Malam Gala GO 10 Tahun (jangan lupa bawa hadiah RM5)

Pengumuman dari Gunung Online

Moderator: pentadbir

betterman
Pemegang Amanah GO
Posts: 2828
Joined: 04 Dec 2005, 08:39
Location: Bawah beirut
Contact:

Postby betterman » 12 Jun 2008, 11:40

jgn lupa bawak hadiah rm5 utk exchange gift ye kawan-kawan
Getting to the summit is optional, getting down is mandatory...

User avatar
matsaiko
Senator Gunung
Posts: 2786
Joined: 22 Dec 2005, 16:52
Location: GOMBAK Territory

Postby matsaiko » 12 Jun 2008, 13:31

cantik gak tu eppott... munkin nak pergi tu aku tumpang soulfly, balik ke shah alam nanti aku tumpang ko.... tapi ko jangan bawak aku pergi clubbing pulak ek? hehe
ko tumpang eppot pergi balik lagi bagus la nadir weh....
ermmmm ai laikkkkk :lol:
To Conquer Without Risk Is To Triumph Without Glory
www.azreenismail.com

betterman
Pemegang Amanah GO
Posts: 2828
Joined: 04 Dec 2005, 08:39
Location: Bawah beirut
Contact:

Postby betterman » 12 Jun 2008, 20:49

Total semua yang akan datang malam gala GO ialah 123 orang.

sekian terima kasih
Getting to the summit is optional, getting down is mandatory...

User avatar
nadir
Ahli Kehormat GO
Posts: 1586
Joined: 05 Dec 2005, 16:30
Location: Penang Darul Mamak
Contact:

Postby nadir » 12 Jun 2008, 23:45

hahha semacam jer semua soh aku tompang epott..... :lidah:

bett| cantik nombor tu.... tanak beli ke? 10123 hehehe , mana tau boley menang.....

alamak.. kena bawak hadiah benilai 5 inggit pulak yer....
Ahmad Nadir Askandar
http://www.outdoordynamics.com.my - Buy outdoor gear online - free delivery !
Join us at FaceBook! - http://www.facebook.com/group.php?gid=340358030429

User avatar
biNGai
Kerabat Gunung
Posts: 3216
Joined: 19 Dec 2005, 13:18

Postby biNGai » 13 Jun 2008, 00:53

Image

milik siapakah eppot ini? wajah lembut bagaikan sutera..inginkah nadir memiliki? apakan terdaya..adakah nadir berjaya?

lamaaaa..tlah nadir inginkannn..gaaadiiisss sepertinyaaa..lalalala laaalalaaa


sori..gosip liar sempena dinner GO..ekeke
M.A.L.A.S - Copyright © 2003-2009. All rights reserved.
"Demi langit beserta seluruh binaannya, Demi bumi serta yang ada di hamparannya, Demi jiwa dan seluruh penyempurnaannya.."

User avatar
Kasnalagat
Pendaki Tegar
Posts: 288
Joined: 26 Mar 2008, 08:30
Location: pelantar merenung bulan
Contact:

Postby Kasnalagat » 13 Jun 2008, 09:04

bett, aku da clear..orait, tq bbnyk bro..see ya tomorrow.. 8)

User avatar
nadir
Ahli Kehormat GO
Posts: 1586
Joined: 05 Dec 2005, 16:30
Location: Penang Darul Mamak
Contact:

Postby nadir » 13 Jun 2008, 11:04

milik siapakah eppot ini? wajah lembut bagaikan sutera..inginkah nadir memiliki? apakan terdaya..adakah nadir berjaya?

lamaaaa..tlah nadir inginkannn..gaaadiiisss sepertinyaaa..lalalala laaalalaaa

sori..gosip liar sempena dinner GO..ekeke
apaaaa la punya gossip.... hehehe :lidah: :lidah: :lidah: :lidah: :pig: :mrgreen:
Ahmad Nadir Askandar
http://www.outdoordynamics.com.my - Buy outdoor gear online - free delivery !
Join us at FaceBook! - http://www.facebook.com/group.php?gid=340358030429

User avatar
solaris
Pendaki Tegar
Posts: 258
Joined: 10 Mar 2008, 17:47
Location: Kuala Lumpur
Contact:

Postby solaris » 13 Jun 2008, 23:00

ok.... asyik2 jmpe kat alam maya jer... kan.. :D
Last edited by solaris on 14 Jun 2008, 14:43, edited 1 time in total.

uglysister
Pemegang Amanah GO
Posts: 360
Joined: 05 Dec 2005, 07:37
Location: 18m Underwater
Contact:

Postby uglysister » 14 Jun 2008, 10:32

selamat bergembira semua dan tahniah awal2 dari aku utk sape2 yg bakal menang lucky draw mlm ni...

User avatar
solaris
Pendaki Tegar
Posts: 258
Joined: 10 Mar 2008, 17:47
Location: Kuala Lumpur
Contact:

Postby solaris » 14 Jun 2008, 15:17

harap2 dapat datang awal iya.. boleh menyembang

User avatar
abe~G
Pendaki Tegar
Posts: 246
Joined: 20 Oct 2006, 15:19
Location: Manjung
Contact:

Postby abe~G » 15 Jun 2008, 14:09

Terima kasih krew krew malam Gala GO, terima kasih sponsor yang bagi aku hadiah travel mug dan terima kasih arep bagi hadiah, dan terima kasih semua. dapat salam salam dan kenal kenal dengan korang semua

User avatar
CRAZYhAMStER
Pendaki Terlampau
Posts: 592
Joined: 05 Dec 2006, 12:12
Contact:

Postby CRAZYhAMStER » 15 Jun 2008, 14:55

syukur alhamdulillah.....semuanya brjalan dgn lancar skali...
heppi besday 'GO'......thANK's aLL's.. :wink:

[ADVENTURE IN LIFE] SURVIVAL through degrading nature

www.crazyhamster.multiply.com

User avatar
solaris
Pendaki Tegar
Posts: 258
Joined: 10 Mar 2008, 17:47
Location: Kuala Lumpur
Contact:

Postby solaris » 15 Jun 2008, 15:36

assalamualikum smua!!! congret!!! bet. bes gile dinner tu heppening fuyyooo pueh ati aku berbaloi sangat2 60myr tu ,klu bet buat tiap2 thun annver. GO kn bes bleh kitorg "kenal dengan yang x kenal" smua yang dapat adiah tu ,tu rezki korng thniah kak lili dapat adiah paling beso... walaupn no aku tak naik huwawawaawaaaa.... aku ingat nombor aku x di announcekn awal2 ingatke dapat ler top 10 list tapi sampai ke sudah x di panggil2 sob2 x pe2 aku tibai barang hemper tu... berat jgaklah beg aku, aku bagi rate overall 5 star

nazawgw
Pendaki Gunung
Posts: 136
Joined: 18 Mar 2006, 23:38
Contact:

Postby nazawgw » 15 Jun 2008, 16:02

tahniah n terima kasih pada semua yg hadir...
aku xdapat pon adiah RM5 tu ..huhuuh.. :twisted: :twisted:
aku pun ada di sini!!

User avatar
solaris
Pendaki Tegar
Posts: 258
Joined: 10 Mar 2008, 17:47
Location: Kuala Lumpur
Contact:

Postby solaris » 15 Jun 2008, 16:47

tahniah n terima kasih pada semua yg hadir...
aku xdapat pon adiah RM5 tu ..huhuuh.. :twisted: :twisted:
lor... sian kat ko aku pun cr las2 minit name die ape yerkk... asmarina J.A table no 7 lbih kurang cam tu la...list no 5 he2... apsal x cr dlm list kat Mr rob... tape2 taun depan mgkin bet paln nk buat kot he2....

siti situ sana sini
Pendaki Tegar
Posts: 286
Joined: 25 Sep 2006, 10:18
Location: celah batu

Postby siti situ sana sini » 15 Jun 2008, 18:06

tahniah n terima kasih pada semua yg hadir...
aku xdapat pon adiah RM5 tu ..huhuuh.. :twisted: :twisted:
aku pung x dpt...huhuhuhu... :?
:-pandang siti situ nampak sana sini-:

nazawgw
Pendaki Gunung
Posts: 136
Joined: 18 Mar 2006, 23:38
Contact:

Postby nazawgw » 15 Jun 2008, 22:50

[quote="solaris
lor... sian kat ko aku pun cr las2 minit name die ape yerkk... asmarina J.A table no 7 lbih kurang cam tu la...list no 5 he2... apsal x cr dlm list kat Mr rob... tape2 taun depan mgkin bet paln nk buat kot he2....[/quote]

cam nama adik pian..si amy ja..

solaris ko yg mana??..sori lor xsempat nak kenalan...
siti...aku frust ko xmenang ketegeri prom queen tu :? :?
mintak maap dr 'jabatan games' kalau ada kekurangan n ketidakpuasan hati :? :? :? :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil:
aku pun ada di sini!!


Return to “Papan Notis (Malam Gala Gunung Online 14 April 2018)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron