Malam Gala GO sukses!!

Pengumuman dari Gunung Online

Moderator: pentadbir

User avatar
biNGai
Kerabat Gunung
Posts: 3216
Joined: 19 Dec 2005, 13:18

Postby biNGai » 30 Jun 2008, 16:20

kasik kuar la satu potret spesel gamba sume kerabat GO official punye tempek kat sini..etlis aku yg tak pegi ni rasa meriah gak tgk muke2 masyarakat GO


yongyap ;

pekong aku tamo tgk? bes woo..



daa la wei..tkyah la sianu provoke sianu, sianu tu tembak balik sianu..diam2 duduk suda laa..sume org ade problem baik yg besar kuman ataupun besar bulan..kalau tk dapat setelkan, just lupekan..jalan terus ke depan, u don belok-belok..bakkate yongyap, lagi banyak diprovoke, lagi banyak tembak balik maka lagi banyak pekong keluar..jgn simpan dendam lama sampai memakan diri (daa bape banyak kes jadi, dok bom org lain, diri sendri kene letop sama C4)..xyah pk problem lama, pk problem minyak naik lagi bagus laa
M.A.L.A.S - Copyright © 2003-2009. All rights reserved.
"Demi langit beserta seluruh binaannya, Demi bumi serta yang ada di hamparannya, Demi jiwa dan seluruh penyempurnaannya.."

kambinggurun
Senator Gunung
Posts: 557
Joined: 26 Jan 2006, 23:01
Location: gua kayu batu
Contact:

Postby kambinggurun » 30 Jun 2008, 16:34

ya betol ngai.. gambo! gambo! mane gambo korang kameramen terhangat di pasaran sume..

takkan gambo2 simpan kat maltipelai je kot.. ke mau tokei fotografi bukak satu kompetition khas untuk gambo2 dinner 10 taun kat ruang fotografi tu?? ?? amacam orca? ada boleh ka?? hehehe..
::SRC-Total Outdoor::

User avatar
adisos2002
Otai Gunung
Posts: 969
Joined: 07 Dec 2005, 07:36
Location: Semak Samun
Contact:

Postby adisos2002 » 30 Jun 2008, 23:30

Salam Ngai... aku betul2 hangat hati melihat gambo khemah ko yg menang pertandingan malam GO tue :lol:

Siot je ghuper khemah tue.. He he he Betul tue.. tolong la buat pertandingan gambar malam GO yang paling cun!!

Bukan gambor awek paling cun pada malam GO tau aummmmm... he he he
<no one left behind> nolb
Berminat mendapatkan guide gunung/ teambuilding?? Contact Silver Outdoor Sports di 012-5317141atau email adisos2002@yahoo.com

User avatar
biNGai
Kerabat Gunung
Posts: 3216
Joined: 19 Dec 2005, 13:18

Postby biNGai » 30 Jun 2008, 23:59

muzs ;

tuh khemah desperet..hanya utk mereka2 yg desperet..aa lu pk laa sendri ekeke


denga cite yg menang gamba dapat adiah plas air..aku tk dapat ponnn hehehe :p



psstt apsal dilit?
M.A.L.A.S - Copyright © 2003-2009. All rights reserved.
"Demi langit beserta seluruh binaannya, Demi bumi serta yang ada di hamparannya, Demi jiwa dan seluruh penyempurnaannya.."

User avatar
orga
Senator Gunung
Posts: 2088
Joined: 05 Dec 2005, 22:09
Location: n9 & melaka
Contact:

Postby orga » 01 Jul 2008, 02:49

ngai..apsal tak pegi diner..ko tader tak best lar..ekeke
ImageImageImage

User avatar
biNGai
Kerabat Gunung
Posts: 3216
Joined: 19 Dec 2005, 13:18

Postby biNGai » 01 Jul 2008, 10:59

orga ;

aku ade hal lerr..keutamaan untuk keluarga, nanti senang later trip bole dapat green light ekekeke
M.A.L.A.S - Copyright © 2003-2009. All rights reserved.
"Demi langit beserta seluruh binaannya, Demi bumi serta yang ada di hamparannya, Demi jiwa dan seluruh penyempurnaannya.."

User avatar
yongyap
Pendaki Gunung
Posts: 76
Joined: 07 Dec 2005, 10:26
Location: Bawah Fly
Contact:

Postby yongyap » 01 Jul 2008, 11:44

brongai

tunggu nak dapat greenlight , keluar sorang lagi lorrr..
Kasihan Hutan Kita

User avatar
adisos2002
Otai Gunung
Posts: 969
Joined: 07 Dec 2005, 07:36
Location: Semak Samun
Contact:

Postby adisos2002 » 01 Jul 2008, 12:08

Tu yang aku benci tengok khemah ko tue..
Tapi terus terang, memang ada seni.....

Weh kalu hang buat reunion budak2 Malas pulak amacam??? aku boleh memalas kan diri datang.

Weh ko nak plus air??? he he he.... ko bukan pakai botol plastik mineral jer ke?? :lol:

muzs
SOS
<no one left behind> nolb
Berminat mendapatkan guide gunung/ teambuilding?? Contact Silver Outdoor Sports di 012-5317141atau email adisos2002@yahoo.com

User avatar
biNGai
Kerabat Gunung
Posts: 3216
Joined: 19 Dec 2005, 13:18

Postby biNGai » 01 Jul 2008, 14:31

yongyap ;

aku mengamalkan perancangan keluarga..3 taun sorg tauu ehehehe



muzs ;

aku skang suda pkai bladderful laa..bole isi air sedap, org lain tk bole mintak ekekek..ko tamo beli ke?
M.A.L.A.S - Copyright © 2003-2009. All rights reserved.
"Demi langit beserta seluruh binaannya, Demi bumi serta yang ada di hamparannya, Demi jiwa dan seluruh penyempurnaannya.."

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Re: Malam Gala GO sukses!!

Postby seper4alif » 10 Feb 2018, 01:05

Pssaa bangun bangun. DAh 2018 dah weh. Kene kerja kena kerja


Return to “Papan Notis (Malam Gala Gunung Online 14 April 2018)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron