Derma Kilat - Mencari Hassan Ayat

Isu-isu & gossip berkaitan dengan aktiviti luar

Moderator: kambinggurun

Locked
User avatar
sacredreich
Pendaki Gunung
Posts: 95
Joined: 05 Dec 2005, 15:16

Derma Kilat - Mencari Hassan Ayat

Post by sacredreich »

Assalamualaikum & Salam Sejahtera.

Setelah berbincang dgn Jenal secara adhoc di multiply.
Kami decide nak buat 1 derma kilat bagi operasi tersebut. Duit ini akan digunakan untuk rakan2 mendaki yg akan bergerak ke sana nanti.
Duit tersebut boleh didermakan ke acc pgurlz_zam

Bank: MBB
Ac Number: 166010020118
Nama: Zamzuliana M Nasir
email : zamz@spp.gov.my

Duit itu akan disalurkan kepada rakan mendaki yg terlibat dlm usaha mencari melalui

1. Fendi - 012 2220450
2. Naza - 012-5631567
3 Matsaiko -012-3875897
4.Zam - 017-6814015

chokobear
Pendaki Gunung
Posts: 44
Joined: 04 Jul 2007, 10:48
Location: Atas awan

Re: Derma Kilat - Mencari Hassan Ayat

Post by chokobear »

yea ker...terkejut gak dgr citer nih... masih blom dikesan yea?
-ChOkObEaR-

silverman
Pendaki Gunung
Posts: 19
Joined: 18 Jan 2006, 19:51
Location: somewhere between there n here

Re: Derma Kilat - Mencari Hassan Ayat

Post by silverman »

Usaha murni oleh rakan2 semua,
marilah kita menderma dan berdoa semoga usaha murni ini berhasil.
moga yang dicari dan mencari selamat hendaknya,
saper lagi nak bantu kalau bukan kita rakan sepergunungan,

User avatar
JeNaL
Pentadbiran
Posts: 1758
Joined: 27 Mar 2007, 16:07
Location: sri kembangan
Contact:

Re: Derma Kilat - Mencari Hassan Ayat

Post by JeNaL »

seperti kata fendi,

operasi mencari sekarang ni memang telah diusahakan oleh badan berwajib, tetapi kita juga berpendirian adalah baik jika kita sendiri yg mahir akan gunung terlibat sama dlm SAR ini. dan operasi kita ini mendapat izin dan kebenaran dr yg berwajib.

untuk mengerakkan SAR ni kita perlukan sedikit dana untuk minyak, tol, dan bahan makanan.

jika warga GO dan pendaki gunung semua sudi apa la kiranya meringankan beban kawan-kawan yg dilapangan sekarang ini.

sekian
--· ··- -· ··- -· --· --- -· ·-·· ·· -· ·
W a r i s a n K h a z a n a h P e r g u n u n g a n
·--- · -· ·- ·-··
Pentadbir GunungOnline
9W2WZL
http://jenal.multiply.com

rodong
Pendaki Gunung
Posts: 3
Joined: 04 Sep 2006, 12:42

Re: Derma Kilat - Mencari Hassan Ayat

Post by rodong »

semoga selamat ditemui. Amin
Last edited by rodong on 19 Feb 2009, 21:27, edited 1 time in total.

givency_KL
Pendaki Tegar
Posts: 238
Joined: 19 Feb 2008, 17:50
Location: Universal Studio, LA
Contact:

Re: Derma Kilat - Mencari Hassan Ayat

Post by givency_KL »

Sapa-sapa yang mahu menghulurkan bantuan dari segi ration, boleh la berbuat demikian dengan menghantar ration tersebut pada hari ini ke kedai mamak belakang risda, Ampang. Saya akan berada di sana, insya-Allah...
WaLaUpuN SuDah MeNcApAi AwAn, JaNgAn LuPa rUmPuT HiJaU Di BuMi

User avatar
sacredreich
Pendaki Gunung
Posts: 95
Joined: 05 Dec 2005, 15:16

Re: Derma Kilat - Mencari Hassan Ayat

Post by sacredreich »

cantek ah ida,
at least ada org jaga bahagian ration.

givency_KL
Pendaki Tegar
Posts: 238
Joined: 19 Feb 2008, 17:50
Location: Universal Studio, LA
Contact:

Re: Derma Kilat - Mencari Hassan Ayat

Post by givency_KL »

sacredreich wrote:cantek ah ida,
at least ada org jaga bahagian ration.
itu je mampu aku tolong. nak ke gunung, takde kederat...
WaLaUpuN SuDah MeNcApAi AwAn, JaNgAn LuPa rUmPuT HiJaU Di BuMi

User avatar
Hangar 18
Kerabat Gunung
Posts: 1356
Joined: 18 Jan 2006, 15:18
Location: Bkt Jalil
Contact:

Re: Derma Kilat - Mencari Hassan Ayat

Post by Hangar 18 »

majlis tahlil esok mlm untuk hassan elom malam di masjid kelana jaya
apa2 leh contact fazly 012-3070427
Last edited by Hangar 18 on 18 Feb 2009, 19:09, edited 1 time in total.

kekerk
Pendaki Gunung
Posts: 177
Joined: 11 Feb 2008, 23:34
Location: bawah pokok

Re: Derma Kilat - Mencari Hassan Ayat

Post by kekerk »

ade kt risda ke? klo kojo da siap bleh g sne..tpi rse mcm nk kne trun sapot je ni 8)

User avatar
Hangar 18
Kerabat Gunung
Posts: 1356
Joined: 18 Jan 2006, 15:18
Location: Bkt Jalil
Contact:

Re: Derma Kilat - Mencari Hassan Ayat

Post by Hangar 18 »

Majlis solat hajat akan diadakan di tempat yg sama, esok mlm di masjid kelana jaya ss4a,selepas solat isya. Diatur oleh bapa salah seorang pendaki y.yap, yg merupakan ajk masjid tersebut. Kepada yg ada kelapangan, dijemput hadir ke masjis beramai2 selepas solat isya

sms dari fazly,

bro, bacaan yassin dan doa selamat, sok mlm selepas maghrib, masjid al ehsan, ss4A, kelana jaya
Last edited by Hangar 18 on 18 Feb 2009, 19:10, edited 1 time in total.

User avatar
matsaiko
Senator Gunung
Posts: 2786
Joined: 22 Dec 2005, 16:52
Location: GOMBAK Territory

Re: Derma Kilat - Mencari Hassan Ayat

Post by matsaiko »

RODONG
aku perati semua mesej2 ko sikit pon tak membantu malah mampu mengeruhkan keadaan
jika rasa susah sangat nak membantu pls keep quiet daripada menulis posting2 yg tak releven

ok bro
peace
To Conquer Without Risk Is To Triumph Without Glory
www.azreenismail.com

maester07
Pendaki Gunung
Posts: 5
Joined: 11 Jul 2008, 01:16

Re: Derma Kilat - Mencari Hassan Ayat

Post by maester07 »

majlis bacaan yassin dan doa selamat
tarikh : 19 februari 2009
masa : slps solat maghrib
lokasi : Masjid Al-Ehsan, SS4A, Kelana Jaya
gps : 3°6'29"N 101°36'32"E

gogoyeaha
Otai Gunung
Posts: 897
Joined: 07 Dec 2005, 20:29

Re: Derma Kilat - Mencari Hassan Ayat

Post by gogoyeaha »

[quote="matsaiko"]RODONG
aku perati semua mesej2 ko sikit pon tak membantu malah mampu mengeruhkan keadaan
jika rasa susah sangat nak membantu pls keep quiet daripada menulis posting2 yg tak releven[/quote]
tq mat
dia baru lagi dalam GO ni, so maybe dia xkenal 'persahabatan' yg wujud dalam ni.
insyaallah lambat laun dia akan belajar.

Lagong
Pendaki Gunung
Posts: 9
Joined: 01 Oct 2008, 19:48
Location: Kuala Lumpur

Re: Derma Kilat - Mencari Hassan Ayat

Post by Lagong »

[quote="matsaiko"]RODONG
aku perati semua mesej2 ko sikit pon tak membantu malah mampu mengeruhkan keadaan
jika rasa susah sangat nak membantu pls keep quiet daripada menulis posting2 yg tak releven

ok bro
peace[/quote]

Betul tu bro...gua pun org baru kat GO ni..
tp mamat RODONG ni bg komen x guna akal yg budiman la.
AKU FIRE KANG..!! semua pun sedang risau ni..

betterman
Pemegang Amanah GO
Posts: 2828
Joined: 04 Dec 2005, 08:39
Location: Bawah beirut
Contact:

Re: Derma Kilat - Mencari Hassan Ayat

Post by betterman »

macam nie lah rodong, malam nie meh la sama-sama kita baca yassin dan wat semayang hajat kat masjid al ehsan...
ok bro...
Getting to the summit is optional, getting down is mandatory...

User avatar
sacredreich
Pendaki Gunung
Posts: 95
Joined: 05 Dec 2005, 15:16

Re: Derma Kilat - Mencari Hassan Ayat

Post by sacredreich »

mlm tadi zam sms aku jumlah kutipan dah cecah rm350.00

User avatar
JeNaL
Pentadbiran
Posts: 1758
Joined: 27 Mar 2007, 16:07
Location: sri kembangan
Contact:

Re: Derma Kilat - Mencari Hassan Ayat

Post by JeNaL »

rodong wrote:usaha yang murni tapi agak lambat sebab SAR dah mula bergerak.

apakata en sacredreich paparkan dulu list of donor kat sini....
sacredreich boleh mulakan dulu pasti atau wakil2 RMDC.... biar telus
TERIMA KASIH ATAS KEPERIHATINAN ANDA

BIAR SEDIKIT LANGKAH KITA, ASALKAN BERGERAK

KITA SEKADAR MEMBANTU PASUKAN BERWAJIB SEKADAR TERMAMPU

JIKA ANDA MEMPUNYAI MAKLUMAT TERBAIK, KAMI SEDIA MENDENGAR

JIKA ANDA MEMPUNYAI SUMBANGAN IDEA YG LEBIH BAIK DARI APA YG KAMI USAHAKAN SEKARANG, SILA KEMUKAKAN DAN USAHAKAN.
--· ··- -· ··- -· --· --- -· ·-·· ·· -· ·
W a r i s a n K h a z a n a h P e r g u n u n g a n
·--- · -· ·- ·-··
Pentadbir GunungOnline
9W2WZL
http://jenal.multiply.com

User avatar
soulfly
Kerabat Gunung
Posts: 1147
Joined: 18 Mar 2008, 15:57
Location: SENTUL

Re: Derma Kilat - Mencari Hassan Ayat

Post by soulfly »

[quote="sacredreich"]mlm tadi zam sms aku jumlah kutipan dah cecah rm350.00[/quote]

alahm dullillah fendi....
kutipan untuk derma kilat sangat menngalakkan.

pagi tadi pun aku dah bank in duit kat salan rm 300 hasil kutipan malam tadi,
dan rm 100,untuk group yang nk bertolak malam nih
jadi jumlah yang aku dah serahkan kepada sukarewan berjumlah RM400.

User avatar
che'gu
Pendaki Tegar
Posts: 289
Joined: 27 Jan 2009, 01:58

Re: Derma Kilat - Mencari Hassan Ayat

Post by che'gu »

Apa? Ada kawan2 GO yg sesat ker? Maaf tak tau perkembangan, tak dpt online dua tiga hari nih.
Semoga Allah memberi pertolongan dan perlindungan kepada semua yang terlibat.
Cukuplah Allah sebagai penolong kami......amiiiiiin....

Hati2 semua rakan2 SAR.

User avatar
sacredreich
Pendaki Gunung
Posts: 95
Joined: 05 Dec 2005, 15:16

Re: Derma Kilat - Mencari Hassan Ayat

Post by sacredreich »

Zam pesan.
saper2 yg wat derma leh sms dia ke 017-6814015
terutama yg bank in kat machine.

User avatar
pgurlz
Pendaki Sondol
Posts: 423
Joined: 06 Jun 2006, 13:40
Location: just nearby
Contact:

Re: Derma Kilat - Mencari Hassan Ayat

Post by pgurlz »

[quote="rodong"]usaha yang murni tapi agak lambat sebab SAR dah mula bergerak.

apakata en sacredreich paparkan dulu list of donor kat sini....
sacredreich boleh mulakan dulu pasti atau wakil2 RMDC.... biar telus[/quote]

jasps... aku nak jawab... setau aku la, rakan2 terdekat dah wat collection dulu dah.. baru la diwar2kan dalam nie.. buat pengetahuan sumer... jumlah duet derma kilat pada 20/2/2009 1300, berjumlah RM1080, nie yhg thru acct aku jerk... HARAP MAKLUM

User avatar
JeNaL
Pentadbiran
Posts: 1758
Joined: 27 Mar 2007, 16:07
Location: sri kembangan
Contact:

Re: Derma Kilat - Mencari Hassan Ayat

Post by JeNaL »

pgurlz_eazmz wrote:
rodong wrote:usaha yang murni tapi agak lambat sebab SAR dah mula bergerak.

apakata en sacredreich paparkan dulu list of donor kat sini....
sacredreich boleh mulakan dulu pasti atau wakil2 RMDC.... biar telus
jasps... aku nak jawab... setau aku la, rakan2 terdekat dah wat collection dulu dah.. baru la diwar2kan dalam nie.. buat pengetahuan sumer... jumlah duet derma kilat pada 20/2/2009 1300, berjumlah RM1080, nie yhg thru acct aku jerk... HARAP MAKLUM
zam dan fendi... buat sementara... abaikan -ve feedback. kita fokus ke SAR
--· ··- -· ··- -· --· --- -· ·-·· ·· -· ·
W a r i s a n K h a z a n a h P e r g u n u n g a n
·--- · -· ·- ·-··
Pentadbir GunungOnline
9W2WZL
http://jenal.multiply.com

User avatar
pgurlz
Pendaki Sondol
Posts: 423
Joined: 06 Jun 2006, 13:40
Location: just nearby
Contact:

Re: Derma Kilat - Mencari Hassan Ayat

Post by pgurlz »

noted... sajerk jerk gatal tangan tadik...

plz yer yg mana cash deposit n transfer thru ATM, antor la msg aku sbb ader yg aku xtau sapa yg bagi.. tau2 balance dah tambah... pehtue SMS tue bagitau nama ngan jumlah yer... Alhamdulillah, jumlah dana makin bertambah skang nie

User avatar
matsaiko
Senator Gunung
Posts: 2786
Joined: 22 Dec 2005, 16:52
Location: GOMBAK Territory

Re: Derma Kilat - Mencari Hassan Ayat

Post by matsaiko »

[quote="Jenal"][quote="pgurlz_eazmz"][quote="rodong"]usaha yang murni tapi agak lambat sebab SAR dah mula bergerak.

apakata en sacredreich paparkan dulu list of donor kat sini....
sacredreich boleh mulakan dulu pasti atau wakil2 RMDC.... biar telus[/quote]

jasps... aku nak jawab... setau aku la, rakan2 terdekat dah wat collection dulu dah.. baru la diwar2kan dalam nie.. buat pengetahuan sumer... jumlah duet derma kilat pada 20/2/2009 1300, berjumlah RM1080, nie yhg thru acct aku jerk... HARAP MAKLUM[/quote]

zam dan fendi... buat sementara... abaikan -ve feedback. kita fokus ke SAR[/quote]

entahnye ...semua nak kena layan lemak arr !!

gogoyeaha
Otai Gunung
Posts: 897
Joined: 07 Dec 2005, 20:29

Re: Derma Kilat - Mencari Hassan Ayat

Post by gogoyeaha »

[quote="pgurlz_eazmz"]
plz yer yg mana cash deposit n transfer thru ATM, antor la msg aku sbb ader yg aku xtau sapa yg bagi.. tau2 balance dah tambah... pehtue SMS tue bagitau nama ngan jumlah yer... [/quote]
its ok zam
kadang2 ada jugak yg xnak disclose dia bagi sumbangan...low profile.
xpelah...janji ko dah asingkan duit personal ko dulu dlm akaun tu.

User avatar
pgurlz
Pendaki Sondol
Posts: 423
Joined: 06 Jun 2006, 13:40
Location: just nearby
Contact:

Re: Derma Kilat - Mencari Hassan Ayat

Post by pgurlz »

MAJLIS BACAAN YASIN DAN DOA SELAMAT

TARIKH : 25 februari 2009 / Rabu malam Khamis
MASA : slps solat maghrib
LOKASI : Masjid Al-Ehsan, SS4A, Kelana Jaya

note : ader jamuan disediakan...

**klu nak derma ration leh gaks derma kat cnie sbb ada diantara dewang akan gerak masuk malam esok. Harap Maklum

User avatar
JeNaL
Pentadbiran
Posts: 1758
Joined: 27 Mar 2007, 16:07
Location: sri kembangan
Contact:

Re: Derma Kilat - Mencari Hassan Ayat

Post by JeNaL »

kalu yg boleh cari sponser mcm 100plus dan powerbar bagus gak. nak supply bagi team RQ
--· ··- -· ··- -· --· --- -· ·-·· ·· -· ·
W a r i s a n K h a z a n a h P e r g u n u n g a n
·--- · -· ·- ·-··
Pentadbir GunungOnline
9W2WZL
http://jenal.multiply.com

givency_KL
Pendaki Tegar
Posts: 238
Joined: 19 Feb 2008, 17:50
Location: Universal Studio, LA
Contact:

Re: Derma Kilat - Mencari Hassan Ayat

Post by givency_KL »

Jenal wrote:kalu yg boleh cari sponser mcm 100plus dan powerbar bagus gak. nak supply bagi team RQ
100plus + powerbar, dah ada orang sponsor....

** ALhamdulillah....5.30pm tadi, ada hamba Allah tel aku, nak sponsor power bar....bertambah murah rezeki sapa2 yang menolong....Aminnnnn...
Last edited by givency_KL on 27 Feb 2009, 17:34, edited 1 time in total.
WaLaUpuN SuDah MeNcApAi AwAn, JaNgAn LuPa rUmPuT HiJaU Di BuMi

User avatar
JeNaL
Pentadbiran
Posts: 1758
Joined: 27 Mar 2007, 16:07
Location: sri kembangan
Contact:

Re: Derma Kilat - Mencari Hassan Ayat

Post by JeNaL »

givency_KL wrote:
Jenal wrote:kalu yg boleh cari sponser mcm 100plus dan powerbar bagus gak. nak supply bagi team RQ
100plus + powerbar, dah ada orang sponsor....
tambah lagi....lagi bagus....byk gak nak guna tu
--· ··- -· ··- -· --· --- -· ·-·· ·· -· ·
W a r i s a n K h a z a n a h P e r g u n u n g a n
·--- · -· ·- ·-··
Pentadbir GunungOnline
9W2WZL
http://jenal.multiply.com

masyitah
Pendaki Gunung
Posts: 5
Joined: 27 Feb 2009, 19:57

Re: Derma Kilat - Mencari Hassan Ayat

Post by masyitah »

Salam,

Saya adik kepada Hassan Ayat ingin mengucapkan berbanyak terima kasih kepada anda semua.Kami sekeluarga sgt terharu dan sgt2 berterima kasih atas bantuan dan sokongan anda.Walaupun tak berapa mengenali, anda sanggup bersusah payah membantu dalam apa cara sekali pun.

Pertolongan anda tidak mampu kami balas.
Semoga Tuhan membalas jasa anda semua.

Terima kasih.

uglysister
Pemegang Amanah GO
Posts: 360
Joined: 05 Dec 2005, 07:37
Location: 18m Underwater
Contact:

Re: Derma Kilat - Mencari Hassan Ayat

Post by uglysister »

Salam Masyitah,

Kami yg sekadar kawan2 pon rasa risau ngn keadaan dia, tak dapat bayangkan camne ahli keluarga Asan sendiri rasa, semoga syitah dan family sentiasa bersabar dan berdoa tak putus2..

User avatar
JeNaL
Pentadbiran
Posts: 1758
Joined: 27 Mar 2007, 16:07
Location: sri kembangan
Contact:

Re: Derma Kilat - Mencari Hassan Ayat

Post by JeNaL »

masyitah wrote:Salam,

Saya adik kepada Hassan Ayat ingin mengucapkan berbanyak terima kasih kepada anda semua.Kami sekeluarga sgt terharu dan sgt2 berterima kasih atas bantuan dan sokongan anda.Walaupun tak berapa mengenali, anda sanggup bersusah payah membantu dalam apa cara sekali pun.

Pertolongan anda tidak mampu kami balas.
Semoga Tuhan membalas jasa anda semua.

Terima kasih.
masitah,

sampaikan salam kami buat anda sekeluarga

Hassan Ayat abang anda dan keluarga anda. bagi kami pulak Hassan Ayat juga keluarga sependakian kami, bila mendaki, kongsi tidur di bawah bumbung yang sama, kongsi minum dengan cawan yg sama, kongsi makan dengan mestin yg sama dan rakan menghibur tika suka dan duka

kami akan berusaha selagi kami termampu

terima kasih kerana sudi menjenguk Gunung Online
--· ··- -· ··- -· --· --- -· ·-·· ·· -· ·
W a r i s a n K h a z a n a h P e r g u n u n g a n
·--- · -· ·- ·-··
Pentadbir GunungOnline
9W2WZL
http://jenal.multiply.com

dedek
Pendaki Gunung
Posts: 62
Joined: 11 Jun 2008, 19:09

Re: Derma Kilat - Mencari Hassan Ayat

Post by dedek »

Jenal wrote:
givency_KL wrote:
Jenal wrote:kalu yg boleh cari sponser mcm 100plus dan powerbar bagus gak. nak supply bagi team RQ
100plus + powerbar, dah ada orang sponsor....
tambah lagi....lagi bagus....byk gak nak guna tu

salam sumer....

dalam simpanan saya ader 5 or 6 biji powerbar.... gel tak tau la ader baper banyak..... tp saya chek dulu sbb ari tu dah ader kasi kat 1st ResQ team.... kalo ader nanti saya akan pass kan kepada SHAM(Casttelo)....
DEDEK
0192507730
NATURE EXPLORER ENTERPRISE

Defcon
Webmaster Team
Posts: 308
Joined: 26 Dec 2006, 22:54
Location: 127.0.0.1
Contact:

Re: Derma Kilat - Mencari Hassan Ayat

Post by Defcon »

Jenal wrote:
masyitah wrote:Salam,

Saya adik kepada Hassan Ayat ingin mengucapkan berbanyak terima kasih kepada anda semua.Kami sekeluarga sgt terharu dan sgt2 berterima kasih atas bantuan dan sokongan anda.Walaupun tak berapa mengenali, anda sanggup bersusah payah membantu dalam apa cara sekali pun.

Pertolongan anda tidak mampu kami balas.
Semoga Tuhan membalas jasa anda semua.

Terima kasih.
masitah,

sampaikan salam kami buat anda sekeluarga

Hassan Ayat abang anda dan keluarga anda. bagi kami pulak Hassan Ayat juga keluarga sependakian kami, bila mendaki, kongsi tidur di bawah bumbung yang sama, kongsi minum dengan cawan yg sama, kongsi makan dengan mestin yg sama dan rakan menghibur tika suka dan duka

kami akan berusaha selagi kami termampu

terima kasih kerana sudi menjenguk Gunung Online
HUhhu encik asan, teman se`lighter...teman se`marlboro... teman se`fly ...teman se`sleeping bag...teman se`sasterawan huhhuhu dan teman semuanya lah huhuhu...bebetul rindu kat encik asan...
.::[x]:

User avatar
yonrawk
Pendaki Sondol
Posts: 456
Joined: 03 Nov 2006, 11:11
Location: JB

Re: Derma Kilat - Mencari Hassan Ayat

Post by yonrawk »

masyitah wrote:Salam,
Saya adik kepada Hassan Ayat ingin mengucapkan berbanyak terima kasih kepada anda semua.Kami sekeluarga sgt terharu dan sgt2 berterima kasih atas bantuan dan sokongan anda.Walaupun tak berapa mengenali, anda sanggup bersusah payah membantu dalam apa cara sekali pun.

Pertolongan anda tidak mampu kami balas.
Semoga Tuhan membalas jasa anda semua.
Terima kasih.
Salam Masyitah.

Kami rakan2 hassan akan tetap terus mencari.....
Kami akan usaha sehabis yang boleh....
Kami akan terus membantu apa yang patut....
Kerana kami berkawan bukan pada waktu senang....
Tapi kami juga berkawan dikala susah...

Insyaallah, mudah-mudahan Allah SWT permudahkan
kawan-kawan kami yang masih berada di mana-mana puncak gunung....
kawan-kawan kami yang masih berada di mana-mana lembah....
kawan-kawan kami yang masih berada di mana-mana sungai....
kawan-kawan kami yang masih berada di mana-mana hutan.....

.......selamat membawa hassan keluar.........
.......dan kami taidak akan berputus asa.........

Insyaallah.
He who makes beast out of himself, get rid of the pain of being a man~ Dr. Johnson (1709-1784)

User avatar
Kasnalagat
Pendaki Tegar
Posts: 288
Joined: 26 Mar 2008, 08:30
Location: pelantar merenung bulan
Contact:

Re: Derma Kilat - Mencari Hassan Ayat

Post by Kasnalagat »

Insyallah rakan2 seperjuangan akan terus berusaha sehingga kesemuanya menemui jalan penamat..insyallah berkat doa sahabat sekalian semuanya selamat..

By the way, diharap kepada rakan2 sekalian untuk terus menghulurkan sumbangan ikhlas ke tabung SNR Hassan ayat, kerana rakan2 pendaki akan meneruskan kerja2 pencarian, secara officialnya untuk tempoh 2 minggu lagi. Semoga misi rakan2 berjaya kali ini, dan khabar gembira bakal diperoleh kita semua.
"TranQuiLLity.."

User avatar
pgurlz
Pendaki Sondol
Posts: 423
Joined: 06 Jun 2006, 13:40
Location: just nearby
Contact:

Re: Derma Kilat - Mencari Hassan Ayat

Post by pgurlz »

PENGUMUMAN..

Akaun tabung dana untuk SAR YONG YAP: Misi mencari Hassan Ayat akan ditutup/berakhir pada 23/3/2009. Semua sumbangan yang diterima selepas itu akan dimasukkan ke dalam tabung untuk mangsa2 kemalangan di Tapah dan juga untuk kenduri tahlil arwah Su yang akan dianjurkan oleh anggota SAR. Detail mengenai tabung akan diberitahu kelak.

HARAP MAKLUM
se-simple yg boleh

User avatar
JeNaL
Pentadbiran
Posts: 1758
Joined: 27 Mar 2007, 16:07
Location: sri kembangan
Contact:

Re: Derma Kilat - Mencari Hassan Ayat

Post by JeNaL »

saya kunci topik ini untuk laluan kepada Tabung Tragedi Tapah.

Jika terdapat pertanyaan, sila PM saya.

Harap Maklum
--· ··- -· ··- -· --· --- -· ·-·· ·· -· ·
W a r i s a n K h a z a n a h P e r g u n u n g a n
·--- · -· ·- ·-··
Pentadbir GunungOnline
9W2WZL
http://jenal.multiply.com

Locked