Bang jauh lagi ke?

Isu-isu & gossip berkaitan dengan aktiviti luar

Moderator: kambinggurun

Post Reply
User avatar
sukahatiadam
Pendaki Gunung
Posts: 128
Joined: 08 Oct 2009, 12:59
Location: Sungai Sedim
Contact:

Bang jauh lagi ke?

Post by sukahatiadam »

pengalaman mendengar atau menyebutnya?

Defcon
Webmaster Team
Posts: 308
Joined: 26 Dec 2006, 22:54
Location: 127.0.0.1
Contact:

Re: Bang jauh lagi ke?

Post by Defcon »

sukahatiadam wrote:pengalaman mendengar atau menyebutnya?
Hahahaha... dah lama tak dengar ayat nie.. ayat selalu dengar zaman muda muda..zaman tetua nie.. mental ke laut..diheretnya kaki..
.::[x]:

Lt.Cmdr. Kamal Ariffin
Kerabat Gunung
Posts: 1318
Joined: 12 Jan 2006, 11:43
Location: Gunung Bawah Laut
Contact:

Re: Bang jauh lagi ke?

Post by Lt.Cmdr. Kamal Ariffin »

Sebatang Gokok je.
Dia isap 2 sedut matikan bara selit atas telinga. Mak kau.... dua hari lagi pun tak sampai Bang
:lidah: :lidah: :lidah:

User avatar
CarSharF
Pendaki Gunung
Posts: 44
Joined: 04 Dec 2005, 14:53
Location: Kuala Pilah, Negeri Sembilan.

Re: Bang jauh lagi ke?

Post by CarSharF »

Saya ada pengalaman apabila ada orang bertanya "Bang jauh lagi ke?"
Lepas itu saya jawab, "kalau sampai tu maknanya dah sampailah". huhuhu

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Re: Bang jauh lagi ke?

Post by seper4alif »

pendaki: tok... lama lagi keee?
tok: mana shaya tahu lama lagi ke tidak... shaya tiada jam
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

User avatar
nabil
Pendaki Terlampau
Posts: 523
Joined: 19 Jun 2006, 14:48
Location: Dlm Bilik
Contact:

Re: Bang jauh lagi ke?

Post by nabil »

aduhhh... dah sunyi dh kat cni
"Sikit lagi.. Sikit je Lagi..."

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Re: Bang jauh lagi ke?

Post by seper4alif »

tu lah......
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

User avatar
shahrul
Senator Gunung
Posts: 819
Joined: 25 Apr 2011, 08:21
Location: streets of uptown

Re: Bang jauh lagi ke?

Post by shahrul »

nabil wrote:aduhhh... dah sunyi dh kat cni
err... musykil
_________________
_________________

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Re: Bang jauh lagi ke?

Post by seper4alif »

huh???
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

User avatar
shahrul
Senator Gunung
Posts: 819
Joined: 25 Apr 2011, 08:21
Location: streets of uptown

Re: Bang jauh lagi ke?

Post by shahrul »

seper4alif wrote:huh???
err.. nabil mana yg kat atas tu?
_________________
_________________

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Re: Bang jauh lagi ke?

Post by seper4alif »

hiihii tah..... say hi je lah....
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

User avatar
shahrul
Senator Gunung
Posts: 819
Joined: 25 Apr 2011, 08:21
Location: streets of uptown

Re: Bang jauh lagi ke?

Post by shahrul »

ooo nabil shah alam. sep bek jumpak brader bett aritu. dia kasitau :D

salam bang nabil
_________________
_________________

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Re: Bang jauh lagi ke?

Post by seper4alif »

hiihiii... aku dah tanya gak arituh dlm group hiihiii..... aaa takut korang... nasib tak tekt ajak minum and ikut dia haahahaa
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

User avatar
sukahatiadam
Pendaki Gunung
Posts: 128
Joined: 08 Oct 2009, 12:59
Location: Sungai Sedim
Contact:

Re: Bang jauh lagi ke?

Post by sukahatiadam »

kalau daha lama tak jadi guider. memang tak lama x dengar lah

Post Reply