Trans V2 - 21-28-Dec2006

Aktiviti Gunung • Khas untuk aktiviti gunung sahaja

Moderator: nadir

adisos2002
Otai Gunung
Posts: 969
Joined: 07 Dec 2005, 07:36
Location: Semak Samun
Contact:

Trans V2 - 21-28-Dec2006

Post by adisos2002 »

Hmmm memandangkan permintaan yang hebat dikalangan rakan2 maka sekali lagi kami menganjurkan TransV2 untuk anda semua..

Tarikh : 21Dec hingga 28Dec 2006Bayaran : RM200 (meliputi guide, 4WD masuk & keluar, cenderamata) meliputi kos bayaran yang sama walaupun kami menjangkakan kenaikan banyak terhadap kos pengangkutan..
Jumlah Penyertaan : TERHAD kepada 22 orang sahaja
Syarat Wajib : Anda perlu fit (tidak mengalami apa2 masalah kesihatan yang serious)


Tarikh tutup Penyertaan : 15 Dec 2006
Perjalanan selama 8 hari yang merupakan cabaran laluan yang pernah dirintis oleh para pejuang kita dalam memburu "komunis" yang pernah satu ketika ingin menawan Malaysia

Mungkin ramai yang telah pun terdedah dengan kisah2 hebat dilaluan ini.. tapi alangkah baiknya kalau ianya bukan sekadar didengari.. malahan dialami sendiri oleh anda..

Tempoh masa yang panjang ini disediakan demi memastikan anda mempunyai latihan yang cukup dalam mengharungi cabaran ini.. disamping mengumpul ahli kumpulan anda bagi memudahkan XTVT perkhemahan dan MASAK memasak dilaksanakan sepanjang XPDC nanti..

Seperti biasa saya mengemukakan dibawah jadual lengkap, beserta laluan yang bakal dihadapi nanti..

Image
Day 1
Introduction 15min
4WD From Sungai Siput to Kuala Mu 4hrs
Briefing 15min
Kuala Mu to Bukit Taring 1hrs
Bukit Taring to Simpang Tampoi 1hrs
Simpang Tampoi to Pondok 2 2hrs
Overnight

Day 2
Briefing 15min
Pondok 2 to Last Water Point 3hrs
Last Water Point to Yong Yap Summit 1.5hrs
Overnight

Day 3
Briefing 15min
Mt Yong Yap to Mt Bubu 4hrs
Mt Bubu to Camp Lopak Air 1.5hrs
Camp Lopak Air to Kayung Peak 1.5hrs
Kayung to Kambing Peak 15min
Kambing Peak to to Table&Chair (Tok Nenek) 15min
Table & Chair to Nut Camp 1hrs
Overnight
Day 4
Briefing 15min
Kacang Camp to Moss Summit 1hrs
Moss Summit to Bonsai Semak Summit 1.5hrs
Bonsai Semak Summit to DGU Camp 0.5hrs
DGU Camp to Summit View 1hrs
Summit View to Middle Bonsai Summit 2.5hrs
Bonsai Tengah Summit to Agas Camp 1hrs
Overnight
Day 5
Briefing 15min
Agas Camp to 6135ft Peak 2hrs 15min
6135ft Peak to 5514ft Peak 0.5hrs
5514ft Peak to Small Peak of Junction 4hrs
Small Peak of Junction to Mt Junction 0.5hrs
Overnight
Day 6
Briefing 15min
Mt Junction to Cerek Camp 1.5hrs
Cerek Camp to Mt Gayung 1hrs
Mt Gayung to Mt Korbu 1.5hrs
Mt Korbu to Mt Junction 3.5hrs
Mt Junction to H2O Camp 2hrs
Overnight
Day 7
Briefing 15min
H2O Camp to Anak Yong Belar 3hrs
Anak Yong Belar to Camp Tudung Periuk 4hrs
Overnight
Day 8
Briefing 15min
Camp Tudung Periuk to Camp Cabin 1.5hrs
Camp Cabin to Blue Valley Dam 2hrs
Blue Valley Dam to Tanah Rata using 4WD 2hrs
Dismiss
15min

Muzafar bin Mohamad
<special made for you by kls.adv.sosMainLab>




Disini saya menasihatkan kepada sesiapa yang berminat sila masukkan wang pendahuluan program sebanyak RM100 bermula dari 1 OCTOBER ke akaun biasa iaitu 108010909946 Muzafar Bin Mohamad (Maybank)
sila SMS selepas wang dimasukkan.



Senarai Peserta Terkini :
1. Muzs 100%
2. Salan 100%
3. Mun 100%
4. Tuan Syed Hamid 80%
5. OGLJB 60%
6. Ard Serjurk 50%
7. Orga 40%
8. Nizran 50%
9. Bett kalau dapat Unpaid Leave 50%
10. Rembau1 50%
11. Rembau2 50%
12. Rembau3 20%
13. Rembau4 20%
14. Nanana81-1 60%
15. Nanana81-2 50%
16. RK1 50%
17. RK2 50%
18. Tomburio 1 80%
19. Tomburio 2 80%
20. Tomburio 3 50%
21. Daus 100%
22. Alam Semesta 50%
23. Janggut UTM 50%
24. Fathi Member Diana 80%
25. Kamil Member Diana 80%
26. Zaidi Member Diana 80%
27. Lan Member Diana 80%
28. Rosmi Member Diana 80%
29. Azfishah 80%

Program pendakian “Transpex Versi 2.0” iaitu pengembaraan merentasi Banjaran Titiwangsa, telah kami mulakan dari Gunung Yong Yap melalui Pos Kuala Mu, Sungai Siput, Perak ke Gunung Bubu, Puncak Kayong, Gunung Tok Nenek, Puncak 1886', Puncak Permandangan, Puncak Bonsai Tengah, Puncak 6850', Gunung Korbu, Gunung Gayung, Gunung Yong Belar dan berakhir di Blue Valley, Cameron Highland, Pahang.

muzs
sos
Last edited by adisos2002 on 10 Oct 2006, 11:36, edited 15 times in total.
<no one left behind> nolb
Berminat mendapatkan guide gunung/ teambuilding?? Contact Silver Outdoor Sports di 012-5317141atau email adisos2002@yahoo.com

User avatar
GaaRa
Pendaki Gunung
Posts: 14
Joined: 31 Jul 2006, 22:49
Location: Tangga Lima Belas

Post by GaaRa »

kalu mau ikut bile due date utk kasi name...
Life is Nice

mun
Pendaki Gunung
Posts: 20
Joined: 29 Aug 2006, 11:11
Location: sintok

Post by mun »

semangat. yang ni pun nak join jugak. nanti lulus cuti, deposit masuk.

adisos2002
Otai Gunung
Posts: 969
Joined: 07 Dec 2005, 07:36
Location: Semak Samun
Contact:

Post by adisos2002 »

Hmm nak ikut?? ok jerk..

Apa kata saya upkan dulu dalam namelist semiconfirm ok tak??
Sambil tue ingin saya war warkan pada semua bahawa guide untuk V2 kali nie adalah Rman dan saya selaku penganjur sendiri akan turut serta dlm program tersebut.

Diharapkan semua yg bakal pergi mempersiapkan sepenuhnya kelengkapan dan mental.

Date line bayar seperti yg dinyatakan pada 15Dec 2006 nama sudah buleh diUP kan dalam topic..

Dan untuk kali nie kita akan bermula sedikit awal iaitu jam 5pagi di Stesen Keretapi Sg Siput.

muzs
<no one left behind> nolb
Berminat mendapatkan guide gunung/ teambuilding?? Contact Silver Outdoor Sports di 012-5317141atau email adisos2002@yahoo.com

User avatar
adlyana
Pendaki Gunung
Posts: 102
Joined: 04 May 2006, 13:11
Location: KL
Contact:

Post by adlyana »

err.. Chief Urukhai jadi guide???..
isk.. nih yg rasa cam nk ripit V2 lagi skali nih..
Muzs, bubuh nama aD dlm semi-confirm arr..
tak buleh jadi nih..
... lala~la.. jalan mcm urukhai.. jalan mcm urukhai.. lala~la

User avatar
rembau
Pemegang Amanah GO
Posts: 1394
Joined: 06 Dec 2005, 08:41

Post by rembau »

den semi komfem.... :o
Dan Kami jadikan di bumi gunung-ganang yang menetapnya, supaya bumi itu tidak menggegar mereka; dan Kami jadikan di celah-celahnya jalan-jalan laluan, supaya mereka mendapat petunjuk.(Surah Al-Anbiyaa':31)

tokBatin
Pendaki Hebat
Posts: 325
Joined: 26 May 2006, 19:41
Location: kem pasong(selama)
Contact:

Post by tokBatin »

adlyana wrote:err.. Chief Urukhai jadi guide???..
isk.. nih yg rasa cam nk ripit V2 lagi skali nih..
Muzs, bubuh nama aD dlm semi-confirm arr..
tak buleh jadi nih..
... lala~la.. jalan mcm urukhai.. jalan mcm urukhai.. lala~la
tudiaaihhh org ka apa nihhh???

tokBatin
Pendaki Hebat
Posts: 325
Joined: 26 May 2006, 19:41
Location: kem pasong(selama)
Contact:

Post by tokBatin »

adlyana wrote:err.. Chief Urukhai jadi guide???..
isk.. nih yg rasa cam nk ripit V2 lagi skali nih..
Muzs, bubuh nama aD dlm semi-confirm arr..
tak buleh jadi nih..
... lala~la.. jalan mcm urukhai.. jalan mcm urukhai.. lala~la
tudiaaihhh org ka apa nihhh???

nrhyt75
Pendaki Gunung
Posts: 56
Joined: 26 Mar 2006, 15:32
Location: putrajaya
Contact:

Post by nrhyt75 »

Bila otai2 gunung nak buka trek ke puncak view ngan trek ke tuk nenek...? Aku tak puas la santai kat sana ari tu... Baru sampai puncak tuk nenek, dah kena jerit ngan guide, suruh aku turun.. Ingatkan dia nak amik gambo aku posing mautss kat puncak.. :) :)

Kat puncak view... puncak kabus tebal... dpt tengok view sebelah kanan ajer.. :?: Kamera pun tak de .. Numpang kamera orang... Abah, phob ngan cikgu.... gambar dah upload? Tak sabo nak nengok nie... :arrow:

Apa2 pun, lepas turun V2, blom sampai KL lagi... group aku dah berangan nak repeat skali lagi. :evil: :!:
"I can't" are sad words in any language

User avatar
nizran
Pendaki Tegar
Posts: 205
Joined: 22 Aug 2006, 01:52
Location: belakang pokok..
Contact:

Post by nizran »

bro...

mmmmm, saya semikonfem,....

:oops: :oops: :oops:
mane satu belakang pokok???
Image

betterman
Pemegang Amanah GO
Posts: 2828
Joined: 04 Dec 2005, 08:39
Location: Bawah beirut
Contact:

Post by betterman »

kalau aku buleh amik unpaid leave aku nak pegi muz
Getting to the summit is optional, getting down is mandatory...

User avatar
defzone
Pendaki Tegar
Posts: 233
Joined: 23 Jan 2006, 17:20
Location: Ipoh mali mah.
Contact:

Post by defzone »

Musz aper kata kau tidur kat puncak kambing...boeh dapat view Tok nenek waktu sunset ngan sunrise...cun giler.... aritu tak puas walaupun rezeki kita orang cuaca ok jer...

Raser nak pergi lagi tapi dah ader projek lain lah pulak... :cry:

De bomb... rasernyer kita palin last keluar dari puncak tok nenek sebelum rman datang...hehe tak puaih lagi... aku pun tak puaih... :D

Bett, pegi jangan tak pegi...
Climbing mountain not for glory or glamour
but for self satisfaction. 8)
lastman@sweeper
https://www.facebook.com/chekhalil.khalid

User avatar
Rob
Pendaki Sondol
Posts: 467
Joined: 07 Dec 2005, 03:05
Location: blakang skali

Post by Rob »

woooooo daboomm!! gi V2 enh!! :shock:

bom taruk sama guaaa arrr..
masa kat sunway resort ari tu kata nak gi umrah laa..
pastu nak baliik kampung laa.. :twisted:
tup tup.. duk kat puncak tok nenek.
haaaaa.. kantoiiii..

wuarghahahahaha... :evil:

pssttt booomm.. dengar citer kali ni ko tak pegang periuk nasi dah..
ada orang ganti ko kat dapur.. yer ke?? bertuah ko kan.. hahahaha :)
Ya ALLAH.. limpahkanlah kesabaran kepada kami,
dan matikan kami dalam keadaan islam.. (Al-A'raaf: 126)

User avatar
orga
Senator Gunung
Posts: 2088
Joined: 05 Dec 2005, 22:09
Location: n9 & melaka
Contact:

Post by orga »

ai pon semi kompem ar..

tp ai firstimer taper eh..
ImageImageImage

uglysister
Pemegang Amanah GO
Posts: 360
Joined: 05 Dec 2005, 07:37
Location: 18m Underwater
Contact:

Post by uglysister »

bestnye.. isk wa masalah problem cuti aa :cry:

kire saya ni semi-konfem tak pegi la kot :?:

sid
Pendaki Terlampau
Posts: 505
Joined: 17 Apr 2006, 18:23
Location: Middle Earth
Contact:

Post by sid »

Rob wrote:pssttt booomm.. dengar citer kali ni ko tak pegang periuk nasi dah..
ada orang ganti ko kat dapur.. yer ke?? bertuah ko kan.. hahahaha :)
Rob... ni mesti kes ko komplen ari tu kat sg. senooi pastu kene takeover lak... tercalar kewibawaannya sebagai chef de party.. :) tu la ko, nak kutuk lebih2 sampai gantung senduk dia.. :D
"Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one"
________________________________________________
* * multiply * * facebook * * 9w2cyd * *
Image

nrhyt75
Pendaki Gunung
Posts: 56
Joined: 26 Mar 2006, 15:32
Location: putrajaya
Contact:

Post by nrhyt75 »

:D Lea racun aku giler :shock: Lepaih Rob pegang periuk tu, nasi yg aku masak asyik mentah ajer... Dah tak magis lagi tgn ni... :!:
"I can't" are sad words in any language

nrhyt75
Pendaki Gunung
Posts: 56
Joined: 26 Mar 2006, 15:32
Location: putrajaya
Contact:

Post by nrhyt75 »

Tak puas arr cikgu... :D Tak dapat nyanyi lagu negaraku sambil kibar2 bendera ngan si Ad, Rman, Makwe & Mail. :) :!:
"I can't" are sad words in any language

adisos2002
Otai Gunung
Posts: 969
Joined: 07 Dec 2005, 07:36
Location: Semak Samun
Contact:

Post by adisos2002 »

Hmmm pada mereka yang bakal pergi nie.. jgn lupa tentang seluar trekking spare yek :lol: tak caya tanya beckham, Rman he he he
<no one left behind> nolb
Berminat mendapatkan guide gunung/ teambuilding?? Contact Silver Outdoor Sports di 012-5317141atau email adisos2002@yahoo.com

ogljb
Pendaki Gunung
Posts: 66
Joined: 09 Dec 2005, 15:46

Post by ogljb »

Assalamualaikum,

Muzs,

Saya tempah satu seat. I want to go down memory lane with rembau and betterman. Tak lupa juga dengan Tuan Syed.

salam

ogljb

betterman
Pemegang Amanah GO
Posts: 2828
Joined: 04 Dec 2005, 08:39
Location: Bawah beirut
Contact:

Post by betterman »

ogljb wrote:Assalamualaikum,

Muzs,

Saya tempah satu seat. I want to go down memory lane with rembau and betterman. Tak lupa juga dengan Tuan Syed.

salam

ogljb
hehehe...
caya lah abg hamid....
tapi saya pon provided dapat unpaid leave lah hehehe

p/s : gambor transTT 96 kita ada banyak tak? album saya hilang la
Getting to the summit is optional, getting down is mandatory...

uglysister
Pemegang Amanah GO
Posts: 360
Joined: 05 Dec 2005, 07:37
Location: 18m Underwater
Contact:

Post by uglysister »

waaa sume nak trekking bersama ni.. mesti best..

rembau.. ad pon nak pegi ke? jeles nye aku.. penuh ngn hasad dengki skarang ni.. hehe

betterman
Pemegang Amanah GO
Posts: 2828
Joined: 04 Dec 2005, 08:39
Location: Bawah beirut
Contact:

Post by betterman »

uglysister wrote:waaa sume nak trekking bersama ni.. mesti best..

rembau.. ad pon nak pegi ke? jeles nye aku.. penuh ngn hasad dengki skarang ni.. hehe
lu pegi berdua dgn bai je nanti
hehehe
Getting to the summit is optional, getting down is mandatory...

User avatar
matsaiko
Senator Gunung
Posts: 2786
Joined: 22 Dec 2005, 16:52
Location: GOMBAK Territory

Post by matsaiko »

bett,
dorang mesti buat v2 dua ari jekk...express ler katakan.. takdak coti :D
To Conquer Without Risk Is To Triumph Without Glory
www.azreenismail.com

uglysister
Pemegang Amanah GO
Posts: 360
Joined: 05 Dec 2005, 07:37
Location: 18m Underwater
Contact:

Post by uglysister »

wei wei.. melampau la tu
racer eco-celen pon semput camtu.. :D

User avatar
rembau
Pemegang Amanah GO
Posts: 1394
Joined: 06 Dec 2005, 08:41

Post by rembau »

betterman wrote:
ogljb wrote:Assalamualaikum,

Muzs,

Saya tempah satu seat. I want to go down memory lane with rembau and betterman. Tak lupa juga dengan Tuan Syed.

salam

ogljb
hehehe...
caya lah abg hamid....
tapi saya pon provided dapat unpaid leave lah hehehe

p/s : gambor transTT 96 kita ada banyak tak? album saya hilang la
sekarang aku tempah 2 seat semi komfem...
2 seat lagi berminat.......

geng lama teva( memori 96)....adli, bujal, jepp n den
abg hamid, bett & gunung ...jom le...korang masih hutang aku :D TT nie

uglysis...itu bro adli special request ajak kau..... :?
Dan Kami jadikan di bumi gunung-ganang yang menetapnya, supaya bumi itu tidak menggegar mereka; dan Kami jadikan di celah-celahnya jalan-jalan laluan, supaya mereka mendapat petunjuk.(Surah Al-Anbiyaa':31)

User avatar
biNGai
Kerabat Gunung
Posts: 3216
Joined: 19 Dec 2005, 13:18

Post by biNGai »

pish-pish;

auuwwiiieee..gosip ngan bai la plak..elok la tuh, sama2 tough, sama2 takde paru2 taim treking miahahaha


sib bek laa due-date bini aku taim tuh..kalo tak sure aku join, carik konci unlock pintu kandang nih :D
M.A.L.A.S - Copyright © 2003-2009. All rights reserved.
"Demi langit beserta seluruh binaannya, Demi bumi serta yang ada di hamparannya, Demi jiwa dan seluruh penyempurnaannya.."

User avatar
nanana81
Pendaki Gunung
Posts: 20
Joined: 18 Aug 2006, 16:35
Location: MBPJ
Contact:

Post by nanana81 »

Salam sejahtera semua orang .. bahawasanya aku amatlah berminat utk menyertai V2 korang, karena aku lom lagi naik trans tt dlm list g7 nih, yong yap pula dah 2 kali smpe, itupun layan pacat dari kampung husen dulu, lom penah ikut jalan baru lagi ..

apapun letakkan nama saya dulu yeh (60%), tengkiu!
Gunung Daik bercabang-cabang ..

User avatar
nanana81
Pendaki Gunung
Posts: 20
Joined: 18 Aug 2006, 16:35
Location: MBPJ
Contact:

Post by nanana81 »

erm brader ada sorang lagi teman aku nk booking nama yee ... (nanana81's partner - 50%)

tengkiu diucapkan .. !
Gunung Daik bercabang-cabang ..

daus
Pendaki Gunung
Posts: 7
Joined: 08 Feb 2006, 13:04
Location: shah alam
Contact:

Post by daus »

bro adisos...
sayer ni budak baru..
cumer memerhati je dlm GO ni..
kalo sayer nak gi V2 bleh..
masukkan nama sayer dlm semi konfem ek...
tengkiu..

beckham@chayok2
Pendaki Terlampau
Posts: 646
Joined: 03 Apr 2006, 03:21
Location: 30 minit sblm sampai puncak...

Post by beckham@chayok2 »

nrhyt75 wrote:Tak puas arr cikgu... :D Tak dapat nyanyi lagu negaraku sambil kibar2 bendera ngan si Ad, Rman, Makwe & Mail. :) :!:
ehemm... nrhyt75 : walau saper pun ko.. apara.. susah nak sebut nama ko.. yg kibar bendera sambil nyanyi lagu negaruku tuh hanya aku, ard dan arman je yek. kami 3 orang terakhir yang naik tok nenek dan 3 orang yg berasa bangga gila,teruja mengibarkan bendera malaysia sambil berdiri tegak menyanyikan lagu negaraku... memang rasa teruja gila. raser cam dah takluk everest jerk.. :)
*Sebenarnya bukan gunung yang hendak ditawan, sebaliknya diri kita sendiri.....*.
-9w2bck-

beckham@chayok2
Pendaki Terlampau
Posts: 646
Joined: 03 Apr 2006, 03:21
Location: 30 minit sblm sampai puncak...

Post by beckham@chayok2 »

adisos2002 wrote:Hmmm pada mereka yang bakal pergi nie.. jgn lupa tentang seluar trekking spare yek :lol: tak caya tanya beckham, Rman he he he
hmm betul tuh muzs, korang kena bwk suar trekking spare, paham2 jer la. tapi kalu korang jenis tak kisah, berani pakai la suar koyak besar nampak b****t cam aku, korang bleh daftar kat arman masuk team URUKHAI.... :evil: :D
*Sebenarnya bukan gunung yang hendak ditawan, sebaliknya diri kita sendiri.....*.
-9w2bck-

User avatar
bargading
Pendaki Terlampau
Posts: 542
Joined: 10 Jul 2006, 14:22
Location: KL
Contact:

Post by bargading »

*beck - suar koyak la best baru masuk angin... :D

*aD serrjuuk & daboom nak ke v2 lagi? cayalah

*Uncle Hamid.....mmg best trip ni x rugi pi.....

*aku? x tau lagi, abg muzs trans bintang jadik x?
L i f e i s a j o u r n e y | I never see what has been done; I only see what remains to be done.
Image

utanbatu
Pendaki Gunung
Posts: 7
Joined: 27 Apr 2006, 01:00
Location: Kolompo jer
Contact:

Post by utanbatu »

seronot tul nih..... gila tul... mana cukup bateri camera aku ginih... iskkkk tapi korang joging laa.. aku semput.. kena pakai tongkat
aku take 5 , tiga tahun jer.... ( apa kata for next trip gi pulau tiga ( survivor island ) beranik???

alamsemesta
Pendaki Gunung
Posts: 18
Joined: 03 Jan 2006, 11:24
Location: Kuala lumpur

boleh joint: V2

Post by alamsemesta »

boleh masuk semi confirm . sebab kena check cuti last.. tapi deposit akan masuk sebelum dec.

janggut_utm
Pendaki Gunung
Posts: 23
Joined: 08 Mar 2006, 21:16
Location: johor

Post by janggut_utm »

abg musz

semi kompem utk sy...
rindu utk mengimbau kenangan 5 tahun lalu...
community.webshots.com/user/khairulanwar83
,khairulanwar83a,khairulanwar83b,khairulanwar83c,khairulanwar83d,khairulanwar83e,khairulanwar83f,khairulanwar83g

adisos2002
Otai Gunung
Posts: 969
Joined: 07 Dec 2005, 07:36
Location: Semak Samun
Contact:

Post by adisos2002 »

Hmm ok sebab dah makin ramai yang listkan nama dalam semi konpem nie maka saya akan mula membuka pembayaran apabila JAMBATAN ka Kuala MU telah disahkan elok dan boleh digunakan sepenuhnya ok

Maka mereka yang telah MENDEPOSIT RM100 akan dianggap 100% pergi dan nama akan disahkan!! Pada yang belum membuat apa2 deposit nanti nama mereka mungkin akan terkeluar bila2 masa sahaja jika ada yg memasukkan deposit nanti OK!!

muzs
SOS
<no one left behind> nolb
Berminat mendapatkan guide gunung/ teambuilding?? Contact Silver Outdoor Sports di 012-5317141atau email adisos2002@yahoo.com

daus
Pendaki Gunung
Posts: 7
Joined: 08 Feb 2006, 13:04
Location: shah alam
Contact:

Post by daus »

bro adisos..
yang rm 200 tu utk transport je la ek..
makan and peralatan sumer bawak sendiri ke..
group kt sana nanti camner?

User avatar
ilhamku11
Pendaki Gunung
Posts: 7
Joined: 12 Jun 2006, 22:07
Location: KL
Contact:

Post by ilhamku11 »

wahlaweih...best siut...
cik rembau spend 4 org tuh...sape calon2nya tuh ek??
cik adli termasuk jugak ker...
terbakar jugak nih ...huhuhuh

User avatar
orga
Senator Gunung
Posts: 2088
Joined: 05 Dec 2005, 22:09
Location: n9 & melaka
Contact:

Post by orga »

rembau ejas skali ngan nama ko kot..jomma..lama x trekking ngan ko nih..
bawak la skali partner ko masa gi swettenhem dulu tuh..heheh
ImageImageImage

Locked