Search found 112 matches

by KuKuBesi
04 Jun 2009, 12:51
Forum: Kedai
Topic: T-SHIRT BINTANG3 ( kasih hutan kita )
Replies: 3
Views: 1447

T-SHIRT BINTANG3 ( kasih hutan kita )

Assalamualaikum tumpang jual baju kat sini yer. tq :) http://photos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs049.snc1/4449_86787599247_591269247_1703764_5018833_n.jpg http://photos-a.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v4449/246/80/591269247/n591269247_1703624_6170238.jpg http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc...
by KuKuBesi
23 Mar 2009, 11:51
Forum: Isu & Gossip
Topic: Hasil Mesyuarat Teknikal Gerakkan SAR Hassan Ayat
Replies: 21
Views: 4750

Re: Hasil Mesyuarat Teknikal Gerakkan SAR Hassan Ayat

mana tahu last call ada rezki temui asan... insyallah amin
by KuKuBesi
20 Mar 2009, 11:06
Forum: Isu & Gossip
Topic: sembang SAR Yong Yap
Replies: 259
Views: 42362

Re: sembang SAR Yong Yap

tak ternilai tenaga yang telah di curahkan untuk oeprasi ini oleh mereka yang sukarela... terima kasih la kawan2
by KuKuBesi
20 Feb 2008, 16:18
Forum: Khemah
Topic: Kejohanan Bowling Warga Gunung KHK (pospon 2 mac)
Replies: 51
Views: 6011

orca
boleh tarak hal punya
by KuKuBesi
20 Feb 2008, 11:00
Forum: Khemah
Topic: Kejohanan Bowling Warga Gunung KHK (pospon 2 mac)
Replies: 51
Views: 6011

Image
by KuKuBesi
23 Apr 2007, 09:10
Forum: Stor Galeri
Topic: Finalist gambar sunrise/sunset : Pemenang ialah kenshina
Replies: 46
Views: 10094

bett
kasi taruk poll la.. senang skit!!!
by KuKuBesi
20 Apr 2007, 16:22
Forum: Galeri
Topic: AT Chemerong - G. Berembun - AT Lasir
Replies: 64
Views: 14713

Image
saje mangkartunkan gamba.. best plak edit gamba budak outdoor!!!
lum siap
by KuKuBesi
20 Apr 2007, 15:21
Forum: Stor Galeri
Topic: Bulan April : Tema - Sunrise/sunset
Replies: 42
Views: 10558

byk gamba aku tgk dah edit level brighnet contras dia je.. haaaaaaaa main tifu yerkkkkkkk
by KuKuBesi
02 Oct 2006, 09:01
Forum: Galeri
Topic: Pic : Majlis Berbuka Puasa GO & KHK 30/09/06
Replies: 34
Views: 7507

MAK AII.. pangkah la plakkkkkkkkkkkkk
by KuKuBesi
28 Sep 2006, 08:33
Forum: Papan Notis (Malam Gala Gunung Online 14 April 2018)
Topic: Majlis Berbuka Puasa
Replies: 107
Views: 21119

nowa
adik manis ko tak bawak ke.. auwwwwwwwwwwwwwww
by KuKuBesi
26 Sep 2006, 17:11
Forum: Papan Notis (Malam Gala Gunung Online 14 April 2018)
Topic: Majlis Berbuka Puasa
Replies: 107
Views: 21119

PAKAIAN : DI GALAKKAN MEMAKAI BAJU PERSATUAN, KELAB OUTDOOR MASING2 PESANAN PENTING buat semua warga KHK kalau korang pakai baju bintang3 atau baju merah KHK lagi bagus.[/b] betty n gully... sekadar memberi pendapat... kene ke pakai baju persatuan... tak macam perkauman ke nanti...?? kesian la kat ...
by KuKuBesi
25 Sep 2006, 22:06
Forum: Papan Notis (Malam Gala Gunung Online 14 April 2018)
Topic: Majlis Berbuka Puasa
Replies: 107
Views: 21119

jom jommmmmmmmmmmmm
by KuKuBesi
24 Sep 2006, 22:02
Forum: Papan Notis (Malam Gala Gunung Online 14 April 2018)
Topic: Majlis Berbuka Puasa
Replies: 107
Views: 21119

Assalamualaikum dan salam sejahtera selamat menyambut ramadhan, pihak KASIH HUTAN KITA (KHK) dan GUNUNG ONLINE (GO) telah memeterai satu perjanjian untuk mengadakan majlis berbuka puasa buat seluruh WARGA HUTAN MALAYSIA dan juga WARGA GUNUNG MALAYSIA yang akan di adakan pada hujung mingggu ini. TAR...
by KuKuBesi
05 Sep 2006, 11:03
Forum: Bantuan, Pertanyaan dan Cadangan
Topic: Tempat lepak???
Replies: 6
Views: 662

ngai
org dah habis 8 pinggan roti canai hang baru sampai.. yappada hahahaha

reen
lawa avatar.. muka yu ke tu... macho arr macam peranakan..
by KuKuBesi
04 Sep 2006, 17:04
Forum: Bantuan, Pertanyaan dan Cadangan
Topic: Tempat lepak???
Replies: 6
Views: 662

pisha omar
citer arr skit ko lepak ngan geng2 mana.. bebudak opis ke.. budak sewkolah lama ke.. bebudak internet ke.. bebudak irc ke.. citer la detail skit..hehhehh
by KuKuBesi
04 Sep 2006, 14:17
Forum: Bantuan, Pertanyaan dan Cadangan
Topic: Tempat lepak???
Replies: 6
Views: 662

Tempat lepak???

saje je dalam bincang berat kita layan bincang santai skit. just nak tau korang dengan geng2 or kroni2 korang selalu lepak minum2 tang mana? ada sesetengah tu lepak teratai, ada gak kaki lepak lorong katak, tapi macam geng2 luar kl korang lepak mana? bebudak perak, bebudak kelantan bebudak johor.. m...
by KuKuBesi
04 Sep 2006, 14:10
Forum: Galeri
Topic: Rock@VOLLEYBALL & DAMAI
Replies: 13
Views: 2206

[img]http://napie_mm.blogs.friendster.com/photos/my_linux/dscn3374.JPG[/img]
urmm.. siapa ni?
by KuKuBesi
04 Sep 2006, 14:04
Forum: Khemah
Topic: Tahniah buat Ryoq dan Abu!!
Replies: 30
Views: 4498

pogolix wrote:deme nie berkayo dari mana ke mana??
dari belakang ke depan
by KuKuBesi
04 Sep 2006, 11:30
Forum: Bantuan, Pertanyaan dan Cadangan
Topic: plate nasihat
Replies: 7
Views: 876

nadir bagus la tu kalau ko pun dah ada niat yang sama macam KHK dah buat sebelum ni, dulu KHK buat siapa yang bawak credit kepada si pembawanya, buat masa ni ramai ahli KHK je yang bawa plate tersebut dan team RMDC(rekreasi melayu.com) yang dah bawa plate KHK tersebut. sorry arr nadir kalau KHK tu p...
by KuKuBesi
04 Sep 2006, 11:06
Forum: Khemah
Topic: Tahniah buat Ryoq dan Abu!!
Replies: 30
Views: 4498

tahniah dari aku, benda yang bagus cam ni harus jadi suntikan buat kita semua supaya lebih patriotik.. tahniah sekali lagi!!
by KuKuBesi
14 Jul 2006, 14:49
Forum: Khemah
Topic: Berakit Sungai Perak 29 - 30 Julai 2006
Replies: 50
Views: 9159

betterman wrote:bai kalau cenggitu buat semua kaler merah lah
apa? tag?tshirt?
by KuKuBesi
12 Jul 2006, 16:18
Forum: Khemah
Topic: Berakit Sungai Perak 29 - 30 Julai 2006
Replies: 50
Views: 9159

aiseymen.. tak dapat bermesra ngan perut ko nanti auwwwwwwwwwwwwww
by KuKuBesi
12 Jul 2006, 14:13
Forum: Khemah
Topic: Berakit Sungai Perak 29 - 30 Julai 2006
Replies: 50
Views: 9159

kalau ada matsaiko dan minah saiko lagi bestttttttttttttttttttttt
by KuKuBesi
12 Jul 2006, 14:06
Forum: Khemah
Topic: Berakit Sungai Perak 29 - 30 Julai 2006
Replies: 50
Views: 9159

http://web.malaysiaku.net.my/ugly/macam-macam/cendera.gif bai kaler tu ok.. tapi aku akan print merah la tuk aku wakakaka spesel editions auwwww wakakakaakk qiqi markas cuti berkabung.. german kalah... uwaaaaaaaaaaaa rob: buih buih tu khas untuk bett sebab dia suka teh tarik byk buih wakakakakaka
by KuKuBesi
11 Jul 2006, 17:41
Forum: Khemah
Topic: Berakit Sungai Perak 29 - 30 Julai 2006
Replies: 50
Views: 9159

Image
by KuKuBesi
15 Jun 2006, 10:05
Forum: Galeri
Topic: G Bintang Old Pictures
Replies: 21
Views: 4295

csgoh
kalau ada gamba lelama lagi hgn lupa letak kay.. nak tengok..

**minta kebenaran nak letak gamba ni kat bintang3 aka KHK
by KuKuBesi
08 Jun 2006, 18:50
Forum: Galeri
Topic: G Bintang Old Pictures
Replies: 21
Views: 4295

cs goh
lees? apa tu.. hmmm kalau ada lagi gambar mana mana gunung yang tahun 90 an letak lah lagi untuk tatapan jr jr seperti kami.. thanks again
by KuKuBesi
06 Jun 2006, 13:50
Forum: Galeri
Topic: Bukit 2 Ringgit
Replies: 29
Views: 8282

Image

gempak giler gamba ni
by KuKuBesi
06 Jun 2006, 13:45
Forum: Galeri
Topic: Gambar beirut KORBU- sg termin/seroja/ kijang/
Replies: 54
Views: 10668

muka bett masa zaman remaja aka zaman utm sblom kene terajang kot........
ko memang kurang ajo la jimi dasar 80an wakakakaak
by KuKuBesi
06 Jun 2006, 13:44
Forum: Galeri
Topic: G Bintang Old Pictures
Replies: 21
Views: 4295

cs goh anda memang best terima kasih kerana shared gamba ini
by KuKuBesi
24 Mar 2006, 08:19
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: SELAMAT ULANG TAHUN BETTERMAN KU SAYANG AUWWWWWWW!!!!
Replies: 27
Views: 4918

SELAMAT ULANG TAHUN BETTERMAN KU SAYANG AUWWWWWWW!!!!

http://www.bintang3.net/galeri/sgcongkak/cong001.jpg SELAMAT ULANG TAHUN BAI ke 29 24 march 2006 semoga panjang umur di murakkan rezeki dan diberkati segala usaha dalam hidup, as pasangan GAY ko, banyak kenangan antara kita, suka duka di tempuh bersama, rasanya duka 0.00001% je.. yang lain banyak s...
by KuKuBesi
23 Mar 2006, 11:01
Forum: Galeri
Topic: Gunung Yong Yap | RMDC
Replies: 44
Views: 12770

abg mat kuntum tu terer berpuisi tau.. sure deqna cair tahi telinga mendengar dan meremang segala bulu di tubuh auwwwwwwwwwww
by KuKuBesi
21 Mar 2006, 08:19
Forum: Galeri
Topic: Gunung Yong Yap | RMDC
Replies: 44
Views: 12770

kalau kat RMDC nama dia mat kuntum kekekeke.. jgn mara bad auwwwwwwww
by KuKuBesi
21 Mar 2006, 08:17
Forum: Khemah
Topic: SELAMAT PENGANTIN BARU... Mr BINGAI!!
Replies: 103
Views: 17385

deqna
dengar citer lepas gi kenduri ngai gi layan sg chilling pulak yer
aku lepas kenduri ko tau tak gi mana? kalau ko tak tau.. siap la ko!!!

musz
biasalah.. ngai kan mat xstand, wajid di kekalkan identiti tu hahahhaha,, auwwwwwww
by KuKuBesi
09 Mar 2006, 08:53
Forum: Galeri
Topic: Gunung Nuang
Replies: 0
Views: 2309

Gunung Nuang

http://web.malaysiaku.net.my/ugly/khk/nuang/001.JPG http://web.malaysiaku.net.my/ugly/khk/nuang/002.JPG http://web.malaysiaku.net.my/ugly/khk/nuang/003.JPG http://web.malaysiaku.net.my/ugly/khk/nuang/004.JPG http://web.malaysiaku.net.my/ugly/khk/nuang/005.JPG http://web.malaysiaku.net.my/ugly/khk/n...
by KuKuBesi
08 Mar 2006, 11:43
Forum: Galeri
Topic: RMDC : Gunung Suku
Replies: 21
Views: 4013

RMDC : Gunung Suku

http://web.malaysiaku.net.my/ugly/kmc/suku/001.JPG http://web.malaysiaku.net.my/ugly/kmc/suku/002.JPG http://web.malaysiaku.net.my/ugly/kmc/suku/003.JPG http://web.malaysiaku.net.my/ugly/kmc/suku/004.JPG http://web.malaysiaku.net.my/ugly/kmc/suku/005.JPG http://web.malaysiaku.net.my/ugly/kmc/suku/0...
by KuKuBesi
27 Feb 2006, 13:00
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Patch Kasih Hutan Kita untuk dijual
Replies: 12
Views: 2765

Image
by KuKuBesi
25 Feb 2006, 19:30
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Patch Kasih Hutan Kita untuk dijual
Replies: 12
Views: 2765

JANGAN LUPA 27 FEB 2006

SAPA MAU PATCH BOLEH DATANG JUMPA DI MARKAS KHK

6.30 PETANG KE ATAS

HUBUNGI : 012-3311951
by KuKuBesi
23 Feb 2006, 11:39
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: ADrex KLIUC dan KARAT ADV begitu mengeratkan di TRANSPEX V2
Replies: 23
Views: 4566

bob
senaraikanlah 22 gunung dan tentatif perjalanan sehingga bole bikin 9 hari je.. bagus tu... bole ahli lain dapatkan tips!!
by KuKuBesi
22 Feb 2006, 11:54
Forum: Khemah
Topic: Ape kater korang buat CHAT ROOM !!
Replies: 66
Views: 10819

dulu bett tu gay aku, masa kitaorang bujang la.. cuma sekarang bila dah kawin kitaorang terpaksa clash!!