Oct/Nov/Dec 09 XTVTs?

Aktiviti Gunung • Khas untuk aktiviti gunung sahaja

Moderator: nadir

Post Reply
mukapecah8
Pendaki Gunung
Posts: 28
Joined: 22 May 2006, 11:11

Oct/Nov/Dec 09 XTVTs?

Post by mukapecah8 » 24 Sep 2009, 11:41

hello,

ada ape2 xtvt along 3 months akan datang..mintak tolong inform/update.
aku nak mencelah.
TQ

-salam ramadhan-

best regards
yusmarul hafis khusni
(apek)

User avatar
nabil
Pendaki Terlampau
Posts: 523
Joined: 19 Jun 2006, 14:48
Location: Dlm Bilik
Contact:

Re: Oct/Nov/Dec 09 XTVTs?

Post by nabil » 24 Sep 2009, 12:04

-salam ramadhan-
bang... baju raya dah beli belum?? :keke: :keke:

naza ada wat gng basor.. (jd ke trip tuh??) try selak kat http://markas.bintang3.net
ponco pulak ada wat trip rahsia.. dia xbg bgtau sesapa termasukla haku..
"Sikit lagi.. Sikit je Lagi..."

Lt.Cmdr. Kamal Ariffin
Kerabat Gunung
Posts: 1318
Joined: 12 Jan 2006, 11:43
Location: Gunung Bawah Laut
Contact:

Re: Oct/Nov/Dec 09 XTVTs?

Post by Lt.Cmdr. Kamal Ariffin » 24 Sep 2009, 14:53

Selalulah online
Gogo akan Up satu satu
Bulan Okt ni 3, Sg Kemensah ada Kejohanan Jemputan Bolatampar Ayo -Peringkat Dunia.
Rasanya Krismas banyak Gogo akan buat Power Trip punya :) :(

User avatar
roket*
Pendaki Gunung
Posts: 181
Joined: 22 Sep 2009, 02:16
Location: KL-JB

Re: Oct/Nov/Dec 09 XTVTs?

Post by roket* » 25 Sep 2009, 02:04

apa nak buat eh sampai ujung tahun nie, cuti banyak lagi..
there is no such thing as failure, it is only a success* delay
-MARCcrewz-

User avatar
maclan
Pendaki Tegar
Posts: 256
Joined: 15 Jan 2007, 17:39
Location: Kaki Gunung
Contact:

Re: Oct/Nov/Dec 09 XTVTs?

Post by maclan » 25 Sep 2009, 12:23

Yang mengepos ni...buat la trip jadi Gogo..

leh join...hehehe
http://www.kerex.multiply.com
outdoor in everywhere...

Image

User avatar
JeNaL
Pentadbiran
Posts: 1758
Joined: 27 Mar 2007, 16:07
Location: sri kembangan
Contact:

Re: Oct/Nov/Dec 09 XTVTs?

Post by JeNaL » 25 Sep 2009, 17:59

apex.. ko je la yg buat trip... :lol:
--· ··- -· ··- -· --· --- -· ·-·· ·· -· ·
W a r i s a n K h a z a n a h P e r g u n u n g a n
·--- · -· ·- ·-··
Pentadbir GunungOnline
9W2WZL
http://jenal.multiply.com

yahyayusof
Pendaki Gunung
Posts: 23
Joined: 14 Sep 2009, 17:12

Re: Oct/Nov/Dec 09 XTVTs?

Post by yahyayusof » 25 Sep 2009, 20:13

jom layan suku irau 21.11

pas raya haji ade sape yg gi chamah ulu sepat??

mukapecah8
Pendaki Gunung
Posts: 28
Joined: 22 May 2006, 11:11

Re: Oct/Nov/Dec 09 XTVTs?

Post by mukapecah8 » 26 Sep 2009, 17:40

jenal = haha haha ... blum bersedia :D

er...ada chamah ulu sepat utk end of this year? ada date? period?
...aku nk ikut. aku tak kisah sapa pon, aku sondol je.

kalo leh utk oct nov dec ni nk berxtvt. sekali sebulan.

makasih in advance pd yg akan reply nnt. harap ada open trip.

TQ

-apek-

User avatar
roket*
Pendaki Gunung
Posts: 181
Joined: 22 Sep 2009, 02:16
Location: KL-JB

Re: Oct/Nov/Dec 09 XTVTs?

Post by roket* » 26 Sep 2009, 23:55

selamat bermandi-manda dihujung tahun, sediakan payung sebelum hujan..tapi kalau nak maen hujan redah jew,mesti pengalaman menarek trip hujung tahun nie...all the best semua
there is no such thing as failure, it is only a success* delay
-MARCcrewz-

Syahrul_Penang
Pendaki Gunung
Posts: 85
Joined: 27 Aug 2007, 20:12
Location: Penang

Re: Oct/Nov/Dec 09 XTVTs?

Post by Syahrul_Penang » 29 Sep 2009, 10:27

Bro,
Mau layan sejuk?...bulan depan ( Deepavali ) jom layan Yong Belar 2hari..
Mau layan hujan?..Krismas ni jom masuk Transtt Korbu-YB dengan pesanan
jangan bagi sleeping beg basah ngan standby headlamp bersama bateri spare...

Jadual?...refer kat aku punya mp..

User avatar
roket*
Pendaki Gunung
Posts: 181
Joined: 22 Sep 2009, 02:16
Location: KL-JB

Re: Oct/Nov/Dec 09 XTVTs?

Post by roket* » 29 Sep 2009, 14:04

dua-dua date dah ada projek, projek maen hujan..hehe..itu liang kenapa cancel?
there is no such thing as failure, it is only a success* delay
-MARCcrewz-

melati
Pendaki Terlampau
Posts: 748
Joined: 11 Jan 2006, 15:31
Location: b'worth
Contact:

Re: Oct/Nov/Dec 09 XTVTs?

Post by melati » 29 Sep 2009, 16:00

pek
mgu nie kami nk g BGM..
jum merepeat bersama2..huuhhu

User avatar
poncho
Senator Gunung
Posts: 1890
Joined: 05 Dec 2005, 15:59
Location: southern
Contact:

Re: Oct/Nov/Dec 09 XTVTs?

Post by poncho » 29 Sep 2009, 17:50

Aty, GBM kan? :mrgreen:
best weh tiruk Lata Berangkai. macam dive kat kolam acara diving olimpik tu. hehe
if a tree falls in the woods... do all the other trees laugh at it?

Image Mounthopper

Syahrul_Penang
Pendaki Gunung
Posts: 85
Joined: 27 Aug 2007, 20:12
Location: Penang

Re: Oct/Nov/Dec 09 XTVTs?

Post by Syahrul_Penang » 29 Sep 2009, 17:59

dua-dua date dah ada projek, projek maen hujan..hehe..itu liang kenapa cancel?


Liang ada masalah teknikal sikit..mau bikin 3hari tak lepas,cuti isnin kena block..
maleh la plak nak layan 2hari turun naik..
tukar plan layan santai sejuk kat YB lah plak..sempat lah kot 2hari punya santai..

azhaar
Pendaki Gunung
Posts: 100
Joined: 16 Jul 2007, 16:19

Re: Oct/Nov/Dec 09 XTVTs?

Post by azhaar » 29 Sep 2009, 18:03

Ramai ni xtvt bulan dec. Aku pun tentatif ikut org ke korbu 31 Dec nanti.

Sesapa bwk radio apa kata 30 & 31 Dec 2009 antara pukul 10mlm hingga 12tghmlm kita cuba QSO pada 146.010mhz?


-9W2ZOE-

User avatar
roket*
Pendaki Gunung
Posts: 181
Joined: 22 Sep 2009, 02:16
Location: KL-JB

Re: Oct/Nov/Dec 09 XTVTs?

Post by roket* » 29 Sep 2009, 19:48

meriah-meriah....ramai buat program new year, boleh jerit-jerit dari puncak..harap-harap dengar..hehe
there is no such thing as failure, it is only a success* delay
-MARCcrewz-

User avatar
roket*
Pendaki Gunung
Posts: 181
Joined: 22 Sep 2009, 02:16
Location: KL-JB

Re: Oct/Nov/Dec 09 XTVTs?

Post by roket* » 29 Sep 2009, 19:51

Kak T,
postpone seminggu la, beramai-ramai...kontingen JB, KL & perlis turun tue...

abg poncho,
tak mau join ke en..en...en....
there is no such thing as failure, it is only a success* delay
-MARCcrewz-

User avatar
rembau
Pemegang Amanah GO
Posts: 1394
Joined: 06 Dec 2005, 08:41

Re: Oct/Nov/Dec 09 XTVTs?

Post by rembau » 29 Sep 2009, 22:54

Ramai ni xtvt bulan dec. Aku pun tentatif ikut org ke korbu 31 Dec nanti.

Sesapa bwk radio apa kata 30 & 31 Dec 2009 antara pukul 10mlm hingga 12tghmlm kita cuba QSO pada 146.010mhz?


-9W2ZOE-
azaahar pi ngan geng mana nie...
hebat2x
Dan Kami jadikan di bumi gunung-ganang yang menetapnya, supaya bumi itu tidak menggegar mereka; dan Kami jadikan di celah-celahnya jalan-jalan laluan, supaya mereka mendapat petunjuk.(Surah Al-Anbiyaa':31)

User avatar
che'gu
Pendaki Tegar
Posts: 289
Joined: 27 Jan 2009, 01:58

Re: Oct/Nov/Dec 09 XTVTs?

Post by che'gu » 08 Oct 2009, 00:35

jom layan suku irau 21.11

pas raya haji ade sape yg gi chamah ulu sepat??

bang, trip suku irau tu berapa hari? Open trip ka? Kos brapa? any detail?

User avatar
misznanz
Pendaki Gunung
Posts: 35
Joined: 04 Mar 2009, 16:52
Location: on earth
Contact:

Re: Oct/Nov/Dec 09 XTVTs?

Post by misznanz » 26 Oct 2009, 11:52

suku irau boleh buat day trip kan... kebetulan 21 Nov mmg ada kat cameron... nak join cane ye?

cubbulat
Pendaki Gunung
Posts: 90
Joined: 19 Jul 2008, 22:16

Re: Oct/Nov/Dec 09 XTVTs?

Post by cubbulat » 28 Oct 2009, 16:04

salam..

bro, nak ikut g suku irau bleh?
:P :P :P :P :P :P :P :P
JAUH LAGI KE BANG !!!!

esir
Pendaki Tegar
Posts: 286
Joined: 24 Jan 2006, 03:06
Location: KL/Perak
Contact:

Re: Oct/Nov/Dec 09 XTVTs?

Post by esir » 29 Oct 2009, 22:55

aku pun nak mencelah 14-15hb Nov klu ada . :-)
:.."wei orang depan.,.tak nak duduk jap ke..???":

esir81@gmail.com
www.esir.multiply.com

User avatar
mizi
Kerabat Gunung
Posts: 1308
Joined: 17 Jul 2006, 15:22
Location: perlis
Contact:

Re: Oct/Nov/Dec 09 XTVTs?

Post by mizi » 30 Oct 2009, 08:36

suku irau boleh buat day trip kan... kebetulan 21 Nov mmg ada kat cameron... nak join cane ye?
bule ka day trip...emmm
climb long trail
p11at

User avatar
mizi
Kerabat Gunung
Posts: 1308
Joined: 17 Jul 2006, 15:22
Location: perlis
Contact:

Re: Oct/Nov/Dec 09 XTVTs?

Post by mizi » 30 Oct 2009, 08:39

Ramai ni xtvt bulan dec. Aku pun tentatif ikut org ke korbu 31 Dec nanti.

Sesapa bwk radio apa kata 30 & 31 Dec 2009 antara pukul 10mlm hingga 12tghmlm kita cuba QSO pada 146.010mhz?


-9W2ZOE-
ape brg simplek...jalur panjang lahhh...hehehhehe,klu aku ada di area2 banjaran tt nnt aku try coling
climb long trail
p11at

User avatar
poncho
Senator Gunung
Posts: 1890
Joined: 05 Dec 2005, 15:59
Location: southern
Contact:

Re: Oct/Nov/Dec 09 XTVTs?

Post by poncho » 30 Oct 2009, 11:16

suku irau boleh buat day trip kan... kebetulan 21 Nov mmg ada kat cameron... nak join cane ye?
bule ka day trip...emmm
buleh tapi sendiri mau ingat masa naik Irau dari Suku. hehehe.
kira kalau nak buat rekod baru memang boleh lah kan.
terjelir lidah tu baru pembuka kata.
if a tree falls in the woods... do all the other trees laugh at it?

Image Mounthopper

User avatar
mizi
Kerabat Gunung
Posts: 1308
Joined: 17 Jul 2006, 15:22
Location: perlis
Contact:

Re: Oct/Nov/Dec 09 XTVTs?

Post by mizi » 30 Oct 2009, 15:47

suku irau boleh buat day trip kan... kebetulan 21 Nov mmg ada kat cameron... nak join cane ye?
bule ka day trip...emmm
buleh tapi sendiri mau ingat masa naik Irau dari Suku. hehehe.
kira kalau nak buat rekod baru memang boleh lah kan.
terjelir lidah tu baru pembuka kata.
keh keh nak nyampei peak suku pon dh kira kuar jantung..pastu menurun menaik...kena kejor ngan bear bule kut wakakakkaa....x cuba mana tau nooooo..pasang angan-angan jap hehehehe
climb long trail
p11at

User avatar
rakangunungpenang
Pendaki Gunung
Posts: 190
Joined: 31 Jan 2008, 12:20
Location: Butterworth
Contact:

Re: Oct/Nov/Dec 09 XTVTs?

Post by rakangunungpenang » 03 Dec 2009, 00:40

buat p lah xtiviti apa2 pun...janji ada juga program yang nak dijalankan.

hujung tahun ni bnyak cuti hentam saja...... :lol: :mrgreen:

Post Reply