Trans-Gng Suku-Gng Irau-Yellow-Gng Pass(25/12-28/12/2008)

Aktiviti Gunung • Khas untuk aktiviti gunung sahaja

Moderator: nadir

Freelance
Senator Gunung
Posts: 1355
Joined: 06 Dec 2005, 13:16
Location: Kuala Lumpur

Trans-Gng Suku-Gng Irau-Yellow-Gng Pass(25/12-28/12/2008)

Post by Freelance »

Tarikh : Khamis (25/12/2008) hingga ahad (28/12/2008)
(4 hari 3 malam)
: Isnin (29/12/2008 - masih cuti lagi ni...extrakan 1 hari k)
- kalo korang nak lepak kt cameron highland-
sape nak balik terus pada 28/12/2008 pun ok gak)

Tempat berkumpul : 24/12/2008 jumaat malam sabtu berkumpul di surau
Kg Raja
hari sabtu naik 4wd ke starting point gunung suku

Peserta : 15 orang sahaja

Tarikh tutup penyertaan : 16 Disember 2008

Kos : RM 120 meliputi gaid, ration & 4wd tidak termasuk transport dari tempat anda... transport sendiri atau tontong ngan tuannya kereta k... parking kt surau kg raja..

Tuan kereta : sila istiharkan kereta anda sekiranya anda membawa kereta- Jika ada kekosongan sila beritahu kt saya k.. boleh tumpangkan kawan2 lain yang nak g tu..

sila sahkan penyertaan anda dengan pembayaran deposit sebanyak rm60 sekiranya anda nak g ler... sila bank in di CIMB no acct : 1432-0061644-52-1 Suhaili Bt Mohd Sharidan... No Hp :017-3461740
(sila bagi nama penuh, alamat rumah, ic no, no tel, nama waris, no talipon waris - utk kes emergency)



Hari Masa Aktiviti

Rabu (24/12/2008)

11.00 mlm Berkumpul di Tapah
Gerak ke Simpang pulai- ke Kg Raja

Khamis (25/12/2008)

6.00 pg Berkumpul di surau Kg Raja
7.00 pg Bersarapan pagi di Kg Arja
(Sarapan pagi tidak disediakan oleh penganjur)
Makan sendiri bayar
Ikut selera sendiri lah ya..
8.00pg Bertolak ke starting point- Simpang Pulai
9.00pg Start treking (4 jam treking)
1 jam sebelum sampai puncak suku ada water point..
Amik air kt sini utk makan tengahari..
1.00 ptg Sampai puncak Suku - makan tengahari
sessi amik gambar kt puncak suku
2.00 ptg Start trekking ke Kem Bear (5 jam treking)
7.00 mlm Dijangka tiba kt Kem Bear (banyak agas)
Ada water point kt campsite
Bermalam di Kem Bear


Jumaat (26/12/2008)

6.00 pg Bangun solat subuh.wat breakfast
8.00 pg Breakfast dan kemas2 campsite
10.00 pagi Start treking ke Gunung Irau (5 jam treking santai)
3.00 ptg Dijangka sampai ke puncak gunung irau
(bergantung kepada keadaan peserta dan pergerakan
masa peserta)

(Bermalam di Puncak Gunung Irau)


Sabtu (27/12/2008)

11.00 pagi Dari puncak Gunung Irau
Start treking ke puncak Yellow
15 minit sebelum sampai puncak yellow.. Ada water point.
Berhenti jap amik air
4.00 ptg Dijangka sampai ke campsite yellow
Bermalam di Puncak yelllow

Ahad (28/12/2008)

10.00 pg Kat puncak Yellow
Start treking ke puncak Pass
5 jam treking ke puncak pass
3.00 ptg Dijangka sampai puncak Pass
4.00 ptg Gerak dari Puncak Pass
30 minit lagi baru sampai last point.. Jalanraya
5.00 ptg Naik 4wd balik ke Kg Raja

(sape nak balik terus pun leh.. Nak lepak cameron highland pun ok gak- jalan-jalan sambil makan buah strawberri.. hehehe!!! - Isnin cuti lagi…)


Line up

1. lily
2. Che Mat
3. Khalid (kulim, kedah- sesape yang dari utara yang nak g leh tumpang kt kereta khalid-no hp 019-4760698) )
4. Apek kwn jimi.. (sudah confirm dah bayar deposit aah)
5. Ijai
6. Ravi
7. Maikey
8. Zaman1 (sudah confirm dah bayar deposit aah)
9. Zaman2 (sudah confirm dah bayar deposit aah)
10. Zaman3 (sudah confirm dah bayar deposit aah)
11. Zaman4 (sudah confirm dah bayar deposit aah)
12. EG (GO- confirm esok bayar)
13. Suzie (G0-confirm esok bayar)
14. Soufly (GO-semiconfirm)
15. pokyie
Last edited by Freelance on 03 Dec 2008, 13:05, edited 4 times in total.

User avatar
esspiekay
Pendaki Gunung
Posts: 13
Joined: 22 Jun 2007, 19:13
Contact:

Re: Trans-Gng Suku-Gng Irau-Yellow-Gng Pass(25/12-28/12/2008

Post by esspiekay »

Freelance wrote:Tarikh : Khamis (25/12/2008) hingga ahad (28/12/2008)
(4 hari 3 malam)
: Isnin (29/12/2008 - masih cuti lagi ni...extrakan 1 hari k)
- kalo korang nak lepak kt cameron highland-
sape nak balik terus pada 28/12/2008 pun ok gak)

Tempat berkumpul : 24/12/2008 jumaat malam sabtu berkumpul di surau
Kg Raja
hari sabtu naik 4wd ke starting point gunung suku

Peserta : 15 orang sahaja

Tarikh tutup penyertaan : 16 Disember 2008

nk ikut bleh tak

Kos : RM 120 meliputi gaid, ration & 4wd tidak termasuk transport dari tempat anda... transport sendiri atau tontong ngan tuannya kereta k... parking kt surau kg raja..

Tuan kereta : sila istiharkan kereta anda sekiranya anda membawa kereta- Jika ada kekosongan sila beritahu kt saya k.. boleh tumpangkan kawan2 lain yang nak g tu..

sila sahkan penyertaan anda dengan pembayaran deposit sebanyak rm60 sekiranya anda nak g ler... sila bank in di CIMB no acct : 1432-0061644-52-1 Suhaili Bt Mohd Sharidan... No Hp :017-3461740
(sila bagi nama penuh, alamat rumah, ic no, no tel, nama waris, no talipon waris - utk kes emergency)



Hari Masa Aktiviti

Rabu (24/12/2008)

11.00 mlm Berkumpul di Tapah
Gerak ke Simpang pulai- ke Kg Raja

Khamis (25/12/2008)

6.00 pg Berkumpul di surau Kg Raja
7.00 pg Bersarapan pagi di Kg Arja
(Sarapan pagi tidak disediakan oleh penganjur)
Makan sendiri bayar
Ikut selera sendiri lah ya..
8.00pg Bertolak ke starting point- Simpang Pulai
9.00pg Start treking (4 jam treking)
1 jam sebelum sampai puncak suku ada water point..
Amik air kt sini utk makan tengahari..
1.00 ptg Sampai puncak Suku - makan tengahari
sessi amik gambar kt puncak suku
2.00 ptg Start trekking ke Kem Bear (5 jam treking)
7.00 mlm Dijangka tiba kt Kem Bear (banyak agas)
Ada water point kt campsite
Bermalam di Kem Bear


Jumaat (26/12/2008)

6.00 pg Bangun solat subuh.wat breakfast
8.00 pg Breakfast dan kemas2 campsite
10.00 pagi Start treking ke Gunung Irau (5 jam treking santai)
3.00 ptg Dijangka sampai ke puncak gunung irau
(bergantung kepada keadaan peserta dan pergerakan
masa peserta)

(Bermalam di Puncak Gunung Irau)


Sabtu (27/12/2008)

11.00 pagi Dari puncak Gunung Irau
Start treking ke puncak Yellow
15 minit sebelum sampai puncak yellow.. Ada water point.
Berhenti jap amik air
4.00 ptg Dijangka sampai ke campsite yellow
Bermalam di Puncak yelllow

Ahad (28/12/2008)

10.00 pg Kat puncak Yellow
Start treking ke puncak Pass
5 jam treking ke puncak pass
3.00 ptg Dijangka sampai puncak Pass
4.00 ptg Gerak dari Puncak Pass
30 minit lagi baru sampai last point.. Jalanraya
5.00 ptg Naik 4wd balik ke Kg Raja

(sape nak balik terus pun leh.. Nak lepak cameron highland pun ok gak- jalan-jalan sambil makan buah strawberri.. hehehe!!! - Isnin cuti lagi…)


Line up

1. lily
2. Che Mat
3. Wan hody
4. Khalid (kulim, kedah- sesape yang dari utara yang nak g leh tumpang kt kereta khalid-no hp 019-4760698) )
Nature Forever

User avatar
esspiekay
Pendaki Gunung
Posts: 13
Joined: 22 Jun 2007, 19:13
Contact:

Post by esspiekay »

nk ikut blehhh
Nature Forever

User avatar
Ajis_AJ
Pendaki Gunung
Posts: 79
Joined: 17 Apr 2006, 19:19

Post by Ajis_AJ »

kismes.........
wa keje ganti olang laya lo.......
huhuhu..... tahun depan wa ikut lu olang..... wakakaka....

Freelance
Senator Gunung
Posts: 1355
Joined: 06 Dec 2005, 13:16
Location: Kuala Lumpur

Post by Freelance »

Ajis_AJ wrote:kismes.........
wa keje ganti olang laya lo.......
huhuhu..... tahun depan wa ikut lu olang..... wakakaka....
alaa tu lu nya partner kasik ikut sama wa laa.. leh ke?tahun depan mau g mana? mau kutip ang pau ka? :lol:

Freelance
Senator Gunung
Posts: 1355
Joined: 06 Dec 2005, 13:16
Location: Kuala Lumpur

Post by Freelance »

esspiekay wrote:nk ikut blehhh
boleh tu memang boleh.. dah confirm nak g baru leh g... :wink: sape lambat tinggal lah ehh :evil:

User avatar
nabil
Pendaki Terlampau
Posts: 523
Joined: 19 Jun 2006, 14:48
Location: Dlm Bilik
Contact:

Post by nabil »

best...
tp sebab ada wanhody.... :evil: :evil:

gudluk...
"Sikit lagi.. Sikit je Lagi..."

Along-X
Pendaki Tegar
Posts: 266
Joined: 28 Jan 2008, 14:38
Location: Rawang

Post by Along-X »

tak dapek join la
kishirosan.multiply.com
<b>X-TREKKER</b>
Mencari Rahsia Alam

User avatar
bigfoothunters
Pendaki Gunung
Posts: 19
Joined: 11 Jun 2008, 08:53
Location: subang jaya , selangor
Contact:

Post by bigfoothunters »

:cry: waaaa.....tarikh tak sesuai plak.....ade trip lain time 2....
kalo tak confirm join dah.....
nih mesti wanhody & en khalid jd guide :)

User avatar
Nizam
Pendaki Tegar
Posts: 246
Joined: 27 Jan 2006, 08:37
Contact:

Post by Nizam »

Salam....
Line up
1. lily
2. Che Mat
3. Wan hody
4. Khalid (kulim, kedah- sesape yang dari utara yang nak g leh tumpang kt kereta khalid-no hp 019-4760698) )
Salam Lily Itu Che Mat = Bro Mat Som Kaa?? Kalau Salah Sorry Yek....
[["Wa Budak Baru Belajar Memanjat" ®]]

Freelance
Senator Gunung
Posts: 1355
Joined: 06 Dec 2005, 13:16
Location: Kuala Lumpur

Post by Freelance »

Nizam wrote:Salam....
Line up
1. lily
2. Che Mat
3. Wan hody
4. Khalid (kulim, kedah- sesape yang dari utara yang nak g leh tumpang kt kereta khalid-no hp 019-4760698) )
Salam Lily Itu Che Mat = Bro Mat Som Kaa?? Kalau Salah Sorry Yek....
bukan lah.. ni mat UTP...

Freelance
Senator Gunung
Posts: 1355
Joined: 06 Dec 2005, 13:16
Location: Kuala Lumpur

Post by Freelance »

bigfoothunters wrote::cry: waaaa.....tarikh tak sesuai plak.....ade trip lain time 2....
kalo tak confirm join dah.....
nih mesti wanhody & en khalid jd guide :)
yep time tu memang ramai kawan2 daki gng kan... so banyak trip ler.. sape yg dah sangap tu leh lah folow.. yg agak2 cuti tak leh apply banyak2 sangat ...meh ler follow.... :wink:

User avatar
khalid
Pendaki Tegar
Posts: 268
Joined: 01 Jun 2008, 10:50
Location: khtp, kulim
Contact:

Post by khalid »

bigfoothunters wrote::cry: waaaa.....tarikh tak sesuai plak.....ade trip
nih mesti wanhody & en khalid jd guide :)
eh,eh,saya baru je nek beberapa gunung. camner nak jadi guide.
nie kire baru nak belajar laa niee.
bigfoothunters amacam jom join skali nak tak.

kabusgunung
Skuad GPS GO
Posts: 737
Joined: 19 Jan 2006, 20:31

Post by kabusgunung »

waaaaa..... en pemburu big foot sudah register dalam ini go hohoho

User avatar
biNGai
Kerabat Gunung
Posts: 3216
Joined: 19 Dec 2005, 13:18

Post by biNGai »

nk pegi ke tk? nk ke tk? nak tak? nk tk? ermmmm :evil:
M.A.L.A.S - Copyright © 2003-2009. All rights reserved.
"Demi langit beserta seluruh binaannya, Demi bumi serta yang ada di hamparannya, Demi jiwa dan seluruh penyempurnaannya.."

User avatar
defzone
Pendaki Tegar
Posts: 233
Joined: 23 Jan 2006, 17:20
Location: Ipoh mali mah.
Contact:

Post by defzone »

nabil wrote:best...
tp sebab ada wanhody.... :evil: :evil:

gudluk...
hehe...
Climbing mountain not for glory or glamour
but for self satisfaction. 8)
lastman@sweeper
https://www.facebook.com/chekhalil.khalid

petis tekan
Pendaki Gunung
Posts: 151
Joined: 28 Jun 2006, 20:53
Location: Birulautandalam

Post by petis tekan »

Freelance wrote:
esspiekay wrote:nk ikut blehhh
boleh tu memang boleh.. dah confirm nak g baru leh g... :wink: sape lambat tinggal lah ehh :evil:


syok wo ni game... lau treking lambat cam i ni bole gak ke juin..heheheheh.. :lol: :lol:
lau pjg umo,muro jeki sy nk polo tao ni game..ahaks..
lame x trek membongkokkan tolang bakang ni..hehehe.. :)

petis tekan
lesung pipit di pipi..

Freelance
Senator Gunung
Posts: 1355
Joined: 06 Dec 2005, 13:16
Location: Kuala Lumpur

Post by Freelance »

petis tekan wrote:
Freelance wrote:
esspiekay wrote:nk ikut blehhh
boleh tu memang boleh.. dah confirm nak g baru leh g... :wink: sape lambat tinggal lah ehh :evil:


syok wo ni game... lau treking lambat cam i ni bole gak ke juin..heheheheh.. :lol: :lol:
lau pjg umo,muro jeki sy nk polo tao ni game..ahaks..
lame x trek membongkokkan tolang bakang ni..hehehe.. :)

petis tekan
tak per aah.. pelan pelan kayuh.. kita g santai2 je :lol: gaid ada, sweeper pun ada.. kalo tak de swepper.. mcm biasa aah wa jadi swepper kt belakang :wink:

User avatar
Ajis_AJ
Pendaki Gunung
Posts: 79
Joined: 17 Apr 2006, 19:19

Post by Ajis_AJ »

lily.... meh aku jd sweper ko.... aku leh pepah derang yg jln lmbt2....
wakakaka.... bawak rotan je.... laju la depa jln.... huhuhu

Freelance
Senator Gunung
Posts: 1355
Joined: 06 Dec 2005, 13:16
Location: Kuala Lumpur

Post by Freelance »

Ajis_AJ wrote:lily.... meh aku jd sweper ko.... aku leh pepah derang yg jln lmbt2....
wakakaka.... bawak rotan je.... laju la depa jln.... huhuhu
sibaik ler bwk rotan.. kalo bwk senapang.. lagi naya.. :evil:

User avatar
askwhat
Pendaki Gunung
Posts: 20
Joined: 14 Sep 2008, 01:08

Post by askwhat »

salam...
org baru mcm saya leh ikot kew?

akie_4914
Pendaki Gunung
Posts: 37
Joined: 24 Jan 2008, 04:05
Location: Batu Pahat, Johor
Contact:

Post by akie_4914 »

tarikh ni..

mesti 'gembel' kan kasut..

huahuahua
akiera

dinseason
Pendaki Gunung
Posts: 105
Joined: 31 Aug 2006, 21:42
Location: Anywhere
Contact:

Post by dinseason »

salam...
org baru mcm saya leh ikot kew?

wanhody
x ajak lagi...ape kes ni?? :evil: :evil:

dinseason
Pendaki Gunung
Posts: 105
Joined: 31 Aug 2006, 21:42
Location: Anywhere
Contact:

Post by dinseason »

nabil wrote:best...
tp sebab ada wanhody.... :evil: :evil:

gudluk...
hahaha..tu la pasal...
best tuu mmg best... :twisted: :twisted:

Freelance
Senator Gunung
Posts: 1355
Joined: 06 Dec 2005, 13:16
Location: Kuala Lumpur

Post by Freelance »

dinseason wrote:salam...
org baru mcm saya leh ikot kew?

wanhody
x ajak lagi...ape kes ni?? :evil: :evil:
yolah orang baru... mcm lah den tak konal ko ni :evil:

Freelance
Senator Gunung
Posts: 1355
Joined: 06 Dec 2005, 13:16
Location: Kuala Lumpur

Post by Freelance »

askwhat wrote:salam...
org baru mcm saya leh ikot kew?
orang baru ke orang lama ke..terbuka untuk semua.. sapa cepat dia dpt g lah... lambat kenalah tinggal... pastikan anda ada stamina k... persediaan dari segi mental dan fizikal... tu yang penting... jangan main redah je.... :wink:

User avatar
askwhat
Pendaki Gunung
Posts: 20
Joined: 14 Sep 2008, 01:08

Post by askwhat »

Freelance wrote:
askwhat wrote:salam...
org baru mcm saya leh ikot kew?
orang baru ke orang lama ke..terbuka untuk semua.. sapa cepat dia dpt g lah... lambat kenalah tinggal... pastikan anda ada stamina k... persediaan dari segi mental dan fizikal... tu yang penting... jangan main redah je.... :wink:
okeh...
saya tak la baru sgt...
cuma baru masuk kat forum nie...
mcm menarik jew...
rasanya tarikh tu saya cuti...

company yang suro cuti...
buleh la ikot...
memang plan nak ikot aktiviti jalan jauh bulan 12 nie...

saya area banting...
ader tak yang duk selangor ikot trip nie...

dan lagik satu tlg bagi tau aper yang patot pasal trip nie...
askwhat nak cari geng baru.... :D :D

siti situ sana sini
Pendaki Tegar
Posts: 286
Joined: 25 Sep 2006, 10:18
Location: celah batu

Post by siti situ sana sini »

biNGai wrote:nk pegi ke tk? nk ke tk? nak tak? nk tk? ermmmm :evil:
cam biasa dgr je stetment nie..ekekekke! :evil:
:-pandang siti situ nampak sana sini-:

dinseason
Pendaki Gunung
Posts: 105
Joined: 31 Aug 2006, 21:42
Location: Anywhere
Contact:

Re: Trans-Gng Suku-Gng Irau-Yellow-Gng Pass(25/12-28/12/2008

Post by dinseason »

Freelance wrote: Line up

1. lily
2. Che Mat
3. Wan hody
4. Khalid
kak lily,
bile nk update lineup ni?? asyik wanhody jer ni tuu y tak berani nih... :lol: :lol: :lol:

User avatar
LaiTer
Pendaki Gunung
Posts: 58
Joined: 22 Mar 2008, 19:06
Location: r&d LaboTarY
Contact:

Post by LaiTer »

:cry: :cry: :cry: ...nak ikot...tapi keje..cuti tarak.. :cry: :cry:

kalo ganti pon malam keje lagi.. :cry: :cry:

isk..
~LovE dA nATurE iS dA nATurAL LOvE~
www.friendster.com/brainstucker

Freelance
Senator Gunung
Posts: 1355
Joined: 06 Dec 2005, 13:16
Location: Kuala Lumpur

Post by Freelance »

update

Line up

1. lily
2. Che Mat (confirm)
3. Khalid (kulim, kedah)
4. Apek kwn jimi.. (sudah confirm dah bayar deposit aah)
5. Ijai
6. Ravi
7. Maikey
8. Zaman1 (sudah confirm dah bayar deposit aah)
9. Zaman2 (sudah confirm dah bayar deposit aah)
10. Zaman3 (sudah confirm dah bayar deposit aah)
11. Zaman4 (sudah confirm dah bayar deposit aah)
12. EG (GO- confirm esok bayar)
13. Suzie (G0-confirm esok bayar)
14. Soufly (GO-semiconfirm)
15. Pokyie



saya hanya ambil peserta yang betul2 berminat dan yg telah bayar deposit.. so bayar deposit terlebih dahulu utk pengesahan anda ke trip ni.. saya mengambil kira. sape bayar dulu.. dia yg dapat g.... :wink:
Last edited by Freelance on 25 Nov 2008, 11:00, edited 4 times in total.

Freelance
Senator Gunung
Posts: 1355
Joined: 06 Dec 2005, 13:16
Location: Kuala Lumpur

Post by Freelance »

askwhat wrote:
Freelance wrote:
askwhat wrote:salam...
org baru mcm saya leh ikot kew?
orang baru ke orang lama ke..terbuka untuk semua.. sapa cepat dia dpt g lah... lambat kenalah tinggal... pastikan anda ada stamina k... persediaan dari segi mental dan fizikal... tu yang penting... jangan main redah je.... :wink:
okeh...
saya tak la baru sgt...
cuma baru masuk kat forum nie...
mcm menarik jew...
rasanya tarikh tu saya cuti...

company yang suro cuti...
buleh la ikot...
memang plan nak ikot aktiviti jalan jauh bulan 12 nie...

saya area banting...
ader tak yang duk selangor ikot trip nie...

dan lagik satu tlg bagi tau aper yang patot pasal trip nie...
askwhat nak cari geng baru.... :D :D
kalo u berminat nak g.. sila bayar deposit terlebih dahulu.. saya tak kisah sesiapa leh g... permintaan ramai yg nak g.. hanya hanya dulukan siapa yang bayar deposit awal...

Transport akan saya arrangekan dengan tuan2 kereta yang pergi ke trans ni.. kalo ada kekosongan akan saya selitkan kawan2 yang tak de transport...

saya tak faham apa yg awak nak tau pasal trip ni.. tentatif program sudah saya iklan kan di atas.. kalo ada apa2 pertanyaaan sila PM kt saya.. tq

Freelance
Senator Gunung
Posts: 1355
Joined: 06 Dec 2005, 13:16
Location: Kuala Lumpur

Post by Freelance »

LaiTer wrote::cry: :cry: :cry: ...nak ikot...tapi keje..cuti tarak.. :cry: :cry:

kalo ganti pon malam keje lagi.. :cry: :cry:

isk..
tak dapek aah den nak tolong :evil:

User avatar
biNGai
Kerabat Gunung
Posts: 3216
Joined: 19 Dec 2005, 13:18

Post by biNGai »

ct aida ;

yu ade trip ke date tu? ai nk polo bole?


lily ;

cok angin bole? ekeke..lama tk wat prangai camnihh :oops:
M.A.L.A.S - Copyright © 2003-2009. All rights reserved.
"Demi langit beserta seluruh binaannya, Demi bumi serta yang ada di hamparannya, Demi jiwa dan seluruh penyempurnaannya.."

Freelance
Senator Gunung
Posts: 1355
Joined: 06 Dec 2005, 13:16
Location: Kuala Lumpur

Post by Freelance »

biNGai wrote:ct aida ;

yu ade trip ke date tu? ai nk polo bole?


lily ;

cok angin bole? ekeke..lama tk wat prangai camnihh :oops:
aah wat per ko nak cucuk angin.... cucuk sate jual sate lagi best woo... :evil:

Freelance
Senator Gunung
Posts: 1355
Joined: 06 Dec 2005, 13:16
Location: Kuala Lumpur

Post by Freelance »

update

Line up

1. lily (confirm)
2. Che Mat ((sudah confirm dah bayar deposit aah)
3. Khalid (kulim, kedah sudah confirm dah bayar deposit aah)
4. Apek kwn jimi.. (sudah confirm dah bayar deposit aah)
5. Ijai (sudah confirm dah bayar deposit aah)
6. Emansur (sudah confirm dah bayar deposit aah)
7. Nur Barizah (sudah confirm dah bayar deposit aah)
8. Zaman1 (sudah confirm dah bayar deposit aah)
9. Zaman2 (sudah confirm dah bayar deposit aah)
10. Zaman3 (sudah confirm dah bayar deposit aah)
11. Zaman4 (sudah confirm dah bayar deposit aah)
12. EG (GO- (sudah confirm dah bayar deposit aah)
13. Suzie (G0-(sudah confirm dah bayar deposit aah)
14. Soufly (GO-(sudah confirm dah bayar deposit aah)
15. Pokyie -(sudah confirm dah bayar deposit aah)




saya hanya ambil peserta yang betul2 berminat dan yg telah bayar deposit.. so bayar deposit terlebih dahulu utk pengesahan anda ke trip ni.. saya mengambil kira. sape bayar dulu.. dia yg dapat g.... :wink:

Penyertaan telah ditutup.... nama2 di atas yang belum bayar deposit..sila bayar awal... sekiranya nama2 di atas kansel atau tidak membayar deposit.. maka saya akan batalkan nama anda utk trip ni.... so saya akan bagi peluang kepada orang lain untuk ikut trip ni...sekiranya anda tidak jadi g trip ni..sila beritahu saya dengan segera supaya memudahkan saya mencari peserta lain.... adalah sedia maklum... deposit yg telah dibayar tidak akan dipulangkan semula sekiranya anda menarik diri dari trip
Last edited by Freelance on 03 Dec 2008, 14:58, edited 5 times in total.

User avatar
askwhat
Pendaki Gunung
Posts: 20
Joined: 14 Sep 2008, 01:08

Post by askwhat »

Freelance wrote:
askwhat wrote:
Freelance wrote:
askwhat wrote:salam...
org baru mcm saya leh ikot kew?
orang baru ke orang lama ke..terbuka untuk semua.. sapa cepat dia dpt g lah... lambat kenalah tinggal... pastikan anda ada stamina k... persediaan dari segi mental dan fizikal... tu yang penting... jangan main redah je.... :wink:
okeh...
saya tak la baru sgt...
cuma baru masuk kat forum nie...
mcm menarik jew...
rasanya tarikh tu saya cuti...

company yang suro cuti...
buleh la ikot...
memang plan nak ikot aktiviti jalan jauh bulan 12 nie...

saya area banting...
ader tak yang duk selangor ikot trip nie...

dan lagik satu tlg bagi tau aper yang patot pasal trip nie...
askwhat nak cari geng baru.... :D :D
kalo u berminat nak g.. sila bayar deposit terlebih dahulu.. saya tak kisah sesiapa leh g... permintaan ramai yg nak g.. hanya hanya dulukan siapa yang bayar deposit awal...

Transport akan saya arrangekan dengan tuan2 kereta yang pergi ke trans ni.. kalo ada kekosongan akan saya selitkan kawan2 yang tak de transport...

saya tak faham apa yg awak nak tau pasal trip ni.. tentatif program sudah saya iklan kan di atas.. kalo ada apa2 pertanyaaan sila PM kt saya.. tq
ok saya dah PM...
say ikot group zaman...
thanks kak lily hehheh..

Freelance
Senator Gunung
Posts: 1355
Joined: 06 Dec 2005, 13:16
Location: Kuala Lumpur

Post by Freelance »

update

Line up

1. lily (confirm)
2. Che Mat ((sudah confirm dah bayar deposit aah)
3. Khalid (kulim, kedah sudah confirm dah bayar deposit aah)
4. Apek kwn jimi.. (sudah confirm dah bayar deposit aah)
5. Ijai (sudah confirm dah bayar deposit aah)
6. Emansur (sudah confirm dah bayar deposit aah)
7. Nur Barizah (sudah confirm dah bayar deposit aah)
8. Zaman1 (sudah confirm dah bayar deposit aah)
9. Zaman2 (sudah confirm dah bayar deposit aah)
10. Zaman3 (sudah confirm dah bayar deposit aah)
11. Zaman4 (sudah confirm dah bayar deposit aah)
12. EG (GO- (sudah confirm dah bayar deposit aah)
13. Suzie (G0-(sudah confirm dah bayar deposit aah)
14. Soufly (GO-(sudah confirm dah bayar deposit aah)
15. Pokyie -(sudah confirm dah bayar deposit aah)



PENYERTAAN TELAH DITUTUP

perhatian: sila bawak 2 botol kosong 1.5liter utk pikul air company.... :wink:

User avatar
askwhat
Pendaki Gunung
Posts: 20
Joined: 14 Sep 2008, 01:08

Re: Trans-Gng Suku-Gng Irau-Yellow-Gng Pass(25/12-28/12/2008)

Post by askwhat »

salam semua...
hahaha....

best giler trip nie....
memang SANTAI....

:lidah:

akademiks
Pendaki Terlampau
Posts: 617
Joined: 08 Jul 2006, 10:08
Location: tpt yg mendamaikan

Re:

Post by akademiks »

Freelance wrote:update

Line up

5. Ijai (sudah confirm dah bayar deposit aah)
6. Emansur (sudah confirm dah bayar deposit aah)
15. Pokyie -(sudah confirm dah bayar deposit aah)

ini nama mcm x cukup sorang lg je :twisted:
Sedarlah wahai manusia........dunia adalah sementara.Hargailah apa yg telah dicipta olehNYA

Locked