Trans-Gng Suku-Gng Irau-Yellow-Gng Pass(25/12-28/12/2008)

Aktiviti Gunung • Khas untuk aktiviti gunung sahaja

Moderator: nadir

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Re: Re:

Post by seper4alif »

akademiks wrote:
Freelance wrote:update

Line up

5. Ijai (sudah confirm dah bayar deposit aah)
6. Emansur (sudah confirm dah bayar deposit aah)
15. Pokyie -(sudah confirm dah bayar deposit aah)

ini nama mcm x cukup sorang lg je :twisted:
lutut sudah ketak lah... tamau kasi jem awal... mau pakai itu trus ngn tambu haa haa
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

akademiks
Pendaki Terlampau
Posts: 617
Joined: 08 Jul 2006, 10:08
Location: tpt yg mendamaikan

Re: Re:

Post by akademiks »

seper4alif wrote:lutut sudah ketak lah... tamau kasi jem awal... mau pakai itu trus ngn tambu haa haa
pergh............. ayat x bleh blah :keke:
Sedarlah wahai manusia........dunia adalah sementara.Hargailah apa yg telah dicipta olehNYA

frostice
Pendaki Terlampau
Posts: 701
Joined: 09 Jan 2006, 10:43
Location: Middle Earth
Contact:

Re: Re:

Post by frostice »

seper4alif wrote:
akademiks wrote:
Freelance wrote:update

Line up

5. Ijai (sudah confirm dah bayar deposit aah)
6. Emansur (sudah confirm dah bayar deposit aah)
15. Pokyie -(sudah confirm dah bayar deposit aah)

ini nama mcm x cukup sorang lg je :twisted:
lutut sudah ketak lah... tamau kasi jem awal... mau pakai itu trus ngn tambu haa haa

Air kurang sangat tu.... :kah: :lidah:
~Ain't No Mountain Too High~
KP Hiker's Club

Freelance
Senator Gunung
Posts: 1355
Joined: 06 Dec 2005, 13:16
Location: Kuala Lumpur

Re: Trans-Gng Suku-Gng Irau-Yellow-Gng Pass(25/12-28/12/2008)

Post by Freelance »

Salam.. dan selamat tahun baru 2009... terimakasih kepada kawan2 seramai 21 orang.. yang joint trip trans ni ....terimakasih gak kepada gaid che khalil dan wanhody... jadi gaid kitaorang... santai beb!!! :lidah: alhamdulillah trip ni success.. :minum: selamat pergi dan balik.... minta maaf banyak2 sekiranya ada cacat cela, terkurang kata, terkurang bahasa, terkurang dari segi teknikal... di sepanjang trip ni... semoga bertemu lagi di lain trip... :wink:

User avatar
askwhat
Pendaki Gunung
Posts: 20
Joined: 14 Sep 2008, 01:08

Re: Trans-Gng Suku-Gng Irau-Yellow-Gng Pass(25/12-28/12/2008)

Post by askwhat »

Freelance wrote:Salam.. dan selamat tahun baru 2009... terimakasih kepada kawan2 seramai 21 orang.. yang joint trip trans ni ....terimakasih gak kepada gaid che khalil dan wanhody... jadi gaid kitaorang... santai beb!!! :lidah: alhamdulillah trip ni success.. :minum: selamat pergi dan balik.... minta maaf banyak2 sekiranya ada cacat cela, terkurang kata, terkurang bahasa, terkurang dari segi teknikal... di sepanjang trip ni... semoga bertemu lagi di lain trip... :wink:
kak lily...
santai la... :mrgreen:
hehe...
anyway thanks best trip nie..

User avatar
nadir
Ahli Kehormat GO
Posts: 1586
Joined: 05 Dec 2005, 16:30
Location: Penang Darul Mamak
Contact:

Re: Trans-Gng Suku-Gng Irau-Yellow-Gng Pass(25/12-28/12/2008)

Post by nadir »

Thniah Kak lily , trip sudah selesai dan berjaya !

topik dikunci
Ahmad Nadir Askandar
http://www.outdoordynamics.com.my - Buy outdoor gear online - free delivery !
Join us at FaceBook! - http://www.facebook.com/group.php?gid=340358030429

Locked