Malam Gala GO 10 Tahun (jangan lupa bawa hadiah RM5)

Pengumuman dari Gunung Online

Moderator: pentadbir

betterman
Pemegang Amanah GO
Posts: 2828
Joined: 04 Dec 2005, 08:39
Location: Bawah beirut
Contact:

Postby betterman » 03 Jun 2008, 13:51

dah update
abg bett tlg masukkan nama :

ida (NWZA87)

ah cong

(cauple) he he he..

nanti adik bayar
ok. mintak nama penuh diorang
Getting to the summit is optional, getting down is mandatory...

User avatar
solaris
Pendaki Tegar
Posts: 258
Joined: 10 Mar 2008, 17:47
Location: Kuala Lumpur
Contact:

Postby solaris » 04 Jun 2008, 12:59

alhamdulillah makin laju payment ha2

User avatar
CRAZYhAMStER
Pendaki Terlampau
Posts: 592
Joined: 05 Dec 2006, 12:12
Contact:

Postby CRAZYhAMStER » 04 Jun 2008, 14:14

bett'...
no 50, dh buleh tukar warma merah.... :lol:

[ADVENTURE IN LIFE] SURVIVAL through degrading nature

www.crazyhamster.multiply.com

User avatar
batmac78
Pendaki Gunung
Posts: 54
Joined: 21 Feb 2008, 19:29
Contact:

Postby batmac78 » 04 Jun 2008, 16:43

hadiah tu nak kena balut ke? ke rupa bentuk asal pun bleh?.. ehehehhe

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Postby seper4alif » 04 Jun 2008, 17:39

takyah balut beb.... bagi je camtuh.....

nak cun just ikat ngan riben merah or kunin ke.... kasi nampak leh hadiah dah kemas...

kat aku ada lagi barang nih nak derma.... barang KolomBia
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

User avatar
yonrawk
Pendaki Sondol
Posts: 456
Joined: 03 Nov 2006, 11:11
Location: JB

Postby yonrawk » 04 Jun 2008, 18:48

hadiah tu nak kena balut ke? ke rupa bentuk asal pun bleh?.. ehehehhe
Dah namanya hadiah, tak nak balut pon bole. Kalau segan balut le.
He who makes beast out of himself, get rid of the pain of being a man~ Dr. Johnson (1709-1784)

betterman
Pemegang Amanah GO
Posts: 2828
Joined: 04 Dec 2005, 08:39
Location: Bawah beirut
Contact:

Postby betterman » 04 Jun 2008, 22:14

nak lagi best...
balut 18 keping kertas...
bior orang yang terima tuh letih nak membukak nya
Getting to the summit is optional, getting down is mandatory...

User avatar
orga
Senator Gunung
Posts: 2088
Joined: 05 Dec 2005, 22:09
Location: n9 & melaka
Contact:

Postby orga » 04 Jun 2008, 23:39

nk lg letih taruk skru la..
ImageImageImage

betterman
Pemegang Amanah GO
Posts: 2828
Joined: 04 Dec 2005, 08:39
Location: Bawah beirut
Contact:

Postby betterman » 05 Jun 2008, 07:05

Last date bayar 7 Jun.
Selepas 7 Jun, mana yang dah bayar je akan diambil kira sebagai pegi ke dinner GO.

Sebarang masalah buleh hubungi aku 012-2900 494

Harap maklum
Getting to the summit is optional, getting down is mandatory...

givency_KL
Pendaki Tegar
Posts: 238
Joined: 19 Feb 2008, 17:50
Location: Universal Studio, LA
Contact:

Postby givency_KL » 05 Jun 2008, 08:43

bett....pasal payment :-

1) RM180 - aku bagi 2/6 kat KDE untuk elvira, min n ecah
2) RM300 - aku bank in 3/6 untuk mikhail, azreen, boy, nizam n ila

lagi RM240.00 - aku akan bank in petang nanti untuk calee, umi, apai dan silverman.(aku akan msg bila dah transfer)

please take note.
WaLaUpuN SuDah MeNcApAi AwAn, JaNgAn LuPa rUmPuT HiJaU Di BuMi

User avatar
solaris
Pendaki Tegar
Posts: 258
Joined: 10 Mar 2008, 17:47
Location: Kuala Lumpur
Contact:

Postby solaris » 05 Jun 2008, 10:41

bett....pasal payment :-

1) RM180 - aku bagi 2/6 kat KDE untuk elvira, min n ecah
2) RM300 - aku bank in 3/6 untuk mikhail, azreen, boy, nizam n ila

lagi RM240.00 - aku akan bank in petang nanti untuk calee, umi, apai dan silverman.(aku akan msg bila dah transfer)

please take note.
GOOD JOB!!!! givency

Along-X
Pendaki Tegar
Posts: 266
Joined: 28 Jan 2008, 14:38

Postby Along-X » 06 Jun 2008, 11:43

HAri Ini Atau Sok AKu Bank In Kat Ko Bett..

Wokeh...
kishirosan.multiply.com
<b>X-TREKKER</b>
Mencari Rahsia Alam

givency_KL
Pendaki Tegar
Posts: 238
Joined: 19 Feb 2008, 17:50
Location: Universal Studio, LA
Contact:

Postby givency_KL » 06 Jun 2008, 15:07

bett,

tambah lagi sorang :- Mohd. Farid bin Mohd. Ghazali n dia dah bayar pun. duit ngan aku...
WaLaUpuN SuDah MeNcApAi AwAn, JaNgAn LuPa rUmPuT HiJaU Di BuMi

monster
Pendaki Gunung
Posts: 31
Joined: 21 May 2007, 21:19

Postby monster » 07 Jun 2008, 20:09

smpai skrg aku tertanya2..apa konsep gala dinner ni, formal ke.... tak ke...fancy ke...@ glamorous ke? jeans buleh ke? :lol:

betterman
Pemegang Amanah GO
Posts: 2828
Joined: 04 Dec 2005, 08:39
Location: Bawah beirut
Contact:

Postby betterman » 07 Jun 2008, 22:07

smpai skrg aku tertanya2..apa konsep gala dinner ni, formal ke.... tak ke...fancy ke...@ glamorous ke? jeans buleh ke? :lol:
tema pakaian ialah hitam putih...
tapi kena pakai baju kolar dan jugak berkasut....
nak pakai style apa pon takpe.... tak kisah..
Getting to the summit is optional, getting down is mandatory...

User avatar
nadir
Ahli Kehormat GO
Posts: 1586
Joined: 05 Dec 2005, 16:30
Location: Penang Darul Mamak
Contact:

Postby nadir » 09 Jun 2008, 14:25

kengkawan semua,

nak tanya nih, macam mana nak ke lokasi dinner dari kl sentral? kalau boleh pakai lrt lar, pakai teksi mahei.... kalau boleh kasik tau stesen mana nak benti - boleh jalan ke atau apa apa arrangement lain.

saya sampai petang 14 tu, samada kat jln duta atau pudu , pastu trus shoot ke dinner GO. lepas dinner nak ke shah alam ( mungkin )

harap ada yang boleh tolon
Ahmad Nadir Askandar
http://www.outdoordynamics.com.my - Buy outdoor gear online - free delivery !
Join us at FaceBook! - http://www.facebook.com/group.php?gid=340358030429

beckham@chayok2
Pendaki Terlampau
Posts: 646
Joined: 03 Apr 2006, 03:21
Location: 30 minit sblm sampai puncak...

Postby beckham@chayok2 » 09 Jun 2008, 15:29

Salam YB Nadir, hehe...

err setahu aku stesyen lrt (STAR) ada kt ampang. Tp lokasi dia jauh dr kelab KDE tuh... klu dr c2, ko nek teksi je la. tambang ader la dlm 5 hengget... klu jln x jem, x sampai pun 5 hengget, aku raser... :roll:
tq...
*Sebenarnya bukan gunung yang hendak ditawan, sebaliknya diri kita sendiri.....*.
-9w2bck-

User avatar
nadir
Ahli Kehormat GO
Posts: 1586
Joined: 05 Dec 2005, 16:30
Location: Penang Darul Mamak
Contact:

Postby nadir » 09 Jun 2008, 16:20

weh... takmau la panggil YB malu lar....


so pergike stesen lrt star ampang dan amik teksi dari situ..... okeh bebeh
Ahmad Nadir Askandar
http://www.outdoordynamics.com.my - Buy outdoor gear online - free delivery !
Join us at FaceBook! - http://www.facebook.com/group.php?gid=340358030429

User avatar
solaris
Pendaki Tegar
Posts: 258
Joined: 10 Mar 2008, 17:47
Location: Kuala Lumpur
Contact:

Postby solaris » 09 Jun 2008, 16:27

askum en nadir...
betul tu kna amik star trun dekat pandan jaya kot yg pling hampir.. kalu salah tolong betulkan

betterman
Pemegang Amanah GO
Posts: 2828
Joined: 04 Dec 2005, 08:39
Location: Bawah beirut
Contact:

Postby betterman » 09 Jun 2008, 19:57

smpai skrg aku tertanya2..apa konsep gala dinner ni, formal ke.... tak ke...fancy ke...@ glamorous ke? jeans buleh ke? :lol:
bro ko pegi ke...?
takde pon nama dlm list tuh
Getting to the summit is optional, getting down is mandatory...

User avatar
nadir
Ahli Kehormat GO
Posts: 1586
Joined: 05 Dec 2005, 16:30
Location: Penang Darul Mamak
Contact:

Postby nadir » 09 Jun 2008, 19:59

TQ solaris. jadi skang nih nak stop kat ampang ker kat pandan jaya... sorry yer, sayer bukan orang kota..... orang kampung penang jer... hehe

p.s. alahai... dari yb ke en. pulak.... :oops: panggil nadir jelah yer....
Ahmad Nadir Askandar
http://www.outdoordynamics.com.my - Buy outdoor gear online - free delivery !
Join us at FaceBook! - http://www.facebook.com/group.php?gid=340358030429

betterman
Pemegang Amanah GO
Posts: 2828
Joined: 04 Dec 2005, 08:39
Location: Bawah beirut
Contact:

Postby betterman » 09 Jun 2008, 20:04

TQ solaris. jadi skang nih nak stop kat ampang ker kat pandan jaya... sorry yer, sayer bukan orang kota..... orang kampung penang jer... hehe

p.s. alahai... dari yb ke en. pulak.... :oops: panggil nadir jelah yer....
turun LRT ampang...
Getting to the summit is optional, getting down is mandatory...

User avatar
soulfly
Kerabat Gunung
Posts: 1147
Joined: 18 Mar 2008, 15:57
Location: SENTUL

malam gala GO

Postby soulfly » 09 Jun 2008, 23:32

:D aisehh...bro PM jerk aku nanti aku jemput kat mana2
hehehe leh kita gerak sekali

User avatar
soulfly
Kerabat Gunung
Posts: 1147
Joined: 18 Mar 2008, 15:57
Location: SENTUL

malam gala go

Postby soulfly » 09 Jun 2008, 23:36

kengkawan semua,

nak tanya nih, macam mana nak ke lokasi dinner dari kl sentral? kalau boleh pakai lrt lar, pakai teksi mahei.... kalau boleh kasik tau stesen mana nak benti - boleh jalan ke atau apa apa arrangement lain.

saya sampai petang 14 tu, samada kat jln duta atau pudu , pastu trus shoot ke dinner GO. lepas dinner nak ke shah alam ( mungkin )

harap ada yang boleh tolon


salam...kalo nk senang abang naik putra,pastu turun kat station putra gombak, sampai jerk gombak call aku nanti aku jemput terus aku bawak gi ke KDE,

sekadar nk membantu. :D

User avatar
Dragon
Pendaki Gunung
Posts: 52
Joined: 17 Apr 2006, 14:56

Postby Dragon » 10 Jun 2008, 22:26

bet ako da bayar tau...

User avatar
nadir
Ahli Kehormat GO
Posts: 1586
Joined: 05 Dec 2005, 16:30
Location: Penang Darul Mamak
Contact:

Postby nadir » 11 Jun 2008, 08:07

salam...kalo nk senang abang naik putra,pastu turun kat station putra gombak, sampai jerk gombak call aku nanti aku jemput terus aku bawak gi ke KDE,

sekadar nk membantu. Very Happy
mnarik gak tu..... takper , kalau jadi nanti saya calling calling....
Ahmad Nadir Askandar
http://www.outdoordynamics.com.my - Buy outdoor gear online - free delivery !
Join us at FaceBook! - http://www.facebook.com/group.php?gid=340358030429

User avatar
pgurlz
Pendaki Sondol
Posts: 423
Joined: 06 Jun 2006, 13:40
Location: just nearby
Contact:

Postby pgurlz » 11 Jun 2008, 08:52

ada sesapa dari Putrajaya tak?? :oops:
se-simple yg boleh

eppott
Pendaki Gunung
Posts: 77
Joined: 23 May 2006, 13:16
Location: KL
Contact:

Postby eppott » 11 Jun 2008, 11:00

saya sampai petang 14 tu, samada kat jln duta atau pudu , pastu trus shoot ke dinner GO. lepas dinner nak ke shah alam ( mungkin )

harap ada yang boleh tolon
nadir,
aku bleh amik ko kat tempat2 tu.. sekali sekala ko turun kl apa salahnyer..
lepas dinner terus balik shah alam.. mmg dok shah alam pon..
papehal roger aa..

User avatar
nadir
Ahli Kehormat GO
Posts: 1586
Joined: 05 Dec 2005, 16:30
Location: Penang Darul Mamak
Contact:

Postby nadir » 11 Jun 2008, 11:25

cantik gak tu eppott... munkin nak pergi tu aku tumpang soulfly, balik ke shah alam nanti aku tumpang ko.... tapi ko jangan bawak aku pergi clubbing pulak ek? hehe
Ahmad Nadir Askandar
http://www.outdoordynamics.com.my - Buy outdoor gear online - free delivery !
Join us at FaceBook! - http://www.facebook.com/group.php?gid=340358030429

User avatar
solaris
Pendaki Tegar
Posts: 258
Joined: 10 Mar 2008, 17:47
Location: Kuala Lumpur
Contact:

Postby solaris » 11 Jun 2008, 11:53

ok en nadir bet dh bgtw turun LRT ampang sori ler LRT nie x expert ler biasa naik moto jer he3 jmpe kat sana ya...

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Postby seper4alif » 11 Jun 2008, 12:06

oik gogo... sediakanlah hadiah lebih untuk gambau candid gala go nih.... sorang satu penyertaan dah ler... sekurang kurang nyer ada gak usaha gila malam tuh haa haa......

pertandingan gambar kat GO nih pon tak penah ada hadiah kan... aleee.... sekali nih jer untuk peserta yg hadir nih..... klu bleh bagi je karrimor tuh haa haa...................
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

User avatar
matsaiko
Senator Gunung
Posts: 2786
Joined: 22 Dec 2005, 16:52
Location: GOMBAK Territory

Postby matsaiko » 11 Jun 2008, 12:57

cantik gak tu eppott... munkin nak pergi tu aku tumpang soulfly, balik ke shah alam nanti aku tumpang ko.... tapi ko jangan bawak aku pergi clubbing pulak ek? hehe
clubbing? ok la tuh nadir leh closeup hotchicks :lidah:
To Conquer Without Risk Is To Triumph Without Glory
www.azreenismail.com

betterman
Pemegang Amanah GO
Posts: 2828
Joined: 04 Dec 2005, 08:39
Location: Bawah beirut
Contact:

Postby betterman » 11 Jun 2008, 13:57

bet ako da bayar tau...
bila ko bayar?
Getting to the summit is optional, getting down is mandatory...

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Postby seper4alif » 11 Jun 2008, 15:45

cantik gak tu eppott... munkin nak pergi tu aku tumpang soulfly, balik ke shah alam nanti aku tumpang ko.... tapi ko jangan bawak aku pergi clubbing pulak ek? hehe
clubbing? ok la tuh nadir leh closeup hotchicks :lidah:
huh nak itot
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

User avatar
Freelance
Senator Gunung
Posts: 1355
Joined: 06 Dec 2005, 13:16
Location: Kuala Lumpur

Postby Freelance » 11 Jun 2008, 16:53

cantik gak tu eppott... munkin nak pergi tu aku tumpang soulfly, balik ke shah alam nanti aku tumpang ko.... tapi ko jangan bawak aku pergi clubbing pulak ek? hehe
clubbing? ok la tuh nadir leh closeup hotchicks :lidah:
huh nak itot
Atan tak yah gi jauh2... lepas dinner go leh lepak dlm club kt KDE .... ada snooker dan karoek...leh dance2 lagi kt situ ...open karoek beb...ada brani? zaman dolu2 aah tempat aqu lepak lah wei hehehe!!!!

User avatar
matsaiko
Senator Gunung
Posts: 2786
Joined: 22 Dec 2005, 16:52
Location: GOMBAK Territory

Postby matsaiko » 11 Jun 2008, 16:54

stok gamba2 syirik takleh itot :lol:
To Conquer Without Risk Is To Triumph Without Glory
www.azreenismail.com

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Postby seper4alif » 11 Jun 2008, 17:14

stok gamba2 syirik takleh itot :lol:
haramak.... waKENAbeb
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Postby seper4alif » 11 Jun 2008, 17:21

cantik gak tu eppott... munkin nak pergi tu aku tumpang soulfly, balik ke shah alam nanti aku tumpang ko.... tapi ko jangan bawak aku pergi clubbing pulak ek? hehe
clubbing? ok la tuh nadir leh closeup hotchicks :lidah:
huh nak itot
Atan tak yah gi jauh2... lepas dinner go leh lepak dlm club kt KDE .... ada snooker dan karoek...leh dance2 lagi kt situ ...open karoek beb...ada brani? zaman dolu2 aah tempat aqu lepak lah wei hehehe!!!!
hah takbleh lah kak..... saya dah ikat perjanjian ngan astro... takleh wat persembahan luar sesuka...
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

givency_KL
Pendaki Tegar
Posts: 238
Joined: 19 Feb 2008, 17:50
Location: Universal Studio, LA
Contact:

Postby givency_KL » 12 Jun 2008, 11:14

cantik gak tu eppott... munkin nak pergi tu aku tumpang soulfly, balik ke shah alam nanti aku tumpang ko.... tapi ko jangan bawak aku pergi clubbing pulak ek? hehe
ko tumpang eppot pergi balik lagi bagus la nadir weh....
WaLaUpuN SuDah MeNcApAi AwAn, JaNgAn LuPa rUmPuT HiJaU Di BuMi

givency_KL
Pendaki Tegar
Posts: 238
Joined: 19 Feb 2008, 17:50
Location: Universal Studio, LA
Contact:

Postby givency_KL » 12 Jun 2008, 11:14

~delete~
WaLaUpuN SuDah MeNcApAi AwAn, JaNgAn LuPa rUmPuT HiJaU Di BuMi


Return to “Papan Notis (Malam Gala Gunung Online 14 April 2018)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron