Search found 284 matches

by siti situ sana sini
17 Jul 2011, 17:59
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: picbadge GO di profile pic FB anda
Replies: 2
Views: 1681

Re: picbadge GO di profile pic FB anda

nak membadge jugak la! heheheh..
by siti situ sana sini
12 Jul 2011, 09:42
Forum: Kedai
Topic: Portable Gas Stove Untuk Dijual
Replies: 16
Views: 3284

Re: Portable Gas Stove Untuk Dijual

belum lagik! nak masak kat opis bulan posa nanti!! moekekekekek!
by siti situ sana sini
29 Jun 2011, 23:42
Forum: Kedai
Topic: Portable Gas Stove Untuk Dijual
Replies: 16
Views: 3284

Re: Portable Gas Stove Untuk Dijual

ngai ~ jom deting..! kihkihkih!
by siti situ sana sini
28 Jun 2011, 15:59
Forum: Kedai
Topic: Portable Gas Stove Untuk Dijual
Replies: 16
Views: 3284

Re: Portable Gas Stove Untuk Dijual

ada stok lagik?
by siti situ sana sini
20 Aug 2009, 21:33
Forum: Galeri
Topic: tutorial::kenali sifat2 kamera digital anda
Replies: 39
Views: 8879

Re: tutorial::kenali sifat2 kamera digital anda

oic....tenkius..tenkius!! :P
by siti situ sana sini
19 Aug 2009, 22:44
Forum: Galeri
Topic: tutorial::kenali sifat2 kamera digital anda
Replies: 39
Views: 8879

Re: tutorial::kenali sifat2 kamera digital anda

cikgu mat! (pehhhh... dah 2 purnama tak jengah sini :P )

nape majoriti guna nikon? canon tak bagus ke? :oops:
by siti situ sana sini
07 Mar 2009, 11:27
Forum: Kedai
Topic: Kedai Outdoor Di Jakarta.
Replies: 71
Views: 12755

Re: Kedai Outdoor Di Jakarta.

up sikit la...(for info) :oops: KEKEDAI O/DOOR KAT JAKARTA & BANDUNG WILDERNESS PT. INTERDOMESTICINDO TRACO Jl. Cempaka Putih Tengah II Blok B. no. 5-9, Jakarta JEJAK Adventure Community Jl. KRT Radjiman Rt:11 / Rw:8 No:131, Jakarta-Timur 13930 Consina Outdoor Life Style Jl. Buaran Raya No. 4 Rt. 02...
by siti situ sana sini
19 Feb 2009, 17:52
Forum: Isu & Gossip
Topic: dengar ada kawan kita sesat kat yong yap?
Replies: 377
Views: 52840

Re: dengar ada kawan kita sesat kat yong yap?

Bismillahirrahmanirrahim... Ya Allah ya tuhan kami yang maha kaya lagi maha pemurah.... yang maha pencipta juga yang maha mengetahui segalanya... kami bersujud dan memohon ke hadrat mu ya Allah... Agar Kau peliharalah sahabat kami hassan ayat daripada sebarang malapetaka yang tidak diingini... Kau ...
by siti situ sana sini
18 Feb 2009, 17:43
Forum: Isu & Gossip
Topic: dengar ada kawan kita sesat kat yong yap?
Replies: 377
Views: 52840

Re: dengar ada kawan kita sesat kat yong yap?

terharu baca posting2 kat sini..

(aku baru tau sebenonya.. :( )

semoga kawan kita selamat!
by siti situ sana sini
15 Feb 2009, 10:00
Forum: Kedai
Topic: Kedai Outdoor Di Jakarta.
Replies: 71
Views: 12755

Re: Kedai Outdoor Di Jakarta.

hah! jumpa pun topik ni! :P
by siti situ sana sini
12 Feb 2009, 20:33
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: jemputan KHK ke Ops Membersih Trek Chemerong
Replies: 34
Views: 3492

Re: jemputan KHK ke Ops Membersih Trek Chemerong

sacredreich wrote:nadir,

insyaAllah akan diusahakan oleh bro deep_purple. tu paper KOSMO! ler.
pehhhhh!! terharu tengok! :)

syabas sumerr!! semoga jadi contoh utk generasi akan dtg!
renung2kan & selamat beramal! heheheh.. :D
by siti situ sana sini
23 Jan 2009, 21:35
Forum: Klinik Gunung
Topic: penggunaan alas kaki ketika mendaki(kasut/sepatu)
Replies: 25
Views: 644

Re: penggunaan alas kaki ketika mendaki(kasut/sepatu)

Alas kaki? kasut or Selipar? satu topik yg bgs tuk di bincangkan... setuju sgt dgn nazryst, dia dh menjawab hmpir smua soklan..hehextau nk ckp pe dah... pengalaman aku yg teramat cetek ni la... aku lebih suke pakai sandle jek..coz xsakit kaki..especially time nk turun.. tp bab safety dia..teramat l...
by siti situ sana sini
19 Jan 2009, 15:02
Forum: Isu & Gossip
Topic: JATUH DARI BUKIT TABOH...TERBARU...BUKAN KEJADIAN PERTAMA...
Replies: 35
Views: 4532

Re: JATUH DARI BUKIT TABOH...TERBARU...BUKAN KEJADIAN PERTAMA...

tu la pasal..tengok kat tv tu siap kena pakai support leher...(takde plak kuar paper arini kan...?) :roll:

tempat bertali lagi ek? tempat yg sama ngan budak pompuan yang jatuh sebelum nie..
by siti situ sana sini
19 Jan 2009, 08:39
Forum: Isu & Gossip
Topic: JATUH DARI BUKIT TABOH...TERBARU...BUKAN KEJADIAN PERTAMA...
Replies: 35
Views: 4532

Re: JATUH DARI BUKIT TABOH...TERBARU...BUKAN KEJADIAN PERTAMA...

kuar berita malam semalam, tapi tak berapa dgr sbb sibuk kat dapur.. :oops:
by siti situ sana sini
15 Jan 2009, 22:46
Forum: Galeri
Topic: Bengkel Asas Fotografi Digital
Replies: 31
Views: 6345

Re: Bengkel Asas Fotografi Digital

mmm... cam best je... nak join ke tak eh... :roll:

kamera tu wajib slr ke bro? :roll:
by siti situ sana sini
05 Jan 2009, 18:39
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Masuk Utan Lagi - XPDC Gunung Korbu 25-30December Freeeeeeee
Replies: 45
Views: 6504

Re: Masuk Utan Lagi - XPDC Gunung Korbu 25-30December Freeeeeeee

biNGai wrote:
megat ;

i know wat yu did last CUS trip..tahniah kerna berjaya rentis trek gajah baru dari Peres ke Kem Megi..time kasih la banyak2..susah2 ajer bersihkan trek :P

:keke:
haip!haip! :twisted:
by siti situ sana sini
23 Dec 2008, 16:44
Forum: Papan Notis (Malam Gala Gunung Online 14 April 2018)
Topic: Forum upgrades completed!!
Replies: 30
Views: 10376

Re: Forum upgrades completed!!

cayalah!!

terkezut gak tadi! ingat salah rumah...heheheh.. congrates sumer!!
by siti situ sana sini
12 Dec 2008, 18:02
Forum: Galeri
Topic: tutorial::kenali sifat2 kamera digital anda
Replies: 39
Views: 8879

tambahan... jadikan camera sebagai sebahagian diri anda dan basic info about photography sebagai tabiat anda so bila ini dah sebati proses compose lebih lancar dan hasil karya terarah kiranya kita kena ada chemistry ngan kamera kita eh en jenal! :) bro mat, kalo ada kelas utk beginner bgtau ye. TQ ...
by siti situ sana sini
11 Dec 2008, 18:01
Forum: Kedai
Topic: Flysheet untuk dijual
Replies: 52
Views: 5386

Hangar 18 wrote:cayalah mata en gogoyeaha.
jumpa tu cari minyak 5L.

ni adalah time kursus mendalami ilmu hutan/gunung cara org lama2 anjuran KHK.
lokasi kaki bkt tabuh
en gogoyeaha mmg bijak mencari menda2 tersembunyi...heheheh oops!.. :oops: :evil:
by siti situ sana sini
10 Dec 2008, 12:21
Forum: Galeri
Topic: tutorial::kenali sifat2 kamera digital anda
Replies: 39
Views: 8879

bro mat, ta nak wat kelas tusen ke utk beginner? :oops:
by siti situ sana sini
05 Dec 2008, 23:41
Forum: Isu & Gossip
Topic: Kinabalu oh Kinabalu
Replies: 103
Views: 11051

Nizam wrote:Salam
nizam;
pandai ko ek bakar org naik trusmadi ye.
Hehehehe.... aiseh tak pasan plak otai nie masuk sini....heheheh..bro, tunggu ketibaan aku yek...compom date tuh.... :evil:
bro nizam, cam ada projek baekk je tu? :evil:
by siti situ sana sini
04 Dec 2008, 16:11
Forum: Kedai
Topic: Stove - stok masih ada? Nop...SOLD OUT
Replies: 156
Views: 14638

bro zee, itu up 1 stove la kasik pos laju jugak! heheheh... TQ :evil: :D
by siti situ sana sini
04 Dec 2008, 09:23
Forum: Kedai
Topic: Flysheet untuk dijual
Replies: 52
Views: 5386

Bro hangar, up 2 pls! TQ :) :)

* (ni kalo sendiri kolek ada diskaun tak? :oops:)
by siti situ sana sini
04 Dec 2008, 09:21
Forum: Kedai
Topic: Stove - stok masih ada? Nop...SOLD OUT
Replies: 156
Views: 14638

bro zee!! up 1 pls..TQ :oops: :)
by siti situ sana sini
02 Dec 2008, 10:20
Forum: Hal Ehwal Wanita
Topic: Preggy leh ker panjat gunung...?
Replies: 43
Views: 8724

alamak!! dia dgr la...ekekekekek... :twisted:

dah bawak dah pun ngaizs!! :twisted:
by siti situ sana sini
01 Dec 2008, 21:12
Forum: Hal Ehwal Wanita
Topic: Preggy leh ker panjat gunung...?
Replies: 43
Views: 8724

ntah2 bebi dlm peyut tu ngidam nak mendaki kut...eheheheh... :P :?
by siti situ sana sini
29 Nov 2008, 22:12
Forum: Hal Ehwal Wanita
Topic: Preggy leh ker panjat gunung...?
Replies: 43
Views: 8724

..asal take 5 je dia muntah2 loya2.. lagi sorg mangsa yg famous, bro NGai..dia pun asal take 5 je muntah2..dah berbulan2 sama je sindrom, perut still boroi gak..ntah apa2 tah..nasib baik dia power, handsome dan gagah..atleast i boleh treking tanpa bawak brg overload :wink: ye ke?? pembawakan kut! e...
by siti situ sana sini
27 Nov 2008, 00:16
Forum: Hal Ehwal Wanita
Topic: Preggy leh ker panjat gunung...?
Replies: 43
Views: 8724

nak nyelit gak! :P aku penah gak sekali treking ngan fomfuan preggy.. sblm wat trip tu dia tak tau lg , tertiba lagi 3-4 hari nak gi, konfirm sudah ada 1 bulan lebih !! kitorang kalo buleh takmo amik risiko so nasihatkan dia spy tak yah join, manalah tau kut2 nak cross sg sambil pjak batu pastu terg...
by siti situ sana sini
21 Nov 2008, 23:13
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Trans-Gng Suku-Gng Irau-Yellow-Gng Pass(25/12-28/12/2008)
Replies: 45
Views: 6983

biNGai wrote:nk pegi ke tk? nk ke tk? nak tak? nk tk? ermmmm :evil:
cam biasa dgr je stetment nie..ekekekke! :evil:
by siti situ sana sini
21 Nov 2008, 14:30
Forum: Hal Ehwal Wanita
Topic: Masalah yang selalu kerap dihadapi oleh pendaki2 wanita..
Replies: 37
Views: 7853

masalah...?mmmm takde la major...cuma kekadang kena bebel sbb lembab...heheheh.. :oops:

lagi satu bila tetiba nak 'menyahut panggilan pulau' adehhh.. nak gi sensorang takut.. nak ajak org teman segan la plokk! :oops:
by siti situ sana sini
20 Nov 2008, 22:49
Forum: Hal Ehwal Wanita
Topic: Kekal aktif ketika haid
Replies: 39
Views: 12240

silap..heheh.. :oops: :oops:
by siti situ sana sini
20 Nov 2008, 18:23
Forum: Hal Ehwal Wanita
Topic: Kekal aktif ketika haid
Replies: 39
Views: 12240

melati, mmg betul takut ada side effect makan pil tu sbb tu dokte tak bagi mamam selalu. camne cara cuci? uisshh! takpe ke tulis kat sini? :oops: takpe, sharing is caring kan! be positif! heheheh.. :P aku penah time tu ke YB,adehhhh... udah ler LWP nunnnn jauh di sana, & tak berani cuci kat LWP tu (...
by siti situ sana sini
20 Nov 2008, 00:18
Forum: Hal Ehwal Wanita
Topic: Kekal aktif ketika haid
Replies: 39
Views: 12240

salam sumer, aku pun nak nyibuk gak kat sini..hehehhe.. :) sblm ni kalo kebetulan time treking jatuh pada tarikh nampak anak bulan, aku akan gi klinik & amik pil dari dokter, pil ni dia akan delay kan period kita utk beberapa hari, & period akan datang sebaik je kita berenti makan. bila dah 2-3 kali...
by siti situ sana sini
14 Nov 2008, 17:01
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Trip Gunung Tok Nenek - Gunung Bubu - Gunung Yong Yap
Replies: 24
Views: 3060

bila tu ngaiz? ekekekekek! :twisted:
by siti situ sana sini
13 Nov 2008, 23:00
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Trip Gunung Tok Nenek - Gunung Bubu - Gunung Yong Yap
Replies: 24
Views: 3060

takde coverage, tu yg tak online!! ekekekke..!

nway! gud luck wan & de gang! :wink:
by siti situ sana sini
12 Nov 2008, 22:25
Forum: Galeri
Topic: tutorial::kenali sifat2 kamera digital anda
Replies: 39
Views: 8879

camne cara nak hafal / ingat sumer tu time amik gamba...? ada tips tak? :roll:
by siti situ sana sini
12 Nov 2008, 22:19
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Trip Gunung Tok Nenek - Gunung Bubu - Gunung Yong Yap
Replies: 24
Views: 3060

hai wan!! :evil:
by siti situ sana sini
21 Oct 2008, 21:15
Forum: Khemah
Topic: Futsal Liga Gunung KHK ke-3 / 2008
Replies: 60
Views: 13034

heheheh...naza, ktorg masih dlm mood raya lagi nie...tak sempat nak trening...heheheh...(stetment nak mengelak!)

nway mamaceh! :) :oops:
by siti situ sana sini
20 Oct 2008, 20:29
Forum: Khemah
Topic: Futsal Liga Gunung KHK ke-3 / 2008
Replies: 60
Views: 13034

uihhh! tgk nama player pun dah gerun nie! :lol:

gud luck sumer!!
by siti situ sana sini
08 Oct 2008, 10:59
Forum: Kedai
Topic: Stove - stok masih ada? Nop...SOLD OUT
Replies: 156
Views: 14638

hamboiii che zie...tetiba je mendadak naik rate posto tu...hehehe..
kalo hand deliver je leh ke? :twisted: