Majlis Buka Puasa GO & KHK 2007

Pengumuman dari Gunung Online

Moderator: pentadbir

Post Reply
uglysister
Pemegang Amanah GO
Posts: 360
Joined: 05 Dec 2005, 07:37
Location: 18m Underwater
Contact:

Majlis Buka Puasa GO & KHK 2007

Post by uglysister »

Terima kasih kerana menghadiri majlis buka puasa GO & KHK...

Tahniah Kawan-kawan....

Image

Untuk gambar fullsize g kat sini...
http://ikanpuyu.multiply.com/photos/photo/64/1

Ujang
Pendaki Tegar
Posts: 221
Joined: 15 Dec 2005, 00:22
Location: Damansara
Contact:

Post by Ujang »

lofi kejam... muka haku tak nampak.... aduh.... ampeh... asal ko angkat tangan? kui kui..... huhu

Memi
Pendaki Tegar
Posts: 221
Joined: 04 Dec 2005, 20:18
Location: earth
Contact:

Post by Memi »

aku belakanggggggg
cruel to be kind

master
Pendaki Gunung
Posts: 127
Joined: 05 Dec 2005, 11:06
Contact:

Post by master »

Ok kawan...gambar-gambar aku dah update...boleh ke multiply aku
gambar ramai-ramai pon aku dah update yang white balance ok skit...

gambar ramai-ramai tu kalu nak full size..klik jer kat full size image...gambar lain terpaksa letak kecik...nanti berat nak upload...

Ni link multiply aku....
Album 1: http://ikanpuyu.multiply.com/photos/album/64

Album 2: http://ikanpuyu.multiply.com/photos/album/65
mana-mana boleh....

User avatar
matsaiko
Senator Gunung
Posts: 2787
Joined: 22 Dec 2005, 16:52
Location: GOMBAK Territory

Post by matsaiko »

Assalamualaikum dan salam sejahtera
Pertama sekali saya nak ucap Alhamdullilah syukur majlis berbuka warga gunung 2007 telah dapat dilaksanakan buat kali ke 2 .Jutaan terima kasih pada semua warga gunung yang dapat hadir bagi memeriahkan majlis tersebut.Maaf sekiranya saya tak dapat bersembang lama dengan korang akibat sibuk yang malampau.Rasa jeles tgk korang semua dapat lepak bersembang lelama dari satu kumpulan ke satu kumpulan....

Keduanya,saya sebahagian dari warga kerja pengurusan untuk majlis ini,ingin memohon maaf jika ada mana mana kekurangan,kelemahan dan ketidakselesaan sepanjang majlis berlangsung.InsyaAllah kita akan perbaiki mana yang kurang dan semoga majlis yang mulia ini dapat kita kekalkan sebagai acara tahunan buat warga gunung

~matsaiko~

:lol:
To Conquer Without Risk Is To Triumph Without Glory
www.azreenismail.com

User avatar
cik_leey
Pendaki Tegar
Posts: 286
Joined: 22 Mar 2006, 10:32

Post by cik_leey »

A'kum tahniah pd semua yg terlibat dlm menjayakan majlis berbuka puasa pd 29.o9.o7 diharap usaha murni sebegini akan dapat diteruskan utk tahun-tahun mendatang moga kita lebih mengenali dan mengeratkan lagi hubungan siratulrahim antara kita warga gunung...
:) BETTER LATE THAN NEVER.....

betterman
Pemegang Amanah GO
Posts: 2828
Joined: 04 Dec 2005, 08:39
Location: Bawah beirut
Contact:

Post by betterman »

thanks to gogo dan semua yang hadir
Getting to the summit is optional, getting down is mandatory...

User avatar
poncho
Senator Gunung
Posts: 1890
Joined: 05 Dec 2005, 15:59
Location: southern
Contact:

Post by poncho »

tahniah semua..
if a tree falls in the woods... do all the other trees laugh at it?

Image Mounthopper

User avatar
matsaiko
Senator Gunung
Posts: 2787
Joined: 22 Dec 2005, 16:52
Location: GOMBAK Territory

Post by matsaiko »

Salam
utk segala teguran/kutukan/pendapat/idea dll boleh la anda kemukakan tuk kebaikan majlis pada masa akan datang.Sil aklik:
http://markas.bintang3.net/viewtopic.php?t=2136

Terima Kasih.
To Conquer Without Risk Is To Triumph Without Glory
www.azreenismail.com

User avatar
matsaiko
Senator Gunung
Posts: 2787
Joined: 22 Dec 2005, 16:52
Location: GOMBAK Territory

Post by matsaiko »

Salam
Untuk segala teguran/kutukan/pendapat/idea dll boleh la anda kemukakan tuk kebaikan majlis pada masa akan datang.Nak tegur/kutuk secara senyap leh email di reen01@gmail.com

Sila klik:
http://markas.bintang3.net/viewtopic.php?t=2136

Terima Kasih.
To Conquer Without Risk Is To Triumph Without Glory
www.azreenismail.com

User avatar
puteri-rimba
Pendaki Tegar
Posts: 245
Joined: 02 Feb 2007, 15:01
Location: singapore
Contact:

Post by puteri-rimba »

meriah sangat..... majlis berbuka...

kot2 r.... ade majlis raya plak.... ade sesapa nak buat???? he he he......
dunia ini adalah untuk org yg kreatif & bersemangat, jd ambil lah peluang ini.....

frostice
Pendaki Terlampau
Posts: 701
Joined: 09 Jan 2006, 10:43
Location: Middle Earth
Contact:

Post by frostice »

puteri-rimba wrote:meriah sangat..... majlis berbuka...

kot2 r.... ade majlis raya plak.... ade sesapa nak buat???? he he he......
hah.. cantek gak idea tu. Boleh dibuat sangat tu..
~Ain't No Mountain Too High~
KP Hiker's Club

User avatar
vanhemeir
Pendaki Hebat
Posts: 399
Joined: 12 Dec 2006, 13:47
Location: Abu Dhabi, UAE
Contact:

Post by vanhemeir »

puteri-rimba wrote: kot2 r.... ade majlis raya plak.... ade sesapa nak buat???? he he he......
yang ni kena ada ketupat, lemang, rendang :roll:

Freelance
Senator Gunung
Posts: 1355
Joined: 06 Dec 2005, 13:16
Location: Kuala Lumpur

Post by Freelance »

aah wat ler kt tepi sungai, bakar lemang, wajib pakai baju raya..lepas tu leh terjun tiruk :lol: ada brani ??? :wink:

User avatar
vanhemeir
Pendaki Hebat
Posts: 399
Joined: 12 Dec 2006, 13:47
Location: Abu Dhabi, UAE
Contact:

Post by vanhemeir »

Freelance wrote:..lepas tu leh terjun tiruk :lol: ada brani ??? :wink:
Tirukkkk???? best tuh...

esir
Pendaki Tegar
Posts: 286
Joined: 24 Jan 2006, 03:06
Location: KL/Perak
Contact:

Post by esir »

Tahniah suma.
:.."wei orang depan.,.tak nak duduk jap ke..???":

esir81@gmail.com
www.esir.multiply.com

User avatar
puteri-rimba
Pendaki Tegar
Posts: 245
Joined: 02 Feb 2007, 15:01
Location: singapore
Contact:

Post by puteri-rimba »

Freelance wrote:aah wat ler kt tepi sungai, bakar lemang, wajib pakai baju raya..lepas tu leh terjun tiruk :lol: ada brani ??? :wink:


he he he kak lily , ape lagik... up lah projek.... best tu pikul lemang.... masak ketupat.... ade rendang..... he he he.....
dunia ini adalah untuk org yg kreatif & bersemangat, jd ambil lah peluang ini.....

Freelance
Senator Gunung
Posts: 1355
Joined: 06 Dec 2005, 13:16
Location: Kuala Lumpur

Post by Freelance »

puteri-rimba wrote:
Freelance wrote:aah wat ler kt tepi sungai, bakar lemang, wajib pakai baju raya..lepas tu leh terjun tiruk :lol: ada brani ??? :wink:


he he he kak lily , ape lagik... up lah projek.... best tu pikul lemang.... masak ketupat.... ade rendang..... he he he.....
bakar2 lemang tu tak de ler. beli je lemang dah siap hehehe.. ko larat ke nak jaga api time bakar lemang tu... mau terbakar kang muka ko hehehe!!!!

yolah kang akak wat ... ko sibuk daki gunung.. camno nak g bakar2 lemang ni... ko kan jadi guide :lol:

User avatar
puteri-rimba
Pendaki Tegar
Posts: 245
Joined: 02 Feb 2007, 15:01
Location: singapore
Contact:

Post by puteri-rimba »

Freelance wrote:
puteri-rimba wrote:
Freelance wrote:aah wat ler kt tepi sungai, bakar lemang, wajib pakai baju raya..lepas tu leh terjun tiruk :lol: ada brani ??? :wink:


he he he kak lily , ape lagik... up lah projek.... best tu pikul lemang.... masak ketupat.... ade rendang..... he he he.....
bakar2 lemang tu tak de ler. beli je lemang dah siap hehehe.. ko larat ke nak jaga api time bakar lemang tu... mau terbakar kang muka ko hehehe!!!!

yolah kang akak wat ... ko sibuk daki gunung.. camno nak g bakar2
lemang ni... ko kan jadi guide :lol:
ala kak..... u jgn r mcm tu... i try lah spend time untuk u.. kalau projek raya nih menjadik... aik suke gak gethering reramai nih.......
sambil cuci2 mata... he he he :evil: :evil:
dunia ini adalah untuk org yg kreatif & bersemangat, jd ambil lah peluang ini.....

biskut
Pendaki Gunung
Posts: 164
Joined: 26 Dec 2005, 15:42

huhu..

Post by biskut »

.....hapening hapening.......... 8) :lol: :wink:


----CABARAN MENILAI KITA-----

Abg_Jaws_Ikan_Paus
Pendaki Gunung
Posts: 62
Joined: 16 Jan 2006, 02:00

Post by Abg_Jaws_Ikan_Paus »

Freelance wrote:aah wat ler kt tepi sungai, bakar lemang, wajib pakai baju raya..lepas tu leh terjun tiruk :lol: ada brani ??? :wink:
bab nak carik buluh lemng tu yg tak sanggup.... wakakakaka

Freelance
Senator Gunung
Posts: 1355
Joined: 06 Dec 2005, 13:16
Location: Kuala Lumpur

Post by Freelance »

Abg_Jaws_Ikan_Paus wrote:
Freelance wrote:aah wat ler kt tepi sungai, bakar lemang, wajib pakai baju raya..lepas tu leh terjun tiruk :lol: ada brani ??? :wink:
bab nak carik buluh lemng tu yg tak sanggup.... wakakakaka
beli je lemang yang dah siap masak lagi senang... :lol: lepas tu aksyen amik gambar..sambil bakar2 lemang hahaha!!!

betterman
Pemegang Amanah GO
Posts: 2828
Joined: 04 Dec 2005, 08:39
Location: Bawah beirut
Contact:

Post by betterman »

Abg_Jaws_Ikan_Paus wrote:
Freelance wrote:aah wat ler kt tepi sungai, bakar lemang, wajib pakai baju raya..lepas tu leh terjun tiruk :lol: ada brani ??? :wink:
bab nak carik buluh lemng tu yg tak sanggup.... wakakakaka
padil ko kan banyak pengalaman carik buluh masa kat gerah tahun lepas :kah:
Getting to the summit is optional, getting down is mandatory...

kambinggurun
Senator Gunung
Posts: 557
Joined: 26 Jan 2006, 23:01
Location: gua kayu batu
Contact:

Post by kambinggurun »

pergh ramai gile aweks! nyesal tak datang kalo tak dah jumpe jodoh!

hahhaha!

anyway tahniah n syabas kepada gogonizers!

bett, post la nama2 pihak pengurusan program, kasi kredit sket kat semua yang menjayakan majlis nih..(ke dah ada aku je terlepas pandang?)
::SRC-Total Outdoor::

Post Reply