Mt Yong Yap 3&4 June 2006

Aktiviti Gunung • Khas untuk aktiviti gunung sahaja

Moderator: nadir

adisos2002
Otai Gunung
Posts: 969
Joined: 07 Dec 2005, 07:36
Location: Semak Samun
Contact:

Mt Yong Yap 3&4 June 2006

Post by adisos2002 »

Salam sejahtera rakan2 pendaki semua...

SOS akan menganjurkan satu program terbuka dan TERHAD untuk 22orang sahaja..

Program : Gunung Yong Yap 7113ft
Tempoh Masa : 2hari
Cuaca : 10 ke 4 darjah Celcius
Perjalanan : Sedikit Sukar dan mengasyikkan.... (ayat mengumpan)

Pada yang pernah sampai ke Yong Yap tapi teringin nak naik lagi.. he he jomla beramai-ramai..

Bayaran : RM20(Guides)+ RM70(4wd)= RM90jer

Jadual perjalanan

Day 1
2.00pagi - Bertolak masuk ke Lasah naik 4WD dari stesen keretapi Sg Siput
Tido jap... kat depan kedai LASAH..
6.30pagi - Bertolak masuk ke Kuala Mu
9.30pagi - Sampai kat Kuala Mu
Sarapan jap kat Lubuk Buaya...

10.30pagi - Trekking mendaki Bukit Taring
12.00tgh - Mula turun dari Simpang Tampoi
1.30tgh - Tiba diPONDOK 2
Makan Tengahari disini..

2.30ptg - Mula mendaki ke last water point
5.30ptg - Ambil air di last water point
6.00ptg - Sambung perjalanan ke puncak
7.00ptg - Tiba dipuncak dan bermalam...

Day 2
9.00pagi mula turun
2.00petang makan tengahari diLUBUK BUAYA
3.00petang naik 4WD keluar
7.00petang tiba diStesen Keretapi Sg Siput..
Tamat dan bersurai
4wD 1st
1.Muzs (saya la tu)
2.Biskut
3.Beckham
4.Am Kedah
5.Apek Ida
6.Gadis**
7.Teman**
8.Skunk 1
9.Skunk 2
10.Skunk 3
11.Skunk 4
12.Joyah SRim
Hmmm nak beli T'shirt sahaja??? boleh tak jadi masalah..
Muzs SOS
Berminat???
Booking tempat anda..[/quote]
Last edited by adisos2002 on 24 Apr 2006, 23:16, edited 1 time in total.
<no one left behind> nolb
Berminat mendapatkan guide gunung/ teambuilding?? Contact Silver Outdoor Sports di 012-5317141atau email adisos2002@yahoo.com

amkdh08
Pendaki Gunung
Posts: 168
Joined: 27 Dec 2005, 17:48
Location: The North Place

ai..

Post by amkdh08 »

akum.....he ops Bagira lagi....aka Mt Y.Yap
en.muz ini time walau ape pn jadik kita tetap akan lepak kat puncak gak yerkkkk....tak than wehhhhh lepak kat Lws,agas sekilo...

:D

sampe kuala mu,kita ajak tok batin main radio...biar dia jd base controller utuk kita....
Stay 2gether We Survive

Freelance
Senator Gunung
Posts: 1355
Joined: 06 Dec 2005, 13:16
Location: Kuala Lumpur

Re: ai..

Post by Freelance »

amkdh08 wrote:akum.....he ops Bagira lagi....aka Mt Y.Yap
en.muz ini time walau ape pn jadik kita tetap akan lepak kat puncak gak yerkkkk....tak than wehhhhh lepak kat Lws,agas sekilo...

:D

sampe kuala mu,kita ajak tok batin main radio...biar dia jd base controller utuk kita....
alaa korang lepak lah kt campsite agas tu.... hehehe kt situ ler jumpa maya karin kt water point...saje bagi shhhhhhhhhhhhhhhh..... :evil: :!: ..
amkdh8...nak tgk tshirt ko tu...ko g tgk kt galeri gua tempurung.... bila mau amik ler tu tshirt

Freelance
Senator Gunung
Posts: 1355
Joined: 06 Dec 2005, 13:16
Location: Kuala Lumpur

Post by Freelance »

Amkdh08.... g lah wat trans V2..kali ni mau tidur puncak yong yap..tak mau ler tidur kt campsite agas tu..... trauma beb................
:D :D :?:

adisos2002
Otai Gunung
Posts: 969
Joined: 07 Dec 2005, 07:36
Location: Semak Samun
Contact:

Post by adisos2002 »

he he apa barang tido Pondok 2???? Org tido puncak laaaa

Apalagaaaassss tido kat LWP he he he jgn marah En Am Kedah :lol: saya tau anda bertugas waktu tueeeee

Ampun kan demo....
<no one left behind> nolb
Berminat mendapatkan guide gunung/ teambuilding?? Contact Silver Outdoor Sports di 012-5317141atau email adisos2002@yahoo.com

cs_goh
Pendaki Sondol
Posts: 491
Joined: 08 Dec 2005, 09:34
Location: KL/Taiping

Post by cs_goh »

adisos2002 wrote:he he apa barang tido Pondok 2???? Org tido puncak laaaa

Apalagaaaassss tido kat LWP he he he jgn marah En Am Kedah :lol: saya tau anda bertugas waktu tueeeee

Ampun kan demo....
muzs, jangan berpura-pura lagi :twisted:

27 n 28 may jom pergi Tg malim -Semangkok recce
31 ogos to 3 sep, bintang false, South n Bintang. jemput la ikut...
u tak dapat pegang parang dan chop, matahari naik dari barat,,ha ha ha ha
THE ONLY EASY DAY WAS YESTERDAY
--------------------------------------------
S.E.A.L

Freelance
Senator Gunung
Posts: 1355
Joined: 06 Dec 2005, 13:16
Location: Kuala Lumpur

Post by Freelance »

cs_goh wrote:
adisos2002 wrote:he he apa barang tido Pondok 2???? Org tido puncak laaaa

Apalagaaaassss tido kat LWP he he he jgn marah En Am Kedah :lol: saya tau anda bertugas waktu tueeeee

Ampun kan demo....
muzs, jangan berpura-pura lagi :twisted:

27 n 28 may jom pergi Tg malim -Semangkok recce
31 ogos to 3 sep, bintang false, South n Bintang. jemput la ikut...
u tak dapat pegang parang dan chop, matahari naik dari barat,,ha ha ha ha
cs goh... tu transbintang...sekali lagi g lagi ke?ikut trek mana?ikut perak ke?
alaa cs goh.... bab parang jgn bagi kt musz ler... dia tu selalu bwk parang tumpul..... senang nak bagi alasan dia duk belakang..tak mo duk depan... nanti asyik kena kebas2 je.... :D :!: jgn mareee muszzzz....... nanti ko asah parang ko kt batu sungai tau.... barulah ko leh menebas... power ranger....

cs_goh
Pendaki Sondol
Posts: 491
Joined: 08 Dec 2005, 09:34
Location: KL/Taiping

Post by cs_goh »

Freelance wrote:
cs_goh wrote:
adisos2002 wrote:he he apa barang tido Pondok 2???? Org tido puncak laaaa

Apalagaaaassss tido kat LWP he he he jgn marah En Am Kedah :lol: saya tau anda bertugas waktu tueeeee

Ampun kan demo....
muzs, jangan berpura-pura lagi :twisted:

27 n 28 may jom pergi Tg malim -Semangkok recce
31 ogos to 3 sep, bintang false, South n Bintang. jemput la ikut...
u tak dapat pegang parang dan chop, matahari naik dari barat,,ha ha ha ha
cs goh... tu transbintang...sekali lagi g lagi ke?ikut trek mana?ikut perak ke?
hi freelance, ikut Perak lagi, saya peminat Perak, Sedim tak song...
masuk keluar tempat yang sama


alaa cs goh.... bab parang jgn bagi kt musz ler... dia tu selalu bwk parang tumpul..... senang nak bagi alasan dia duk belakang..tak mo duk depan... nanti asyik kena kebas2 je.... :D :!: jgn mareee muszzzz....... nanti ko asah parang ko kt batu sungai tau.... barulah ko leh menebas... power ranger....
dia bijak, ikut trek orang jadi Tau Ke besar, kita orang bodoh buka trek bagi dia bisnes... :D :D :x
THE ONLY EASY DAY WAS YESTERDAY
--------------------------------------------
S.E.A.L

biskut
Pendaki Gunung
Posts: 164
Joined: 26 Dec 2005, 15:42

y.yap

Post by biskut »

bro muzzz..aslmualaikum...

bro lih aku join...masuk nama aku ya..yg yg lain nanti aku settle kan.
kalu x de aral melintang aku kompom bro.

amd...ko pegi tak jom la weii...jadi sparing partner aku...lih aku tumpang barang... ahaks ahaks

esir
Pendaki Tegar
Posts: 286
Joined: 24 Jan 2006, 03:06
Location: KL/Perak
Contact:

Post by esir »

yelah..apa brg tak tido puncak..tido tgh trek aarr... :D
:.."wei orang depan.,.tak nak duduk jap ke..???":

esir81@gmail.com
www.esir.multiply.com

Freelance
Senator Gunung
Posts: 1355
Joined: 06 Dec 2005, 13:16
Location: Kuala Lumpur

Post by Freelance »

ko pun sama APA BARANG DAKI GUNUNG TAK TIDUR PUNCAK :D :D :D :!:

beckham@chayok2
Pendaki Terlampau
Posts: 646
Joined: 03 Apr 2006, 03:21
Location: 30 minit sblm sampai puncak...

Post by beckham@chayok2 »

semekom bro muzs SOS and gunung online team...

saya raser nak join ler gi trip yong yap nie. leh masukkan namer aku dulu tak?? :lol:

kalu bro musz ingat, aku gi trip trans tt anjuran sos ngan budak dr singapore tak silap tahun 2003 rasernyer.. aku group budak kl bersama presiden kelab m.a.l.a.s encik ngai... dulu aku takder nama commercial cam nie.. (beckham). jangan salah anggap aku bukan bangga ngan nick nie, disebabkan aku dah dicop ngan nama nie, maka aku teruskanlah.. 8)

aku harap bro musz boleh kasi aku join.. :) nanti aku call bro musz nak confirmkan.

orait, chauw chin chauw....

chayok-chayok!!!!!!!!!!!
*Sebenarnya bukan gunung yang hendak ditawan, sebaliknya diri kita sendiri.....*.
-9w2bck-

adisos2002
Otai Gunung
Posts: 969
Joined: 07 Dec 2005, 07:36
Location: Semak Samun
Contact:

Post by adisos2002 »

:o Eh heh jangan la macam tu Mr Goh... sy punbuat kerja bodoh jugak...
bak kata pepatah
“If adventure does not wait on the doorstep, climb out through the window”

Kalau jalan tarak.. saya pun pegi bukak baru punya route... tapi bak kata Lily, kadang2 parang saya tumpul jugka :lol:

Ntah Esir... tengah2 trek Yong Yap boley pasang khemah... kalau ikutkan lagi 20minit je lagi... nak sampai puncak!!! Tapi memang salah gue... lupa nak kasi makan tengahari pada peserta..

:?:

To Beckham... Ooohhh ko nie kira anak buang cik Ngob la yek... takpe.. nama beckham pun ok gak... jangan BEKAM dah la.. Saya tak kisah... jom la ikut sekali!!!

Pada yang nak pergi tue.. say list kan dulu senarai yg dah berhajat nak ikut saya setakat nie..

4wD 1st
1.Muzs (saya la tu)
2.Biskut
3.Beckham
4.Am Kedah
5.Apek Ida
6.Siaappaa ada berani??????

Jangan tunggu lama2 nanti lama2 ia diambil orang.... he he :lol:[/u]
<no one left behind> nolb
Berminat mendapatkan guide gunung/ teambuilding?? Contact Silver Outdoor Sports di 012-5317141atau email adisos2002@yahoo.com

beckham@chayok2
Pendaki Terlampau
Posts: 646
Joined: 03 Apr 2006, 03:21
Location: 30 minit sblm sampai puncak...

Post by beckham@chayok2 »

bro musz...

aku nie bukan anak buangan en ngob tapi aku yang buangkan diri aku jauh2... :!:
harap2 jadi ler ikut trip ko nie.. :?

errr trip yong yap nie ko buat ler t shirt edisi yong yap nie...
barulah gempak.. :shock:

dah la trans tt ari 2 tak dpt baju... - :?:

orait, chauw chin chauw......

chayok-chayok!!!!!!!!
*Sebenarnya bukan gunung yang hendak ditawan, sebaliknya diri kita sendiri.....*.
-9w2bck-

adisos2002
Otai Gunung
Posts: 969
Joined: 07 Dec 2005, 07:36
Location: Semak Samun
Contact:

Post by adisos2002 »

Untuk tatapan bakal peserta sekalian, sehelai RM20 sahaja

Image


Image
<no one left behind> nolb
Berminat mendapatkan guide gunung/ teambuilding?? Contact Silver Outdoor Sports di 012-5317141atau email adisos2002@yahoo.com

tombiruo
Pendaki Gunung
Posts: 96
Joined: 01 Jan 2006, 12:27

Post by tombiruo »

psstttt..bro musz kalo xjoin leh beli jugak kerr...lawooo seeh...sayang tul..dah derr projek time tu

JoYaHsPoRtRiM
Pendaki Gunung
Posts: 29
Joined: 10 Apr 2006, 17:08
Location: Kat Tepi Sempang
Contact:

Post by JoYaHsPoRtRiM »

bro musz...

nak join boleh....

User avatar
skunk
Pendaki Gunung
Posts: 53
Joined: 04 Apr 2006, 19:01

Post by skunk »

musz.. boking utk aku 3 seat..

melati
Pendaki Terlampau
Posts: 748
Joined: 11 Jan 2006, 15:31
Location: b'worth
Contact:

Post by melati »

skunk
ko g eh?? lahai..tk dpt la aku pinjam beg nko lg :D

User avatar
skunk
Pendaki Gunung
Posts: 53
Joined: 04 Apr 2006, 19:01

Post by skunk »

melati aku ada 3 beg... ada xtra agi utk dipinjam dun worry

melati
Pendaki Terlampau
Posts: 748
Joined: 11 Jan 2006, 15:31
Location: b'worth
Contact:

Post by melati »

pssttt..aku nk yg beso tuh..kang aku tk larat..blh
la aku maso lam beg tuh..ko pikul lah yea.. :D

User avatar
skunk
Pendaki Gunung
Posts: 53
Joined: 04 Apr 2006, 19:01

Post by skunk »

nak pikul bleh... tp takut pastu aku lak kena pukul ngan abg komando :?:

biskut
Pendaki Gunung
Posts: 164
Joined: 26 Dec 2005, 15:42

yong yap

Post by biskut »

salam suma pada bri musz dan kekawan...

tq muz...ada pepe ko impom la nanti..

melati- wei..jom la naik y.yap..mana bro komando tuh dengar nak apply cuti dah..betul ke..heyyy ko macam mana jom2..

JoYaHsPoRtRiM- ha gul ko pun berhajat yaa..ha apa lagi sebat lah...masa tuh kan emas..entah bila lagi ada peluang nih hehehe - aku tak racun..guna tuba jeee :D

fuyoooo becham pun datang...caya lah muz meriah nih...leh bukak futsal atas nanti...jg maraaaaa

baju t comel belaka bro..tangkap utk aku satu..L sudah lah..

mau balik wooo....

adisos2002
Otai Gunung
Posts: 969
Joined: 07 Dec 2005, 07:36
Location: Semak Samun
Contact:

Post by adisos2002 »

4wD 1st
1.Muzs (saya la tu)
2.Biskut
3.Beckham
4.Am Kedah
5.Apek Ida
6.Gadis**
7.Teman**
8.Skunk 1
9.Skunk 2
10.Skunk 3
11.Skunk 4
12.Joyah SRim

4wD 2nd
1.Siapa lagi yang ingin merasai kenikmatan berada dan bermalam disalah satu dari 7 Gunung tertinggi di Semenanjung Malaysia..

Hmmm nak beli T'shirt sahaja??? boleh tak jadi masalah..
<no one left behind> nolb
Berminat mendapatkan guide gunung/ teambuilding?? Contact Silver Outdoor Sports di 012-5317141atau email adisos2002@yahoo.com

beckham@chayok2
Pendaki Terlampau
Posts: 646
Joined: 03 Apr 2006, 03:21
Location: 30 minit sblm sampai puncak...

Post by beckham@chayok2 »

bro muzs...

lawo giler siot t-shirt edisi yong yap nie... :(
aku tempah satu.. err klu boleh aku nak t-shirt trans tt yg aku kempunan nak pakai 2... :?: boleh?? nanti bwk sekali ek... :)

orait, chauw chin chauw...

chayok-chayok!!!!!
*Sebenarnya bukan gunung yang hendak ditawan, sebaliknya diri kita sendiri.....*.
-9w2bck-

jibamm
Pendaki Gunung
Posts: 64
Joined: 07 Mar 2006, 13:43

join

Post by jibamm »

a'kum...newcomer macam aku ni boleh join panjat gunung tak?...berminat gak nak gi yong yap tu...

adisos2002
Otai Gunung
Posts: 969
Joined: 07 Dec 2005, 07:36
Location: Semak Samun
Contact:

Post by adisos2002 »

Seperti biasa JIbam, ia bukan soal kemampuan.... tapi kemahuan

Jom layan kan aja!!! :arrow:
<no one left behind> nolb
Berminat mendapatkan guide gunung/ teambuilding?? Contact Silver Outdoor Sports di 012-5317141atau email adisos2002@yahoo.com

apexx
Pendaki Tegar
Posts: 256
Joined: 27 Jan 2006, 09:38
Location: S.A
Contact:

Post by apexx »

bro musz,

apesai nama sy mau letak itu nama awek sy sekali?? letak nama sy sudaa laa.,bkn nya ape malu laa..nanti ape kata org..kan kan kan!!..

ini yong yap aaa, 1 kwn sy mau pollow ada kosong lagik kaa?? tp bkn kudiszz laa...hehehh..

Freelance
Senator Gunung
Posts: 1355
Joined: 06 Dec 2005, 13:16
Location: Kuala Lumpur

Re: join

Post by Freelance »

jibamm wrote:a'kum...newcomer macam aku ni boleh join panjat gunung tak?...berminat gak nak gi yong yap tu...
Beginner ke?apa2 hal pastikan anda ada stamina.... janji ada kekuatan mental dan fizikal... kalo fizikal lemah tapi mental u kuat...insyallah leh control ur mind... dan secara tak langsung fizikal pun ikut sama.... tapi kalo boleh pastikan ada stamina... berjoging..... tapi jgnlah joging mcm athlete tu.. cuba lari2 anak..... sebenarnya joging ni penting untuk pernafasan dan kekuatan kaki.... sbb kita bwk beg besar semasa pendakian... kita kalo boleh jgn bagi cramp kt pinggang, peha dan kaki ...biasanya ini yg biasa berlaku...... ok..selamat mencuba dan berjaya... never give up.....

JoYaHsPoRtRiM
Pendaki Gunung
Posts: 29
Joined: 10 Apr 2006, 17:08
Location: Kat Tepi Sempang
Contact:

Re: yong yap

Post by JoYaHsPoRtRiM »

En biskut

gune la raCun nYamOk...pasti heBat...

kalau tak puas hati..jumpee kat gunung rajah la...
kitee nyanyi sampai penattt..



bro musz...

TQ aarrr...t-shirt YY cun gileer laa...tak saboo nak pakai...aaakkss

melati
Pendaki Terlampau
Posts: 748
Joined: 11 Jan 2006, 15:31
Location: b'worth
Contact:

Re: join

Post by melati »

Freelance wrote:
pastikan anda ada stamina.... janji ada kekuatan mental dan fizikal... kalo fizikal lemah tapi mental u kuat...insyallah leh control ur mind...[/quote wrote:
stamina, mental, fizikal semua out...nk2 kalu dh nmpak
puncak..rasa cm nk brenti pacak kemah jerk kt tgh trek..
tension sehh..tgk dh dekat..dh nampak pnck..tp jln tk
smpai2..cm nk nangis ja rasa ..org lain mkin dekat makin
smgt..sya makin dekat mkin mls nk begerak...mcm nk
merangkak pun yea time tuh.. :D

Freelance
Senator Gunung
Posts: 1355
Joined: 06 Dec 2005, 13:16
Location: Kuala Lumpur

Re: join

Post by Freelance »

melati wrote:
Freelance wrote:
pastikan anda ada stamina.... janji ada kekuatan mental dan fizikal... kalo fizikal lemah tapi mental u kuat...insyallah leh control ur mind...[/quote wrote:
stamina, mental, fizikal semua out...nk2 kalu dh nmpak
puncak..rasa cm nk brenti pacak kemah jerk kt tgh trek..
tension sehh..tgk dh dekat..dh nampak pnck..tp jln tk
smpai2..cm nk nangis ja rasa ..org lain mkin dekat makin
smgt..sya makin dekat mkin mls nk begerak...mcm nk
merangkak pun yea time tuh.. :D
Melati.. tak yah nak sampai puncak... nanti trek masa nak turun kt trek balak kt yong yap nanti..dari situ dah nampak puncak...masa tu baru ko kata... yohhh jauh lagi tu puncak yong yap......saiko saiko beb.... :D :!: :?:

melati
Pendaki Terlampau
Posts: 748
Joined: 11 Jan 2006, 15:31
Location: b'worth
Contact:

Post by melati »

kak lily
cm tu nnt jln top mata la..tk mau tgk pnck nya pasai 8)
ketaq pala lutut wooo tiap kali tgk puncak..cm tk mampu
jerk nk smpai...asal jgn tragedi jerai berulang dh la.. :D

Freelance
Senator Gunung
Posts: 1355
Joined: 06 Dec 2005, 13:16
Location: Kuala Lumpur

Post by Freelance »

g puncak ko tak rasa..nanti balik baru ko rasa...mana tak getar kepala lutut ko tu... buatnya hujan...lagi trek kaw2...siap leh sliding lagi gitu...ni trek masa nak turun ke sungai kg kuala mu ler...

biskut
Pendaki Gunung
Posts: 164
Joined: 26 Dec 2005, 15:42

y.yap daaa

Post by biskut »

wah best best ramai-ramai tidur puncak ya bro muzz..
bro itu powil kasi turbo sikit cepat sampei hehehe

wah cikgu lili dah kuar dah...malam cikgu..aku joging tak larat ar.ada ubat tak???
haaa ada jampi takkk...bagi ar sikit :arrow:

melati- jom ar..mana komando nih...payah ar dia takda..
ko jalan depan mesti lajunyer...kami ikut belakang..

JoYaHsPoRtRiM
fuyooo caya lah lady..semangat mesti mau tul tak...ko bagi lah sikit semangat tu nanti muah muah

racun nyamuk bukan ubat nyamuk keee...aku bawak seguni weiii
:!:
ok takda hal jumpa nanti weii..

apexx
Pendaki Tegar
Posts: 256
Joined: 27 Jan 2006, 09:38
Location: S.A
Contact:

Post by apexx »

muzs,

nk t-shirt yy gak..L yee..eemm..lagi sebln ini trip..tak sabo den nk nunggunye..heheheehhe..

User avatar
biNGai
Kerabat Gunung
Posts: 3216
Joined: 19 Dec 2005, 13:18

Post by biNGai »

muzs ;

ko lupe taruk gamba momok kat baju tuh..tarikan utama gak tuh ke YY ehehehe :P
M.A.L.A.S - Copyright © 2003-2009. All rights reserved.
"Demi langit beserta seluruh binaannya, Demi bumi serta yang ada di hamparannya, Demi jiwa dan seluruh penyempurnaannya.."

beckham@chayok2
Pendaki Terlampau
Posts: 646
Joined: 03 Apr 2006, 03:21
Location: 30 minit sblm sampai puncak...

Post by beckham@chayok2 »

biNGai wrote:muzs ;

ko lupe taruk gamba momok kat baju tuh..tarikan utama gak tuh ke YY ehehehe :P
momok??? misteri nusantara ker??? aku raser baik bro musz letak gambor muka en ngai ni jer. lagi gerun apa muka en ngai dr momok.. :!:

chayok-chayok!!!!
*Sebenarnya bukan gunung yang hendak ditawan, sebaliknya diri kita sendiri.....*.
-9w2bck-

adisos2002
Otai Gunung
Posts: 969
Joined: 07 Dec 2005, 07:36
Location: Semak Samun
Contact:

Post by adisos2002 »

Heee jgn begitu cik ngai.. kasi la suprise sikit kat suma peserta nanti...

Hanya lily dan mrk yg sewaktu dgnya ajer yang tau itu citer
Misteri tu mmg misteri gak la.... tanya la kat kak lily :?: :!:
<no one left behind> nolb
Berminat mendapatkan guide gunung/ teambuilding?? Contact Silver Outdoor Sports di 012-5317141atau email adisos2002@yahoo.com

Freelance
Senator Gunung
Posts: 1355
Joined: 06 Dec 2005, 13:16
Location: Kuala Lumpur

Post by Freelance »

adisos2002 wrote:Heee jgn begitu cik ngai.. kasi la suprise sikit kat suma peserta nanti...

Hanya lily dan mrk yg sewaktu dgnya ajer yang tau itu citer
Misteri tu mmg misteri gak la.... tanya la kat kak lily :?: :!:
hehehe...biar ler depa g.... tak nak takutkan depa...alaa tu perasaan je.... ayat tu kan ko selalu guna hehehe....

mau citer gak... nak tau seminggu sebelum grup kitaorg g pun memang member nampak 3 maya karin.... tak tau ler makhluk yg sama ke apa ke? tak tau lak kt kem 2 tu ada kubur org asli ya..... kesimpulannya jangan mandi malam...time tu orang kata dia nak mandi kt tempat dia tu..sudah ada orang kacau tempat dia mandi. hah tu kt water point kem agas ler... nak turun pun sudah rasa seram... tu budak lelaki tu cakap ler...tu kt campsite kem agas...sudah ada superwoman kt atas tu kasi terbang-terbang....yang tak tahan tu kena gigit agas ler.... hampeh...tak jelitawan muka aqu masa tu... dah kena injection botoks.... awet muda :D :D :D ... anyway.... jgn tarak takut tu perasaan je...kan musz...

Locked