Peralihan kuasa gunung online

Pengumuman dari Gunung Online

Moderator: pentadbir

User avatar
pentadbir
Pentadbiran
Posts: 97
Joined: 05 Dec 2005, 10:49
Location: Tingkat 4, JPM
Contact:

Peralihan kuasa gunung online

Postby pentadbir » 22 Aug 2008, 10:53

Assalamualaikum dan salam sejahtera...
Berkuat kuasa hari ini, aku mengundurkan diri buat sementara waktu daripada gunung online...

Saudara Jenal akan memangku jawatan Pentadbir Gunung Online.

Beliau akan dibantu oleh pihak pentadbiran yang lain seperti rembau, uglysister, chukang dan qiqi.

Serta para senator gunung seperti matsaiko, poncho, pogolix, kambinggurun, ryu_kyo, orga, dan nadir.

Sebarang pertanyaan mengenai GO selepas ini sila pm kepada nickname pentadbir.

Berkenaan tshirt, insyaAllah aku akan pos kan by end of this month. Buat yang belum ambil tuh, kalau turun puchong, roger-roger lah....

Jadik di kesempatan ini aku ingin mengucapkan terima kasih kepada seluruh kerabat gunung kerana telah memberikan kerjasama yang baik kepada aku sejak wujudnya GO yang berwajah baru nie dari tahun 2005 hinggalah 2008.

Harapan aku selepas ini, agar korang boleh bagi kerjasama yang baik kepada jenal.

Harap maaf di atas segala tutur kata dan perkataan yang menyakitkan hati.

Sekian, terima kasih.

-betterman-
Last edited by pentadbir on 21 Nov 2008, 16:27, edited 2 times in total.
Warisan Khazanah Pergunungan

User avatar
rembau
Pemegang Amanah GO
Posts: 1394
Joined: 06 Dec 2005, 08:41

Re: Peralihan kuasa gunung online

Postby rembau » 22 Aug 2008, 12:06

Assalamualaikum dan salam sejahtera...
Berkuat kuasa hari ini, aku mengundurkan diri buat sementara waktu daripada gunung online...

Saudara ORCA aka jenal akan memangku jawatan Pentadbir Gunung Online.

Beliau akan dibantu oleh pihak pentadbiran yang lain seperti rembau, uglysister, chukang dan qiqi.

Serta para senator gunung seperti matsaiko, poncho, pogolix, kambinggurun, ryu_kyo, orga, dan nadir.

Sebarang pertanyaan mengenai GO selepas ini sila pm kepada nickname pentadbir.



Berkenaan tshirt, insyaAllah aku akan pos kan by end of this month. Buat yang belum ambil tuh, kalau turun puchong, roger-roger lah....

Jadik di kesempatan ini aku ingin mengucapkan terima kasih kepada seluruh kerabat gunung kerana telah memberikan kerjasama yang baik kepada aku sejak wujudnya GO yang berwajah baru nie dari tahun 2005 hinggalah 2008.

Harapan aku selepas ini, agar korang boleh bagi kerjasama yang baik kepada orca aka jenal.

Harap maaf di atas segala tutur kata dan perkataan yang menyakitkan hati.

Sekian, terima kasih.

-betterman-
Kami dari warga GO mengucapkan ribuan "TQ" kepada usaha dan sumbangan bakti kau pada GO selama ini. Kami juga memohon maaf atas apa juga kesilapan dan kesalahan didalam ber"forum". Semoga usaha anda diberkati dan dilimpahkan "kurnia" dariNya....

Semoga apa juga dihajati dikabulkan...

Amin...

Sahabatmu...

User avatar
adisos2002
Otai Gunung
Posts: 969
Joined: 07 Dec 2005, 07:36
Location: Semak Samun
Contact:

Postby adisos2002 » 25 Aug 2008, 21:11

Salam sahabat, bukan mudah... Namun sbg manusia, kesilapan dan kekhilafan adalah lumrah.

Memikul tanggungjawab dan amanah sbg 'pentadbir' sangat besar erti, :( aku harap keadaan ini akan banyak membantu semula perkembangan GO.

Salam.

Muzs
SOS

Luv GO 4 Ever
**'syurga' itu disediakan satu untuk kita, jika kita tidak bersyukur dan mula mencari yg lebih hmmmmm :|

kenyataan ini utk mereka yg memahami sahaja
<no one left behind> nolb
Berminat mendapatkan guide gunung/ teambuilding?? Contact Silver Outdoor Sports di 012-5317141atau email adisos2002@yahoo.com

User avatar
vanhemeir
Pendaki Hebat
Posts: 399
Joined: 12 Dec 2006, 13:47
Location: Abu Dhabi, UAE
Contact:

Postby vanhemeir » 26 Aug 2008, 00:06

tak paham lah mus...

User avatar
matsaiko
Senator Gunung
Posts: 2786
Joined: 22 Dec 2005, 16:52
Location: GOMBAK Territory

Postby matsaiko » 26 Aug 2008, 09:24

tahniah orca
buat sehabees baeekkk :lol:
To Conquer Without Risk Is To Triumph Without Glory
www.azreenismail.com

Along-X
Pendaki Tegar
Posts: 266
Joined: 28 Jan 2008, 14:38

Postby Along-X » 26 Aug 2008, 11:08

tahniah pada ORCA..

dan pada bett, thank pada ko yg selama nie bertanggungjawab menjaga GO dengan baik...

apa apa pun jumpa di majlis buka puasa nanti..
huhu
kishirosan.multiply.com
<b>X-TREKKER</b>
Mencari Rahsia Alam

User avatar
nazryst
Pendaki Terlampau
Posts: 650
Joined: 16 Feb 2006, 12:17
Location: Natural Geography
Contact:

Postby nazryst » 26 Aug 2008, 14:17

Perghhh nasib baik "Peralihan Kuasa".... Kalau "Rampasan Kuasa" tadi..

Apa pun semoga GO terus maju dibawah tampuk pemerintahan kuasa yang baru.... Semoga kerajaan baru ini lebih telus pemerintahannya di kawasan yang dijajah....

p/s:- aku dah banyak mengarut ni...

Tahniah bro and sis

User avatar
frostice
Pendaki Terlampau
Posts: 701
Joined: 09 Jan 2006, 10:43
Location: Middle Earth
Contact:

Postby frostice » 26 Aug 2008, 17:27

Tahniah buat saudara Orca
Semoga kita semua bertambah maju di bawah banner GO
~Ain't No Mountain Too High~
KP Hiker's Club

User avatar
JeNaL
Pentadbiran
Posts: 1758
Joined: 27 Mar 2007, 16:07
Location: sri kembangan
Contact:

Postby JeNaL » 26 Aug 2008, 19:22

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera....

Kepada Senator Gunung dan Warga Gunung Online serta pengunjung yg di hormati...

Terima kasih atas sokongan dan dorongan yg diberikan...

Mengambil alih tugas sementera yg di pikul dr Betterman AKA Zul Hilmi adalah amat berat bagi saya sebenarnya. Tetapi bila memikirkan akan tangungjawab dan kewajipan semasa saudara Bett membuatkan saya amat berat hati menolak pemintaan teman baik saya yg dikenali lebih 13 tahun dulu.

Gunung Online adalah hak kita bersama warga GO. Sebenarnya semua pihak bertangungjawab bersama memeriahkan lagi Gunung Online ini. Hadir saya cuma melancarkan lagi pengurusannya sahaja.

Insyaallah, selagi ada kudrat dan hayat dikandung badan, tugas dan tanggungjawab ini saya akan pikul selagi termampu...Oleh itu saya dengan rendah diri, memohon kerjasama dari anda semua Warga GO bersama memeriahkan lagi GO. Jika terdapat sebarang idea bagi memajukan lagi GO bolehlah dikongsi bersama.

Dikesempatan ini, saya mewakili pihak pentadbir, senator gunung dan warga gunung online, ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada saudara Zul Hilmi B Hamdun atas sumbangan, jasa dan pengorbanan yg di curahkan kepada Gunung Online hingga kini. Jasa saudara akan dikenang hingga akhirnya...(hehehe jgn lupa terus ye GO).

Sekian, wassalam

User avatar
orga
Senator Gunung
Posts: 2088
Joined: 05 Dec 2005, 22:09
Location: n9 & melaka
Contact:

Postby orga » 26 Aug 2008, 19:32

semoga GO terus sukses..
ImageImageImage

User avatar
pgurlz
Pendaki Sondol
Posts: 423
Joined: 06 Jun 2006, 13:40
Location: just nearby
Contact:

Postby pgurlz » 28 Aug 2008, 14:23

<-- menyokong selagi termampu...

semoga GO terus maju...
peh ayat skema nyeww

(nampak sgt aku baru bgn tido kan)
se-simple yg boleh

akademiks
Pendaki Terlampau
Posts: 617
Joined: 08 Jul 2006, 10:08
Location: tpt yg mendamaikan

Postby akademiks » 04 Sep 2008, 02:53

insyaALLAH........
all the best for Gunung Online :minum:
Sedarlah wahai manusia........dunia adalah sementara.Hargailah apa yg telah dicipta olehNYA

Lt.Cmdr. Kamal Ariffin
Kerabat Gunung
Posts: 1318
Joined: 12 Jan 2006, 11:43
Location: Gunung Bawah Laut
Contact:

Postby Lt.Cmdr. Kamal Ariffin » 04 Sep 2008, 08:23

Bett masuk team selamatkan kapal MISC kat Somalia ke :shock:
Ampunnnn Bett. Kita jumpa nanti.

Bro Jenal
Tahniah dan Terima Kasih kerana sanggup menggalas Tugas
HIDUP GO :arrow:

hensem
Pendaki Gunung
Posts: 14
Joined: 23 Feb 2006, 09:12

Postby hensem » 05 Sep 2008, 14:45

hniah jenal@ORCA all de best!! :lol:

User avatar
pendaki baru
Pendaki Gunung
Posts: 188
Joined: 05 Jun 2006, 14:30
Location: Kota DamanSara, Petaling Jaya
Contact:

Postby pendaki baru » 09 Sep 2008, 17:55

Tahniah pada semua pentabir baru...

semoga GO terus maju...
Nak Tengok Gambar Sila Lah Ke c ni
http://fazrul06.multiply.com/
http://www.myspace.com/9368275
><((((º>¸.·´¯`·.¸><((((º>¸.·´¯`·.¸><((((º>

User avatar
crampizium
Pendaki Gunung
Posts: 143
Joined: 21 Nov 2006, 15:19
Location: Depan Laptop
Contact:

Postby crampizium » 18 Sep 2008, 16:05

tahniah boss..

n time kasih bebeno kat bos lama A.K.A incik bett sbb kasi tolong elokkan aku nye permasalahan na masuk GO ni~~

::time kasih daun keladi~~::
:D :D

User avatar
(Ö¿Ö)aRen
Pendaki Hebat
Posts: 305
Joined: 11 Mar 2006, 10:54
Location: Shah Alam.
Contact:

Postby (Ö¿Ö)aRen » 21 Sep 2008, 10:01

Salam n tahniah....
"all da best ya"
hehe...Luv n peace♥♥♥

(ä¿ä)
aYen


Return to “Papan Notis (Malam Gala Gunung Online 14 April 2018)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron