Search found 106 matches

by AzmanZainal
11 Sep 2008, 23:15
Forum: Kedai
Topic: Stove - survey dulu
Replies: 46
Views: 7765

cun gak harga dia tuh, tp yg kovea punya ada tak?
by AzmanZainal
11 Sep 2008, 12:12
Forum: Kedai
Topic: Accessory Outdoor for sale
Replies: 19
Views: 3550

Salam bro nadir, brg sy pos pakai pos laju ka? huhuhu dari tadi tunggu tak sampai2 lg.. kalau pos laju slalu rumah saya antara terawal pagi (around 930am-10am)
by AzmanZainal
11 Sep 2008, 01:38
Forum: Kedai
Topic: Sandal Eiger - Endorphin Series untuk dijual.
Replies: 58
Views: 10340

hehe..taper bg 5 org yg da bayar n tunggu shipment mggu ni ada la menda lain aqu dah ejas..sama2 tolong sama2 untung,hehe.. okeh kasut 2 in 1 nk pakai raya n trekking ye..tamau boot n setengah boot kan.. kasut yang ni tak penah try lg tp rasa lebih kurang sama ngan kasut bro yang ni ..type amphibia...
by AzmanZainal
10 Sep 2008, 13:10
Forum: Stor Galeri
Topic: September 2008 | Sambutan 51 Tahun Merdeka di Gunung
Replies: 43
Views: 9847

mana korang rembat bendera2 tu musz ahaha
by AzmanZainal
10 Sep 2008, 03:55
Forum: Stor Galeri
Topic: September 2008 | Sambutan 51 Tahun Merdeka di Gunung
Replies: 43
Views: 9847

cun2.. saje nak upload gak memandangkan terjumpe satu..



Image
by AzmanZainal
09 Sep 2008, 19:00
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Gunung Kinabalu: Booking Pendakian Tahun 2009
Replies: 93
Views: 13381

jomla kita dispute ramai2.. pikir kan cara yg terbaik utk dispute nih, hehe bab2 nie aku mmg suke :D
by AzmanZainal
09 Sep 2008, 17:40
Forum: Kedai
Topic: Sandal Eiger - Endorphin Series untuk dijual.
Replies: 58
Views: 10340

orga wrote:hehe..taper bg 5 org yg da bayar n tunggu shipment mggu ni ada la menda lain aqu dah ejas..sama2 tolong sama2 untung,hehe..
Barang dah sampai bro, bro mmg best la.. free gift lagi tuh.. tq bro :)
by AzmanZainal
09 Sep 2008, 17:37
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: trans V3, volunteers and participants needed.
Replies: 138
Views: 59987

mizi wrote:
AzmanZainal wrote:hehe cuti tahap gaban tuh.. :evil:
berapa hari agak2 nk kena cuti niii?
cuti sambil berhenti kerja hehe
by AzmanZainal
09 Sep 2008, 15:29
Forum: Papan Notis
Topic: MAJLIS BUKA PUASA GO & KHK 13 SEPTEMBER 2008 (Sabtu)
Replies: 123
Views: 29504

pergi ke tak..
pergi ke tak..
pergi ke tak..

hmmm...

mcm nk tapi segan tak kenai..
kalau tak pegi rugi plak, takdapat kenal-kenalan baru..

okla aku pegi.. book 1 tempat.. bayaran nnt kang aku deposit.. hehe
by AzmanZainal
09 Sep 2008, 07:00
Forum: Kedai
Topic: Sandal Eiger - Endorphin Series untuk dijual.
Replies: 58
Views: 10340

hehe..taper bg 5 org yg da bayar n tunggu shipment mggu ni ada la menda lain aqu dah ejas..sama2 tolong sama2 untung,hehe.. okeh kasut 2 in 1 nk pakai raya n trekking ye..tamau boot n setengah boot kan.. kasut yang ni tak penah try lg tp rasa lebih kurang sama ngan kasut bro yang ni ..type amphibia...
by AzmanZainal
09 Sep 2008, 06:55
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: trans V3, volunteers and participants needed.
Replies: 138
Views: 59987

hehe cuti tahap gaban tuh.. :evil:
by AzmanZainal
08 Sep 2008, 08:17
Forum: Kedai
Topic: COLUMBIA JAKET
Replies: 7
Views: 1431

try upload dulu kat [url=http://]www.imageshack.us[/url] pastu pakai kod yg dia sediakan lepas upload lebih kurang mcm ni:-

Code: Select all

[img]http://link-yang-dia-bagi.com[/img]
by AzmanZainal
08 Sep 2008, 06:04
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: trans V3, volunteers and participants needed.
Replies: 138
Views: 59987

ni v3 jadi ke idak? macam menarik je kalau aku join memandangkan aku masih mencari kerja.. ataupun kot2la ada kawan2 nak bagi aku kerja boleh sound gak.. lagi satu, dari dulu dok aku pk, mcmana u all apply cuti lama2 eh naik gunung especially yg trip lelama? mistik al-misteri sungguh..
by AzmanZainal
08 Sep 2008, 05:52
Forum: Kedai
Topic: Sandal Eiger - Endorphin Series untuk dijual.
Replies: 58
Views: 10340

haaa diskaun! uuuhhuhu rugi ni bro kena blanje aku nih hahaha.. xdelah apa2pun tgh tunggu shipment dr bro orga, beli jgn tak beli sandal ni pasal karung dia cun boleh buat tempat toiletries hehe promote sket.. bro kasut hiking apa menarik ar, nk buat pakai 'raya' kononnyela (minum sambil menyelam nk...
by AzmanZainal
01 Sep 2008, 14:08
Forum: Galeri
Topic: G Peninjau, Ulu Chepor Chemor Perak
Replies: 19
Views: 4325

ooo semalam aku dari shah alam ke kuala kangsar lalu ipoh ada perasaan juga gunung nih, aku pk korbu pasal nampak paling tinggi antara gunung lain.. cabang rupenye.. dari highway tu takleh nampak korbu ke?
by AzmanZainal
30 Aug 2008, 11:53
Forum: Kedai
Topic: Sandal Eiger - Endorphin Series untuk dijual.
Replies: 58
Views: 10340

bro orga, saya rasa pun mau angkat satu la.. size UK 7 cane kira ek? apa stok ada lagi? tq
by AzmanZainal
27 Aug 2008, 20:25
Forum: Kedai
Topic: For Sale :100% WATERPROFF Arcteryx Backpack. Made In Canada!
Replies: 25
Views: 4284

menarik siottt beg nih.. tapi perhhh mahal gilo hehe.. anyway, sesiapa ada permintaan drybag jenama feelfree dan kirana tak? nanti aku amik stok aku post topik baru
by AzmanZainal
27 Aug 2008, 20:22
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: guide diperlukan
Replies: 27
Views: 4865

guide nak baper orang?

tu naik nuang sehari je ke? 29hb tu? biar benar bawa 30 orang nek sehari hehe..
by AzmanZainal
19 Aug 2008, 13:10
Forum: Isu & Gossip
Topic: G7: menyelami jiwa pendaki...
Replies: 115
Views: 15225

Betul ulasan Abg Bett...susahnya hobi nie...naik gunung tapi tinggal solat...adab tak jaga, tak jaga adab namanya biadab... :cry: Astaghfirullah...banyaknya dosa aku...Illahi Antamaksudi Warido Kamatlubi... :cry: btol tu jadilah pendakian anda tempat bermuhasabah diri kerana wahuwa ma`akum aina mak...
by AzmanZainal
19 Aug 2008, 13:06
Forum: Isu & Gossip
Topic: G7: menyelami jiwa pendaki...
Replies: 115
Views: 15225

..yang penting aku dapat bergambar dgn gunung2.. pastu bleh jadi kenang-kenangan alahaiii.. bestnye menikmati keindahan dan kementalan semasa mendaki..
by AzmanZainal
14 Aug 2008, 20:24
Forum: Kedai
Topic: Bladder Brand X (ex-New Balance hydropack)
Replies: 11
Views: 2088

ada bladder yg jenis pancut tak? ini jenis picit dan isap punya.. hehe.. jgn pikir lain nooo..
by AzmanZainal
14 Aug 2008, 20:17
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Xpdc Gunung Peninjau ~ Ulu Chepor Ipoh (23hb-24hb Ogos)
Replies: 14
Views: 2538

kabusgunung wrote:En. Azman Zainal boleh daftar di sini
http://gunungonline.com/forum/viewtopic ... &start=200
Thanks kabusgunung, dah daftar dah, takda souvenir ke? ehehe
by AzmanZainal
14 Aug 2008, 20:07
Forum: Pendaftaran (Ahli baru sila daftar dahulu)
Topic: Please register here
Replies: 1312
Views: 188266

Nama : Azman Zainal a.k.a Mawee
Jantina : Laki-laki
Tarikh Lahir : 3 September 1985
Tempat tinggal : Shah Alam, Selangor
Gunung Pertama: Gunung Angsi
Pekerjaan Semasa: Peniaga a.k.a Web Designer
Kelab : Kelab Dangdut Antarabangsa
by AzmanZainal
14 Aug 2008, 11:10
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Xpdc Gunung Peninjau ~ Ulu Chepor Ipoh (23hb-24hb Ogos)
Replies: 14
Views: 2538

saudara azman, akak masuk kat sini pun bermula dengan sekadar bagi salam aje, lepas tu friendly aje semuanya walau seorang pun akak tak kenal mereka dan mereka tak kenal akak! Tapi kan kita semua saudara seislam, tambah pulak punya minat dan hobi yang sama.. bagusnya dapat berkenalan dan bertukar p...
by AzmanZainal
14 Aug 2008, 11:00
Forum: Kedai
Topic: FLYSHEET UNTUK DIJUAL
Replies: 69
Views: 8636

Bro yang ni ada lagi x?

A180 (7x7 = 1 org@saiz hammock) =RM40

Harap yang ni bukan macam evergreen punye.. errr... hehe
by AzmanZainal
14 Aug 2008, 02:36
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Xpdc Gunung Peninjau ~ Ulu Chepor Ipoh (23hb-24hb Ogos)
Replies: 14
Views: 2538

macam menarik la plak.. saya org baru kat sini.. ada ruangan kenal kenalan tak? ke main belasah ke?