng korang baik ati kasi sikit air pastu tak aspek lak budak lain tumpang kasi abis...aku tak bawak air mau kalu tak melepek lah tgh trekk.....ahaks ahak Tapi larian Tampin nih memang mencabar giler beza dari la...
by biskut
02 Apr 2008, 10:08
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Sirkit Cabaran Mendaki Gunung N.Sembilan
Replies: 94
Views: 11002

so sape yg akan pegi ke Tampin minggu ni? Kalu nak join roger ek? Letih rase drive sorang2 ke Rembau tempoh hari.. Biskut, offer masih available ke? Hadda road - aku tak kompom lah pulak cz kebelakang nih tak sihat lah..sakit punggang lah bagai..rasa mcm tak larat. kalu singgah pun jadik pom pom gu...
by biskut
25 Mar 2008, 13:09
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Sirkit Cabaran Mendaki Gunung N.Sembilan
Replies: 94
Views: 11002

PERHATIAN YANG NAK GI YANG DAKI GUNUNG TAMPIN 6april 08.

SAPA NAK POOL CAR ? JIMAT ?
jom lah dapat 2 3 orang pun ok jimat2...kita tolak malam2..
bawak lah sleeping bag dan mat dan sepatutnya..
by biskut
25 Mar 2008, 13:03
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Sirkit Cabaran Mendaki Gunung N.Sembilan
Replies: 94
Views: 11002

Haiiiii -- bro kaulu ahad bolih gak layan..sabtu nanti wa kena pedang samurai kat tengkok wa...lu lih tulung ok gak uwaaa.. hai kalu gi boli tumpang tak rumah lu...? dekat kan ...chakk ?? Orga - abg orga bolih tak bagitau mcmmana nak gi hutan lipur tampin tuhh?? mula kat mana? tak lak denn sosek ka...
by biskut
20 Mar 2008, 12:26
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Sirkit Cabaran Mendaki Gunung N.Sembilan
Replies: 94
Views: 11002

bro orga---tengok tarikh napa ada yang ari SABTU ...aduh koje koje kalu tak lih gak layan reramai...

ko tulun ar bagtau dorang adjust sikit huhu
by biskut
17 Mar 2008, 12:38
Forum: Papan Notis (Malam Gala Gunung Online 14 April 2018)
Topic: Tshirt GO | tshirt dah siap
Replies: 194
Views: 41837

wiit wiit.......bett mau satu size L

tQ
by biskut
27 Feb 2008, 12:57
Forum: Isu & Gossip
Topic: pelajar UiTM arau dh dijumpai
Replies: 141
Views: 15527

pembetulan - permatang dan laluan sungai berbeza kiranya hilang ke arah dari botak to kubang dan dari berita awal hilang dan apa yang kumpulan guide dan rescue dalam operasi mencari nihh... banyak gak tanda tanya...emm macam kitorang dengar suara meminta tolong masa treking malam dari kubang ke perm...
by biskut
27 Feb 2008, 12:46
Forum: Isu & Gossip
Topic: pelajar UiTM arau dh dijumpai
Replies: 141
Views: 15527

tahan

syukran syukran...selamat dia...tahniah kat family dia dan semua pihakdalam operasi mencari nihh..

mesti manyak citer boli kongsi dg umai...fuhhh dari botak ke kuala putih trek baru tuhh..cros permatang lain dengan laluan sungai yg berbeza...wallahuallam.
by biskut
13 Feb 2008, 12:02
Forum: Isu & Gossip
Topic: budak Pompuan ilang kat Tahan
Replies: 130
Views: 16418

diharapkan group biskut dan pakabu tolong bagi info terkini memandangkan korang secara tak langsung turut jadi res-q team sid - kitorang tumpang dlam suasana tuh, sempat sebahagian team kitorang baca yassin dan doa di kem kubang dengan kumpulan guide dan kumpulan guide...hrap di selamat cuma hari m...
by biskut
13 Feb 2008, 11:38
Forum: Isu & Gossip
Topic: budak Pompuan ilang kat Tahan
Replies: 130
Views: 16418

Dengar citer laa...dorang nih bertiga berlari / lumba turun kejar sapa sampai dulu..entah lah kalu betul tuh yg kitorang dengar-dengar.. bila ada simpang trek macm serupa dan terus kejar kawan depan dengan harap dapat jumpa balik, bila dah panik tampa melihat tanda2 trek yg sebenar..orang panik beri...
by biskut
13 Feb 2008, 11:26
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: nak cukup kan korum... tahan 8-11 Feb 2008
Replies: 122
Views: 14207

trip pertama ngan korang ni, aku rase seronok dan banyak pengalaman baru..terutamanya tido kat botak pakai fly...tu ler...aku cakap takmo dengar..seb baik tak ujan..hihi
jibam- tapi aritu kat botak angin kuat giler tu yg tak tahan tuh..aku sempat gak nyenyak tido hehe..

bett- boli je. tanks bro
by biskut
13 Feb 2008, 11:14
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: nak cukup kan korum... tahan 8-11 Feb 2008
Replies: 122
Views: 14207

waaah gua ingat lu yg ilang...
atan- walabe... nanti wa tanam pokok cili kat mulut lu.. :evil:
lu kan suka pedas pedas :twisted: :twisted:
by biskut
13 Feb 2008, 11:02
Forum: Isu & Gossip
Topic: budak Pompuan ilang kat Tahan
Replies: 130
Views: 16418

Bett- bro dengar dari bomoh warak yg perhilitan bawak masa jumpa dorang kat juram..budak nih macm ada dalam alam ghaib -wallahhuallam mgkin ia di jaga sementara waktu macm seorang pengantin..katanya lah dan harap ia di lepaskan nanti.. katanya budak nih hidup...wallahhuallam...cuma dia mintak pelbag...
by biskut
13 Feb 2008, 10:45
Forum: Isu & Gossip
Topic: budak Pompuan ilang kat Tahan
Replies: 130
Views: 16418

Team aku masuk masa hari pertama hilang hingga hari keempat turun dari dorang dah tukar tukar shif.. ration kitorang kat Kem Kor pun kena sapu huhu...nasibek ada sikit2 baki. bahagian aku tuh aku halal kan..mana tau tenaga dari yg di makan tuh dapat menyelamatkan budak tuh nanti... Tempat pusat kump...
by biskut
13 Feb 2008, 10:25
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: nak cukup kan korum... tahan 8-11 Feb 2008
Replies: 122
Views: 14207

Eh, budak yg sesat tu bukan dari team korg ni eh? apo crito? pakcik- bukan group kitorang budak tuh..cuma trip kitorang dapat merasa suasana rescue dari hari pertama hilang semasa kami tiba di Kem kor hingga hari keempat nak balik...swalaupun dalam tempoh 4 hari itu mereka bertukar shif dan kumpula...
by biskut
31 Jan 2008, 12:06
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: nak cukup kan korum... tahan 8-11 Feb 2008
Replies: 122
Views: 14207

killers wrote :- wau....tp biskut lg gagah perkasa..bwkkn air tuk die 7litter...hehehe. nk tau la sape musliha ni.. biskut mst kenal nye ni...kuikuikui killer- lu hilanggg akal ke ape.. itu LWP sungai besar wakk boli tiruk2 baiii musliha nih tidu dengan aku memang kena pijak punya tak rela iii.. Jib...
by biskut
30 Jan 2008, 14:37
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: nak cukup kan korum... tahan 8-11 Feb 2008
Replies: 122
Views: 14207

Sape Musliha??
Siti musliha tu ke??
aku pung nak kenal gak ngan musliha nih...kata orang di bukan je cute tapi kan gagah perkasa muah muah....
by biskut
21 Jan 2008, 09:22
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: nak cukup kan korum... tahan 8-11 Feb 2008
Replies: 122
Views: 14207

KOURUM UNTUK TRIP INI DAH PENUH DI TEMPAH MACANG UBI PANAS...hehe
yang 5 yang tak de rezeki / dapat join thanz minat nak joit..

Tq yang datang tempoh hari memberi kotmitmen.

Atan - ko dan pakabu korang tukar tarikh , lu sama wa memang kena kapak oooo....tak beraya kita kat puncak tahan huhu.
by biskut
19 Jan 2008, 14:08
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: nak cukup kan korum... tahan 8-11 Feb 2008
Replies: 122
Views: 14207

gogo penipu.... makan duit rakyat.... taik idung kering....
boxer bunga bunga....
Atan- bukan lu ke gogo tuhhh ????
nasibek taik idung i lembab lembab :twisted:
by biskut
18 Jan 2008, 20:01
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: nak cukup kan korum... tahan 8-11 Feb 2008
Replies: 122
Views: 14207

encik biskut.. time kasih. dah dapat no tepon. Mlm kang kalu sesat aku call Ini macam ka rupa ulor kat situ?? Hee Hee... Jibamm- gambo tuh comel lakkk..ngeri iiiiii kak melati- baju treking korang ada bauuu...mahluk mana tahan depa buat dekk lah korang datang hahaha p'abu- malamnih bawak le ahkar2 ...
by biskut
18 Jan 2008, 19:54
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: nak cukup kan korum... tahan 8-11 Feb 2008
Replies: 122
Views: 14207

Ular kaler coklat, ular kapak kot.. mmg die ada situ jekk.. port die.. Nk tips? Jgn bwk Beg.. pegi berlenggang utk jimatkan tenaga.. Hahaha! -=[ RuFFHiKeR ]=- - beb agak agak la sikit kamik nak soru apa kalu berlenggang..huhu beskut ; aku mau masuk 2 nama laa..seat ada satu saja lorrr Ngai- bro 2 s...
by biskut
18 Jan 2008, 19:32
Forum: Papan Notis (Malam Gala Gunung Online 14 April 2018)
Topic: Hadiah ulang tahun ke 10 GO!!!
Replies: 78
Views: 18636

yipppeeee!!!!! tahniah
by biskut
18 Jan 2008, 09:31
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: nak cukup kan korum... tahan 8-11 Feb 2008
Replies: 122
Views: 14207

-=[ RuFFHiKeR ]=- wrote: Gud Luck utk trip korang nih.. Dh pegi nnti hati2 ngan ular kat kem bonsai.. amatlah berbisa.. tp tak dgr lagi die kaco org.. dia duk diam jek kat tepi tebing tu.. -=[ RuFFHiKeR ] - wei bai ular tu kalor apa? hijau ke? ular daun kot...korang ada apa tips kongsi-2 lah kat ka...
by biskut
17 Jan 2008, 16:40
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: nak cukup kan korum... tahan 8-11 Feb 2008
Replies: 122
Views: 14207

tahan

sok kat sunway restaurant BIDARA..simpang selepas sunway piramid dari arah h.way NPE kg medan...kira centre la tu mudah kumpul. masa 9.00-9.30pm, cepat selesai cepat balik weiiii.....janji jepun jg janj melayu hehehe bawak la modal sikt pengeras tok mudim nak buat urusan ...muah muah Atan- hampeh ha...
by biskut
17 Jan 2008, 08:54
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: nak cukup kan korum... tahan 8-11 Feb 2008
Replies: 122
Views: 14207

iaicemennnn..tinggal 1 seat je lagi? baru je mau letak name..kalo tinggal 1 jer takpe laaa..lu olang jalan dulu laa..mrapoh-mrapoh takde la terkilan sangat tk dapat join (huiyooooo takburnya!!) BinGai- jom ar bro boli jadi seeper kitorang hehheh.... Melati- kak T aku harap dorang lah jaga aku wakak...
by biskut
16 Jan 2008, 12:28
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: nak cukup kan korum... tahan 8-11 Feb 2008
Replies: 122
Views: 14207

jibamm- thz yr info, kita akan naik bus pergi dan balik..cepat sikit dan selesa..

tq

--cabaran menilai kita--
by biskut
16 Jan 2008, 12:25
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: nak cukup kan korum... tahan 8-11 Feb 2008
Replies: 122
Views: 14207

cik jibamm- xda masalah cuma cadangan..tarikh flexsible jee

Atan, cddin - wow korang bila free bila lih jumpa reramai..sabtu nih ok tak 9.30pm atas...ada tarikh lain??? aiman x kisahhh

PERHATIAN- yg tak dapat dtg x da masalah, hasil dari perbincangan akan di beritahu..

--cabaran menilai kita----
by biskut
16 Jan 2008, 12:03
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: nak cukup kan korum... tahan 8-11 Feb 2008
Replies: 122
Views: 14207

Tunggu soraaang lagi ......... cadang sapa yang ada masa pada 23-1-2008 atau sebelum atau tarikh sesuai berkumpul untuk bincang dan breifing, pecahan group dan bperkara berkaitan...bawak lee modal sikit tuk collection tiket bus dan lain2 yg perlu nanti. UNtuk makluman tiket bus kena beli cepat untuk...
by biskut
16 Jan 2008, 11:53
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: nak cukup kan korum... tahan 8-11 Feb 2008
Replies: 122
Views: 14207

aa btul la..kalau sampai juram tenghari, amik ktm kat ner? merapoh? g.musang? dah usha train kul brp? eh byk tanyak lak aku nie cuma nak confirm btul2 sbb nak tau bajet sampai kl kul brp selasa tu nak g kije JIbam- - hari akhir turun tuh kalu takda apa-apa halangan kita kuar dah petang, kul 6pm or ...
by biskut
16 Jan 2008, 11:42
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: nak cukup kan korum... tahan 8-11 Feb 2008
Replies: 122
Views: 14207

peerserta

Atan,

book 4 seat kompom

1. siti A
2.siti B,
3. ida gayat,
4. Pak Abu.

-cabaran menilai kita---
by biskut
06 Oct 2007, 12:42
Forum: Kedai
Topic: Lelong...Lelong...
Replies: 59
Views: 6612

Deqna...weii tokey kalu ada apa2 baju T saiz L wa nak satu..simpan kan ekk...lu tengo la nanti.
by biskut
05 Oct 2007, 13:21
Forum: Khemah
Topic: Futsal Liga Gunung 2007
Replies: 63
Views: 6542

.....perggg best ramei-2... .jom errr training laga punggung...heheh ahaks ahaks... Lapore & bob turun ehhh...i lope u all muah muah.. Yang nak mai tapi lom penah mai..(senang citer tempat nih sebelum tol Ldp ke puchong masyuk smpang kiri & jumpa simpang empat..dah betul tuh, jln sikit simpang tak b...
by biskut
04 Oct 2007, 09:18
Forum: Papan Notis (Malam Gala Gunung Online 14 April 2018)
Topic: Majlis Buka Puasa GO & KHK 2007
Replies: 23
Views: 6453

huhu..

.....hapening hapening.......... 8) :lol: :wink:


----CABARAN MENILAI KITA-----
by biskut
02 Oct 2007, 11:52
Forum: Khemah
Topic: Futsal Liga Gunung 2007
Replies: 63
Views: 6542

nama team.

..bagushh gak nak team tu...pandai pala otak hang sany...kacau gak metal dorang baca huhu

---cabaran menduga kita---
by biskut
29 Sep 2007, 10:49
Forum: Khemah
Topic: Futsal Liga Gunung 2007
Replies: 63
Views: 6542

[quote]MAWAR WANGI MEKAR DI PUNCAK KASEH FUTSAL TEAM

wei sany...tuh name nama team kee??..tegeliat lidah nakca huhu