Tshirt GO | tshirt dah siap

Pengumuman dari Gunung Online

Moderator: pentadbir

User avatar
rakangunungpenang
Pendaki Gunung
Posts: 190
Joined: 31 Jan 2008, 12:20
Location: Butterworth
Contact:

Postby rakangunungpenang » 05 May 2008, 18:36

thanks bett......kerana nama rakangunungpenang disenaraikan.....tapi utang lagi rm5,mesin atm tak mau terima duit Rm5.harap maklum.

apa2 pun thanks untuk semua krew GO

From;rakangunungpenang ( zan )

KUKRAK
Pendaki Gunung
Posts: 5
Joined: 19 Mar 2006, 21:25

Postby KUKRAK » 05 May 2008, 21:32

bai sila update

givency- size M white- paid

User avatar
vanhemeir
Pendaki Hebat
Posts: 399
Joined: 12 Dec 2006, 13:47
Location: Abu Dhabi, UAE
Contact:

Postby vanhemeir » 05 May 2008, 21:41

semua pakai baju ni ker malam dinner tu pun bagus... baru nampak hitam putih :evil:

p/s - bila start distribute?

betterman
Pemegang Amanah GO
Posts: 2828
Joined: 04 Dec 2005, 08:39
Location: Bawah beirut
Contact:

Postby betterman » 06 May 2008, 02:38

TOLONG DOUBLE CEK PASAL BAYARAN DAN SAIZ


SAPA BELUM BAYAR DATELINE SAMPAI JUMAAT 9 MEI SAHAJA.


TIADA CETAKAN KEDUA.

HARAP MAKLUM.

Getting to the summit is optional, getting down is mandatory...

User avatar
Lapore
Pendaki Gunung
Posts: 134
Joined: 11 May 2006, 09:30
Location: Kami yg ditinggalkan
Contact:

Postby Lapore » 06 May 2008, 15:27

30 lapore – 1 M hitam PAID

yeaah..yeahhh 8)
The Bad, The Good & The Ugly....JiwaKacau?

User avatar
pgurlz
Pendaki Sondol
Posts: 423
Joined: 06 Jun 2006, 13:40
Location: just nearby
Contact:

Postby pgurlz » 06 May 2008, 16:14

payment tuk 2nd Tshirt ( saiz XL, kaler PUTEH)

Funds Transfer to 3rd Party Accounts
Status: Successful
Transaction Date/Time:06 May 2008 16:42:33
Reference No.: 1246138480
Amount: RM35.00
From Account: 166010020118 WSA

To Open 3rd Party Account: 164146003430
3rd Party Email Address : admin.gunungonline@gmail.com
Account Holder Name : ZUL HILMI B HAMDUN

Note:
This receipt is computer generated and no signature is required.
se-simple yg boleh

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Postby seper4alif » 07 May 2008, 01:13

saye sudah bayar RM35 pada atan *ditapis* mlm tadik. saiz 'S'. harap maklom. tengkiu.
heem ko nih tak di tapis lagi dek sirim nih ek..... aku sumpah ko jadi sotong tasik kenyir kang tak pasal jer......

oik bila ko bayar kat aku? no acc aku pon ko tak tau...
Last edited by seper4alif on 07 May 2008, 11:59, edited 1 time in total.
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

User avatar
DEQNA
Pendaki Hebat
Posts: 342
Joined: 19 Jan 2006, 18:08
Location: lost in da middle
Contact:

Postby DEQNA » 07 May 2008, 11:31

Funds Transfer to 3rd Party Accounts

Status: Successful
From Account: 114348098783 SA
To Open 3rd Party Account: 164146003430
Amount: RM35.00
Effective Date: Today
Account Holder Name: ZUL HILMI B HAMDUN
Reference Number: 1246282298
Transaction Date/Time: 07 May 2008 12:03:22
<<SaVE tHE BESt FOR LaSt>>

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Postby seper4alif » 07 May 2008, 16:42

saye sudah bayar RM35 pada atan *ditapis* mlm tadik. saiz 'S'. harap maklom. tengkiu.
heem ko nih tak di tapis lagi dek sirim nih ek..... aku sumpah ko jadi sotong tasik kenyir kang tak pasal jer......

oik bila ko bayar kat aku? no acc aku pon ko tak tau...
seper4alif ni sape? atan ek? oit jantan, aku dah bayar kat ko RM35 kan lepas main badminton arie tuh. sampai ati ko buat2 lupe ye. aku sumpah ko jadik raket yonex kang baru tau. hahaha.
yelah ko betinee... mana lah aku tau,... aku ingat duit tuh ko soh bayar duit makan kitorang suma... aku bayar lah
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

pa'bu
Pendaki Gunung
Posts: 101
Joined: 02 Jan 2007, 21:32

Postby pa'bu » 08 May 2008, 10:49

bett aku dah bank in.

kambinggurun
Senator Gunung
Posts: 557
Joined: 26 Jan 2006, 23:01
Location: gua kayu batu
Contact:

Postby kambinggurun » 08 May 2008, 23:02

Funds Transfer to 3rd Party Accounts

Status: Successful
Transaction Date/Time:08 May 2008 23:26:49
Reference No.: 1246602578
Amount: RM70.00
From Account: 151306625995 WSA
To Open 3rd Party Account: 164146003430
3rd Party Email Address : admin.gunungonline@gmail.com
Account Holder Name : ZUL HILMI B HAMDUN

Note: This receipt is computer generated and no signature is required.
ok bett, ni aku ngan naem da bayar.

aku, "s" putih.
naem "m" itam
::SRC-Total Outdoor::

firsttimer
Pendaki Gunung
Posts: 11
Joined: 03 Feb 2006, 11:29

Postby firsttimer » 09 May 2008, 09:31

thank you bett..
no. 29..confirm........................ :lol:

User avatar
castello
Pendaki Sondol
Posts: 416
Joined: 06 Jun 2006, 09:35
Location: cheras, kuala lumpur
Contact:

Assalamualaikum...

Postby castello » 09 May 2008, 10:47

Bett...saya dah transfer duit untuk tshirt 2 helai tu...RM70 (warna hitam; saiz S=1, M=1)

ada penambahan lagi satu t-shirt (warna hitam; saiz L)
wangnya pun sudah di bnk-in...

so jumlah semua sekali 3 helai lah yer... :)
CASTELLO
Callsign: 9W2CTX
Guide License No.: TG9600
Mobile No.: 0126206087
NATURE EXPLORER ENT.

User avatar
semut_api
Pendaki Gunung
Posts: 101
Joined: 20 Sep 2007, 12:55
Location: di puncak tipu.
Contact:

Postby semut_api » 10 May 2008, 12:42

salam bett..
update aku punye.. kaler putih.. saiz M
Image

User avatar
esir
Pendaki Tegar
Posts: 286
Joined: 24 Jan 2006, 03:06
Location: KL/Perak
Contact:

Postby esir » 10 May 2008, 12:49

Paid already..
mau kaler Hitam ok.. :-)
:.."wei orang depan.,.tak nak duduk jap ke..???":

esir81@gmail.com
www.esir.multiply.com

tiNta_EmaS
Pendaki Gunung
Posts: 86
Joined: 18 Jan 2008, 18:29

Postby tiNta_EmaS » 10 May 2008, 23:33

aQu dah bank-in @8.13pm
harap maklum....yerr beTT.

saiz M (itam)

User avatar
pgurlz
Pendaki Sondol
Posts: 423
Joined: 06 Jun 2006, 13:40
Location: just nearby
Contact:

Postby pgurlz » 12 May 2008, 17:52

BETT.. AKU NYER TOLONG UPDATE..

Kuantiti 2, saiz XL, kaler - hitam n putih
se-simple yg boleh

betterman
Pemegang Amanah GO
Posts: 2828
Joined: 04 Dec 2005, 08:39
Location: Bawah beirut
Contact:

Postby betterman » 14 May 2008, 11:46

guys sori lambat update
walupun tak update kat sini tapi dalam list kat aku updated...
Getting to the summit is optional, getting down is mandatory...

User avatar
castello
Pendaki Sondol
Posts: 416
Joined: 06 Jun 2006, 09:35
Location: cheras, kuala lumpur
Contact:

Postby castello » 15 May 2008, 09:40

Takpe...bett jgn kelam kabut...buat jer dlm masa awak sendiri...
kalau dah siap nanti inform jer...no pressure... :)
Lagipun nak bagi t-shirt ni pun takde dateline kan? So, take your time...
CASTELLO
Callsign: 9W2CTX
Guide License No.: TG9600
Mobile No.: 0126206087
NATURE EXPLORER ENT.

User avatar
castello
Pendaki Sondol
Posts: 416
Joined: 06 Jun 2006, 09:35
Location: cheras, kuala lumpur
Contact:

assalamualaikum

Postby castello » 15 May 2008, 09:40

Takpe...bett jgn kelam kabut...buat jer dlm masa awak sendiri...
kalau dah siap nanti inform jer...no pressure... :)
Lagipun nak bagi t-shirt ni pun takde dateline kan? So, take your time...
CASTELLO
Callsign: 9W2CTX
Guide License No.: TG9600
Mobile No.: 0126206087
NATURE EXPLORER ENT.

firsttimer
Pendaki Gunung
Posts: 11
Joined: 03 Feb 2006, 11:29

Re: assalamualaikum

Postby firsttimer » 16 May 2008, 16:42

Takpe...bett jgn kelam kabut...buat jer dlm masa awak sendiri...
kalau dah siap nanti inform jer...no pressure... :)
Lagipun nak bagi t-shirt ni pun takde dateline kan? So, take your time...
hehehe..cam perli je bunyi nyer....... :lol:

betterman
Pemegang Amanah GO
Posts: 2828
Joined: 04 Dec 2005, 08:39
Location: Bawah beirut
Contact:

Postby betterman » 17 May 2008, 18:44

Takpe...bett jgn kelam kabut...buat jer dlm masa awak sendiri...
kalau dah siap nanti inform jer...no pressure... :)
Lagipun nak bagi t-shirt ni pun takde dateline kan? So, take your time...
thank you...
bukan apa, kena jaga hati kawan-kawan...
insyaAllah dah siap nanti aku announce
Getting to the summit is optional, getting down is mandatory...

Along-X
Pendaki Tegar
Posts: 266
Joined: 28 Jan 2008, 14:38

Postby Along-X » 19 May 2008, 03:31

aluw bett..
awat nama aku disenaraikan dalam yang belum dibayar...
aku dah bank in woooowiiiwuuu...

_____________________________________________________________

Rekod Urusan : Deposit

Jumlah : RM40.00

Tarikh 16/4/08

Masa : 09.35PM

Kepada : Other A/C

Tempat : S. Darby CDM 1

No Akaun : 164146003430

_____________________________________________________________

Resit Aku Masih Simpan Lagi...
Kalau nak Aku Boleh Kasi nanti..
Aku SImpan Lagi Tau Resit...

Sorry Lambat Reply..
Aku Pun lama Dah Tak On9 Bz Keje La...
kishirosan.multiply.com
<b>X-TREKKER</b>
Mencari Rahsia Alam

User avatar
castello
Pendaki Sondol
Posts: 416
Joined: 06 Jun 2006, 09:35
Location: cheras, kuala lumpur
Contact:

salam

Postby castello » 21 May 2008, 14:13

Firsttimer
Bukan maksud untuk perli tapi kesian kat saudara kita ni...ramai yg dok pressure dia...dah ler member kita ni buat kerja sukarela...nasib baik lah ada org macam bett ni...

Betterman
Saya setuju dgn awak tu bett...hati kawan2 kena jaga...tapi hati awak pun kawan2 kena jaga jugak...
CASTELLO
Callsign: 9W2CTX
Guide License No.: TG9600
Mobile No.: 0126206087
NATURE EXPLORER ENT.

Along-X
Pendaki Tegar
Posts: 266
Joined: 28 Jan 2008, 14:38

Re: salam

Postby Along-X » 22 May 2008, 16:55

Firsttimer
Bukan maksud untuk perli tapi kesian kat saudara kita ni...ramai yg dok pressure dia...dah ler member kita ni buat kerja sukarela...nasib baik lah ada org macam bett ni...

Betterman
Saya setuju dgn awak tu bett...hati kawan2 kena jaga...tapi hati awak pun kawan2 kena jaga jugak...
Saper Yang Dok Pressure beet Tuer..
meh Sini Meh..
Sian Bett...

*walaupun nama aku tersenarai dalam yang lum bayo.. huhuhuu...
kishirosan.multiply.com
<b>X-TREKKER</b>
Mencari Rahsia Alam

User avatar
LaiTer
Pendaki Gunung
Posts: 58
Joined: 22 Mar 2008, 19:06
Location: r&d LaboTarY
Contact:

Postby LaiTer » 22 May 2008, 17:05

..isk...salam..de stok lagi ke.....???
~LovE dA nATurE iS dA nATurAL LOvE~
www.friendster.com/brainstucker

betterman
Pemegang Amanah GO
Posts: 2828
Joined: 04 Dec 2005, 08:39
Location: Bawah beirut
Contact:

Postby betterman » 16 Jun 2008, 01:58

assalamualaikum...
tshirt dah siap...
nanti aku akan buat pengumuman bila nak collect...

sori lambat...

thanks
Getting to the summit is optional, getting down is mandatory...

firsttimer
Pendaki Gunung
Posts: 11
Joined: 03 Feb 2006, 11:29

pos kan....

Postby firsttimer » 16 Jun 2008, 17:13

assalamualaikum...
tshirt dah siap...
nanti aku akan buat pengumuman bila nak collect...

sori lambat...

thanks
thank you la bro. kalau nak mintak di pos kan boleh ker? .....

User avatar
Lapore
Pendaki Gunung
Posts: 134
Joined: 11 May 2006, 09:30
Location: Kami yg ditinggalkan
Contact:

Postby Lapore » 17 Jun 2008, 16:11

yeah...yeah....
baju doh siap..... :wink:
The Bad, The Good & The Ugly....JiwaKacau?

User avatar
solaris
Pendaki Tegar
Posts: 258
Joined: 10 Mar 2008, 17:47
Location: Kuala Lumpur
Contact:

Postby solaris » 18 Jun 2008, 10:53

aku tingin bju tu sape2 yg ade lebey tu jual2 ler kat aku iyer...charge lebey pun tape saiz L

kekerk
Pendaki Gunung
Posts: 177
Joined: 11 Feb 2008, 23:34
Location: bawah pokok

Postby kekerk » 18 Jun 2008, 23:21

nk kne wat perjumpaan amik bju ni heheh...

User avatar
orga
Senator Gunung
Posts: 2088
Joined: 05 Dec 2005, 22:09
Location: n9 & melaka
Contact:

Postby orga » 18 Jun 2008, 23:26

wat malam perjumpaan amik baju GO plak bole..
ImageImageImage

Along-X
Pendaki Tegar
Posts: 266
Joined: 28 Jan 2008, 14:38

Postby Along-X » 19 Jun 2008, 10:05

wat malam perjumpaan amik baju GO plak bole..
slumber jerk..
aku stuju jerk...
leh jumpa korg lagi...
hhuhuhuu
kishirosan.multiply.com
<b>X-TREKKER</b>
Mencari Rahsia Alam

uglysister
Pemegang Amanah GO
Posts: 360
Joined: 05 Dec 2005, 07:37
Location: 18m Underwater
Contact:

Postby uglysister » 20 Jun 2008, 09:34

nampaknye bett mesti kene buat 2-3 kali gathering ni nk distribute baju, yg mengoder ramai giler
huhu

betterman
Pemegang Amanah GO
Posts: 2828
Joined: 04 Dec 2005, 08:39
Location: Bawah beirut
Contact:

Postby betterman » 20 Jun 2008, 10:13

masak masak hehehe...
sori kengkawan...
paling awal pon next week...
Getting to the summit is optional, getting down is mandatory...


Return to “Papan Notis (Malam Gala Gunung Online 14 April 2018)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron