Malam Gala Gunung Online - 14 April 2018

Pengumuman dari Gunung Online

Moderator: pentadbir

betterman
Pemegang Amanah GO
Posts: 2828
Joined: 04 Dec 2005, 08:39
Location: Bawah beirut
Contact:

Malam Gala Gunung Online - 14 April 2018

Postby betterman » 09 Feb 2018, 19:47

Malam Gala Gunung Online

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua sahabat pendaki gunung sekalian. Bersempena dengan ulangtahun Gunung Online (GO) yang ke-20 pada 26 Disember 2017 yang lepas, pihak GO akan menganjurkan Malam Gala Gunung Online buat kali ke-3.

Majlis ini diadakan setiap 5 tahun. Untuk makluman rakan-rakan, ia pertama kali dianjurkan pada tahun 2008 bersempena ulangtahun ke-10 dan yang kedua adalah pada tahun 2014 untuk meraikan tahun ke-15 wujudnya GO di alam maya yang bermula dari web forum fortunecity/bravenet sehinggalah ada domain sendiri (gunungonline.com) dan seterusnya facebook.

Malam Gala Gunung Online ini ialah majlis makan malam yang bertujuan untuk meraikan dan menghimpunkan para pendaki gunung di dalam satu majlis eksklusif yang bersifat neutral. Semua pendaki boleh datang memeriahkan majlis ini tanpa mengira umur, kaum mahupun persatuan.

Pendaftaran boleh dibuat secara online menggunakan Google form seperti di πŸ‘‡πŸ»:

https://goo.gl/forms/gBRwmo1qrz5Vn0vi1

Mohon kerjasama semua yang hadir untuk mengisi borang. Jika bawak pasangan atau anak, sila nyatakan sekali detail pasangan dan anak di dalam borang online bagi memudahkan segala urusan berkaitan pengurusan tempat duduk dan juga pembayaran.

Aturcara majlis :
Pendaftaran
Makan malam
Persembahan
Cabutan bertuah
Tayangan video
Penyampaian anugerah
Permainan
Pakaian terbaik - king and queen
Sessi bergambar

Butiran majlis:
Tarikh : 14 April 2018
Lokasi : Dewan Gemilang Yayasan Felda, SS6 Kelana Jaya
Masa :
- Pendaftaran : 6:00 hingga 7:30 Malam
- Majlis : 8:00 hingga 11:00 Malam


TEMA PAKAIAN : HITAM DAN HIJAU

Bayaran:

Individu:
0 - 6 Tahun : Percuma (tapi wajib daftar jugak)
7 - 12 Tahun : RM30
13 Tahun ke atas : RM60

Kumpulan:
1 Meja (10 orang) : RM 550

Tarikh akhir penyertaan : 1hb April 2018

Untuk urusan pembayaran sila masukkan ke akaun :

Maybank : 562807535312
Penama: Pertubuhan Sidang Warga Gunung

Emailkan Nama Penuh dan Bukti Pembayaran ke pgurlz_eazmz@yahoo.com atau sms/whatapps ke +60 17-681 4015 (Cik Zamz).

Nota :
*Anda diminta untuk membawa sebarang hadiah yang bernilai RM5 atau kurang untuk sessi penukaran hadiah. Tetapi kalau sesiapa yang bermurah hati nak beli hadiah yang lebih dari RM5 pun tiada masalah.

Kalau nak jimat, boleh beli meja terus. Harga jimat RM50 dari jumlah pembayaran keseluruhan untuk satu meja. Kalau secara individu satu meja ialah RM600, tapi kalau beli secara kumpulan, harga jadi RM550 yakni sorang RM55. Tapi ini tidak mengira umur. Jadi maksudnya kalau kanak-kanak pun kena termasuk dengan harga ini.

Berkenaan dengan tema pakaian, boleh pakai apa sahaja janji ada menggabungkan warna HITAM dan HIJAU. Boleh pakai busana melayu, long dress, kpop, rockers atau apa sahaja janji dalam tema warna. Pakai cantik-cantik ok, ada hadiah untuk king and queen.

Pihak GO juga akan mengadakan jualan merchandise GO pada hari kejadian. Sesiapa yang berminat bolehlah bawak duit lebih sikit. T-shirt GO pun ada.

Jika ada sesiapa yang bermurah hati untuk menyumbang hadiah bagi cabutan bertuah, bolehlah berhubung dengan :

Arif Azmi : 0132048857

Untuk sebarang pertanyaan, bolehlah diajukan kat sini ataupun boleh hubungi salah satu nama di bawah.

Bett : 0122900494
Jenal : 0122333765
Cik Zam : 0176814015

Kita jumpa di sana!

Mohon share dan tag rakan-rakan anda.

Terima kasih semua.

Dari pendaki untuk pendaki

Team AJK
Getting to the summit is optional, getting down is mandatory...

UnderAge
Pendaki Gunung
Posts: 145
Joined: 16 Jan 2006, 11:45

Re: Malam Gala Gunung Online - 14 April 2018

Postby UnderAge » 09 Feb 2018, 20:19

Terbaek bett....insyallah ..jumpa disana...tapi lom register lagi ni...

wnazry
Pendaki Gunung
Posts: 52
Joined: 18 Apr 2006, 20:14
Contact:

Re: Malam Gala Gunung Online - 14 April 2018

Postby wnazry » 09 Feb 2018, 20:33

Insyaallah... ader rezeki kita jumpa ramai2... :)

beckham@chayok2
Pendaki Terlampau
Posts: 646
Joined: 03 Apr 2006, 03:21
Location: 30 minit sblm sampai puncak...

Re: Malam Gala Gunung Online - 14 April 2018

Postby beckham@chayok2 » 09 Feb 2018, 21:46

Yuhuhu. Jom kita meriahkan malam gala GO

User avatar
abat_syed
Pendaki Gunung
Posts: 79
Joined: 19 Feb 2006, 23:55
Location: ipoh (manjoi)

Re: Malam Gala Gunung Online - 14 April 2018

Postby abat_syed » 09 Feb 2018, 22:32

lamenye tak masuk sini... huhuhu...
jasa GO ku kenang...

skem

User avatar
Kasnalagat
Pendaki Tegar
Posts: 288
Joined: 26 Mar 2008, 08:30
Location: pelantar merenung bulan
Contact:

Re: Malam Gala Gunung Online - 14 April 2018

Postby Kasnalagat » 09 Feb 2018, 22:35

InsyaAllah tiada aral ketemu kita di malam Gala G.O tahun ini. Rindu sama rakan2 sepergunungan sekalian.

User avatar
abat_syed
Pendaki Gunung
Posts: 79
Joined: 19 Feb 2006, 23:55
Location: ipoh (manjoi)

Re: Malam Gala Gunung Online - 14 April 2018

Postby abat_syed » 09 Feb 2018, 22:36

[quote=Kasnalagat post_id=85937 time=1518186902 user_id=3658]
InsyaAllah tiada aral ketemu kita di malam Gala G.O tahun ini. Rindu sama rakan2 sepergunungan sekalian.
[/quote]

Tuan Kasnalagat... terpikir bru teringat... Taufeeq rupenye... hi Topek... 😘

spy
Pendaki Gunung
Posts: 36
Joined: 07 Feb 2006, 15:24

Re: Malam Gala Gunung Online - 14 April 2018

Postby spy » 09 Feb 2018, 22:46

Akhirnyaaaaaa walaupunnnn#matakeatastangandibahu hahhahhaaa..

In sha Allah lama tak jumpa kwn2 lama dan baru.. jumpa nanti

User avatar
Lapore
Pendaki Gunung
Posts: 134
Joined: 11 May 2006, 09:30
Location: Kami yg ditinggalkan
Contact:

Re: Malam Gala Gunung Online - 14 April 2018

Postby Lapore » 09 Feb 2018, 22:56

Insya Allah... ;P

User avatar
nowa
Pendaki Gunung
Posts: 79
Joined: 25 Aug 2006, 17:12
Location: mazar-e-sharif,Afghanistan

Re: Malam Gala Gunung Online - 14 April 2018

Postby nowa » 09 Feb 2018, 23:04

Akhirnya..posting pertama setelah bertahun ditinggalkan

MinahGunung
Pendaki Gunung
Posts: 26
Joined: 06 Jul 2011, 13:10

Re: Malam Gala Gunung Online - 14 April 2018

Postby MinahGunung » 09 Feb 2018, 23:13

Assalamualaikum semua. Lama betul tak singgah cni...! 😍

arifazmi
Pendaki Gunung
Posts: 1
Joined: 11 Jan 2013, 00:08

Re: Malam Gala Gunung Online - 14 April 2018

Postby arifazmi » 09 Feb 2018, 23:13

yeaaaaa, macam x percaya ooo sembang dalam ni balik... terbaik laaaaa

uglysister
Pemegang Amanah GO
Posts: 360
Joined: 05 Dec 2005, 07:37
Location: 18m Underwater
Contact:

Re: Malam Gala Gunung Online - 14 April 2018

Postby uglysister » 09 Feb 2018, 23:18

Testing.. hahahaha

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Re: Malam Gala Gunung Online - 14 April 2018

Postby seper4alif » 09 Feb 2018, 23:20

Wooo

uglysister
Pemegang Amanah GO
Posts: 360
Joined: 05 Dec 2005, 07:37
Location: 18m Underwater
Contact:

Re: Malam Gala Gunung Online - 14 April 2018

Postby uglysister » 09 Feb 2018, 23:22

Dok carik nak like post ni.. rupanya tak boleh like πŸ˜‚

User avatar
am
Pendaki Sondol
Posts: 459
Joined: 12 Dec 2005, 19:41
Location: Somban, NSDK
Contact:

Re: Malam Gala Gunung Online - 14 April 2018

Postby am » 09 Feb 2018, 23:24

jumpa di sana sahabat gunung online sekalian.

User avatar
nowa
Pendaki Gunung
Posts: 79
Joined: 25 Aug 2006, 17:12
Location: mazar-e-sharif,Afghanistan

Re: Malam Gala Gunung Online - 14 April 2018

Postby nowa » 09 Feb 2018, 23:27

[quote=uglysister post_id=85947 time=1518189725 user_id=8]
Dok carik nak like post ni.. rupanya tak boleh like πŸ˜‚
[/quote]

Ko jgn macam2 ben..jgn ditenyeh skrin hp tu

spiralscorp911
Pendaki Gunung
Posts: 39
Joined: 19 Oct 2006, 16:33
Location: cheras
Contact:

Re: Malam Gala Gunung Online - 14 April 2018

Postby spiralscorp911 » 09 Feb 2018, 23:33

Last login 2012.. 😁😁

User avatar
am
Pendaki Sondol
Posts: 459
Joined: 12 Dec 2005, 19:41
Location: Somban, NSDK
Contact:

Re: Malam Gala Gunung Online - 14 April 2018

Postby am » 09 Feb 2018, 23:40

sedang yg asal ada disini pun masih lagi tak kenal semuanya, inikah lagi rakan maya di FB. hehehe.. esok lusa la bayor sama kak zam pgurl

betterman
Pemegang Amanah GO
Posts: 2828
Joined: 04 Dec 2005, 08:39
Location: Bawah beirut
Contact:

Re: Malam Gala Gunung Online - 14 April 2018

Postby betterman » 09 Feb 2018, 23:42

Ramai masuk balik ni hehehe
Getting to the summit is optional, getting down is mandatory...

UnderAge
Pendaki Gunung
Posts: 145
Joined: 16 Jan 2006, 11:45

Re: Malam Gala Gunung Online - 14 April 2018

Postby UnderAge » 09 Feb 2018, 23:49

Puas nak like yer..

e_lan
Pendaki Gunung
Posts: 12
Joined: 06 Dec 2005, 11:28
Contact:

Re: Malam Gala Gunung Online - 14 April 2018

Postby e_lan » 09 Feb 2018, 23:50

Salam warga GO...TQ Bett...lamanya x bersiaran

seremban mai
Pendaki Gunung
Posts: 118
Joined: 06 Jun 2006, 18:28
Location: dpn pc

Re: Malam Gala Gunung Online - 14 April 2018

Postby seremban mai » 10 Feb 2018, 01:14

Adik mohon tumpang lalu ye abam2 kaka2.....
.
.
.
.
Nk lalu lg sekali boleh??

User avatar
chimm
Pendaki Gunung
Posts: 3
Joined: 05 Sep 2007, 16:12
Location: in ot
Contact:

Re: Malam Gala Gunung Online - 14 April 2018

Postby chimm » 10 Feb 2018, 01:49

Seronok pulak dpt masuk balik go..moh ler register reramai ..bukan selalu buat dinner GO nie..

User avatar
abe~G
Pendaki Tegar
Posts: 246
Joined: 20 Oct 2006, 15:19
Location: Manjung
Contact:

Re: Malam Gala Gunung Online - 14 April 2018

Postby abe~G » 10 Feb 2018, 10:45

Lapur diri dulu setalah sekian lama menyepi,
malam gala saya mesti hadir.

kacang ler
Pendaki Gunung
Posts: 3
Joined: 19 Feb 2009, 00:21
Location: kl
Contact:

Re: Malam Gala Gunung Online - 14 April 2018

Postby kacang ler » 10 Feb 2018, 15:25

Lamanya tak sign in..
Terima kasih rakan GO yang berusaha untuk organise pada tahun ini..
Insyaallah, moga ada kesempatan untuk join kali ini..

User avatar
azlinasofia
Posts: 0
Joined: 13 Feb 2018, 09:45

Re: Malam Gala Gunung Online - 14 April 2018

Postby azlinasofia » 13 Feb 2018, 09:55

akhirnya boleh enter go page.. tq admin.. jumpa 14 april 2018...

User avatar
shah_1816
Pendaki Gunung
Posts: 146
Joined: 31 Jan 2011, 13:31

Re: Malam Gala Gunung Online - 14 April 2018

Postby shah_1816 » 13 Feb 2018, 19:25

Salam..nak test jugak..last login 2015..tahniah gunung online..dah sweet 20 umur nyer..

User avatar
shahrul
Senator Gunung
Posts: 819
Joined: 25 Apr 2011, 08:21
Location: streets of uptown

Re: Malam Gala Gunung Online - 14 April 2018

Postby shahrul » 15 Feb 2018, 00:56

[quote=am post_id=85948 time=1518189879 user_id=63]
jumpa di sana sahabat gunung online sekalian.
[/quote]

kita jumpa online saahabat :)

User avatar
pgurlz
Pendaki Sondol
Posts: 423
Joined: 06 Jun 2006, 13:40
Location: just nearby
Contact:

Re: Malam Gala Gunung Online - 14 April 2018

Postby pgurlz » 15 Feb 2018, 13:50

last login 2017. ader la singgah kejap2 cari info.

mana yg kata nak daftar.... aku x nampakπŸ’°πŸ’° pun lagi nih..... keke

User avatar
yongyap
Pendaki Gunung
Posts: 76
Joined: 07 Dec 2005, 10:26
Location: Bawah Fly
Contact:

Re: Malam Gala Gunung Online - 14 April 2018

Postby yongyap » 19 Feb 2018, 14:55

wow malam gala geli


Return to β€œPapan Notis (Malam Gala Gunung Online 14 April 2018)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron