Search found 2102 matches

by seper4alif
04 Jun 2013, 17:05
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: sunyi sepi
Replies: 75
Views: 16845

Re: sunyi sepi

huh?????
by seper4alif
04 Jun 2013, 14:10
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: sunyi sepi
Replies: 75
Views: 16845

Re: sunyi sepi

yer ah....
beranih? tengok ah berat aku je dah macam kontena
by seper4alif
04 Jun 2013, 13:09
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: sunyi sepi
Replies: 75
Views: 16845

Re: sunyi sepi

aku jalan selow.... berat badan aku jer dah dekat 102kilo aku kuat makan,,, kuat isap rokok.... aku pernah naik nuang sekali leee... pagi nih naik kol 8.30am... sampai punacak kol 10.12 am..... aaaaaa cepat tak..... tapi naik 8.30 semalam.... pagi nih kol 10 bari summit.... lagi nak ajak aku keee???...
by seper4alif
04 Jun 2013, 08:46
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: sunyi sepi
Replies: 75
Views: 16845

Re: sunyi sepi

huh... tak hajak pong
by seper4alif
04 Jun 2013, 08:30
Forum: Kedai
Topic: [WTS] Camp bed
Replies: 18
Views: 7381

Re: [WTS] Camp bed

peeergh nih ATM nya barang nih phoby.....
by seper4alif
03 Jun 2013, 14:07
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: sunyi sepi
Replies: 75
Views: 16845

Re: sunyi sepi

ooow ada yang ske pikul bag besau kee... ada bag nak jual nih... McKenley..... terbaik punya... murah murah
mahu kasi sms ambe... kasi whats app gambau
by seper4alif
31 May 2013, 09:14
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Gunung Tahan Guide - Tent Jenama apa meraka guna
Replies: 34
Views: 9137

Re: Gunung Tahan Guide - Tent Jenama apa meraka guna

taaapiii... saya tak tahu pon.... macam mana kamu tahu ek? macam pernah hidu jeer....

laalaallalalaaaa jugak
by seper4alif
31 May 2013, 09:13
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Gunung Tahan Guide - Tent Jenama apa meraka guna
Replies: 34
Views: 9137

Re: Gunung Tahan Guide - Tent Jenama apa meraka guna

heem buleh laa juga.... nak kee? haa haaa
by seper4alif
31 May 2013, 08:38
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Gunung Tahan Guide - Tent Jenama apa meraka guna
Replies: 34
Views: 9137

Re: Gunung Tahan Guide - Tent Jenama apa meraka guna

skang dah tak jumpa dah/..... klu ada jual kamu beli dua kamu kasi oter dekat kedai jahit lee ini macam..... dah takda cara lain.... tapi klu ada kawan seberang cer tanya tanya... nak nak belah batam... sana senang dapat dulu..... klu mahu aku kasi no kawan belah batam... kamu call le dia.... abang ...
by seper4alif
31 May 2013, 08:36
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: sunyi sepi
Replies: 75
Views: 16845

Re: sunyi sepi

aku beli pon tamba 2 hurup kat depan... juat satu o aku jual casset je lah kat kamu... tuh pon rugi lagi
by seper4alif
30 May 2013, 13:55
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: sunyi sepi
Replies: 75
Views: 16845

Re: sunyi sepi

hah tak berminat ke? murah gle dah tuh haahhaa
by seper4alif
30 May 2013, 13:05
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: sunyi sepi
Replies: 75
Views: 16845

Re: sunyi sepi

ceh... ada atas tuh aku taruk link nyar
by seper4alif
30 May 2013, 08:45
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: sunyi sepi
Replies: 75
Views: 16845

Re: sunyi sepi

aiyark...... mana buleh phob heehehehhee...


nan::: mana tahu kot kot kurang camping tapi training lagih kuat kaki... ini le hukum nya... kayuh batu 9 ke lolo.... terbaik wooooo
by seper4alif
29 May 2013, 14:01
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: sunyi sepi
Replies: 75
Views: 16845

Re: sunyi sepi

khs roab bike blue kaler
fork KHS carbon
size S
khs.fliet300 usa
RD campagnolo 10 speed
FD campagnolo
crank set campagnolo juge
rim zero lite usa punya
stam ITM lite series
handle flatbar ITM
lever Campagnolo
sadle SR japan
baru saja beli dan nak jual balik
rm1900
code sunway pyramed
by seper4alif
29 May 2013, 14:00
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: sunyi sepi
Replies: 75
Views: 16845

Re: sunyi sepi

iklan...
http://bicyclebuysell.com/view_item.php?id=202909

klu ada sesapa nak beli g tahu hambe.... saya ingin menjual nya dengan harga gile murah....
by seper4alif
28 May 2013, 08:18
Forum: Pendaftaran (Ahli baru sila daftar dahulu)
Topic: salam perkenalan ~
Replies: 8
Views: 1859

Re: salam perkenalan ~

huh....!
by seper4alif
25 May 2013, 12:59
Forum: Pendaftaran (Ahli baru sila daftar dahulu)
Topic: salam perkenalan ~
Replies: 8
Views: 1859

Re: salam perkenalan ~

anan krishnan haahaha haahahha

adipak
by seper4alif
22 May 2013, 15:13
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Gunung Tahan Guide - Tent Jenama apa meraka guna
Replies: 34
Views: 9137

Re: Gunung Tahan Guide - Tent Jenama apa meraka guna

huh kat sini rm 30 ke rm50 bro ngam ngam size sleeping bag... mahu kah? leh carik jee klu mahu... cuma nak jahit g lah kedai jeans... diorang lagi cun jahit.... parachute!! yap lagi cun dia kedap udara dan haba..... cuma dia tak de le lapisan untuk menahan sejuk. sebab bila lapisan dia tekena kulit....
by seper4alif
22 May 2013, 12:44
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Gunung Tahan Guide - Tent Jenama apa meraka guna
Replies: 34
Views: 9137

Re: Gunung Tahan Guide - Tent Jenama apa meraka guna

hammock aku is sleeping bag aku... so aku takda iseu kat situh....
aku buat sendiri hammok aku guna kain parachute...
by seper4alif
22 May 2013, 12:27
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Gunung Tahan Guide - Tent Jenama apa meraka guna
Replies: 34
Views: 9137

Re: Gunung Tahan Guide - Tent Jenama apa meraka guna

huh sana banyak... carik jeeer... sini kena tengok gambau... sana g kedai macam macam ada... nak senang g kedai beskal kat sana... mmg banyak yng cutting nih
by seper4alif
22 May 2013, 08:50
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Gunung Tahan Guide - Tent Jenama apa meraka guna
Replies: 34
Views: 9137

Re: Gunung Tahan Guide - Tent Jenama apa meraka guna

yap..... tapi askar indon nya bang...
dia takda lantai... dia cuma ada fly dengan pintu beserta zip tuh jee....
mmg terbaik... dulu ada dan guna masa scout jeer.... lantai biasanya ada geng lain bawak groun leh pakai sekali
by seper4alif
22 May 2013, 08:36
Forum: Pendaftaran (Ahli baru sila daftar dahulu)
Topic: salam perkenalan ~
Replies: 8
Views: 1859

Re: salam perkenalan ~

hi aten... i atan
by seper4alif
22 May 2013, 08:35
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: sunyi sepi
Replies: 75
Views: 16845

Re: sunyi sepi

ngeh geh ngeh........... mR Rembau is back.... aa siap korang... porker eek... makruh ek.... haahaha
by seper4alif
22 May 2013, 08:32
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Gunung Tahan Guide - Tent Jenama apa meraka guna
Replies: 34
Views: 9137

Re: Gunung Tahan Guide - Tent Jenama apa meraka guna

yap bang rembau...... sebab tuh saya da simpan 3 jenis khemah... singgle, two mena tent, ngan 4 org.... so setiap benda pasti ada kegunaan terutama... singgle... tak lebih pon besar dari betis saya..... ringan n compak... tapi nak lagi mudah.... beli fly askar dari negara jiran.... dia berbentuk kem...
by seper4alif
21 May 2013, 15:34
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Gunung Tahan Guide - Tent Jenama apa meraka guna
Replies: 34
Views: 9137

Re: Gunung Tahan Guide - Tent Jenama apa meraka guna

hish... nampak bebeno GO nioh dah tak berpenghulu... klu dulu korang pos cenggini kat topik orang kompom kena sound nya... nak nak nama aku plak tuh yang buat.... haahahahaa haaa....


back to topic!!!!!!!
by seper4alif
21 May 2013, 15:32
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Gunung Tahan Guide - Tent Jenama apa meraka guna
Replies: 34
Views: 9137

Re: Gunung Tahan Guide - Tent Jenama apa meraka guna

nih batin ada jual dekat klinik punya tenaga haahaha... jual kira hun... dalam strow kah kah kah


PHOB:::: ko nih apa daaa... bukan baru dapat baby kee... ko lagi terbalik.... mana ada tenaga batin kering... mana best kah kah kah
by seper4alif
21 May 2013, 15:13
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Gunung Tahan Guide - Tent Jenama apa meraka guna
Replies: 34
Views: 9137

Re: Gunung Tahan Guide - Tent Jenama apa meraka guna

aku pon simpan seketul untuk singgle nya mummy.... bellow sekilow je beb berat dia.... untuk 2 men ten ada gak satu coldman light.... buleh tahan gak lah rengan dia... but masa pacak kat tambuyukon... ayor masuk ke lantai plak.... adoi hai.... denan.... klu giude kosong mmg pakai fly... giude yang g...
by seper4alif
21 May 2013, 14:35
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Gunung Tahan Guide - Tent Jenama apa meraka guna
Replies: 34
Views: 9137

Re: Gunung Tahan Guide - Tent Jenama apa meraka guna

diorang bawak dedua nya pHOBY....... cuma bila tempat ok diorang pacak gak khemah.... fly stil gantung luar gak tutup khemah..... kat gedung diorang pacak khemah... kami yang pakai fly menung takda tempat nak ikat tali fly.... pacak besi kat tanah pon tak mahu plak tuh... keras gile haahahaha.... pe...
by seper4alif
21 May 2013, 09:42
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Gunung Tahan Guide - Tent Jenama apa meraka guna
Replies: 34
Views: 9137

Re: Gunung Tahan Guide - Tent Jenama apa meraka guna

hambe pakai fly jee.... tadok masaalah lagi untuk kami yang lelaki... wanita lah agak sukar sikit.....


guide pula mmg pakai khemah kat sana... kecil cap ayam je pon..... takda brand... bagi mereka yang penting ilmu jgn di politik kan.... biar murah janji selesa..... heehehehe
by seper4alif
20 May 2013, 08:50
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: sunyi sepi
Replies: 75
Views: 16845

Re: sunyi sepi

adan dan dan... aku de downlood benda tuh... dah tak ujud dah..... jgn kata mamak... kampung.... uitm 1 or 2...... MIRC tuh pon dah tak bernyawa haahahhaa haahahha shahrul... bila ulamak berkata dan bertablik... yang perlu kita ikut dan dengar atau kita folow is... bila takda yang kata tak buleh, ha...
by seper4alif
17 May 2013, 08:59
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: sunyi sepi
Replies: 75
Views: 16845

Re: sunyi sepi

aaa kita syer eeek..... syer syer..... aku rasa ramai yang tak pasan tentang hobi masa di camp side mahu pon di rumah dan opis.... http://www.youtube.com/watch?v=D51It4iu1ko klu tak silap aku hadis soheh.... klu dah tahu tapi kita buat jugak... maka berlipat kali ganda penangan yang kamu akan terima...
by seper4alif
17 May 2013, 08:56
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: sunyi sepi
Replies: 75
Views: 16845

Re: sunyi sepi

pocker pocker.......
by seper4alif
17 May 2013, 08:33
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: sunyi sepi
Replies: 75
Views: 16845

Re: sunyi sepi

hampes
by seper4alif
16 May 2013, 15:17
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: sunyi sepi
Replies: 75
Views: 16845

Re: sunyi sepi

klu kome bukak mata. minda dan perihatin lebih pada benda tuh.... kamu akan perasan... bagi aku leer yang perasan nih hahahaa FB naik bukan sebab forum atau folder dia.... tapi sebab game pokok bunga bodow tuh.... klu bukan sebab tuh takda naik nya deme... sebab klu ikut folder dan keperluan aku ras...
by seper4alif
15 May 2013, 16:11
Forum: Take-Five (Sembang kosong)
Topic: sunyi sepi
Replies: 75
Views: 16845

Re: sunyi sepi

ha ahaa... tak lama lagi bungkus jugak ke mcm MP... adoi hai... kompom aku duduk MIRC balik leer... heehhee
by seper4alif
14 May 2013, 11:40
Forum: Aktiviti Gunung
Topic: Gunung Tahan Classic Trail [K.Tahan/Gng Tahan/K.Tahan]
Replies: 40
Views: 14972

Re: Gunung Tahan Classic Trail [K.Tahan/Gng Tahan/K.Tahan]

aku tak berani lah dan..... bag aku paling besar 6 liter.... ngam ngam sleeping bag jee muat.....
by seper4alif
10 May 2013, 20:12
Forum: Galeri
Topic: Geng AURA GUNUNG Kinabalu Challenge 2013
Replies: 8
Views: 3212

Re: Geng AURA GUNUNG Kinabalu Challenge 2013

tak ah... saja je aku tinggal kan.... kang mental plak klu aku bawak haahaha
by seper4alif
10 May 2013, 14:45
Forum: Galeri
Topic: Geng AURA GUNUNG Kinabalu Challenge 2013
Replies: 8
Views: 3212

Re: Geng AURA GUNUNG Kinabalu Challenge 2013

tambuyukon 400 mtr jeee beb