Transtitiwangsa Version 2 26Aug - 2Sept

Aktiviti Gunung • Khas untuk aktiviti gunung sahaja

Moderator: nadir

adisos2002
Otai Gunung
Posts: 969
Joined: 07 Dec 2005, 07:36
Location: Semak Samun
Contact:

Transtitiwangsa Version 2 26Aug - 2Sept

Post by adisos2002 »

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Semua
Buat pertama kalinya SOS disini akan menganjurkan XPDC :


TRANSTITIWANGSA V2
Pada mereka yang telah pun melalui pengalaman selama 8hari.. Mengharung cuaca sejuk dingin.. laluan beronak duri.. melutut.. meniarap.. dan meniti laluan maut... paling maut rasanya...

Dengan tulus IKHLAS kami berkongsi gambaran laluan perjalanan sebenar TRANS V2..

Kami menawarkan T'shirt dengan harga RM20 sehelai.. pada mereka yang mengikuti program kali ni T'shirt sourvenir bukan yang nie yek..

Image
Day 1
Introduction 15min
4WD From Sungai Siput to Kuala Mu 4hrs
Briefing 15min
Kuala Mu to Bukit Taring 1hrs
Bukit Taring to Simpang Tampoi 1hrs
Simpang Tampoi to Pondok 2 2hrs
Overnight

Day 2
Briefing 15min
Pondok 2 to Last Water Point 3hrs
Last Water Point to Yong Yap Summit 1.5hrs
Overnight

Day 3
Briefing 15min
Mt Yong Yap to Mt Bubu 4hrs
Mt Bubu to Camp Lopak Air 1.5hrs
Camp Lopak Air to Kayung Peak 1.5hrs
Kayung to Kambing Peak 15min
Kambing Peak to to Table&Chair (Tok Nenek) 15min
Table & Chair to Nut Camp 1hrs
Overnight
Day 4
Briefing 15min
Kacang Camp to Moss Summit 1hrs
Moss Summit to Bonsai Semak Summit 1.5hrs
Bonsai Semak Summit to DGU Camp 0.5hrs
DGU Camp to Summit View 1hrs
Summit View to Middle Bonsai Summit 2.5hrs
Bonsai Tengah Summit to Agas Camp 1hrs
Overnight
Day 5
Briefing 15min
Agas Camp to 6135ft Peak 2hrs 15min
6135ft Peak to 5514ft Peak 0.5hrs
5514ft Peak to Small Peak of Junction 4hrs
Small Peak of Junction to Mt Junction 0.5hrs
Overnight
Day 6
Briefing 15min
Mt Junction to Cerek Camp 1.5hrs
Cerek Camp to Mt Gayung 1hrs
Mt Gayung to Mt Korbu 1.5hrs
Mt Korbu to Mt Junction 3.5hrs
Mt Junction to H2O Camp 2hrs
Overnight
Day 7
Briefing 15min
H2O Camp to Anak Yong Belar 3hrs
Mt Yong Belar to Camp Kuali 4hrs
Overnight
Day 8
Briefing 15min
Camp Kasut to Camp Kuali 0.5hrs
Camp Kuali to Camp Cabin 1.5hrs
Camp Cabin to Blue Valley Dam 2hrs
Blue Valley Dam to Tanah Rata using 4WD 2hrs
Dismiss
15min

Muzafar bin Mohamad
<special made for you by kls.adv.sosMainLab>


Tarikh : 26 August hingga 2 September 2006
Bayaran : RM200 (meliputi guide dan 4WD masuk dan keluar)
Jumlah Penyertaan : TERHAD kepada 22 orang sahaja
Syarat Wajib : Anda perlu fit (tidak mengalami apa2 masalah kesihatan yang serious)


Tarikh tutup Penyertaan : 28 Julai 2006

Disini saya menasihatkan kepada sesiapa yang berminat sila masukkan wang pendahuluan program sebanyak RM100 bermula 1hb Julai ke akaun biasa iaitu 108010909946 Muzafar Bin Mohamad (Maybank)
sila SMS selepas wang dimasukkan.



Senarai Peserta Terkini :
1. Topoi Guide(Lelaki) Militan
2. Arman Ketua Program / Sweeper (Lelaki) Militan
3. Somphob (Lelaki) - 100%
4. Adlyana - 100%
5. Noor Fadzillah - 100%
6. Mail Tenuk - 100% The Legend Sweeper
7. Makwe M.A.L.A.S - 100%
8. Fuad SERDANG - 100%
9. Beckham M.A.L.A.S - 100%
10. Mamak Produa1 - 100%
11. Zali Produa2 - 100%
12. Babah Produa3 - 100%
13. Adlin - 100%
14. Ajer (gadis) - 100%
15. Khong Lim Lee (lelaki) - 100%
16. Low Chee Chin - 100%
17. Adik M.A.L.A.S - 100%
18. Normailis - 100%
19. Azrin - 100%
20. Mohd Faizal - 100%
21. Mohd Aznir - 100%
22. Defzone1 (Lelaki)
23. Defzone2
24. Hairel


Program pendakian “Transpex Versi 2.0” iaitu pengembaraan merentasi Banjaran Titiwangsa, telah kami mulakan dari Gunung Yong Yap melalui Pos Kuala Mu, Sungai Siput, Perak ke Gunung Bubu, Puncak Kayong, Gunung Tok Nenek, Puncak 1886', Puncak Permandangan, Puncak Bonsai Tengah, Puncak 6850', Gunung Korbu, Gunung Gayung, Gunung Yong Belar dan berakhir di Blue Valley, Cameron Highland, Pahang.
_____________________________________________________________

Jadual Perjalanan
Day 1
Perkhidmatan pengangkutan akan bermula seawal jam8 pagi di Stesen Keretapi Sg Siput.
Anda semua diminta berkumpul disini

4WD dari Lasah ke Kuala Mu - 3jam
Kuala Mu ke Pondok 1 - 4 jam

Day 2
10pagi - mendaki YYap
4ptg - tiba di YYap
5ptg - turun ke Lembah Bubu
7ptg - Tiba di Lembah Bubu

Turun Gunung Yong Yap ke tapak perkemahan di kaki Gunung Yong Yap. (5567ft). Denai yang banyak bercabang danbersimpang kadang kala menyebabkan kami hampir keliru.

Day 3
10pagi - Mendaki puncak Bubu 6476
1tgh - Tiba dipuncak Bubu
Meneruskan perjalanan menuruni permatang gunung itu dengan perlahan kerana keadaan denai yang agak licin sertabahaya.

3.30 petang. “Kem Lopak Air” (5000ft) tapak perkemahan disini agak terlindung dari tiupan angin. Air dibawa untuk menuju kePuncak Kayong
Mendaki Puncak Kayong dengan melalui denai yang agak sukar kerana gaung serta halangan buluh-buluh kecil.
6.30 petang - Tiba di Puncak Kayong

Day 4
10pagi - Puncak Kayong ke Kem Kacang
Perjalanan kali ini telah melalui denai yang agak sempit dan semak. Semestinya perlu menebas untuk melepasi halangan buluh-buluh kecil dan duri-duri pohon Bertam yang liar.

12tgh - Tiba di Kem Kacang makan Tengahari dan meneruskan perjalanan ke Bonsai Semak
1tgh - Perjalanan diteruskan dengan mendaki Puncak 1866' turun ke tapak perkemahan “Emergency Camp” melalui beberapa puncak bonsai yang kecil yang agak semak.
5.30ptg - Anak Sungai berada dibelakang Tapak Khemah DGU

Day 5
8pagi - DGU Camp -> Puncak Pemandangan -> Puncak Bonsai Tengah(lunch) -> Kem Lembah Agas -> Permatang Puncak 6850 -> Gng 6850

11pagi - Tiba di Puncak Permandangan. Keadaan disini amatlah curam kerana anda terpaksa melalui puncak permatang berbatu yang curam dikiri dan kanannya.
Kemudian anda perlu mendaki permatang yang agak menegak kira-kira 85 darjah untuk ke Puncak Bonsai Tengah. Setelah sampai di Puncak Bonsai Tengah anda dapat merasakan perjalanan telah jauh serta telah habis setengah perjalanan.

Ini kerana Gunung Korbu, Gunung Gayung dan Puncak 6850' telah kelihatan dihadapan anda. Manakala dibelakang kelihatan jauh Gunung Yong Yap. Perjalanan diteruskan dengan menuruni ke “Kem Lembah Agas”.

2ptg - Puncak Bonsai Tengah -> Kem Lembah Agas - perjalanan mengambil masa kira-kira dua jam.
4ptg - Melalui beberapa batang anak sungai (Kem Lembah Agas) - mengisi air untuk ke Puncak 6850 (Junction) Perjalanan untuk ke puncak akan melalui permatang yang agak tinggi untuk didaki.

6ptg - Tiba di kaki Puncak 6850' - Melalui denai yang semak serta agak tertutup, disamping agak kecil dan sempit. Anda perlu merangkak didalam keadaan gelap dan sejuk kerana kini anda mula mendaki ke paras 6000kaki.

10mlm - Tiba di Puncak 6850' juga dikenali sebagai Puncak “Junction”, dengan penuh kesyukuran setelah melalui puncak “Anak Junction” serta permatangnya

Day 6
10pg - Daypack berjalan ke Puncak Gayung dan Korbu sambil membawa botol-botol air untuk diisi di Kem Cerek
12tgh - Tiba di Gayung dan meneruskan perjalanan ke Korbu
3.30ptg - Tiba di Korbu (foto dan pulang semula ke Junction)
8mlm - Tiba di Junction

Day 7
10pg - Turun ke H20
12tgh - Dari H20 perjalanan disambung terus ke puncak H20 dan Anak Yong Belar (makan tengahari)
3ptg - Anak Yong Belar ke Yong Belar (singgah di Kem Kuali untuk isi semula bekalan air)
5ptg - Tiba di Puncak Yong Belar
7ptg - Tiba di Kem Tudung Periuk - Suasana agak sejuk tetapi tidak sesejuk di Kem Kuali jika mereka yang melakukan Trans TT reverse.

Day 8
10pg - Kem Kasut - BVDam
2ptg - Tiba di Blue Valley Dam

4WD akan disediakan pada hari terakhir untuk ke Tanah Rata Cameron Highland

Jadual perjalanan adalah berdasarkan LOG V2 SOS terkini

Berminat???? hubungi saya 0135011471 atau adisos2002@yahoo.com

**catitan perjalanan oleh Adik Idan, disesuaikan mengikut perjalanan Salan dan Topoi 2006

muzs
sos[/quote]
Last edited by adisos2002 on 19 Aug 2006, 20:49, edited 12 times in total.
<no one left behind> nolb
Berminat mendapatkan guide gunung/ teambuilding?? Contact Silver Outdoor Sports di 012-5317141atau email adisos2002@yahoo.com

adisos2002
Otai Gunung
Posts: 969
Joined: 07 Dec 2005, 07:36
Location: Semak Samun
Contact:

Post by adisos2002 »

Hmmm ok pada semua peserta yang telah pun mendaftar untuk Trans V2 nama anda didalam senarai diatas telah pun diletakkan berdasarkan status terkini syarat2 pendaftaran :
A : Hijau = Wang Deposit telah dimasukkan
B : Biru = Pengesahan telah dibuat dalam minggu ini (17-20Jul) yang mengatakan anda confirm
C : Hitam = Pengesahan belum dibuat / Nama diminta dalam senarai Reserve sementara menantikan permohonan cuti

Sekiranya terdapat sebarang pembetulan atau kesilapan sila maklumkan pada saya dengan seberapa segera. Segala keterangan terperinci akan dimaklumkan sebaik sahaja tarikh tutup penyertaan dan Wang Deposit dibayar.

Program akan bermula pada 26hb August dimana 4WD akan membawa masuk peserta jam 7pagi selepas sarapan diPekan Lasah

Saya sendiri akan bersama2 hadir pada hari pelepasan dan pada hari terakhir di Cameron nanti.

muzs
sos
<no one left behind> nolb
Berminat mendapatkan guide gunung/ teambuilding?? Contact Silver Outdoor Sports di 012-5317141atau email adisos2002@yahoo.com

ajer
Pendaki Gunung
Posts: 47
Joined: 27 Mar 2006, 16:56

Post by ajer »

:lol: arr arrr 24hb sok eh bro heheh!! nanti gue roger luk deh..
climb till you die :minum:

User avatar
bargading
Pendaki Terlampau
Posts: 542
Joined: 10 Jul 2006, 14:22
Location: KL
Contact:

Post by bargading »

roger n out
nnti aku bank in kan deposit
muzs x ikut ada program lain ke?
L i f e i s a j o u r n e y | I never see what has been done; I only see what remains to be done.
Image

sHimAnO
Pendaki Gunung
Posts: 18
Joined: 26 May 2006, 11:11
Location: atas gunung

Post by sHimAnO »

gudluck la.....view mmg charer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
leh menangis beb.. :?:

tokBatin
Pendaki Hebat
Posts: 325
Joined: 26 May 2006, 19:41
Location: kem pasong(selama)
Contact:

Post by tokBatin »

perghhh tak sabaq nak p v2 :evil:

beckham@chayok2
Pendaki Terlampau
Posts: 646
Joined: 03 Apr 2006, 03:21
Location: 30 minit sblm sampai puncak...

Post by beckham@chayok2 »

nampaknya ada penambahan peserta, hmm menarik. lagi ramai lagi best. barulah ader overtime. :wink: :wink:

muzs : aku bagi jwpn mggu depan ek. cuti x kompom lg nie.. :)

mail : sama ar, aku pun x sabau nak gi v2. :wink: tgh tggu kata putus bos aku. :roll:
*Sebenarnya bukan gunung yang hendak ditawan, sebaliknya diri kita sendiri.....*.
-9w2bck-

User avatar
cik_leey
Pendaki Tegar
Posts: 286
Joined: 22 Mar 2006, 10:32

Post by cik_leey »

bestnya.....

tokBatin
Pendaki Hebat
Posts: 325
Joined: 26 May 2006, 19:41
Location: kem pasong(selama)
Contact:

Post by tokBatin »

beckham@chayok2 wrote:nampaknya ada penambahan peserta, hmm menarik. lagi ramai lagi best. barulah ader overtime. :wink: :wink:

muzs : aku bagi jwpn mggu depan ek. cuti x kompom lg nie.. :)

mail : sama ar, aku pun x sabau nak gi v2. :wink: tgh tggu kata putus bos aku. :roll:

ko tumbuk jerk perut bos ko tuh kalo dia tak kasik cuti..nnt aku turun kl aku sambung tumbuk perut dia plak...hahhaahah :evil:

ragnarok
Pendaki Gunung
Posts: 9
Joined: 14 Dec 2005, 21:23

Post by ragnarok »

Bro , ramai nih hati hati yeee, harap suma nih cukup trenen yeee,
bukan peer , trek hardcore komando pun pewai :evil:

User avatar
biNGai
Kerabat Gunung
Posts: 3216
Joined: 19 Dec 2005, 13:18

Post by biNGai »

brani brenti keje laa gi naik gunung :D
M.A.L.A.S - Copyright © 2003-2009. All rights reserved.
"Demi langit beserta seluruh binaannya, Demi bumi serta yang ada di hamparannya, Demi jiwa dan seluruh penyempurnaannya.."

User avatar
matsaiko
Senator Gunung
Posts: 2787
Joined: 22 Dec 2005, 16:52
Location: GOMBAK Territory

Post by matsaiko »

err towkey mus,
kalo takmo gi korbu/gayong berapa rege?ekekekke
dah maleh la nak gi sana lagi...saje tanye :)

ngai..
blah la dah dok kl tapi senyap
bila mau jumpa?
To Conquer Without Risk Is To Triumph Without Glory
www.azreenismail.com

User avatar
biNGai
Kerabat Gunung
Posts: 3216
Joined: 19 Dec 2005, 13:18

Post by biNGai »

mat ;

enitaim, enihau, eniwer..u nem it, u get it..but don across de border laa..i'm married oredi :D
M.A.L.A.S - Copyright © 2003-2009. All rights reserved.
"Demi langit beserta seluruh binaannya, Demi bumi serta yang ada di hamparannya, Demi jiwa dan seluruh penyempurnaannya.."

User avatar
matsaiko
Senator Gunung
Posts: 2787
Joined: 22 Dec 2005, 16:52
Location: GOMBAK Territory

Post by matsaiko »

ngai,
baru balik v2 kunun...ceetttt
nak kene sumpah ngan mak usu gi v2 time nih? :D
To Conquer Without Risk Is To Triumph Without Glory
www.azreenismail.com

betterman
Pemegang Amanah GO
Posts: 2828
Joined: 04 Dec 2005, 08:39
Location: Bawah beirut
Contact:

Post by betterman »

bila lah aku ada cuti nak gi V2 nie....
ko pegi jugak ke muz?

matsaiko wrote:err towkey mus,
kalo takmo gi korbu/gayong berapa rege?ekekekke
dah maleh la nak gi sana lagi...saje tanye :)

ngai..
blah la dah dok kl tapi senyap
bila mau jumpa?
ooo ngai dah pindah KL ke?
Getting to the summit is optional, getting down is mandatory...

adisos2002
Otai Gunung
Posts: 969
Joined: 07 Dec 2005, 07:36
Location: Semak Samun
Contact:

Post by adisos2002 »

Hmm MatSaiko.. kalau taknak gie Korbu Gayung... bangun kat puncak Junction pukul 12tgh pas tue gerak ke H20.... kemsait jer kat ctu..

Sebab planning terbaru kumpulan yg akan ke Korbu akan gerak awal pagi pastu dijangka tiba semula di Junction jam 5ptg... pas tue gerak 2jam lagi terus ke H20.. kem site!!!

Ko kan minat sessi foto menfoto... so boleh explore lebih sikit kat H20 tue!!

To Mr Ngai....... tahniah!!!! bawak2 la duk umah bini dah nak bersalin tue!!

To Mr Betterman... hmmmm program kali nie dibawah kendalian Militan SOS Arman.. aku tak dapat pergi laa

Pada Bakal peserta yang lain jangan lupa dateline dah hampir dead line... so jangan luma memasukkan wang deposit masing2 ok

Terima Kasih!!
<no one left behind> nolb
Berminat mendapatkan guide gunung/ teambuilding?? Contact Silver Outdoor Sports di 012-5317141atau email adisos2002@yahoo.com

beckham@chayok2
Pendaki Terlampau
Posts: 646
Joined: 03 Apr 2006, 03:21
Location: 30 minit sblm sampai puncak...

Post by beckham@chayok2 »

ngai : lu boleh la dok umah pun ader gaji. gua dok umah saja kaluk, bila balik lepak, itu kain baju sudah ada luar. :wink: :D :D

muzs : minggu ni aku masukkan deposit klu keadaan mengizinkan.
psst : x leh lanjutkan lagi ke date line tuh.. gaji lom dpt lg ni. :)
*Sebenarnya bukan gunung yang hendak ditawan, sebaliknya diri kita sendiri.....*.
-9w2bck-

adisos2002
Otai Gunung
Posts: 969
Joined: 07 Dec 2005, 07:36
Location: Semak Samun
Contact:

Post by adisos2002 »

Kah kah kah Ngai tengah treneng lipat baju sendirik dengan baju bini.... apa moga2 ko dapat anak pompuan 1st buleh anak aku ngurat nanti... he he he

Kita berbesan la pulak :lol:


Beckham - Ko punya pasal aku lanjut sikit lagi iaitu 2 August amcm??? carer???
<no one left behind> nolb
Berminat mendapatkan guide gunung/ teambuilding?? Contact Silver Outdoor Sports di 012-5317141atau email adisos2002@yahoo.com

User avatar
biNGai
Kerabat Gunung
Posts: 3216
Joined: 19 Dec 2005, 13:18

Post by biNGai »

mat ;

kalo nak kene sumpah pon ok..bleh mintak sumpah tuka muka jadi bret pit..tk lalu lagi daa mau jadik pramlie :D


bett ;

baru 2 minggu la balik KL..Ipoh tk bleh carik makan ler..sana muzs suda konker market :D


megat ;

pedas tuhhhhhh.. :D


muzs ;

besan ? tgk ler camne..kalo cun baby aku, aku target spesis2 yg cam Dato 'K' jer..ko suh la anak ko bela misai lebat2 :D
M.A.L.A.S - Copyright © 2003-2009. All rights reserved.
"Demi langit beserta seluruh binaannya, Demi bumi serta yang ada di hamparannya, Demi jiwa dan seluruh penyempurnaannya.."

beckham@chayok2
Pendaki Terlampau
Posts: 646
Joined: 03 Apr 2006, 03:21
Location: 30 minit sblm sampai puncak...

Post by beckham@chayok2 »

mcm 2 la muzs.. barulah tokey SOS.. :shock: Aku dah bank in kang aku msg ko. inibaru carer.... :)
*Sebenarnya bukan gunung yang hendak ditawan, sebaliknya diri kita sendiri.....*.
-9w2bck-

adisos2002
Otai Gunung
Posts: 969
Joined: 07 Dec 2005, 07:36
Location: Semak Samun
Contact:

Post by adisos2002 »

Alaa bukan pasal aku kongker area Ipoh... tapi Ngai yg taknak berpisah dengan tomot :lol: kan kan... (eh eh lama tak dengar citer dia.. mana dia aarr??)

Tapi aku akan pastikan anak aku penuh dengan didikan agama... muga2 boleh jadi imam masjid negara!!.... inshaallah..

Mana la ruper kita 10 tahun dari skrg??? ada lagi ke GO nie ntah?? kalau GO dah tak takda time tue jgn risau aku tubuhkan GO yg baru... agar suma rakan pendaki boley bermusyawarah camni...

muzs
sos :cry:
<no one left behind> nolb
Berminat mendapatkan guide gunung/ teambuilding?? Contact Silver Outdoor Sports di 012-5317141atau email adisos2002@yahoo.com

User avatar
matsaiko
Senator Gunung
Posts: 2787
Joined: 22 Dec 2005, 16:52
Location: GOMBAK Territory

Post by matsaiko »

takda time tue jgn risau aku tubuhkan GO yg baru... agar suma rakan pendaki boley bermusyawarah camni...
dan SOS pon leh carik makan :!:
To Conquer Without Risk Is To Triumph Without Glory
www.azreenismail.com

betterman
Pemegang Amanah GO
Posts: 2828
Joined: 04 Dec 2005, 08:39
Location: Bawah beirut
Contact:

Post by betterman »

jangan risau lah...
GO akan sentiasa ada selagi bayor duit server dan domain
hehehe...

tahun depan dah nak sambut ulang tahun ke sepuluh...
rasa baru je lagi aku bermain-main dgn GO nie...
Getting to the summit is optional, getting down is mandatory...

adisos2002
Otai Gunung
Posts: 969
Joined: 07 Dec 2005, 07:36
Location: Semak Samun
Contact:

Post by adisos2002 »

Cari makan dan Cari Kawan mat.... he he he apa sangatlah duit kalau tanpa kawan2 untuk duduk bersama..
:lol:

Bac to topic.. pada mereka yang masih tercari cari teman atau rakan untuk bersekongkol dalam XPDC nanti akan saya war-warkan pada semua bakal ahli XPDC ini..

Saya juga akan mengkelompokkan semula senarai nama berdasarkan kumpulan makan minum sepanjang XPDC nanti....

muzs
sos
<no one left behind> nolb
Berminat mendapatkan guide gunung/ teambuilding?? Contact Silver Outdoor Sports di 012-5317141atau email adisos2002@yahoo.com

User avatar
matsaiko
Senator Gunung
Posts: 2787
Joined: 22 Dec 2005, 16:52
Location: GOMBAK Territory

Post by matsaiko »

Cari makan dan Cari Kawan mat.... he he he apa sangatlah duit kalau tanpa kawan2 untuk duduk bersama..
iyerlah tu musss..sedap sangat laaaaa :!:
To Conquer Without Risk Is To Triumph Without Glory
www.azreenismail.com

User avatar
bargading
Pendaki Terlampau
Posts: 542
Joined: 10 Jul 2006, 14:22
Location: KL
Contact:

Post by bargading »

adisos2002 wrote:
Bac to topic.. pada mereka yang masih tercari cari teman atau rakan untuk bersekongkol dalam XPDC nanti akan saya war-warkan pada semua bakal ahli XPDC ini..
makanan mesti dipikul bersama,
mknan byk x muszs?
L i f e i s a j o u r n e y | I never see what has been done; I only see what remains to be done.
Image

beckham@chayok2
Pendaki Terlampau
Posts: 646
Joined: 03 Apr 2006, 03:21
Location: 30 minit sblm sampai puncak...

Post by beckham@chayok2 »

muzs : ................................................................
*Sebenarnya bukan gunung yang hendak ditawan, sebaliknya diri kita sendiri.....*.
-9w2bck-

beckham@chayok2
Pendaki Terlampau
Posts: 646
Joined: 03 Apr 2006, 03:21
Location: 30 minit sblm sampai puncak...

Post by beckham@chayok2 »

ni psl aper senyap jer forum nie??? mana sume orang?? :roll:
kasi meriah la ini topik... oiii mail mana ko??? :shock:
en muzs.. apa psl saya dlm senarai confirm?? kan saya dah bayau... :x
kasi hijau la saya punya nama.. apara... :x :x
*Sebenarnya bukan gunung yang hendak ditawan, sebaliknya diri kita sendiri.....*.
-9w2bck-

adisos2002
Otai Gunung
Posts: 969
Joined: 07 Dec 2005, 07:36
Location: Semak Samun
Contact:

Post by adisos2002 »

He he he beckham... untuk pengetahuan ko kebanyakan peserta yang ada sedang sibuk menghabiskan tugas masing2 sebab nak tinggalkan opis bagi tempoh yg agak lama...

So jangan risau...

Nama ko dah update pun.. lagi satu aku nak tanya kat sini saiz t'shirt masing2 boleh tak... design rahsia

muzs
sos
<no one left behind> nolb
Berminat mendapatkan guide gunung/ teambuilding?? Contact Silver Outdoor Sports di 012-5317141atau email adisos2002@yahoo.com

beckham@chayok2
Pendaki Terlampau
Posts: 646
Joined: 03 Apr 2006, 03:21
Location: 30 minit sblm sampai puncak...

Post by beckham@chayok2 »

fuhh... sib baik la aku kije kilang cuti x cuti ke sama jer .... :shock:
nak wat baju?? aku nyer saiz L. nak wat warna apa? kalau ko wat warna merah ke coklat ke carer gak. bape kena bayau? ke sponsor?? :!:
*Sebenarnya bukan gunung yang hendak ditawan, sebaliknya diri kita sendiri.....*.
-9w2bck-

adisos2002
Otai Gunung
Posts: 969
Joined: 07 Dec 2005, 07:36
Location: Semak Samun
Contact:

Post by adisos2002 »

MUaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaa ada member nak SPONSOR tak sia-sia ada sugar mummy :? :lol:
<no one left behind> nolb
Berminat mendapatkan guide gunung/ teambuilding?? Contact Silver Outdoor Sports di 012-5317141atau email adisos2002@yahoo.com

User avatar
bargading
Pendaki Terlampau
Posts: 542
Joined: 10 Jul 2006, 14:22
Location: KL
Contact:

trm ksh

Post by bargading »

trm ksh sugar mummy muzs,
aku punya saiz baju M
:)

beckham, nnti kita jumpak lagi, ingat aku lagi x?
L i f e i s a j o u r n e y | I never see what has been done; I only see what remains to be done.
Image

User avatar
dklpacat
Pendaki Gunung
Posts: 40
Joined: 06 Dec 2005, 13:36
Contact:

Post by dklpacat »

abang musz saya boleh join sama tak...
" YOUR ATTITUDE DETERMINES YOUR ALTITUDE"

User avatar
adlyana
Pendaki Gunung
Posts: 102
Joined: 04 May 2006, 13:11
Location: KL
Contact:

Post by adlyana »

aD nyer saiz "S" nahh.. kalau ada saiz "XS" atau "XXS" pun okeh..
err.. demand plak.. :)

tokBatin
Pendaki Hebat
Posts: 325
Joined: 26 May 2006, 19:41
Location: kem pasong(selama)
Contact:

Post by tokBatin »

aku pon nak gak baju...tapi tulung beso kan skit kat perut tuh hahahahahh....ala2 pompuan ngandung....

sori beckham aku sibuk skit skang nih..jarang online...tapi tetap ade jangan la encik nak riso...

jumpa nnt di v2..selamat berpuasa jangan tinggal pose..nnt tok leh nak raye!!!! :evil:

beckham@chayok2
Pendaki Terlampau
Posts: 646
Joined: 03 Apr 2006, 03:21
Location: 30 minit sblm sampai puncak...

Post by beckham@chayok2 »

muzs : wah kan main hang no, ader mak gula :D untung badan. :lol:
kasi buat cun2 ha itu t-shirt. leh request x? lagi carerrr klu kat t-shirt 2 ko tulis nama peserta yg pegi. ala, mcm jersi bola tuh.. :) ada brani???
mail : wah, kan main bz hang no, sampaikan dtg kl pun x call aku. :x
ad : ad kena pakai saiz 'setengah' S baru leh muat. :D
*Sebenarnya bukan gunung yang hendak ditawan, sebaliknya diri kita sendiri.....*.
-9w2bck-

User avatar
aLyep
Pendaki Gunung
Posts: 24
Joined: 01 Jun 2006, 14:27
Location: dalam hammock
Contact:

Post by aLyep »

akum brO mus.. nak selit lagi sorang bole ka?

User avatar
bargading
Pendaki Terlampau
Posts: 542
Joined: 10 Jul 2006, 14:22
Location: KL
Contact:

Post by bargading »

abg muzs, double y challengge tu sama x dgn trans tt v2?
L i f e i s a j o u r n e y | I never see what has been done; I only see what remains to be done.
Image

adisos2002
Otai Gunung
Posts: 969
Joined: 07 Dec 2005, 07:36
Location: Semak Samun
Contact:

Post by adisos2002 »

aLyep wrote:akum brO mus.. nak selit lagi sorang bole ka?
Ok Alyep.. ko nak join siapa sebagai group makan??.. Somphob free lagi tue.. Phob ko join sekali dgn Arman tak makan kali nie??? dia tanya sebab nak set kan ration!!!

muzs
sos
<no one left behind> nolb
Berminat mendapatkan guide gunung/ teambuilding?? Contact Silver Outdoor Sports di 012-5317141atau email adisos2002@yahoo.com

User avatar
aLyep
Pendaki Gunung
Posts: 24
Joined: 01 Jun 2006, 14:27
Location: dalam hammock
Contact:

Post by aLyep »

erm.. tQ bro. bley kasi no fon arman x?

Locked