Page 3 of 3

Posted: 09 Nov 2006, 10:25
by seper4alif
apexx wrote:Geng,

releks laa..kak lily nk gantung beg, biar kan laa die..kasi support..heheh..nk cari jodoh plak kan kak lily??.. :)
uik pexx. lama tak nampak, mana tercampak??

Posted: 09 Nov 2006, 14:04
by akademiks
apexx wrote:releks laa..kak lily nk gantung beg, biar kan laa die..kasi support..heheh..nk cari jodoh plak kan kak lily??.. :)
ye ke..............berita baik ni :)

Posted: 14 Nov 2006, 14:47
by anakin
amacam..?
jadik ke prog ni..

Posted: 15 Nov 2006, 09:14
by akademiks
anakin wrote:amacam..?
jadik ke prog ni..
tu le.............hari yg dirancang makin dekat
x paham tul........... :roll:
cian kat lily...........

Posted: 15 Nov 2006, 12:05
by Freelance
Pengumuman... saya terpaksa batalkan trip INAS sebab tak mencukupi quota... tak cukup peserta.. Harap Maaf.. insyallah kalo panjang umur ada rezeki akan ditangguhkan pada tarikh yang lain..bila saya tak pasti... harap maaf....

Posted: 15 Nov 2006, 16:30
by mukapecah8
jadi lily....dah inas tak jadi..replace dengan mana? harap2 aku berkesempatan

Posted: 15 Nov 2006, 16:50
by frostice
Betul tu...
Dah alang2 ditunda tu, ada baiknya buat CNY tahun depan jer.
Tapi buat ke CUS lar.. Best sikit kan Lily... :) :D

Posted: 15 Nov 2006, 18:55
by Freelance
frostice wrote:Betul tu...
Dah alang2 ditunda tu, ada baiknya buat CNY tahun depan jer.
Tapi buat ke CUS lar.. Best sikit kan Lily... :) :D
Nak jugak saya g CUS ya.. korang racun ler mcamana... tak g nya... :!: :!:

Posted: 15 Nov 2006, 19:17
by frostice
Freelance wrote:Nak jugak saya g CUS ya.. korang racun ler mcamana... tak g nya... :!: :!:
Usaha Tangga Kejayaan
Tanpa Usaha, Tiada Tangga.. :)

Posted: 15 Nov 2006, 23:39
by belakangpokok
Assalamualaikum...orang tua boleh join ke? :lol:

Posted: 16 Nov 2006, 08:52
by frostice
belakangpokok wrote:Assalamualaikum...orang tua boleh join ke? :lol:

Tua ni subjektif.. tua mcm dah pencen ke?
atau tua mcm dah ada 8 cucu?
kalau tua tp mcm uncle yg gi trans tt mmg ok lg. :)

Posted: 16 Nov 2006, 13:41
by akademiks
Freelance wrote:Nak jugak saya g CUS ya.. korang racun ler mcamana... tak g nya... :!: :!:
pergh.........payah tul nak racun eh :evil:
insyaALLAH nak kena wat solat hajat camni

Posted: 16 Nov 2006, 15:14
by mammukk
Tua ni subjektif.. tua mcm dah pencen ke?
atau tua mcm dah ada 8 cucu?
kalau tua tp mcm
[b]uncle yg gi trans tt mmg ok lg. [/b]


Uncle yang treking xpkai kaki ayam..tinggi2 putih2..Masa tu aku jumpa time diorang nak P Tran TT..jumpa kat sebelum g Kem Batu Besar.masa aku turun korbu gayung .X silap aku brother ni geng OGKL@ X-packers..Kalo yang tu memang kaki gunung sejati laa...Tabik Spring la gua kat dia... :) :) :)


"take the challenge, get the experience, enjoy the environment" [/color]

Posted: 16 Nov 2006, 18:17
by Freelance
mammukk wrote:Tua ni subjektif.. tua mcm dah pencen ke?
atau tua mcm dah ada 8 cucu?
kalau tua tp mcm
[b]uncle yg gi trans tt mmg ok lg. [/b]


Uncle yang treking xpkai kaki ayam..tinggi2 putih2..Masa tu aku jumpa time diorang nak P Tran TT..jumpa kat sebelum g Kem Batu Besar.masa aku turun korbu gayung .X silap aku brother ni geng OGKL@ X-packers..Kalo yang tu memang kaki gunung sejati laa...Tabik Spring la gua kat dia... :) :) :)


"take the challenge, get the experience, enjoy the environment" [/color]


ni uncle lain lah..uncle dari port klang... walaupun dah bercucu still berkeluarga..tapi sokongan family tu yang penting....area 50 above..but he's still maintain..walaupun slow tapi maintain... walaupun umur dah 50 above tapi semangat gng dia masih kental...caya lah uncle... G7 dlm genggaman ya uncle...:idea:

Posted: 16 Nov 2006, 18:21
by Freelance
akademiks wrote:
Freelance wrote:Nak jugak saya g CUS ya.. korang racun ler mcamana... tak g nya... :!: :!:
pergh.........payah tul nak racun eh :evil:
insyaALLAH nak kena wat solat hajat camni
aah korang watlah solat hajat..supaya aqu cepat kahwin..tu lagi bagus...hehehe :D :D :!:

Posted: 17 Nov 2006, 08:34
by akademiks
Freelance wrote:aah korang watlah solat hajat..supaya aqu cepat kahwin..tu lagi bagus...hehehe :D :D :!:
looooo............ini yg dia nak :)
x kisah la janji masuk dlm pakej

Posted: 17 Nov 2006, 09:12
by frostice
akademiks wrote:
Freelance wrote:aah korang watlah solat hajat..supaya aqu cepat kahwin..tu lagi bagus...hehehe :D :D :!:
looooo............ini yg dia nak :)
x kisah la janji masuk dlm pakej
Bolehhh.... No problem punyer, tapi kena gi la dulu ke CUS.
Baru leh tolong...