CANCEL-Trans Inas pada 25 November - 28 November 2006

Aktiviti Gunung • Khas untuk aktiviti gunung sahaja

Moderator: nadir

Freelance
Senator Gunung
Posts: 1355
Joined: 06 Dec 2005, 13:16
Location: Kuala Lumpur

CANCEL-Trans Inas pada 25 November - 28 November 2006

Post by Freelance »

Atas permintaan ramai, insyallah trip ini akan diwar2kan. Sebelum tu nak tgk sambutan terlebih dahulu... Hanya 15 orang sahaja ditawarkan tempat duduk untuk transport :D :D ..lagipun transport terhad tak muat lorry dan 4WD...tak leh bwk lebih nanti kena sound... asyik bwk ramai je lily ni... :twisted: oleh itu sesiapa yang berminat leh letak nama di dalam senarai k :
Kos akan diberitahu kemudian.. kos meliputi guide, transport lorry@4WD, transport bas g balik kl.. dan ration sdn bhd... tshirt akan diwar2kan jika ada permintaan dari rakan... tapi tshirt lain harga lah...

Yang berminat nak g:-

1. Freelance
2. Betterman
3. Leftenan
4. Ariff
5. Waja
6. Nizran vs abbot
7. Killerbees
8. Qmaster
9. Shasha
10. Zurek
11. Tok batin
12. Mudhas
13. Esir
14. Umai
15. seper4alif
16. petis tekan
17. tindik cincang
18. Mansur Cola
19. wan kapak
20. Hakim khal'die
21. kikilala
22. Lucem ferre
23. Deqna
24. Anakin
25. Elebebet
Last edited by Freelance on 15 Nov 2006, 12:06, edited 17 times in total.

Freelance
Senator Gunung
Posts: 1355
Joined: 06 Dec 2005, 13:16
Location: Kuala Lumpur

Post by Freelance »

TEROKAILAH SALAH SEBUAH LALUAN (bamboo trail) YG JARANG MENDAPAT PERHATIAN PENDAKI2 TEGAR

TENTATIF PROGRAM

25/11/2006 (Sabtu)

7.15pg Tiba di Selama
7.15-8.00pg Sarapan
8.00-8.30pg Bertolak ke starting point Kem Sg Rambong,
Sg Siputeh ,Selama.(Transport disediakan)
9.00am Mula pendakian.
12.30thari Makan thari di Sg Samar Gagah.
2.00ptg Sambung pendakian.
6.00ptg Tiba di Kem Samar Gagak untuk bermalam.
(Tepi Sungai)


26/11/2006 (Ahad)

9.00pg Memulakan pendakian.
12.30thari Makan thari di Ceruk Ikan Banyak(Anak Sungai)
2.00ptg Sambung pendakian.
6.00ptg Tiba di Kem Gempak Kijang untukbermalam.
(Tepi anak sungai)Last Waterpoint


27/11/2006 (Isnin)

9.00pg Memulakan pendakian (bekalan air dibawa dari
sini)
2.00ptg Tiba di Puncak Gunung Titiwangsa(5117)
(Kawasan pokok bonsai)untuk makan thari.
6.00ptg Dijangka tiba di Puncak Gunung Inas.


28/11/2006 (Selasa)

10.00pg Masa untuk turun dari Puncak Gunung Inas.
1.30ptg Makan thari di Kem Air Lawin.
6.30ptg Dijangka tiba di Kem Rekreasi Felda Lawin Selatan.


Bas dari Grik utk pulang ke KL...kemungkinan malam

arif
Pendaki Tegar
Posts: 215
Joined: 18 Jul 2006, 23:24
Location: nun jauh di sana.................
Contact:

alllopzzzsss

Post by arif »

saye nak ikottttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt...
nak jugak......
kak lily letak ler name saye....
:? :? :?

petis tekan
Pendaki Gunung
Posts: 151
Joined: 28 Jun 2006, 20:53
Location: Birulautandalam

Post by petis tekan »

cam bes je peserta trip kali ni...

sume ORG LAMM.......

camne le rase trekking ngan ORG LAMM..... :roll:

idop ORG LAMM....!!!!!!!! :) :)




petis tekan
lesung pipit di pipi..

Freelance
Senator Gunung
Posts: 1355
Joined: 06 Dec 2005, 13:16
Location: Kuala Lumpur

Post by Freelance »

Petis tekan.. lily lagi gerun ni..otai2 nak follow trip ni..bangga pun ada.. teruja pun ada..gerun pun ada hehehe... nak merasa treking ngan otai2 ni... :D :D ... leh cari ilmu lagi ni...

tokBatin
Pendaki Hebat
Posts: 325
Joined: 26 May 2006, 19:41
Location: kem pasong(selama)
Contact:

Post by tokBatin »

alompak agogo.....aku nak ikotttt.......tak kira nak ikottt...yea yeaaa nak ikottt...tarok nama aku... nak ikotttt...ikot nakkkkk :evil:

betterman
Pemegang Amanah GO
Posts: 2828
Joined: 04 Dec 2005, 08:39
Location: Bawah beirut
Contact:

Post by betterman »

weh lily pendaki terlampau...
jgn le letak aku kat kolom konporm....
aku nie kena tgk jadual kerja dulu, buleh tak amik cuti, lepas tak KDN....
macam-macam ada.... hehehehe
Getting to the summit is optional, getting down is mandatory...

User avatar
matsaiko
Senator Gunung
Posts: 2786
Joined: 22 Dec 2005, 16:52
Location: GOMBAK Territory

Post by matsaiko »

betterman wrote:weh lily pendaki terlampau...
jgn le letak aku kat kolom konporm....
aku nie kena tgk jadual kerja dulu, buleh tak amik cuti, lepas tak KDN....
macam-macam ada.... hehehehe
ampat ari wooo amik coti...rogi wooo...nak lepas KDN lagikk... fuhhhhh tugas berattttt :D
To Conquer Without Risk Is To Triumph Without Glory
www.azreenismail.com

User avatar
zurek
Pendaki Gunung
Posts: 53
Joined: 12 Dec 2005, 09:49
Location: batu cape
Contact:

Post by zurek »

lily..

im in.. put my name ek, semi kompem.. :)

User avatar
Big Boy
Pendaki Gunung
Posts: 45
Joined: 16 Dec 2005, 23:09

Post by Big Boy »

Kak laili.Trip mcm menarik.teringin nak join.tapi kena tanya uncle dulu.sebab dia dah jadi president.

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Post by seper4alif »

tentatif tuh memang tept ke atau agak agak jeer.....

bape hengget ek? siap makan ke camne? guide salan ngan acu ke? orang demam leh ikut tak? treck susah tak? no tipon ada? sapa nama? dah kawin ke beloom buuuuweeek :!:


klu petis tekan g saye pon nok ah

seper4alif
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

killerbees
Otai Gunung
Posts: 818
Joined: 26 Jun 2006, 11:06

Post by killerbees »

Yang berminat nak g:-

1. Freelance
2. Betterman
3. Leftenan
4. Ariff
5. Waja
6. Nizran vs abbot
7. killerbees...........................yahooo... :lol:
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.

AdUka
Pendaki Gunung
Posts: 48
Joined: 11 Sep 2006, 21:36

Post by AdUka »

blh sy tau berapa kos kalau nak joint? :

MUDHAS
Pendaki Gunung
Posts: 35
Joined: 10 Mar 2006, 17:23
Location: BUTTERWORTH

Re: Survey-Trans Inas pada 25 November - 28 November 2006

Post by MUDHAS »

Freelance wrote:Atas permintaan ramai, insyallah trip ini akan diwar2kan. Sebelum tu nak tgk sambutan terlebih dahulu... Hanya 15 orang sahaja ditawarkan tempat duduk untuk transport :shock: :D :shock: ..lagipun transport terhad tak muat lorry dan 4WD...tak leh bwk lebih nanti kena sound... asyik bwk ramai je lily ni... :twisted: oleh itu sesiapa yang berminat leh letak nama di dalam senarai k :
Kos akan diberitahu kemudian.. kos meliputi guide, transport lorry@4WD, transport bas g balik kl.. dan ration sdn bhd... tshirt akan diwar2kan jika ada permintaan dari rakan... tapi tshirt lain harga lah...

Yang berminat nak g:-

1. Freelance
2. Betterman
3. Leftenan
4. Ariff
5. Waja
6. Nizran vs abbot
7.killerbees
8.mudhas;;; penang
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.

Freelance,
Aku pun nak ikut gak...jangan lupa masukkan nama aku,InsyaAllah
TQ

Freelance
Senator Gunung
Posts: 1355
Joined: 06 Dec 2005, 13:16
Location: Kuala Lumpur

Post by Freelance »

betterman wrote:weh lily pendaki terlampau...
jgn le letak aku kat kolom konporm....
aku nie kena tgk jadual kerja dulu, buleh tak amik cuti, lepas tak KDN....
macam-macam ada.... hehehehe
alaa bett aqu letak ko berminat nak g..tu kira lum confirm lagi ler..tunggu maklumat terkini..nanti aqu update lah kemudian.. :roll:

Freelance
Senator Gunung
Posts: 1355
Joined: 06 Dec 2005, 13:16
Location: Kuala Lumpur

Post by Freelance »

seper4alif wrote:tentatif tuh memang tept ke atau agak agak jeer.....

bape hengget ek? siap makan ke camne? guide salan ngan acu ke? orang demam leh ikut tak? treck susah tak? no tipon ada? sapa nama? dah kawin ke beloom buuuuweeek :!:


klu petis tekan g saye pon nok ah

seper4alif
Wei perli kaaa.... :!: makan dlm paket je beb.... sdn bhd ler...mau citer panjang..malam2 lepak wehhhh.. baru citer.. :D :D

umai
Pendaki Gunung
Posts: 50
Joined: 05 Dec 2005, 09:25

Post by umai »

lily,

rasa mcm nak ikut lah. dah lama cuti... nak kena warm up blk. tapi, aku nak kena confirm ngan coti dulu ye.

User avatar
biNGai
Kerabat Gunung
Posts: 3216
Joined: 19 Dec 2005, 13:18

Post by biNGai »

umar ;

bla la gi inas tak ajak.. :!:
M.A.L.A.S - Copyright © 2003-2009. All rights reserved.
"Demi langit beserta seluruh binaannya, Demi bumi serta yang ada di hamparannya, Demi jiwa dan seluruh penyempurnaannya.."

betterman
Pemegang Amanah GO
Posts: 2828
Joined: 04 Dec 2005, 08:39
Location: Bawah beirut
Contact:

Post by betterman »

ngai tak on ym ka??
Getting to the summit is optional, getting down is mandatory...

umai
Pendaki Gunung
Posts: 50
Joined: 05 Dec 2005, 09:25

Post by umai »

NGai,

kalau tak dlm kuarantin.... hang dolu yg ajak aku. bukan apa nak kena warm-up dulu.. kot hang nak ajak aku pi mana-mana ok skit. tak yah la hang tunggu aku kalau cramp.. :)

User avatar
biNGai
Kerabat Gunung
Posts: 3216
Joined: 19 Dec 2005, 13:18

Post by biNGai »

bett ;

kol 12tghmlm nk suh aku on YM ? are you sure or not ? kasi la aku can skit 'bermesra' sblom menjelang ramadhan :!:


umar ;

kalo krem suh la abg mawi tolong pikol beg :D
M.A.L.A.S - Copyright © 2003-2009. All rights reserved.
"Demi langit beserta seluruh binaannya, Demi bumi serta yang ada di hamparannya, Demi jiwa dan seluruh penyempurnaannya.."

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Post by seper4alif »

kakaknyeeeeer

kami ber5 dari PJ pergi tau....

seper4alif
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

lucem ferre
Pendaki Gunung
Posts: 5
Joined: 06 Mar 2006, 11:28

Post by lucem ferre »

err... buleh letak nama sekali
tp, semi confem...
bertolak dr mana, pukul berapa?
bravo two zero

Freelance
Senator Gunung
Posts: 1355
Joined: 06 Dec 2005, 13:16
Location: Kuala Lumpur

Post by Freelance »

lucem ferre wrote:err... buleh letak nama sekali
tp, semi confem...
bertolak dr mana, pukul berapa?
orait... bertolak dari kl.. jam malam ler..lum tgk tiket bas lagi ni..nak confirm harga dan jam kul berapa yg afdal..sampai taiping awal ler...

User avatar
anakin
Pendaki Gunung
Posts: 10
Joined: 08 Sep 2006, 14:41
Location: semban
Contact:

Post by anakin »

err... buleh letak nama sekali
tp, semi confem...

(Ö¿Ö)aRen
Pendaki Hebat
Posts: 305
Joined: 11 Mar 2006, 10:54
Location: Shah Alam.
Contact:

uhuhu...

Post by (Ö¿Ö)aRen »

time standby me...tapi mcm nak ikut jugak....uwaaaaaa :?:
hehe...Luv n peace♥♥♥

(ä¿ä)
aYen

Freelance
Senator Gunung
Posts: 1355
Joined: 06 Dec 2005, 13:16
Location: Kuala Lumpur

Re: CONFIRM-Trans Inas pada 25 November - 28 November 2006

Post by Freelance »

Penyertaan terbuka kepada 15 orang

RM100 kos meliputi guide, permit, insurans, transport lorry@4WD dan transport bas g balik kl

Ration sdn bhd...

tshirt akan diwar2kan jika ada permintaan dari rakan... tapi tshirt lain harga lah...

Sila berikan data yang diperlukan seperti insurans

Insurans- Sila berikan keterangan peribadi iaitu NAMA, IC NO,
ALAMAT PENUH, NO TEL/HP, NAMA WARIS @ org yang perlu dihubungi
apabila berlaku kecemasan dan NO TEL WARIS… harap maklum sila
berikan pengesahan awal untuk menginsuranskan diri anda…. Kami
tidak akan bertanggungjawab sekiranya berlaku kemalangan ke atas
diri anda.. Kami telah sedaya upaya membantu anda untuk
menginsuranskan diri anda…

Note : Sila email keterangan peribadi anda di email saya lilyelysha@yahoo.com

Dikehendaki membuat pembayaran deposit sebanyak RM 50.00 untuk pengesahan menyertai program ini.Deposit tidak akan dikembalikan sekiranya anda menarik diri dari XPDC ini. Sila masukkan duit ke dalam Bank Bumiputra Commerce Bhd No. A/C: 1432-0061644-52-1 Suhaili Bt Mohd Sharidan. Sila simpan slip bank anda sebagai pembuktian pembayaran. Terima Kasih..
Sila hubungi kami : Suhaili 019-3645962


Nama-nama yang berminat nak g..sila buat pembayaran deposit dengan segera untuk mengesahkan penyertaan anda untuk trip ini...

TARIKH TUTUP PADA 6 NOVEMBER 2006. Kenapa? sbb nak beli tiket bas awal2 lagi... harap maklum...


YANG DAH BAYAR DEPOSIT (15 orang sahaja)

1. Freelance
2. OGJLB 1
3. OGJLB 2
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.


Yang berminat nak g:-

1. Anakin
2. Betterman
3. Deqna
4. Ariff
5. Waja
6. Nizran vs abbot
7. Killerbees
8. Qmaster
9. Shasha
10. elebebet
11. Tok batin
12. Mudhas
13. Esir
14. Umai
15. seper4alif
16. petis tekan
17. tindik cincang
18. Mansur Cola
19. wan kapak
20. Hakim khal'die
21. kikilala
22. Lucem ferre
23. Castello 1
24. Castello 2
Last edited by Freelance on 18 Oct 2006, 15:56, edited 9 times in total.

User avatar
DEQNA
Pendaki Hebat
Posts: 342
Joined: 19 Jan 2006, 18:08
Location: lost in da middle
Contact:

Post by DEQNA »

pehh...
<<SaVE tHE BESt FOR LaSt>>

User avatar
cik_leey
Pendaki Tegar
Posts: 286
Joined: 22 Mar 2006, 10:32

Post by cik_leey »

meriah nampak........semoga semuanya selamat dan berjalan lancar
:) BETTER LATE THAN NEVER.....

User avatar
nabil
Pendaki Terlampau
Posts: 523
Joined: 19 Jun 2006, 14:48
Location: Dlm Bilik
Contact:

Post by nabil »

tu la pasal.. meriah sgt nih.. jeles plak haku..
"Sikit lagi.. Sikit je Lagi..."

akademiks
Pendaki Terlampau
Posts: 617
Joined: 08 Jul 2006, 10:08
Location: tpt yg mendamaikan

Post by akademiks »

ikutkan hati nak follow.........mengenangkan tanggungjawab terpaksalah berserah :?: :?: :?:
Sedarlah wahai manusia........dunia adalah sementara.Hargailah apa yg telah dicipta olehNYA

pekatu
Pendaki Tegar
Posts: 293
Joined: 05 Dec 2005, 11:19
Location: last waterpoint

Post by pekatu »

Akademiks... x ble polo x yah bagitau arr :) ..

Tapi kalo ble pegi , pegi ler... trans Inas ni bukan ari2 orang buat & bukan ada ramai org ble bawa...

Lagipun nak organise payah woo... tapi bila dah settle..kepuasan dia ermm...sunrise dia.... so pegi jgn x pegi... :evil:

User avatar
vermisse
Pendaki Gunung
Posts: 81
Joined: 04 Jan 2006, 16:58
Location: timur

Post by vermisse »

.
wahhh..taun ni mali masyukk duit raya banyak wooo...


.
Ich_Vermisse_Dich

User avatar
matsaiko
Senator Gunung
Posts: 2786
Joined: 22 Dec 2005, 16:52
Location: GOMBAK Territory

Post by matsaiko »

pekatu wrote:Akademiks... x ble polo x yah bagitau arr :) ..

Tapi kalo ble pegi , pegi ler... trans Inas ni bukan ari2 orang buat & bukan ada ramai org ble bawa...

Lagipun nak organise payah woo... tapi bila dah settle..kepuasan dia ermm...sunrise dia.... so pegi jgn x pegi... :evil:
Lagi payah lagi tinggi kepuasan dia.. lagi charo kalo organiser kena masak wow mmg pueh!! :arrow:
To Conquer Without Risk Is To Triumph Without Glory
www.azreenismail.com

cs_goh
Pendaki Sondol
Posts: 491
Joined: 08 Dec 2005, 09:34
Location: KL/Taiping

Post by cs_goh »

akademiks wrote:ikutkan hati nak follow.........mengenangkan tanggungjawab terpaksalah berserah :?: :?: :?:
tak apa akademiks, ada peluang lagi punya.

kalau nak, saya organise satu lagi la :D
THE ONLY EASY DAY WAS YESTERDAY
--------------------------------------------
S.E.A.L

User avatar
DEQNA
Pendaki Hebat
Posts: 342
Joined: 19 Jan 2006, 18:08
Location: lost in da middle
Contact:

Post by DEQNA »

pekatu wrote:Akademiks... x ble polo x yah bagitau arr :) ..

Tapi kalo ble pegi , pegi ler... trans Inas ni bukan ari2 orang buat & bukan ada ramai org ble bawa...

Lagipun nak organise payah woo... tapi bila dah settle..kepuasan dia ermm...sunrise dia.... so pegi jgn x pegi... :evil:

peh racun kah ini che pekatu????
<<SaVE tHE BESt FOR LaSt>>

hai
Pendaki Gunung
Posts: 70
Joined: 02 Jan 2006, 18:56

Post by hai »

:? menarik tu.. rugi ooo sape x pegi... heheh.. lalala

akademiks
Pendaki Terlampau
Posts: 617
Joined: 08 Jul 2006, 10:08
Location: tpt yg mendamaikan

Post by akademiks »

pekatu wrote:Akademiks... x ble polo x yah bagitau arr :) ..

Tapi kalo ble pegi , pegi ler... trans Inas ni bukan ari2 orang buat & bukan ada ramai org ble bawa...

Lagipun nak organise payah woo... tapi bila dah settle..kepuasan dia ermm...sunrise dia.... so pegi jgn x pegi... :evil:
alhamdulillah................dpt mangsa :evil:
Sedarlah wahai manusia........dunia adalah sementara.Hargailah apa yg telah dicipta olehNYA

pekatu
Pendaki Tegar
Posts: 293
Joined: 05 Dec 2005, 11:19
Location: last waterpoint

Post by pekatu »

Mangsa ??? :roll: dunno la coz aii dalam kategori pemangsa ala2 toman/arapaima 8) ...

Deqna.... haaa ler.. madu dah abis tinggal racun je yg ader :D

User avatar
matsaiko
Senator Gunung
Posts: 2786
Joined: 22 Dec 2005, 16:52
Location: GOMBAK Territory

Post by matsaiko »

fizi,
racun?
racun tikus ke roundup :!:
To Conquer Without Risk Is To Triumph Without Glory
www.azreenismail.com

Post Reply