CANCEL-Trans Inas pada 25 November - 28 November 2006

Aktiviti Gunung • Khas untuk aktiviti gunung sahaja

Moderator: nadir

User avatar
DEQNA
Pendaki Hebat
Posts: 342
Joined: 19 Jan 2006, 18:08
Location: lost in da middle
Contact:

Post by DEQNA »

pekatu wrote:Mangsa ??? :roll: dunno la coz aii dalam kategori pemangsa ala2 toman/arapaima 8) ...

Deqna.... haaa ler.. madu dah abis tinggal racun je yg ader :D

madu dah abes...iskh..iskh...pakai racun ape yer??? :evil: :evil:
<<SaVE tHE BESt FOR LaSt>>

User avatar
castello
Pendaki Sondol
Posts: 416
Joined: 06 Jun 2006, 09:35
Location: cheras, kuala lumpur
Contact:

Assalamualaikum

Post by castello »

Lily jangan lupa saya.....dua tempat....
CASTELLO
Callsign: 9W2CTX
Guide License No.: TG9600
Mobile No.: 0126206087
NATURE EXPLORER ENT.

akademiks
Pendaki Terlampau
Posts: 617
Joined: 08 Jul 2006, 10:08
Location: tpt yg mendamaikan

Post by akademiks »

pekatu wrote:Mangsa ??? :roll: dunno la coz aii dalam kategori pemangsa ala2 toman/arapaima 8) ..
:D pemangsa........... :evil: :evil:
Last edited by akademiks on 17 Oct 2006, 09:26, edited 1 time in total.
Sedarlah wahai manusia........dunia adalah sementara.Hargailah apa yg telah dicipta olehNYA

esir
Pendaki Tegar
Posts: 286
Joined: 24 Jan 2006, 03:06
Location: KL/Perak
Contact:

Post by esir »

best nih.. :)
:.."wei orang depan.,.tak nak duduk jap ke..???":

esir81@gmail.com
www.esir.multiply.com

Freelance
Senator Gunung
Posts: 1355
Joined: 06 Dec 2005, 13:16
Location: Kuala Lumpur

Post by Freelance »

Hello kawan2 terutama yang tersenarai dalam senarai berminat... sila buat pembayaran deposit rm50 untuk pengesahan penyertaan anda dalam Trans Inas ..

killerbees
Otai Gunung
Posts: 818
Joined: 26 Jun 2006, 11:06

Post by killerbees »

sori.
:cry:

tak dpt serta..COTI x approve... :x :x

harap maklum....

:cry: :cry: :cry: :?:

umai
Pendaki Gunung
Posts: 50
Joined: 05 Dec 2005, 09:25

Post by umai »

lily,
tgh tunggu lampu hijau, skrang lampu dah kuning ni. kalu ada yg betul2 nak pegi bg la tpt i tu...

User avatar
orga
Senator Gunung
Posts: 2088
Joined: 05 Dec 2005, 22:09
Location: n9 & melaka
Contact:

Post by orga »

meriah la koang..
ImageImageImage

betterman
Pemegang Amanah GO
Posts: 2828
Joined: 04 Dec 2005, 08:39
Location: Bawah beirut
Contact:

Post by betterman »

Hati-hati kengkawan
Penduduk takut menoreh bimbang ancaman gajah
BALING 29 Okt. – Penduduk Kampung Kaki Bukit Rambong, Batu Tujuh dekat sini tidak berani keluar menoreh getah sejak beberapa hari lalu berikutan kehadiran sekumpulan gajah liar di kebun mereka.

Selain bimbangkan keselamatan diri, penduduk terbabit juga khuatir tanaman di kebun mereka turut dimusnahkan menyebabkan mereka kehilangan sumber pendapatan.

Pengerusi Jawatankuasa Kemajuan dan Keselamatan Kampung (JKKK) Kampung Kaki Bukit, Omar Yaakob berkata, lebih 50 penduduk yang memperoleh pendapatan daripada kegiatan menoreh getah hilang sumber rezeki akibat kehadiran kumpulan gajah itu di kebun mereka.

‘‘Bukan sahaja gajah tersebut berkeliaran di kebun getah malah haiwan liar berkenaan juga masuk ke kawasan rumah penduduk semalam,” katanya.

Menurut Omar, penduduk tidak berani keluar menoreh kerana bimbang terserempak dengan kumpulan gajah itu di kebun mereka.

Katanya, pelbagai usaha dilakukan untuk menghalau kumpulan gajah itu termasuk melepaskan tembakan ke udara, membakar mercun dan meriam karbaid namun tindakan tersebut masih gagal menakutkan haiwan berkenaan.

Malah, kumpulan gajah itu semakin berani.

Omar berkata, malam semalam haiwan itu masuk ke kampung menyebabkan kemusnahan tanaman penduduk termasuk pisang, durian, dokong, kelapa, nanas dan getah.

Beliau mendakwa nasib penduduk yang terputus pendapatan akibat serangan gajah itu telah dimaklumkan kepada wakil rakyat kawasan berkenaan tetapi tidak mendapat perhatian.

‘‘Wakil rakyat tidak mengambil perhatian masalah penduduk walaupun telah dimaklumkan,” katanya.

Seorang lagi penduduk, Fakulrazi Ahmad, 45, mendakwa penduduk kampung itu terpaksa berjaga malam sejak beberapa minggu lalu untuk menghalau gajah liar itu yang dipercayai lima sekawan.

Menurutnya, kumpulan gajah itu hanya akan beredar sekejap ke kawasan hutan sebelum masuk semula ke kampung untuk mencari makanan.

‘‘Tiada apa lagi yang tinggal di kebun saya kerana semua tanaman habis dimakan oleh gajah,” katanya dalam nada sedih.

Kumpulan gajah tersebut dipercayai masuk melalui hutan Gunung Inas yang bersempadan dengan Hulu Perak.

Seorang penduduk lain, Othman Md. Noor, 43, berkata, sungguhpun pelbagai usaha dibuat untuk menghalau gajah itu termasuk menerima bantuan anggota Jabatan Perlindungan Hidupan Liar dan Taman Negara (Perhilitan) serta Ikatan Relawan Rakyat (Rela) namun mereka tetap bimbang.

“Sungguhpun usaha dibuat tetapi kami risau akan berlaku kejadian yang tidak diingini. Penduduk mulai takut untuk ke kebun getah kerana bimbang terserempak dengan haiwan itu,” ujarnya.

Seorang penoreh getah, Husin Rashid, 63, berkata, beliau tidak berani lagi keluar menoreh selagi kumpulan gajah itu berada di kebunnya.

“Saya bimbang perkara buruk berlaku sekiranya kumpulan haiwan liar itu tidak dipindahkan segera ke tempat lain,” katanya.
Getting to the summit is optional, getting down is mandatory...

Freelance
Senator Gunung
Posts: 1355
Joined: 06 Dec 2005, 13:16
Location: Kuala Lumpur

Post by Freelance »

OK bett.. tq for info... nanti aqu akan tanya kt guide Mali...nak masuk hutan Inas tu memang kena apply permit..sekiranya ada masalah mcm kes ni..mgkn permit tak dpt kan ..sbb pihak hutan tak benarkan masuk dlm hutan... kalo dapat permit, ini bermakna dapat kebenaran masuk hutan... nanti aqu tanya kt member aqu yg keje kt kuala gandah... biasanya kalo kes mcm ni.... mereka akan report kt pusat gajah tersebut..mgkn member aqu tau kes ni....

Freelance
Senator Gunung
Posts: 1355
Joined: 06 Dec 2005, 13:16
Location: Kuala Lumpur

Post by Freelance »

Perhatian kepada kawan-kawan yang tersenarai dalam senarai yang berminat nak g TRANS INAS...sila wat pembayaran deposit rm50 dengan segera.... untuk pengesahan anda dalam aktiviti ini...

akademiks
Pendaki Terlampau
Posts: 617
Joined: 08 Jul 2006, 10:08
Location: tpt yg mendamaikan

Post by akademiks »

Freelance wrote:Perhatian kepada kawan-kawan yang tersenarai dalam senarai yang berminat nak g TRANS INAS...sila wat pembayaran deposit rm50 dengan segera.... untuk pengesahan anda dalam aktiviti ini...
sapa yg pi 2 wat le bayaran dgn segera..........
cian plak aku tgk sampai freelance kene taip beso2 minta korang wat bayaran
Sedarlah wahai manusia........dunia adalah sementara.Hargailah apa yg telah dicipta olehNYA

Freelance
Senator Gunung
Posts: 1355
Joined: 06 Dec 2005, 13:16
Location: Kuala Lumpur

Post by Freelance »

Perhatian kepada kawan-kawan yang tersenarai dalam senarai yang berminat nak g TRANS INAS...sila wat pembayaran deposit rm50 dengan segera.... untuk pengesahan anda dalam aktiviti ini...

1. Anakin
2. Ariff
3. Waja
4. Nizran vs abbot
5. Shasha
6. elebebet
7. Tok batin
8. Mudhas
9. Hakim khal'die
10. kikilala
11. Castello 1

Sila inform kt saya dengan segera samada nama yang tersenarai di atas.. confirm g ke tak?
Last edited by Freelance on 14 Nov 2006, 18:52, edited 3 times in total.

umai
Pendaki Gunung
Posts: 50
Joined: 05 Dec 2005, 09:25

Post by umai »

lily,
minta maap... rasanyer kompom kite tak dpt trekking sama2 lg kali ni. ada komitmen yg tak dpt nak d elak. may be next time kot. insyaallah. :cry:

tokBatin
Pendaki Hebat
Posts: 325
Joined: 26 May 2006, 19:41
Location: kem pasong(selama)
Contact:

Post by tokBatin »

nak pa la kak lily oiiiii.....bg time datang slama bleh tak??maleh la nak p bank..org rameiii...blyee naaaa,gua musti bayaq punyaaa

beckham@chayok2
Pendaki Terlampau
Posts: 646
Joined: 03 Apr 2006, 03:21
Location: 30 minit sblm sampai puncak...

Post by beckham@chayok2 »

tok batin : oii mail.. ko x nak gi kenduri kawin adlin ke 26 nih?? budak kl sume turun saner. camping 1 hari kt rumah ad sblm ke rumah adlin. amcam?? ada berani??
*Sebenarnya bukan gunung yang hendak ditawan, sebaliknya diri kita sendiri.....*.
-9w2bck-

betterman
Pemegang Amanah GO
Posts: 2828
Joined: 04 Dec 2005, 08:39
Location: Bawah beirut
Contact:

Post by betterman »

lily
aku konporm takleh ikut
26hb tuh aku ada exam
Getting to the summit is optional, getting down is mandatory...

tokBatin
Pendaki Hebat
Posts: 325
Joined: 26 May 2006, 19:41
Location: kem pasong(selama)
Contact:

Post by tokBatin »

beckham@chayok2 wrote:tok batin : oii mail.. ko x nak gi kenduri kawin adlin ke 26 nih?? budak kl sume turun saner. camping 1 hari kt rumah ad sblm ke rumah adlin. amcam?? ada berani??
tak bley la wehh aku nak kena nek gung inas gak...sori beb :?:

Freelance
Senator Gunung
Posts: 1355
Joined: 06 Dec 2005, 13:16
Location: Kuala Lumpur

Post by Freelance »

Sekiranya tidak ada sesapa yg membuat bayaran pada minggu ini dan minggu depan........maka dengan itu berkemungkinan saya akan cancel dan tangguhkan ke tarikh bila saya pun tak tau....Ini adalah projek terakhir saya pada tahun ini..... Harap maaf... saya minta kerjasama dari kawan2 supaya beritahu dengan segera kepada saya samada confirm g ke tak trans inas ni...

beckham@chayok2
Pendaki Terlampau
Posts: 646
Joined: 03 Apr 2006, 03:21
Location: 30 minit sblm sampai puncak...

Post by beckham@chayok2 »

kecian lily, :cry: peserta buat x kisah jer. push cket la lily.. :x bagi dorang sentap. baru la nama pendaki terlampau.. :lol:
*Sebenarnya bukan gunung yang hendak ditawan, sebaliknya diri kita sendiri.....*.
-9w2bck-

Freelance
Senator Gunung
Posts: 1355
Joined: 06 Dec 2005, 13:16
Location: Kuala Lumpur

Post by Freelance »

beckham@chayok2 wrote:kecian lily, :cry: peserta buat x kisah jer. push cket la lily.. :x bagi dorang sentap. baru la nama pendaki terlampau.. :lol:
emm mcm tak biasa lak ehh.. dah habit dan trend orang gunung suka last2 minute baru nak confirm dan wat pembayaran (segelintir je tau..bkn semua orang mcm ni)... kita penganjur ni yang pening kapla... kita nak wat yang terbaik bagi program ni lancar... dah orang wat tak gheti..nak wat camner.... :?: :?:

akademiks
Pendaki Terlampau
Posts: 617
Joined: 08 Jul 2006, 10:08
Location: tpt yg mendamaikan

Post by akademiks »

Freelance wrote:emm mcm tak biasa lak ehh.. dah habit dan trend orang gunung suka last2 minute baru nak confirm dan wat pembayaran (segelintir je tau..bkn semua orang mcm ni)... kita penganjur ni yang pening kapla... kita nak wat yang terbaik bagi program ni lancar... dah orang wat tak gheti..nak wat camner.... :?: :?:
cian tul aku tgk lily :cry: ............ni lah klu janji melayu :x

ckp je yeye nak pi.......dah sampai last minit pun x confirm lg

klu x menyusahkan org xleh ke
Sedarlah wahai manusia........dunia adalah sementara.Hargailah apa yg telah dicipta olehNYA

tombiruo
Pendaki Gunung
Posts: 96
Joined: 01 Jan 2006, 12:27

Post by tombiruo »

on ta way turun ..perati2xlah kat bawah...itu ari mmber jatuh jam tngan daaaaa...CASIO beb...tali besi..cuuun tuu... :)

akademiks
Pendaki Terlampau
Posts: 617
Joined: 08 Jul 2006, 10:08
Location: tpt yg mendamaikan

Post by akademiks »

tombiruo wrote:on ta way turun ..perati2xlah kat bawah...itu ari mmber jatuh jam tngan daaaaa...CASIO beb...tali besi..cuuun tuu... :)
dah leh wat aktiviti cari harta karun ni :evil:
Sedarlah wahai manusia........dunia adalah sementara.Hargailah apa yg telah dicipta olehNYA

frostice
Pendaki Terlampau
Posts: 701
Joined: 09 Jan 2006, 10:43
Location: Middle Earth
Contact:

Post by frostice »

Kesian lily..
Kalau mcm ni, lebih baik lily co-organise ngan saya
ke CUS jer tahun depan..
mesti ramai nak follow nyer...
betul tak En Akademiks? :evil:
~Ain't No Mountain Too High~
KP Hiker's Club

akademiks
Pendaki Terlampau
Posts: 617
Joined: 08 Jul 2006, 10:08
Location: tpt yg mendamaikan

Post by akademiks »

frostice wrote:Kesian lily..
Kalau mcm ni, lebih baik lily co-organise ngan saya
ke CUS jer tahun depan..
mesti ramai nak follow nyer...
betul tak En Akademiks? :evil:
tau xpe bro.............. :evil:

rakan2 yg lain insyaALLAH pasti teruja
Sedarlah wahai manusia........dunia adalah sementara.Hargailah apa yg telah dicipta olehNYA

Freelance
Senator Gunung
Posts: 1355
Joined: 06 Dec 2005, 13:16
Location: Kuala Lumpur

Post by Freelance »

akademiks wrote:
frostice wrote:Kesian lily..
Kalau mcm ni, lebih baik lily co-organise ngan saya
ke CUS jer tahun depan..
mesti ramai nak follow nyer...
betul tak En Akademiks? :evil:
tau xpe bro.............. :evil:

rakan2 yg lain insyaALLAH pasti teruja
CUS --- azab giler.... hehehe-- walaupun tak pewai..tapi dah tau trek..kaw2 kaw2 nya... lagipun tahun depan nak berehat lah.....Gantung Beg kt Dinding.... :D :D :!:

frostice
Pendaki Terlampau
Posts: 701
Joined: 09 Jan 2006, 10:43
Location: Middle Earth
Contact:

Post by frostice »

Freelance wrote: CUS --- azab giler.... hehehe-- walaupun tak pewai..tapi dah tau trek..kaw2 kaw2 nya... lagipun tahun depan nak berehat lah.....Gantung Beg kt Dinding.... :D :D :!:
Azab? mcm Yong Belar masa hujan? :D
Trekking ni aktvt zaman sihat n muda..
Dah jd org "lama" nanti gantung la beg kak long..
Jgn la skang dah gantung, nanti susah nak mula balik woo...

Jom arrrr......
Ramai2 gi CUS, tak ler susah sgt.. :arrow:
~Ain't No Mountain Too High~
KP Hiker's Club

akademiks
Pendaki Terlampau
Posts: 617
Joined: 08 Jul 2006, 10:08
Location: tpt yg mendamaikan

Post by akademiks »

Freelance wrote:CUS --- azab giler.... hehehe-- walaupun tak pewai..tapi dah tau trek..kaw2 kaw2 nya... lagipun tahun depan nak berehat lah.....Gantung Beg kt Dinding.... :D :D :!:
aik..................xkan nak gantung beg lak kak long :!:

dr gantung beg baik kasi sewa lg berbaloi
Sedarlah wahai manusia........dunia adalah sementara.Hargailah apa yg telah dicipta olehNYA

Freelance
Senator Gunung
Posts: 1355
Joined: 06 Dec 2005, 13:16
Location: Kuala Lumpur

Post by Freelance »

frostice wrote:
Freelance wrote: CUS --- azab giler.... hehehe-- walaupun tak pewai..tapi dah tau trek..kaw2 kaw2 nya... lagipun tahun depan nak berehat lah.....Gantung Beg kt Dinding.... :D :D :!:
Azab? mcm Yong Belar masa hujan? :D
Trekking ni aktvt zaman sihat n muda..
Dah jd org "lama" nanti gantung la beg kak long..
Jgn la skang dah gantung, nanti susah nak mula balik woo...

Jom arrrr......
Ramai2 gi CUS, tak ler susah sgt.. :arrow:
TransTT tu kali ke 2 baru rasa azab.. hehehehe... trek CUS ..tu memang dah tau azab..dah rasa azab nya awai2...sbb tu tak mau repeat hehehehehe.... gantung beg ler... tahun depan tarik troli beg lak.... :D :!:

Akademiks......tak mau sewa arrrr..... ada sentimental value.... mau kasi simpan baik2 dan gantung kt dinding..wat collection lak... :evil:

frostice
Pendaki Terlampau
Posts: 701
Joined: 09 Jan 2006, 10:43
Location: Middle Earth
Contact:

Post by frostice »

Freelance wrote: TransTT tu kali ke 2 baru rasa azab.. hehehehe... trek CUS ..tu memang dah tau azab..dah rasa azab nya awai2...sbb tu tak mau repeat hehehehehe.... gantung beg ler... tahun depan tarik troli beg lak.... :D :!:

Akademiks......tak mau sewa arrrr..... ada sentimental value.... mau kasi simpan baik2 dan gantung kt dinding..wat collection lak... :evil:
Memang seriously considering nak gantung beg ke ni?
Biaq betul...
Leh pujuk lagi? Bagi rasuah leh kot? :)

I pun dulu gantung kejap, tp kejap tu lebih kurang 5 tahun gak.
Skang dah tamau gantung2 ni. nanti ilang form.

Lepas CUS, relaks lar.. tp join dulu CUS tu
tak kan takleh kot :evil:
~Ain't No Mountain Too High~
KP Hiker's Club

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Post by seper4alif »

frostice wrote:
Freelance wrote: TransTT tu kali ke 2 baru rasa azab.. hehehehe... trek CUS ..tu memang dah tau azab..dah rasa azab nya awai2...sbb tu tak mau repeat hehehehehe.... gantung beg ler... tahun depan tarik troli beg lak.... :D :!:

Akademiks......tak mau sewa arrrr..... ada sentimental value.... mau kasi simpan baik2 dan gantung kt dinding..wat collection lak... :evil:
Memang seriously considering nak gantung beg ke ni?
Biaq betul...
Leh pujuk lagi? Bagi rasuah leh kot? :)

I pun dulu gantung kejap, tp kejap tu lebih kurang 5 tahun gak.
Skang dah tamau gantung2 ni. nanti ilang form.

Lepas CUS, relaks lar.. tp join dulu CUS tu
tak kan takleh kot :evil:
heem smart gak tuh kakaknyer...
buat lubang kat tetengah deuter tuh, pastu beli jam dinding kat mycen, bukak dianyer cover pastu taruk kat deuter tuh. mesti semak nyer...

hasilnye leh gantung kat dindeng dengan gah nyer
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

melati
Pendaki Terlampau
Posts: 748
Joined: 11 Jan 2006, 15:31
Location: b'worth
Contact:

Post by melati »

frostice wrote: Memang seriously considering nak gantung beg ke ni?
Biaq betul...
Leh pujuk lagi? Bagi rasuah leh kot? :)

Lepas CUS, relaks lar.. tp join dulu CUS tu
tak kan takleh kot
amboi....baik punya racun kasi taruk..
tk berjaya saja sgt lah nie... :D

frostice
Pendaki Terlampau
Posts: 701
Joined: 09 Jan 2006, 10:43
Location: Middle Earth
Contact:

Post by frostice »

melati wrote:
frostice wrote: Memang seriously considering nak gantung beg ke ni?
Biaq betul...
Leh pujuk lagi? Bagi rasuah leh kot? :)

Lepas CUS, relaks lar.. tp join dulu CUS tu
tak kan takleh kot
amboi....baik punya racun kasi taruk..
tk berjaya saja sgt lah nie... :D

:D Ini racun khas buat Lily utk join organise.
Nanti nak racun ramai lagi utk join lak.

Sis nak try ke CUS? :)
~Ain't No Mountain Too High~
KP Hiker's Club

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Post by seper4alif »

bro. tamau main snookle ke bro??
kdn takda hotel tepi pantai ke??? :) :) :)
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

frostice
Pendaki Terlampau
Posts: 701
Joined: 09 Jan 2006, 10:43
Location: Middle Earth
Contact:

Post by frostice »

seper4alif wrote:bro. tamau main snookle ke bro??
kdn takda hotel tepi pantai ke??? :) :) :)
Snookle dah tak feel sgt lar.. dulu slalu la.
Tioman ok lar nak snookle. tp ongkos nya mahal lak..

Minat ker? Organise satu trip la pi pulau.

CUS pun leh snookle gak.. kat sungai lar. :D
~Ain't No Mountain Too High~
KP Hiker's Club

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Post by seper4alif »

frostice wrote:
seper4alif wrote:bro. tamau main snookle ke bro??
kdn takda hotel tepi pantai ke??? :) :) :)
Snookle dah tak feel sgt lar.. dulu slalu la.
Tioman ok lar nak snookle. tp ongkos nya mahal lak..

Minat ker? Organise satu trip la pi pulau.

CUS pun leh snookle gak.. kat sungai lar. :D
atan tarahalnyer.... jgn snkl kat sungei Way doh le hee heee
buat le p memana, klu atan ada line hotel dah lama dah buat hee hee.... brg2 nyelam dah beli dah tapi pantai tak masuk agi, asik pantai dalam jer, nama pon dah black list dah, bahaya beb
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

melati
Pendaki Terlampau
Posts: 748
Joined: 11 Jan 2006, 15:31
Location: b'worth
Contact:

Post by melati »

frostice wrote:[ Ini racun khas buat Lily utk join organise.
Nanti nak racun ramai lagi utk join lak.

Sis nak try ke CUS? :)
[/color]
insyaallah, kalu abg tk der hal kompom
sya ikut..tp kalu dia asik sibuk dn keje mnjang
jerk alamat telan ayo lior jekr lah jwpnya :roll:

akademiks
Pendaki Terlampau
Posts: 617
Joined: 08 Jul 2006, 10:08
Location: tpt yg mendamaikan

Post by akademiks »

seper4alif wrote:
Freelance wrote: TransTT tu kali ke 2 baru rasa azab.. hehehehe... trek CUS ..tu memang dah tau azab..dah rasa azab nya awai2...sbb tu tak mau repeat hehehehehe.... gantung beg ler... tahun depan tarik troli beg lak.... :D :!:

Akademiks......tak mau sewa arrrr..... ada sentimental value.... mau kasi simpan baik2 dan gantung kt dinding..wat collection lak... :evil:


heem smart gak tuh kakaknyer...
buat lubang kat tetengah deuter tuh, pastu beli jam dinding kat mycen, bukak dianyer cover pastu taruk kat deuter tuh. mesti semak nyer...

hasilnye leh gantung kat dindeng dengan gah nyer

jgn kata jam dinding je :evil: .............kalungan bunga pun pun aku sanggup sponsor

sentimental value............tidaaaaaaaaaaaak :?:
Sedarlah wahai manusia........dunia adalah sementara.Hargailah apa yg telah dicipta olehNYA

apexx
Pendaki Tegar
Posts: 256
Joined: 27 Jan 2006, 09:38
Location: S.A
Contact:

Post by apexx »

Geng,

releks laa..kak lily nk gantung beg, biar kan laa die..kasi support..heheh..nk cari jodoh plak kan kak lily??.. :)

Post Reply