Page 2 of 2

Posted: 12 Sep 2006, 18:58
by biNGai
oohooiiiiii..senyum laa senyum laa ahaaiii cek mek molekkk...senyum laa senyum laa ahaaiii cek mek molekkk :D


toooott aku kimsalam kat ko la mat.. :)


umar ;

dalam lepas KDN pon, aku sangkut gak tang sumpah KDN..taim treking asik muntah je..tooottt pon asik leaking je :shock:

Posted: 13 Sep 2006, 09:15
by umai
mat
...tak de nyer otai kalau semuanye dah outdated... fitness, fizikal, mental, equipment fail

ngai
...aku pun dlm fobia kot kena sumpahan kdn lg. skrg ni mcm2 pelepasan nak kena dpt dulu

rembau
...den pun samo, nak gak kenal n joint member2 GO

Posted: 13 Sep 2006, 09:39
by kenshina
umai wrote:mat
...tak de nyer otai kalau semuanye dah outdated... fitness, fizikal, mental, equipment fail
otai di ukur dr pengalaman n pengetahuan nyer dlm sesuatu bidang tu...

kalu di ukur ikot fitness n fizikal.. takkan Triple H bleh di panggil otai gng kot.. :evil:


p/s jangan mara rr abg umai... :arrow:


:mrgreen:

Posted: 13 Sep 2006, 10:01
by umai
otai di ukur dr pengalaman n pengetahuan nyer dlm sesuatu bidang tu...
keshina, botol la kot..

cuma, geng2 muda sekarang cepat betul keotaian nyer... byk kemudahan dan pendedahan. org2 lama dulu serba kekurangan i.e info dlll

'triple H' tu hape ke bende

Posted: 13 Sep 2006, 10:35
by kenshina
umai wrote: cuma, geng2 muda sekarang cepat betul keotaian nyer... byk kemudahan dan pendedahan. org2 lama dulu serba kekurangan i.e info dlll
wuiyooo...lagila otai... learn thing the hard way... tarak main suap-suap sudu punya :D


:mrgreen:

Posted: 13 Sep 2006, 11:09
by biNGai
yati ;

stendet ko bkan triple H..stendet otai ko kire sama la cam jamie oliver, chef wan dan makcik siah catering :D


umar ;

pas raya nih dorg masuk Lebah..tapi pkai asli ler..2 hari trip dari pos keding pegi balik..err tapi kite nak gi nyondol Lebah East West kan? :evil:

Posted: 13 Sep 2006, 11:35
by matsaiko
ngai
ikooooottt...jgn tinggal daku :?:

Posted: 13 Sep 2006, 12:07
by umai
nyondol Lebah East West
ngai... mampu lagi ke... ada sanggup tinggal anak-bini lama2 :evil:

Posted: 13 Sep 2006, 13:17
by cempedak
nak kenal gak ngan otai2 GO nih...nak ikut gak g mn2... :lol:

Posted: 13 Sep 2006, 14:56
by kenshina
biNGai wrote:yati ;

stendet ko bkan triple H..stendet otai ko kire sama la cam jamie oliver, chef wan dan makcik siah catering :D


hempehhh.... :x


taula ko masak sedap... sampai pur tambah nasik 3 kali...


:mrgreen:

Posted: 13 Sep 2006, 16:55
by biNGai
mat ;

ikot mana? errr wiken nih jadik ke mancing kt ciling? :)


umar ;

mende future2 nih aku tk bleh nak predict ler..mane la tau daa kuar baby sok aku jadik maleh nak kemana2..ye laa org kate nanti bleh jadi gile woo ghindu ngan baby..wallahuallam :o


yati ;

aku masak sedap psal pkai senjata rahsia seorg wanita laa :D


jackfruit ;

ko ikot matsaiko gi mana2..dia gagah perkasa orgnye :shock:

Posted: 13 Sep 2006, 17:56
by matsaiko
yati,
itu pur mmg ler kuat melantak...hehehe muke handsome masuk utan...tak kena langsung :D

ngai..
hoii..jgn ler ckp mancing kowat2...nanti renjer dgr :!:

Posted: 13 Sep 2006, 18:43
by biNGai
yati ;

mintak maap ler kalo terasa ati..aku dari ari tuh lagi nak cakap mende nih tapi tak sampai ati + takut cirit aku berjela2 kuar menahan gelak..err aku tengok ko ngan tok batin ari tuh ade iras2 skit..sedare ke? :)


mat ;

hoi aku tak cakap..aku taip jer..err kalo ade renjer kat sini pon musti ayem carlos je..tabik abg ayemmmm :)

Posted: 13 Sep 2006, 23:09
by betterman
weh kalau gi lebah aku pun nak ikut...
jgn lupa kan dakuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

yatie
si pur tuh mgm kuat melantak...
aku yang tak reti masak nie pun buleh dia menambah banyak kali...
apatah lagi kalau chef ngai

Posted: 14 Sep 2006, 08:44
by kenshina
biNGai wrote:yati ;

mintak maap ler kalo terasa ati..aku dari ari tuh lagi nak cakap mende nih tapi tak sampai ati + takut cirit aku berjela2 kuar menahan gelak..err aku tengok ko ngan tok batin ari tuh ade iras2 skit..sedare ke? :)


hampehh 8x kat ngai... ai het u.... :x


:mrgreen:

Posted: 14 Sep 2006, 15:55
by bEkamBinG
biNGai wrote:yati ;

stendet ko bkan triple H..stendet otai ko kire sama la cam jamie oliver, chef wan dan makcik siah catering :D


umar ;

pas raya nih dorg masuk Lebah..tapi pkai asli ler..2 hari trip dari pos keding pegi balik..err tapi kite nak gi nyondol Lebah East West kan? :evil:



tang neee adk nak ikut jom...janji tetap janji...walaupun org dah msk ke...tp adk tetap tunggu abg.ngai nee....heee....heee.....

GL ke GLE.......okeh set......kasi cari kemsite rata punya....

Posted: 14 Sep 2006, 16:03
by bEkamBinG
matsaiko wrote:yati,
itu pur mmg ler kuat melantak...hehehe muke handsome masuk utan...tak kena langsung :D

ngai..
hoii..jgn ler ckp mancing kowat2...nanti renjer dgr :!:

kak.yati.....mkn memang kuat...heee...hreee....

haip....bangun...masak...masak.....
goreng keropok......
potong bawang.......
potong sayur...........


maap...yeak....haaaee.....heee...

Posted: 18 Sep 2006, 23:18
by cs_goh
bEkamBinG wrote:
biNGai wrote:yati ;

stendet ko bkan triple H..stendet otai ko kire sama la cam jamie oliver, chef wan dan makcik siah catering :D


umar ;

pas raya nih dorg masuk Lebah..tapi pkai asli ler..2 hari trip dari pos keding pegi balik..err tapi kite nak gi nyondol Lebah East West kan? :evil:



tang neee adk nak ikut jom...janji tetap janji...walaupun org dah msk ke...tp adk tetap tunggu abg.ngai nee....heee....heee.....

GL ke GLE.......okeh set......kasi cari kemsite rata punya....
hohohoho

itu starting point ke Lebah dah kena tipu, bukan dari tempat kita mandi itu.

ia terlatak di X lokasi :D

trek gila, beirut ada tapi kaki dah patah!
kem site rata dan lembut. dah survey kat sempadan juga. ke utara macam trek bersih, ke selatan keliru sikit.

kena cari2 sikit tempat sesuai potong ke LE.... :arrow:

Posted: 19 Sep 2006, 09:37
by matsaiko
haahaha semua kena tipu :!:

Posted: 19 Sep 2006, 15:03
by kenshina
congratss goh... lu orang mmg hatkor... saspek la...


:mrgreen:

Posted: 19 Sep 2006, 18:21
by cs_goh
matsaiko wrote:haahaha semua kena tipu :!:
Reen

kasi gambar up la dulu kat Multiply

tak sabar la :?

Posted: 19 Sep 2006, 22:30
by betterman
berapa jam trekking ke puncak?

Posted: 19 Sep 2006, 22:42
by cs_goh
betterman wrote:berapa jam trekking ke puncak?
7 jam..... trek gila kalau untuk gunung tak sampai 5000kaki

Posted: 19 Sep 2006, 23:15
by matsaiko
pic gng lebah uploaded pls visit:
http://matsaiko.multiply.com/photos

Posted: 19 Sep 2006, 23:22
by cs_goh
matsaiko wrote:pic gng lebah uploaded pls visit:
http://matsaiko.multiply.com/photos
TQ tQ